۱۳۹۰ آذر ۱۶, چهارشنبه

اراجیف كارشناس مذهبی : كلیساهای معتبر رغبتی به تبشیر ندارند !

.

محمد مسجدجامعی از روحانیون و تحلیلگران مذهبی و سیاسی جمهوری اسلامی ضمن انتقاد از مسیحیت تبشیری ادعا کرد که این مسئله سوء ظن همگان و منجمله مسلمانان را برمی‌انگیزد. وی مدعی شد کلیساهای معتبر امروز رغبتی به تبشیر ندارند !
 به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت نیوز» محمد مسجدجامعی از روحانیون و تحلیلگران مذهبی و سیاسی جمهوری اسلامی در گفت و گو با سایت خبرآنلاین نزدیك به علی لاریجانی نماینده مجلس ایران، به بیان دیدگاه های خود در مورد انقلاب های اخیر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به بررسی موقعیت مسیحیان این منطقه و نقش آنان در تغییرات سیاسی و اجتماعی جوامع مسلمان پرداخت.وی با اشاره به اینکه رابطه مسلمانان و مسیحیان خاورمیانه عمومن رابطه ای خوب و صمیمانه بوده گفت: «مسیحیت هرگونه که تعریف شود و از هر زاویه‌ای که نگریسته شود پدیده‌ای خاورمیانه‌ای است. مسجد جامعه ای می گوید: « مسیح از خاورمیانه برخاست و در همین منطقه تبلیغ کرد و از همین منطقه بود که مسیحیت به نقاط دیگر راه یافت. شکل گیری اولیه ایمان و جامعه مسیحی از همین نقطه اتفاق افتاد.»این کارشناس مذهبی با انتقاد از مسیحیت تبشیری ادعا کرد که این مسئله سوء ظن همگان و منجمله مسلمانان را برمی‌انگیزد. به ادعای او بودائیان و هندوها و حتی ارتدوکس‌ها و بعضن خود کاتولیک‌ها نسبت به مسئله تبشیر حسّاسیت دارند و حساسیت ها تنها از جانب مسلمانان نیست. او مدعی شد که کلیساهای معتبر، امروز رغبتی به تبشیر ندارند و احیانن با آن مخالف هستند !وی سپس  افزود، برای ایجاد اطمینان و اعتماد بهتر است که  کلیساهای بزرگ با شفافیت بیشتری حساب خود را از کلیساهای تبشیری جدا سازند كه این جریان در نهایت به نفع همگان است !اگر چه سخنان آخوند محمد مسجد جامعی در خصوص بشارت در مسیحیت سخنانی بیهوده است چرا كه بشارت دادن و یا ترویج و رساندن پیام و كلام انجیل مسیح برای تمام كلیساها در دنیا با هر تفكر و اندیشه در بین تمام گروههای مسیحی در اولویت قرار دارد .وی  در حالی از گروههای مختلف مسیحی از جمله ارتدكس و كاتولیك ها به عنوان مخالفین تبشیر آئین  مسیحیت نام می برد ، كه مسیحیان كاتولیك و شخص پاپ نیز بر موضوع "بشارت" اهمیت ویژه ایی قائل است و آن را یکی از وظایف کلیسای کاتولیک می داند.پاپ بندیکت، معتقد است بشارت دادن و ترویج مسیحیت در بین مردم حق کليسای کاتوليک است و گفته است کليسای کاتوليک محق است و وظيفه دارد که مردم را به کيش مسيحيت در آورد و بشارت دادن آئین مسيحيت را يکی از وظايف کليسا و همه مومنان به آن دانست. پاپ همچنين ضمن تاكید بر این موضوع به مسیحیان کاتوليک گفته است كه آنها حق دارند ديگران را به کيش خود در آورند چرا که اين مبين آزادی مذهبی است.
بشارت یکی از ارکان اصلی ایمان مسیحی است. آخرین کلامی که از عیسی مسیح در گوش شاگردان طنین‌ افکند این بود: «شما در اورشلیم و تمامی یهودیه و سامره و تا دورترین نقاط جهان شاهدان من خواهید بود» (اعمال‏ ۱‏:‏۸‏). در متی باب ۲۸ ‏آیه ۱۹ نیز می‌خوانیم که عیسی‌مسیح به شاگردان خود مأموریت می‌دهد که رفته، تمامی قوم‌ها را شاگرد سازند و آنان را به اسم پدر و پسر و روح‌القدس تعمید دهند. بنابراین در اهمیت "بشارت" شکی نیست.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر