۱۳۹۰ فروردین ۲۷, شنبه

زخمی شدن یک شهروند کرد سلماسی توسط نیروهای انتظامی

یک شهروند کرد سلماسی به نام "هوشنگ ایوری" بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای انتظامی در سلماس، زخمی شده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، خبرگزاری حقوق بشر ایران، هوشنگ ایوری فرزند توفیق اهل روستای سنجی از توابع شهرستان سلماس روز دوشنبه بیست و دوم فروردین ماه، در جاده روستا به سلماس در حین حرکت با خودرو شخصی به طرف شهر، از سوی نیروی انتظامی گروهان سنجی مورد تیراندازی قرار می‌گیرد.ماموران بدون فرمان ایست و علی رغم گذاشتن هیچ مانع بازدارنده در جاده به سوی خودرو این شهروند که از ناحیه شکم و پا به شدت زخمی می‌شود؛ تیراندازی کرده و بلافاصله محل حادثه را ترک کردند.
 گفتنی ست پس از انتقال نامبرده به بیمارستان توسط مردم، مسوولان این ارگان نظامی علیه وی اقدام به پرونده سازی مبنی بر اینکه در خودرو شخصی وی افراد مسلح حضور داشته و به همین خاطر آن‌ها مجبور به تیراندازی شده‌اند، نمودند.
 این در حالی ست که در طی سال‌های گذشته هم نیروهای انتظامی در موارد مشابه متعددی به شهروندان تیراندازی کرده و گا‌ها آن‌ها را به قتل رسانده و یا زخمی کرده‌اند و بر علیه ایشان دست به سازی‌هایی زدند.

هرانا

۱۳۹۰ فروردین ۲۶, جمعه

قتل دو شهروند کرد اهل ترکیه توسط نیروهای انتظامی در مرز

بر اثر تیراندازی نیروهای انتظامی در یکی از مناطق مرزی غرب کشور، دو شهروند کرد اهل ترکیه به قتل رسیده اند.

روز چهار شنبه ۲۴ فروردین ماه، نیروهای انتظامی دو شهروند کرد اهل ترکیه را که مظنون به حمل کالای خارجی بودند در منطقه مرزی "قره قلی" به رگبار می‌بندند.
به گزارش خبرگزاری دجله، بر اثر این تیراندازی یک نفر به نام "ایوب" ۵۵ ساله به دلیل شدت جراحات در محل فوت می‌کند و یک نفر دیگر به نام "عادل پارلاک" ۵۱ ساله به شدت زخمی می‌شود که بعد از انتقال به بیمارستان شهر وان ترکیه، نابمرده نیز چهارشنبه شب به دلیل شدت جراحات وارده فوت می‌کند.شایان ذکر است که سالانه ده ها تن از شهروندان کرد در مرز غربی کشور مورد تیراندازی نیروهای انتظامی قرار گرفته و بعضا جان خود را از دست می دهند.

هرانا

بیانیهٔ زندانیان سیاسی رجایی شهر در خصوص ادامهٔ اعتصاب غذا در هفته‌های آتی

article picture

جمعی از زندانیان سیاسی محبوس در بند امنیتی زندان رجایی شهر کرج، با انتشار بیانیه‌ای ضمن اینکه اعتصاب غذای خود در یکشنبهٔ گذشته (۲۱ فروردین ماه) را تنها یک روز و نمادین خواندند، با اعلام برنامه، از ادامهٔ آن در هفته‌های آتی خبر دادند.


این زندانیان علاوه بر این از رئیس سازمان ملل متحد،‌ بان کی مون، خواسته‌اند که نماینده ویژه خود را برای بازدید از شرایط ایران و تهیه گزارش کامل از وضعیت آزادی و حقوق بشر در ایران بویژه وضعیت زندان‌ها و زندانیان سیاسی اعزام نماید.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

در شرایطی که از سوی ملت‌های تحت ستم دیکتاتور‌ها و خودکامگان و نیز مبارزان راه آزادی و دموکراسی، برگ‌های جدیدی از تاریخ مبارزات منطقه با سرنگونی مبارک‌ها و بن علی‌ها نوشته می‌شود؛ حاکمان ایران در حالی از تریبون‌های داخلی و خارجی و در جوار مقام‌های بین المللی از حقوق انسان‌ها دم می‌زنند که ملت ایران تحت شدید‌ترین فشارهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی قرار دارد و از حقوق اساسی خویش محروم مانده است و حاکمیت از طریق ایجاد فضای رعب و وحشت و اعمال یک حکومت امنیتی- پلیسی، جلوی فعالیت احزاب و گروه‌های منتقد سیاسی را گرفته و آن‌ها را منحل نموده، مطبوعات و روزنامه‌های آزادی خواه و مستقل را توقیف کرده و فعالان سیاسی و کنشگران اجتماعی را بازداشت و زندانی کرده یا به سکوت واداشته و یا مجبور به ترک از وطن نموده است در ‌‌نهایت رهبران جنبش سبز و همراهانشان را به صورت غیر قانونی در شرایط حبس خانگی قرار داده است.

مردم مبارز ایران، فعالان سیاسی و مدنی به ویژه فعالان دانشجویی که در روزهای ۲۵ بهمن و اول اسفند و سه شنبه‌های پایانی سال ۸۹ نشان دادند همچنان پرشور و پرنشاط در میدان مبارزه حضور دارند، بی‌تردید در جهت حمایت از دوستان و همراهان خود در این ایام به روش‌های مسالمت آمیز با نافرمانی مدنی یا اعتصابات و اجتماعات و کمپین‌های گوناگون با نه به دیکتاتور به حمایت از درخواست‌های بر حقی که خواست واقعی ملت و در مسیر تضعیف وضعیت موجود از تحقق آزادی و دموکراسی و حقوق بشر در ایران گام برداشتند.

بر همین اساس ما زندانیان سیاسی- عقیدتی اعم از فعالان سیاسی، حقوق بشری، مطبوعاتی، دانشجویی و صنفی در اعتراض به شرایط تحمیلی، که ناقض اعلامیه جهانی حقوق بشر و اصول مربوط به حقوق اساسی شهروندان حتی در قانون اساسی ایران است، ضمن اعتراض به روند بازداشت و محاکمه خویش اعلام می‌داریم تا زمانی که در شرایط حاکم بر جامعه و محدودیت‌های اعمال شده علیه خود و خانواده‌هایمان بهبود اساسی صورت نگیرد و دست کم شرایطی که مسئولان جمهوری اسلامی برای مردم منطقه می‌خواهند در کشورمان نیز حاکم نگردد، به اعتراض مسالمت آمیز خود با «نه به دیکتاتور» ادامه خواهیم داد.

هم چنین از دبیر کل سازمان ملل جناب آقای‌بان کی مون درخواست می‌کنیم، نماینده ویژه خود را برای بازدید از شرایط ایران و تهیه گزارش کامل از وضعیت آزادی و حقوق بشر در ایران بویژه وضعیت زندان‌ها و زندانیان سیاسی اعزام نماید.

از سویی خود نیز در آستانه مناسبت‌های بین المللی و داخلی چون روز جهانی کارگر، روز معلم، روز جهانی مطبوعات و ۲۲ خرداد به اقدام‌های اعتراضی مثل اعتصاب غذا تا تحقق کامل درخواست‌های خویش به به ترتیب برنامه زیر ادامه خواهیم داد.

پس از تجربه‌های اعتصاب غذای یکشنبه ۲۱ فروردین، ما جمعی از زندانیان سیاسی و فعالان سیاسی و مدنی در هفته نخست از روز یکشنبه ۲۸ فروردین اعتراض سیاسی خود را با اعتصاب غذا به مدت یک روز آغاز می‌نمائیم، در هفته دوم روز یک شنبه ۴ اردی بهشت و دوشنبه ۵ اردی بهشت به مدت دو روز به اعتصاب غذا خواهیم کرد.

در هفته سوم نیز همزمان با روزجهانی کارگر و روز معلم و روز جهانی مطبوعات در روزهای یک شنبه ۱۱ اردیبهشت و دوشنبه ۱۲ اردیبهشت و سه شنبه ۱۳ اردیبهشت همبستگی خود را با کارگران، معلمان و روزنامه نگاران در اعتراض به فشار‌ها و ستم‌های فراوان برایشان با سه روز اعتصاب غذا اعلام می‌داریم.

اعتراضات در هفته‌های چهارم و پنجم نیز از یکشنبه‌های این هفته به مدت ۴ و ۵ روز ادامه خواهد یافت و روزهای ۱۸ الی ۲۱ اردی بهشت و ۲۵ تا ۳۰ اردی بهشت روزهای اعتصاب غذای ما خواهد بود.

در صورتی که حاکمیت حاضر نشوند دست از خودکامگی برداشته و تمامی مفاد حق قانونی ملت را بر مبنای اعلامیه جهانی حقوق بشر اجرا کند این حرکت اعتراضی از روز یک شنبه اول خرداد ماه به صورت اعتصاب غذای نامحدود تا رسیدن به خواسته‌هایمان ادامه خواهیم داد.



دوشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۰
منصور اسانلو، رسول بداقی، مجید توکلی، عیسی سحر خیز، کیوان صمیمی، حشمت الله طبرزدی، مهدی محمودیان





پارس دیلی نیوز


قتل یک شهروند کرد توسط نیروهای انتظامی در جزیره کیش

article picture


طی روزهای گذشته یک شهروند کرد سقزی به دلایل نامعلوم توسط نیروهای انتظامی در جزیره کیش به قتل می رسد.

بنا به گزارش خبرگزاری سقز، این شهروند کرد که هوشنگ شیخی نام دارد، روز دوشنبه مورخ بیست و یکم فروردین ماه در جزیره کیش توسط نیروهای انتظامی مورد هدف قرار گرفته می شود.

هوشنگ شیخی به علت اصابت گلوله به ناحیه حساس بدنش به قتل رسید. این در حالیست که از علت این واقعه اطلاعی در دست نمی باشد.
هرانا


در ارتباط با محاکمه مجدد و سکته قلبی علی نجاتی

article picture



بر اساس خبر ارسالی از کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری، علی نجاتی کارگر اخراجی و عضو هیات مدیره سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه با وجود صدور حکم برائت در مورد پرونده ی دومش و به دلیل اعتراض دادستان، بار دیگر به دادگاه احضار شده است. همچنین متاسفانه مطلع شدیم که علی نجاتی از روز یکشنبه 21 فروردین ماه بر اثر سکته قلبی در بخش سی.سی.یو بیمارستانی در شهر دزفول بستری شده است. به گفته‌ی یکی از اعضای خانواده‌ی نجاتی، اکنون ایشان در ناحیه‌ی قفسه‌ی سینه کماکان دچار درد است، اما تا حدی حال وی رو به بهبود گذاشته است.


همه فعالین کارگری در جریان ماهها زندانی شدن، تعقیب و اذیت و آزار علی نجاتی توسط مقامات جمهوری اسلامی و اخراج وی توسط شرکت نیشکر هفت تپه هستند. اینها حتی پس از پایان دوران زندان نجاتی، با همان بهانه ها دوباره برای وی دادگاه تشکیل داده اند. در واقع قصد دارند برای یک "اتهام" دو بار این فعال کارگری را محکوم کنند. بی شرمی این حکومت و نفرت آن نسبت به فعالین کارگری حد و حصری ندارد. صدها فعال کارگری و خانواده های آنها در این سالها با چنین وضعیت غیر انسانی ای روبرو بوده اند. اما خود آنها نیز میدانند که این وضعیت خیلی بیش از این قابل ادامه نخواهد بود و این حکومت و کلیت سرمایه داری بی رحم حاکم در ایران باید دیر یا زود به طبقه کارگر ایران پاسخگو باشند.


اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران قویا دادگاه مجدد و فشارهای وارده علیه علی نجاتی را محکوم میکند. اتحاد بین المللی همچنین صمیمانه ترین درودها را به علی نجاتی و خانواده محترم وی تقدیم میکند و آرزوی بهبود فوری ایشان را دارد.

اتحاد بین المللی درحمایت از کارگران در ایران
۱۴ آوریل ۲۰۱۱
پارس دیلی نیوز

"برای مقابله با فتنه‌های آینده ، طائب و پناهیان در «قرارگاه عمار» انتخاب شدند"

article picture



آفتاب: رییس و نایب‌رییس شورای مرکزی قرارگاه عمار انتخاب شدند.

در آخرین جلسه شورای مرکزی و هیأت مؤسس "قرارگاه عمار" مهدی طائب به‎ عنوان رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار و علیرضا پناهیان به‎عنوان نایب رئیس آن و همچنین حجت الاسلام مهدی ماندگاری نیز به‎عنوان مسئول ستاد قرارگاه انتخاب شدند.حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان گفت: بعد از فتنه سال 88 و تأکیدات متعدد رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم مقابله با فتنه‌های آینده طی جلسات متعدد و مختلفی با حضور عناصر برجسته فرهنگی و سیاسی که نقش برجسته‌ای در مقابله با فتنه 88 داشتند به این جمع‌بندی رسیدیم که لازم است فعالیت متفرقه دوستان کنار یکدیگر هماهنگ شود.

وی اظهار داشت: جمع‌بندی این جلسات در نهایت به پایه‌گذاری مجموعه‌ای به نام قرارگاه عمار (مرکز راهبردی جبهه اهل ولاء) ختم شد و در سال گذشته همزمان با دهه فجر با حضور 70 نفر از چهره‌های شاخص و فعال فرهنگی و مسئولین مؤسسات فرهنگی در تهران و برخی از مراکز استان‌ها اولین مجمع عمومی قرارگاه برگزار شد و اعضای شورای مرکزی انتخاب شدند.این فعال فرهنگی یادآور شد: اعضای هیأت مؤسس و شورای مرکزی این قرارگاه در طول 2 ماه گذشته با برگزاری جلسات متعدد اساسنامه پینشهادی خود را جهت طی مراحل قانونی و اخذ مجوز تهیه کردند و به تصویب رساندند.

۱۳۹۰ فروردین ۲۵, پنجشنبه

ضرب و شتم ده تن از زندانیان سیاسی رجایی شهر کرج




در پی انتشار نامه تسلیت جمعی از زندانیان سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر کرج به شبنم و فرزاد مدد‌زاده ۱۰ تن از زندانیان سیاسی به انفرادی بند سپاه در این زندان منتقل شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، «ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران» اطلاعات سپاه پاسداران مستقر در زندان رجایی شهر کرج ده تن از زندانیان سیاسی را به دلیل انتشار نامه تسلیت به خانواده جانباختگان پناهندگان سیاسی در عراق از سالن ۱۲ بند ۴ به سلول‌های انفرادی بند سپاه منتقل و ضمن ضرب و شتم از ایشان بازجویی نمودند.
این بازجویی‌ها به مدت ۵ ساعت به طول انجامید و پس از اتمام بازجویی زندانیان سیاسی از سوی بازجویان تهدید شدند که در صورت تکرار چنین مواردی ایشان را به مدت نامعلومی به انفرادی منتقل خواهند نمود.

خبرگزاری هرانا

وبلاگ نویس دوسال در بازداشت موقت

هومان موسوی بیش از دوسال است که در بازداشت موقت به سر می برد


هومان موسوی، فعال سیاسی و وبلاگ نویس، که در ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران بازداشت شده است، به صورت بلاتکلیف در زندان به سر می برد.

به گزارش العربیه، هومان موسوی بیش دو سال است که بلاتکلیف و بدون محاکمه در بندهای عمومی زندان اوین به سر می‌برد. او هم اکنون ۲۸ سال سن دارد و دارای مدرک کار‌شناسی ارشد است.

این در حالیست که پدر و مادر هومان موسوی سال ۱۳۶۷ در موج اعدام فعالان سیاسی مخالف جمهوری اسلامی ایران اعدام شده‌اند.

هومان موسوی که به بازجو‌ها جرم او را تبلیغ علیه نظام اعلام کرده‌اند، ۲۱۱ روز از دوره بازداشت خود را در سلول انفرادی بند ۲۴۰ زندان اوین گذارند. پس از آن به اتاق ۱۱۲ بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. این بند‌ها تحت نظر وزارت اطلاعات ایران اداره می‌شوند.

گفته می‌شود با توجه به تغییراتی که در ماه‌های اخیر در وضعیت بند ۲۹۰ زندان اوین حاصل شده، وضعیت زندانیان این بند به مراتب بد‌تر از پیش شده است.

هومان موسوی یک سال است که از ملاقات حضوری محروم بوده و با اندک آشنایان خود در صورت اجازه دادن بازجو‌ها، به صورت کابینی دیدار می‌کند.

ابوالقاسم صلواتی قاضی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران که بسیاری از زندانیان سیاسی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته ایران را محاکمه کرده، مسئولیت پرونده هومان موسوی را بر عهده دارد و تا کنون این پرونده را به جریان نگذاشته است.

پارس دیلی نیوز


دو شهروند دیگر کورد تحت شکنجه نیروهای رژیم قرار گرفتند

به دنبال بازداشت دو شهروند بوکانی به نامهای قاسم رحیمی آذر و جلال ناصری که مدت 36 روز قبل به دست نیروهای اطلاعاتی رژیم بازداشت و روانه اداره اطلاعات و سپس زندان شهر بوکان شدند در طول این مدت به شیوه ای وحشیانه مورد ضرب وشتم نیروهای سرکوبگر رزیم قرار گرفته اند. این دو شهروند کورد بدون داشتن هیچ سندی مبنی بر متهم بودن آنان و به جرم سیاسی بازداشت شده اند.نیروهای رژیم با زیر شکنجه قرار دادن این دو نفر میخواهند به زور جرم سیاسی به آنها نسبت دهند.



ایران پرس نیوز

اعتصاب غذای یکی از وکلای بازداشتی در زندان وکیل آباد مشهد


 در پی اعتصاب غذای مائده قادری از وکلای بازداشتی طی چند روز گذشته ایشان به بهداری زندان وکیل آباد مشهد منتقل شده است.
مائده قادری از اعضای کانون وکلای تهران که در تاریخ۱۲اسفند ماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده، تاکنون نیز دز زندان و تحت بازجویی به سر می برد.
در پی عدم پاسخگویی مراجع قضایی نسبت به علت دستگیری وی و تنها نسیت دادن اتهامات ناروا، ایشان نیز به جهت اعتراض به روند رسیدگی پرونده خود و خارج شدن آن از روال قانونی دست به اعتصاب غذا زده است. آنچه که خانم قادری نیز نسبت به آن اعتراض داشته عدم تفهیم اتهام از سوی دادگاه و بازپرس پرونده خویش، آن هم بعد از مدت طولانی بازداشت خود بوده است.
همچنین طی چند روز گذشته از ملاقات خانواده این زندانی با وی جلوگیری به عمل آمده است و مسئولین قضایی بار دیگر اعلام داشته اند که ایشان همچنان ممنوع الملاقات می باشند.
شایان ذکر است، باتوجه به دیدار کوتاه خانواده ایشان با وی در هفته گذشته به نظر می رسد علت ممنوع الملاقات شدن مائده قادری اقدام ایشان به اعتصاب غذا بوده و شرایط جسمی نامناسب و انتقال ایشان به بهداری موجب جلوگیری از ملاقات با وی شده است.
گفتنی ست، مائده قادری از اعضای کانون وکلای تهران میباشد که در پی پیگیری پرونده همسرش علی پرندیان که در سال گذشته دستگیر شده بود مورد غضب مامورین امنیتی قرار گرفت و خود نیز به دلایل مبهم و تنها به دلیل نسبت دادن اتهامات واهی از سوی مامورین وزارت اطلاعات مشهد دستگیر شده است.
براساس آخرین خبر ایشان از نظر روحی و جسمی به علت اعتصاب غذای خود در شرایط ناگواری به سر می برد و خانواده وی نیز از طرف مامورین وزارت اطلاعات بارها مورد تهدید نیز قرار گرفته اند.
تحول سبز

فواد سجودی، دانشجوی دانشگاه امیرکبیر به هشت سال حبس تعزیری محکوم شد



فواد سجودی فریمانی، دانشجوی دانشگاه امیرکبیر از سوی دادگاه انقلاب تهران به هشت سال حبس تعزیری محکوم شد.

این حکم در حالی صادر شده که این دانشجوی مقطع دکترا پس از آزادی از زندان به‌دلیل فشارهای وارده در بند ۲-الف سپاه در زندان اوین در بیمارستان اعصاب و روان مهرگان تهران بستری شده بود.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، سجودی در تاریخ ۲۳ شهریور سال گذشته بازداشت و به بند ۲-الف سپاه در زندان اوین منتقل شد. وی در تاریخ ۲۸ آذر با تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
فواد سجودی فریمانی دانشجوی کارشناسی ‌ارشد دانشگاه پلی‌تکنیک است که دوران کارشناسی خود را در دانشگاه شریف گذرانده است. این دانشجو پذیرفته شده دوره دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر در سال تحصیلی گذشته بوده که با توجه به بازداشت وی در روزهای آغازین سال تحصیلی، از ادامه تحصیل محروم شد.
هرانا

صدور مجدد حکم محرومیت از تحصیل برای امین ریاحی عضو انجمن اسلامی دانشگاه فردوسی



در ادامه احکام سنگین کمیته انضباطی دانشگاه فردوسی مشهد در ماههای اخیر که طی آن بیش از ۱۵۰ ترم محرومیت از تحصیل برای دانشجویان منتقد صادر شده است، امین ریاحی، فعال نشریاتی و عضو انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه نیز به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم شد.
به گزارش دانشجو نیوز، اتهام وی در ابتدا تبلیغ علیه نظام عنوان شد اما در حکم نهایی به تبلیغ به نفع گروه های غیرقانونی و ارتکاب اعمالی علیه نظام جمهوری اسلامی تغییر پیدا کرد.
قابل ذکر است که امین ریاحی، در سال های ۸۷ و ۸۸ نیز به یک ترم محرومیت از تحصیل، یک سال حبس تعلیقی ودو میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده بود.
امین ریاحی به علت انتقاد ازمحمود احمدی نژاد در نشریات دانشجویی در سال ۸۷ بازداشت شده بود.  این فعال دانشجویی در پی اعتراضات دانشجویی در حوادث پس از انتخابات  در سال ۸۸ نیز بازداشت و در بازداشتگاه اطلاعات مشهد نگهداری شده بود.

هرانا

۱۳۹۰ فروردین ۲۴, چهارشنبه

گردهمائی به مناسبت تندیس پرنده طلائی حقوق بشر

انتقال بازیگر سینما به دادگاه انقلاب

article picture



انتقال رامین پرچمی، بازیگر سینما به دادگاه انقلاب

رامین پرچمی، بازیگر سینما و تلویزیون ساعت 11 امروز، چهارشنبه، 24 فروردین 90 به دادگاه انقلاب تهران برده شد. انتقال این بازیگر تحت تدابیر امنیتی انجام گرفت، رامین پرچمی با دستبند و محاسنی بلند و ظاهری نه چندان مناسب به همراه چندین مامور در دادگاه انقلاب حاضر شد. از جزئیات پرونده و شعبه‌ی رسیدگی کننده به اتهامات وی اطلاعی در دست نیست.

رامین پرچمی، کارشناس ارشد کارگردانی و بازیگری تئاتر از دانشگاه آزاد 25 بهمن سال گذشته در راهپیمایی اعتراضی مخالفان در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی متولد ۲۷ شهریور ۱۳۵۲ در لاهیجان، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. پرچمی علاوه بر بازیگری، کارگردان فیلم کوتاهی با عنوان راه حل بوده است. پرچمی فعالیت خود در عرصه‌ی بازیگری را با بازی در سریال در پناه تو و فیلم سینمایی ضیافت آغاز کرد. وی برای مدتی سردبیر هفته‌نامه فرهنگی هنری نقش‌آفرینان بود.
پارس دیلی نیوز

كهريزكی ديگر در خطه خراسان

article picture



كهريزكي ديگر در خطه خراسان -افشاي جنايت بر عليه انسانيت و جوانان اين سرزمين.
چندي پيش كانون حمايت از خانواده هاي جانباختگان وبازداشتي ها در مورد يك زندان مخفي در شيراز بنام پلاك 100 افشاگري نمود. در آن افشاگري جنايات مأموران امنيتي درپلاك 100 تا حدي بيان گرديد و نشان داد كه تا آنجا كه ممكن است مأموران نظام در جاي جاي اين ميهن، براي خود دخمه هايي دارند كه بتوانند در راستاي وحشت آفريني و به زانو درآوردن جوانان اين مرز و بوم از آن استفاده كنند و يا با قربانيان همين حاكميت متأسفانه به پستي و پلشتي برخورد نمايند.
گوييا كه حس انسانيت و شرافت انساني رخت بربسته و تنها كاري كه ميتوانند بكنند،همين دار و درفش و تازيانه است و بس!
بي سبب نيست كه به افشاي همين زندانيان در زندان مشهد در عرض و كمتر ازچند شبانه روز، شبانه تا بيش از 500 نفر اعدام ميگرديد و كسي هم صدايش را در نمياورد.
هم اكنون گوشه اي از كهريزكي ديگر در خطه خراسان،يعني مشهد مقدس! كه توسط جوانان اين مرز وبوم به دست كانون حمايت ازخانواده هاي جانباختگان و بازداشتي ها رسيده است را در ذيل مياوريم و قضاوت را بدست خوانندگان آن ميسپاريم.همچنين از تمامي جوانان اين مرز و بوم ميخواهيم كه اسناد و گزارشات افشاگرانه خودشان را در رابطه با چنين جناياتي،به كانون ارسال نمايند كه بتوانيم نمونه هايي از ان را در معرض وجدان بشريت در دنياي معاصرقرار دهيم

مهمترین جایزۀ انجمن قلم آمریکا برای نسرین ستوده















مهمترین جایزۀ انجمن قلم آمریکا برای نسرین ستوده، وکیل، نویسنده و مدافع حقوق زنان، زندانی در ایران
نیویورک، ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ — انجمن قلم آمریکا، امروز نسرین ستوده، نویسنده، وکیل، و یکی از رهبران جنبش زنان و مدافع حقوق کودکان در ایران را به عنوان برندۀ جایزۀ ۲۰۱۱ انجمن قلم/جایزۀ آزادی برای نوشتن باربارا گلداسمیت اعلام کرد. ستوده در تاریخ ۱۳ شهریور دستگیر شد و به ۱۱ سال زندان برای دفاع صریح خویش از موکلانش که بعد از انتخابات خرداد ۱۳۸۸ دستگیر شدند، و برای مصاحبه هایی که با سازمانهای حقوق بشری و مطبوعات در این خصوص انجام داده بود محکوم شده است.
این جایزه، که برای احترام به چهره های ادبی بین المللی که به دلیل اقدام به و یا دفاع از حق آزادی بیان مورد آزار قرار گرفته و یا زندانی شده اند بر پا شده است، در برنامه سالانۀ انجمن قلم در تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ در موزۀ تاریخ طبیعی شهر نیویورک اعطاء خواهد شد. برندۀ جایزۀ صلح نوبل شیرین عبادی، دوست نزدیک و همکار خانم ستوده، در برنامه انجمن قلم در ۶ اردیبهشت حاضر خواهد شد و جایزه را از طرف او خواهد پذیرفت. خانم عبادی، نویسندۀ کتاب بیداری ایران و کتاب خاطرات به تازگی منتشرشدۀ “قفس طلایی: سه برادر، سه انتخاب، یک سرنوشت” برای انجام مصاحبه در خصوص این رویداد آمادۀ مصاحبه خواهد بود.
کوآمه آنتونی آپیا، رییس انجمن قلم آمریکا گفت: “نسرین ستوده نه تنها مظهر روح جایزۀ انجمن قلم/جایزۀ آزادی برای نوشتن باربارا گلداسمیت است، بلکه مظهر روح این سال استثنایی نیز هست. وی افزود: “به عنوان یک نویسنده، به عنوان یک فعال، و به عنوان یک وکیل، او خود را وقف یک ایدۀ ساده و نیرومند کرده است: این اصل که حقوق تضمین شده توسط قانون مطلق هستند و متعلق به همگان می باشند. در لحظه ای که زنان و مردان سراسر جهان بطور مسالمت آمیز به حمایت از یکدیگر ایستاده اند تا این حقیقت بسیار اساسی را مجددا از آن خود سازند، او در یکی از بدنام ترین زندانهای جهان است و این مایۀ شرم دولت ایران است. با تقدیم این جایزه، ما احترام خود را به او ادا می کنیم و همراه با میلیونها ایرانی که وی از حقوق آنها دفاع می کند و منشاء الهام آنها شد می ایستیم و از افراد و دولت های سراسر جهان می خواهیم تا در درخواست برای آزادی فوری وی به ما بپیوندند.”

بازداشت همزمان هشت نفر از دراویش گنابادی در شهرهای مختلف




در تیر ماه ۸۸ نیز جمعی از دراویش گنابادی در اعتراض به رفتار غیر قانونی دادستان گناباد مقابل دادگستری آن شهرستان  تجمع کرده بودند، که در پی این واقعه ۲۴ نفر از این دراویش محاکمه شدند.
به گزارش تارنمای مجذوبان نور، دادگاه گناباد ۱۴ نفر از این ۲۴ درویش را به سه ماه و یک روز حبس و ۵۰ ضربه شلاق تعلیقی به مدت سه سال و ۱۰ نفر دیگر را به ۵ ماه حبس تعزیری به انضمام ۵۰ ضربه شلاق و یک سال تبعید به مناطق محروم محکوم کرد که این حکم از سوی شعبه ۱۲ دادگاه تجدید نظر استان خراسان رضوی نیز مورد تایید قرار گرفت.
اینک پس از گذشت ۵ ماه از صدور رای محکومیت قطعی این ۱۰ درویش، ماموران اطلاعات به طور همزمان نظرعلی مروی، محمد مروی و علی کاشانی‌فر را در شهرستان گناباد،  ظفرعلی مقیمی را در شهرستان قوچان و عبدالرضا کاشانی، علیرضا عباسی، شکرالله حسینی و رامین سلطان‌خواه را در شهرستان بیدخت دستگیر و روانه زندان وکیل‌آباد مشهد کردند.
احسان‌الله امانیان و محمد کاشانی‌فر دو درویش دیگر از این  ده نفر هستند که برای آنها نیز حکم قطعی ۵ ماه حبس، ۵۰ ضربه شلاق و یک سال تبعید به مناطق محروم صادر شده است اما تا کنون دستگیر نشده اند.
رهانا

آلودگی هوا در کردستان؛ لغو پروازها و تعطیلی مدارس



به دلیل آلودگی هوا در استان کردستان پروازهای فرودگاه سنندج لغو و شیفت بعد از ظهر تمام مدارس این استان تعطیل شد .

به گزارش منابع آگاه، به دلیل افزایش آلودگی هوا و ورود گرد و غبار از برخی همسایگان غربی به استان کردستان، پروازهای رفت و برگشت فرودگاه سنندج لغو شده است.
به گزارش آژانس خبری موکریان ،ستاد مديريت بحران استان كردستان نیز با توجه به افزايش غلظت ريزگردهاي معلق در هوا مدارس استان را تعطيل كرده است.
گزارش های رسیده از مریوان و سقز نیز حاکی از ورود گرد و غبار و افزایش آلودگی هوا در این دو شهر استان کردستان می باشد.

آژانس خبری موکریان
سرویس اجتماعی

مرگ یک زندانی، بر اثر شکنجه در انفرادی زندان رجایی شهر

article picture

روز دوشنبه بیست و دوم فروردین ماه، جسد یک زندانی عادی که بر اثر شکنجه های طاقت فرسا فوت شده بود، از سلول انفرادی بند یک به بهداری زندان رجایی شهر کرج منتقل شد.


بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز دوشنبه جسد یک زندانی به نام جواد عسگری که به اتهام مالی (عدم پرداخت مهریه) در زندان بسر می‌برد، در شرایط وخیمی به بهداری این زندان منتقل شد.

بر اساس گفته نگهبانان بند یک این زندانی که جهت تنبیه به انفرادی بند یک منتقل شده بود، هفته های متمادی با دست بند و به صورت قپانی در این بند‌‌ رها شده بود.

پزشکان مستقر در بهداری اوین علت مرگ این زندانی را بر اثر شکنجه های طاقت فرسا ذکر کرده اند، به دلیل نفوذ دست بند در "استخوان پا" پزشکان مجبور به شکستن پای وی شدند.

گفتنی است، آثار شکنجه جسمی در بدن وی نیز به شکل وخیمی مشهود بوده است و نامبرده از ناحیه چانه، دست راست و پای چپ به شدت آسیب دیده بود.


هرانا

مرگ 7 شهروند آبادانی به دلیل وضعیت نامناسب فاضلاب این شهر

article picture

نماینده آبادان در مجلس ضمن ابراز تاسف از عدم پیگیری مناسب مسئولان مربوط برای حل مشکل فاضلاب آبادان، افزود: اخیرا فاضلاب آبادان، موجب قربانی شدن دختر 7 ساله‌ای شد و تعداد قربانیان این حادثه را به 7 نفر رساند.

آفتاب: سیدحسین دهدشتی در پایان جلسه علنی امروز مجلس چهارشنبه -24 فروردین ماه- در تذکر شفاهی خود، گفت: به منظور پیگیری وضعیت فاضلاب آبادان تاکنون به برگزاری 3 جلسه با وزیر نیرو و دیداری را با رئیس‌جمهور اقدام کرده‌ایم، جلساتی که با وجود تاکید مسئولان برای پیگیری، نتیجه‌ای را به همراه نداشته است.


بررسی وضعیت جاده آبادان و ماهشهر، موضوع دیگری بود که دهدشتی به آن اشاره کرد و گفت: روند پهن‌سازی جاده آبادان و ماهشهر به آهستگی پیش می‌رود، نکته‌ای که خطرات جانی بسیاری برای مردم آبادان در پی داشته است.

عضو کمیسیون انرژی در پایان خواستار پیگیری مسئولان برای حل معضل گرد و غبار در آبادان شد.



پارس دیلی نیوز

بازداشت فعال دانشجويی و تهدید خانواده وی




حمید مشایخی دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اراک از ۲۸ بهمن۸۹ در بازداشت نیروهای امنیتی بسر می برد.

بنا به گزارش ارسالی به دانشجو نیوز، او پس از خروج از جلسه آزمون کارشناسی ارشد توسط نیروهای امینتی بازداشت شده است .
به دلیل فشار و تهدید های وارد بر خانواده وی امکان دریافت اطلاعات از وضعیت او و علت بازداشت وی امکان پذیر نیست.
در ماه های بهمن و اسفند تعداد بسیاری زیادی از فعالین دانشجویی بازداشت شده اند اما به دلیل تهدید خانواده ها مبنی بر سنگین شدن پرونده فرزندانشان هیچ گونه اطلاع رسانی در این باره صورت نگرفته است.

ایران پرس نیوز

دو تن از فعالان عرب اهوازی بازداشت شدند

"علی بدری" و "رمضان خالدی"، دو تن از فعالین عرب اهوازی طی روزهای اخیر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
ماموران وزات اطلاعات روز دوشنبه ۲۲ فروردین ماه، علی بدری از فعالان عرب اهوازی را درمحل کار وی بازداشت کردند. 
بر اساس گزارش اهوازنیوز علی بدری (۳۰ ساله) پس از مراجعه ماموران به ادارهٔ اوقاف اهواز به بازداشتگاه اداره اطلاعات منتقل شد. 
آقای بدری از اهالی شهر خلف آباد در شرق اهواز و متاهل و داری یک فرزند است و طی سال‌های گذشته در مناسبت‌های سیاسی و انتخاباتی شهر و برگزاری مراسم فرهنگی فعالیت می‌کرد. 
پیش از این ۸ تن از فعالان سیاسی سر‌شناس این شهر از جمله رئیس شورای شهرسابق خلف آباد در دوره اصلاحات بازداشت شده بودند. 
این بازداشت‌ها همزمان با صدور فراخوان‌های گسترده برای برگزاری تظاهرات اعتراضی در مناطق عرب نشین خوزستان شدت گرفته است. 
تظاهرات اعتراضی قرار است به مناسبت ۱۵ آوریل سالگرد قیام مردمی سال ۲۰۰۵ علیه سیاست‌های نژادپرستانه دولت علیه مردم عرب خوزستان برگزار شود. 
ماموران امنیتی تاکنون بیش از ۲۶۰ نفر از فعالان سیاسی و حقوق بشری عرب را بازداشت کردند. 
اغلب بازداشت‌ها با یورش شبانه و مسلحانه ماموران امنیتی همراه بوده است و خانواده‌های این افراد تاکید می‌کنند از سرنوشت فرزندان خود پس از دستگیری اطلاع ندارند. 
هم چنین بر اساس گزارشی دیگر از منبع خبری مذکور، طی روزهای گذشته یک فعال اجتماعی عرب اهوازی به نام رمضان خالدی فرزند کریم، ۳۶ ساله، از ساکنان روستای "رمیص" واقع در جاده میان اهواز- معشور توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد. 
وی به علت اعتراض به آلودگی روستایشان از دوده‌های برخاسته از چاه‌های نفتی و نیز عدم استخدام جوانان این روستا توسط شرکت نفت دستگیر شده است. در این روستای عرب نشین ده‌ها نفر از مردم به علت تنفس دود بر آمده از چاه‌های نفتی به بیماری‌های خطرناک تنفسی وریوی مبتلا شده‌اند.

تکمیلی، گزارش سالا نه وزارت خارجه آمریکا: وضعیت وخیم حقوق بشر در ایران




بنا به گزارش ها، بازوی اطلاعاتی سپاه پاسداران در برخی مواقع در طول سال بدون داشتن حکم اقدام به بازداشت افراد کرده است. علاوه بر آن، نيروهای امنيتی از احکام عمومی برای دستگيری معترضان و يا آنهايی که به نظرشان جزء اين گروه بودند، نيز استفاده کرده اند. استفاده از اين احکام عمومی نياز به احکام مشخص و مورد به مورد را برطرف کرده است.گزارش هايی که از دستگيری های خود سرانه در طول سال رسيده است شامل بازداشت ده ها تن از دانشجويان و روزنامه نگاران در ماه فوريه و قبل از برگذاری مراسم سالگرد انقلاب می باشد.گزارش سالانه حقوق بشر وزارت خارجه آمريکاجمهوری اسلامی ايران با جمعيتی حدود ۷۷ ميليون نفر، کشوری است با ساختار مبتنی بر قانون اساسی و جمهوری اسلامی که در آن روحانيون اهل تشيع و رهبران سياسی- مذهبی کشور بر ساختارهای کليدی قدرت احاطه و تسلط کامل دارند.

لغو حکم اعدام و صدور سی سال زندان در تبعید برای سه فعال کرد



ایرج محمدی، احمد پولادخانی و محمدامین آگوشی به اتهام جاسوسی از سوی شعبه دوم دادگاه نظامی آذربایجان غربی به اعدام محکوم شده بودند که در پی درخواست اعاده دادرسی از سوی وکلای این افراد، دیوانعالی کشور با این درخواست موافقت و جهت محاکمه مجدد، پرونده از سوی دستگاه قضایی به شعبه یک(هم عرض) دادسرای ارومیه ارجاع داده شد.

یکی از نزدیکان این زندانی به تارنمای «آژانس خبری موکریان» گفت: شعبه یک دادگاه نظامی ارومیه اخیراً این سه شهروند را محاکمه و هرکدام از آنان را به تحمل ۱۰ سال حبس در زندان زاهدان محکوم نموده است.
یادآور می گردد که ایرج محمدی اهل میاندوآب، محمدامین آگوشی واحمدپولادخانی اهل پیرانشهر در اردیبهشت ماه ۸۸ دستگیر و هم اکنون در زندان مرکزی ارومیه به سر می‌برند.

رهانا

۱۳۹۰ فروردین ۲۳, سه‌شنبه

چهارمین روز اعتراضات کارگری در دو مرکز صنعتی ایران +فیلم

article picture

اعتصاب کارگران در دو مرکز بزرگ صنعتی ایران وارد چهارمین روز خود شد. شمار اعتصاب‌کنندگان در مجتمع پتروشیمی "بندر امام" و کارخانه کاغذسازی "پارس" در هفت تپه خوزستان، بیش از دو هزار نفر گزارش شده است.

کارگران کارخانه کاغذسازی پارس خوزستان از روز شنبه (۹ آوریل / ۲۰ فروردین) تا کنون به اعتصاب خود ادامه داده‌اند. آنها در اعتراض به اخراج ۶۰ نفر از کارگران دارای قرارداد موقت این کارخانه دست از کار کشیده‌اند. این در حالی است که اعتراض کارگران مجتمع پتروشیمی "بندر امام" نسبت به اجرا نشدن مصوبه دولت مبنی بر انعقاد قرارداد مستقیم با کارگران نیز از روز گذشته به اعتصاب تبدیل شده است.

بسیجی ها در تجمع بدون مجوز، آزادانه به سفارت سعودی حمله کردند


article picture


حمله نیروهای بسیج با کوکتل مولوتوف علیه سفارت سعودی در تهران ،بسیجی ها بدون مجوز آزادانه مراسم خود را برگزار کردند.
تعدادی از اعضای بسیج پس از تجمع در مقابل سفارت سعودی در تهران برای اعتراض به سیاست مطنقه ای این کشور به سمت ساختمان سفارت کوکتل مولوتوف پرتاب کردند.
نیروهای پلیس در این تجمع که بعد از ظهر روز دوشنبه (دیروز) برگزار شد دور ساختمان سفارت حصار امنیتی کشیدند اما در پایان شرکت کنندگان در اعتراضات به سمت سفارت حمله کردند.
خبرگزاری فارس در گزارش خود از این تجمع نوشته است " بین 6 الی 7 کوکتل مولوتوف " به سمت سفارت پرتاب شد.

تصاویری که خبرگزاری های دولتی جمهوری اسلامی از این تجمع منتشر کرده اند نشان می دهد نیروهای پلیس به تجمع کنندگان اجازه دادند تجمع فاقد مجوز را آزادانه برگزار کنند.
این در حالی است که معترضان در ایران از حق برگزاری تجمع مسالمت آمیز محروم هستند اما شرکت کنندگان در تجمع مقابل سفارت با خود مواد منفجره حمل کردند.
در پایان تجمع پس از حمله به سمت ساختمان سفارت تجمع کنندگان سعی کردند پرچم حزب الله لبنان را بر روی ساختمان نصب کنند اما با برخورد پلیس مواجه شدند.
در همین حال دانشجویان هوادار دولت احمدی نژاد روز سه شنبه در محوطه دانشگاه تهران تجمع مشابهی برگزار کردند.
دانشجویان بسیجی پس از برگزاری نماز جماعت به امامت علیرضا پناهیان نماینده خامنه ای در دانشگاه به راهپیمایی پرداختند و علیه حکومت های سعودی ، بحرین ، آمریکا و همچنین اسرائیل شعار سردادند.
عبدالله الشمری تحلیلگر سعودی مسائل سیاسی در گفتگو با العربیه حمله نیروهای بسیج علیه سفارت این کشور را برخلاف توافقات بین المللی به شمار آورد وتاکید کرد این بر اساس معاهده وین مسئول تامین امنیت نمایندگی های خارجی است.
الشمری گفت :" نمایندگی های جمهوری اسلامی در ریاض و جده هیچگاه مورد هجوم قرار نگرفته ونمی گیرند این در حالی است که رژیم ایران به شکل آشکار در امور داخلی تعداد زیادی از کشورهای حاشیه خلیج فارس دخالت می کند."
به گفته این تحلیلگرسعودی پرتاب مواد منفجره به داخل ساختمان سفارت عدم جدی بودن نیروهای امنیتی رژیم ایران در برخورد با حمله کننده گان به سفارت را نشان می دهد.
العربیه

دو دانشجوی دربند به انفرادی منتقل شده اند













 بهاره هدایت و مهدیه گلرو دو فعال سر شناس دانشجویی که در زندان اوین محبوس هستند، از روز شنبه به دلیل نامعلومی به سلول انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین انتقال داده شده اند.
اطلاعات رسیده از داخل زندان اوین حاکی از آن است که از زمان انتقال این دو دانشجوی سرشناس به انفرادی، بازجویی از ایشان انجام نشده و هنوز هیچ مقام امنیتی به سراغشان نرفته است.
شایان ذکر است که بهاره هدایت، عضو شورای مرکزی و سخنگوی دفتر تحکیم وحدت می باشد که به ۹ سال و شش ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
مهدیه گلرو دبیر انجمن اسلامی دانشکده اقتصاد علامه طباطبایی، نائب دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی می باشد که به دو سال حبس محکوم شده است.
فشار بر دانشجویان داخل زندان که علی رغم تحمل شرایط سخت و طاقت فرسای زندان روحیه بالای خود را حفظ کرده و حتی از داخل زندان اقدام به صدور بیانیه می کنند روند رو به رشدی به خود گرفته است و این دو دانشجو به همراه مجید توکلی قریب به ۳ ماه از حق ملاقات با خانواده و تلفن به آنان محروم بوده اند.

ایران پرس نیوز


نزدیک‌بینی مصلحتی برادران گمنام شورای هماهنگی

article picture

کاریکاتور:نزدیک‌ بینی مصلحتی برادران گمنام شورای هماهنگی
نیک آهنگ کوثر ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ 

شیرین ترانه کردی محسن نامجو

حرف زن( شاهین نجفی)

اخراج آوات رضانیا، از اساتید دانشگاه آزاد سنندج


"آوات رضانیا" از اساتید دانشگاه آزاد سنندج، به دستور وزارت اطلاعات از دانشگاه اخراج شد.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج به گزارشگر هرانا گفته‌اند که آوات رضانیا دانشجوی دکتری علوم ارتباطات دانشگاه تهران که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز به تدریس در رشتهٔ جامعه‌شناسی می‌پرداخت از این دانشگاه اخراج شده است.
این استاد دانشگاه آزاد که در سال گذشته چندین مورد به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار شده بود و جلسه دادگاه وی نیز در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ برگذار شد، به علت عدم موافقت وزارت اطلاعات و طی یک نامه رسمی به دانشگاه آزاد، اخراج شده است. 

از سوی دیگر نیز گفته می‌شود حقوق معوقهٔ چندین ماه وی تعلیق شده است.

هرانا

۱۳۹۰ فروردین ۲۲, دوشنبه

بازداشت و آزار و اذیت هواداران آیت الله بروجردی در مشهد

article picture


یک منبع مطلع به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که در هفته های گذشته هواداران آیت الله بروجردی در مشهد مورد ازار و اذیت مقام های امنیتی قرار گرفته اند و تعدادی از آنها بازداشت شده و در بازداشتگاه اطلاعات مشهد نگهدار می شوند. این فعال حقوق بشر که خواست نامش فاش نشود به کمپین گفت: «‌ از هفته آخر اسفند ۸۹ با حمله ماموران امنیتی مشهد به خانه خانواده خدادای و بازداشت فرزند ایشان ایمان خدادای، آزار و اذیت مقلدان آیت الله بروجردی وارد مرحله جدیدی شد. آثار کبودی بعد از آزادی ایمان خدادای در بدن ایشان کاملا مشهود است.»



‏وی همچنین از تهدید مکرر خانواده هواداران آیت الله بروجردی و بازداشت یکی دیگر از انها خبر داد و افزود: «ماموران امنیتی با هواداران آیت الله بروجردی تماس گرفته و به فحاشی و تهدید ایشان می پردازند و در اقدامی غیر معمول در ون هایی که جلوی خانه این افراد پارک شده ایشان را زیر نظر گرفته اند.خانم دیگری در ارتباط با این گروه مذهبی بازداشت شده که مقلدان آیت الله بروجردی از او به نام بی بی یاد می کنند.»


پیش از این نیز اخبار متعددی از بازداشت نزدیکان و هوادارن ایت الله بروجردی در تهران منتشر شده بود.‏ تنها در آبان ماه شش تن از هواداران این روحانی دستگیر شدند همچنین پیروان آیت الله بروجردی که در آبان ماه ۱۳۸۵ بازداشت شده بودند، در هنگام بازجویی در بند ۲۰۹ زندان اوین مورد شکنجه و تهدید قرار می گرفتند. تقریبا بعد از ۱۱ ماه همه آنها با تودیع وثیقه هایی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان بطور موقتی آزاد شدند.


کمپین بین المللی حقوق بشردرایران 

گزارش سازمان عفو بین الملل در باره تعقیب و سرکوب اعضای خانوادۀ فعالان سیاسی در ایران

article picture



بستگان و خویشاوندان فعالان سیاسی در ایران اغلب طعمۀ حمله های ماموران دولتی جمهوری اسلامی قرار می گیرند. اقدامات دولت ایران شامل مرعوب کردن، تهدید کردن، بازداشت کوتاه مدت، بدرفتاری و بازداشت طولانی مدت می شود. در بعضی موارد حدس زده می شود که افراد به قتل رسیده رابطۀ خویشاوندی با نیروهای مخالف دولت داشته اند. به نظر می رسد دولت ایران با این اقدامات هدف های مختلفی را دنبال می کند. از یک سو  با ترساندن بستگان افراد تعقیب شده، بازداشت شده و کشته شده توسط دولت می خواهند مانع آن شوند که آنها در ملاء عام سرنوشت اعضای خانواده خود را افشا کنند، از طرف دیگر این هدف دنبال می شود که فعالان سیاسی به دلیل فشار و تهدید وارد شده به خویشان خود مجبور به کنار گذاشتن فعالیت های سیاسی خود شده و حاضر به "اعتراف" و همکاری با دولت شوند.
به ویژه اغلب، خویشاوندان اقلیت های مذهبی و اتنیکی (ملی، قومی) طعمۀ اقدامات دولت ایران قرار می گیرند. همچنین خویشاوندان مدافعین حقوق زنان، اعضای اتحادیه کارگری، فعالان سیاسی دانشجوئی و منتقدانی که خارج از کشور زندگی میکنند هدف این ارعاب و تهدید می باشند.

****
متن زیر ترجمه گزارش مفصل و مستند سازمان عفو بین الملل در باره تحت تعقیب بودن به دلیل خویشاوندی و رابطه فامیلی با فعالان سیاسی می باشد. آندسته از پناهجویان ایرانی که دلیل پناهندگی آنها وابستگی خانوادگی با یک فعال سیاسی می باشد، می توانند متن آلمانی این گزارش را به وکیل خود ارائه دهند تا وکیل بتواند به استناد آن، دفاعیه اش را مؤثرتر تنظیم نماید.

تلاش نیروهای امنیتی برای بازداشت درسا سبحانی، شهروند بهایی


article picture

صبح روز شنبه بیستم فروردین ماه، ماموران امنیتی به منزل "درسا سبحانی" شهروند بهایی ساکن ساری جهت بازداشت وی مراجعه کردند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ماموران امنیتی در حالی به خانهٔ پدری درسا سبحانی مراجعه کردند که خواهر نامبرده در وروردی منزل در حال صحبت با همکلاسی‌اش بوده و پوشش مناسبی برای مواجهه با ماموران نداشته اما ماموران بدون آنکه اجازهٔ پوشیدن لباس مناسب به وی بدهند، به زور وارد منزل شدند.

آن ها علاوه بر این عمل، در‌‌ همان حین از نامبرده فیلمبرداری می‌کنند.

ماموران سپس حکم بازداشت درسا سبحانی را به خانواده‌اش ابلاغ می‌کنند و با آنکه نامبرده در مسافرت بوده در ‌‌نهایت بی‌احترامی به تفتیش منزل پرداخته که پس از ضبط لپ تاب، کیس کامپیو‌تر و تعدادی سی دی محل را ترک می‌کنند.

لازم به یادآوری ست که این شهروند بهایی محروم از تحصیل در اسفندماه سال ۸۸ و در پی یورش‌های سازمان یافته اطلاعات سپاه به فعالان حقوق بشر و اعضای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران بازداشت شده بود.

وی که حدود ۲۵ روز را در سلول‌های انفرادی زندان اوین به سر برد و با تبدیل قرار موقت بازداشت به وثیقه آزاد شده بود؛ بعد‌ها از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.
 هرانا


بیکاری۴۷۰ نفر از کارگران شرکت گونی بافی جسور تایید شد

احمد لطفی‌نژاد ظهر امروز که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت با اشاره به تعطیلی شرکت گونی بافی جسور اظهار داشت: "به دنبال خارج شدن مدیرعامل این شرکت از کشور و تعطیلی این واحد تولیدی، ۴۷۰ نفر از کارگران این کارخانه از کار خود بیکار شده‌اند."


به گزارش ایلنا، وی با اشاره به بلاتکلیفی این کارگران افزود: "در حال حاضر این کارگران تحویل اداره کل کار و امور اجتماعی شده‌اند تا وضعیت آنان مشخص شود."

به گفته مدیر کل کار و امور اجتماعی آذربایجان شرقی سرمایه گذارِ این کارخانه اهل ترکیه بوده و بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان از بانک‌های ایران وام دریافت کرده بود.

وی تعطیلی این واحد تولیدی را موجب هوشیاری هرچه بیشتر مسئولان دانست و گفت: "وقوع چنین اتفاقی سبب می‌شود مسئولان و مدیران بانک‌ها در جذب سرمایه گذارو پرداخت تسهیلات به آنان دقت بیشتری نمایند."

لازم به ذکر است شرکت گونی بافی جسور به عنوان یکی از طرح‌های سرمایه گذاری خارجی در شهرک سرمایه گذاری خارجی استان آذربایجان شرقی تبریز فعالیت داشت.
هرانا 

ژیلا بنی یعقوب به جرم توهین به احمدی نژاد، به دادگاه فراخوانده شد

article picture


ژیلا بنی یعقوب به جرم توهین به احمدی نژاد و مقامات، جمهوری اسلامی برای چهارمین بار به دادگاه فراخوانده شد.

موارد اتهامی موکلم به مقالات منتشره در وبلاگ شخصی اش مستند شده است. من به اتفاق موکلم در دادگاه حاضر شديم و در برابر هر دو اتهام مطرح شده دفاع کرديم.به نظر من ايراداتی به پرونده موکلم مطرح بود که خوشبختانه قاضی محترم پرونده، آقای حيدری نيز با من هم نظربودند.

ژيلا بنی يعقوب، همسر بهمن امویی روزنامه نگاری ايرانی که جايزه شجاعت در روزنامه‌نگاری در سال ۲۰۰۹ و جايزه ويژه «آزادی بيان» سازمان گزارشگران بدون مرز سال ۲۰۱۰ به او اعطا شده بود، ديروز برای چهارمين بار پس از کودتای انتخابات در دادگاه و اين بار در شعبه ۱۰۵۷ مجتمع کارکنان دولت به جرم«توهين به رييس جمهوری و مقامات» به دادگاه فراخوانده شده بود.

فريده غيرت وکيل مدافع ژيلا بنی يعقوب در اين باره به خبرنگار سايت «روزنامه نگاران زندانی» گفته است که موارد اتهامی موکلم به مقالات منتشره در وبلاگ شخصی اش مستند شده است. من به اتفاق موکلم در دادگاه حاضر شديم و در برابر هر دو اتهام مطرح شده دفاع کرديم.

به گفته خبرنگار «روزنامه نگاران زندانی» وکيل مدافع ژيلا بنی يعقوب گفته است: که موارد اتهامی موکلم به مقالات منتشره در وبلاگ شخصی اش مستند شده است. من به اتفاق موکلم در دادگاه حاضر شديم و در برابر هر دو اتهام مطرح شده دفاع کرديم.به نظر من ايراداتی به پرونده موکلم مطرح بود که خوشبختانه قاضی محترم پرونده، آقای حيدری نيز با من هم نظربودند. ظاهرا پرونده با شکايت دادستان تهران به دادگاه ارسال شده است اما شکايت دادستان در پرونده موجود نيست و فقط گزارش وزارت اطلاعات در آن وجود دارد که خواستار محاکمه موکلم شده است.

ايراد ديگر من به پرونده اين بود که تمامی اتهامات مطرح شده در پرونده جديد در پرونده اتهامی قبلی موکلم در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تحت عنوان “تبليغ عليه نظام” نيز مطرح و مورد رسيدگی قرار گرفته و از سوی قاضی پيرعباسی نيز حکم سنگين يکسال حبس تعزيری و سی سال محروميت ازحرف روزنامه نگاری صادر شده است.بنابراين دوباره موکلم نمی تواند به خاطر همين اتهام مورد محاکمه قرار بگيرد.»

فريده غيرت در ادامه گفت :«يکی از اتهامات موکلم در پرونده جديد داشتن يک وبلاگ شخصی در فضای اينترنت ذکر شده و آمده است که موکلم برای ايجاد وبلاگ از مراجع دولتی مجوز نگرفته است که اتهام واقعا عجيبی است .چرا که داشتن وبلاگ نيازمند مجوز نيست و در حال حاضر هزاران و بلکه صدها هزار وبلاگ ايرانی در فضای مجازی مشغول فعاليت و انتشار مطلب هستند. آيا همه اين ولاگها غيرقانونی هستند و صاحبانش بايد به خاطر آن محاکمه شوند.؟»

وی اضافه کرد :«اگر همه نواقص پرونده رفع شود و در مرحله بعدی دادگاه بخواهد وارد رسيدگی به ماهيت اتهامات شود، اصلی ترين دفاع بنده اين خواهد بود که موکل من به عنوان يک روزنامه نگار مستقل از وقايع و رويدادهای قبل و بعد از انتخابات گزارش های بی طرفانه تهيه کرده و قصد توهين به کسی را نداشته و توهينی هم نکرده است. علاوه بر اين همچنان يکی از اتهامات موکلم مربوط به نوشته ای است با عنوان “مجلس حرمسراها” که در دادگاههای قبلی نيز مطرح شد و هم من و موکلم توضيح داديم که اين مطلب اصلا نوشته ژيلا بنی يعقوب نيست و حتی در وبلاگش نيز منتشر نشده است و ظاهرا نويسنده مطلب در مقاله خود اسمی از موکلم آورده و بازجوی پرونده اين مقاله را به عنوان يکی از اسناد اتهامی وی در پرونده گذاشته است و تا به حال در سه دادگاه توضيح داده ايم که اين مقاله نه نوشته وی که نوشته يک نويسنده ايرانی مقيم خارج از کشور است!»

فريده غيرت ضمن رضايت و تشکر از برخورد مناسب و کاملا حقوقی قاضی حيدری، رييس شعبه ۱۰۵۷ گفت :«پرونده به دستور قاضی حيدری برای رفع نواقص به دادگاه انقلاب ارسال خواهد شد تا نسبت به رفع مشکلات شکلی و محتوايی اقدام کنند.»

ژيلا بنی يعقوب پس از حوادث انتخابات ۸۸به ترتيب در شعبه ۱۰۵۴دادگاه عمومی تهران ،شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب و شعبه ۷۶ دادگاه کيفری استان تهران و شعبه ۱۰۵۷کارکنان دولت محاکمه شده است.

خبرنگاران سبز
 

روزشمار نقض حقوق شهروندان بهایی اسفند ۸۹

در تدوام سرکوب اقلیت مذهبی بهایی گزارشی ماهانه از سوی واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر می‌شود که گزارش مذبور نقض حقوق بهائیان در آبان ماه است. متن این گزارش به قرار زیر است.

سارا محبوبی، دانشجوی محروم از تحصیل بهایی مجددا دستگیر شد

article picture

سارا محبوبی، دانشجوی محروم از تحصیل بهایی صبح ۲۰ فرودین ماه سال ۱۳۹۰ برای دومین بار در یک سال گذشته بازداشت و به بازداشتگاه اطلاعات ساری منتقل شد.



به گزارش جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی، مامورین وزارت اطلاعات شهر ساری، پس از تفتیش منزل مسکونی پدری و ضبط کتب، کاغذهای دست نوشته، سی دی و کیس کامپیوتر، وی را دستگیر کردند.




این دانشجوی محروم از تحصیل بهایی از تحصیل پیشتر در تاریخ ۳ تیر ۱۳۸۹ پس از مراجعه به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات در ساری بازداشت شده بود و پس از گذشت ۲۴ روز در تاریخ ۲۷ تیرماه با تودیع وثیقه از بازداشتگاه اطلاعات ساری آزاد شد.


بازداشت سارا محبوبی در حالی صورت گرفته که روز پنج شنبه ۱۸ فرودین ماه سال ۱۳۹۰، حکم اولیه دادگاه وی «۱۰ ماه حبس تعزیری» به وکیل وی ابلاغ شد. یکی از جرایم ذکر شده در حکم خانم محبوبی «عضویت در سایت ضد انقلاب فیسبوک» ذکر شده بود.


پیشتر نیز خانم محبوبی چندین بار به صورت تلفنی از طرف دادگاه ساری برای دریافت حکمش احضار شده بود که به دلیل تلفنی بودن این احضار از حضور در دادگاه امتناع کرده بود.
جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی

وادار کردن شهروندان بهائی به خروج از ایران

article picture

فرهاد ثابتان، سخنگوی جامعه جهانی بهایی در مصاحبه با "روز" میگوید که فشارها بر شهروندان بهائی در ایران افزایش یافته و حکومت درصدد است با افزایش این فشارها، شهروندان بهائی ایرانی را وادار به خروج از کشور کند.


تخریب منازل و قبرستان های بهائی، جلوگیری از ادامه تحصیل و اخراج دانشجویان بهائی از دانشگاهها، بازداشت های گسترده شهروندان بهائی و جلوگیری از کسب و کار آنها در ایران از مواردی است که به گفته آقای ثابتان و براساس گزارش های رسانه ها و فعالان حقوق بشرطی سالیان گذشته همواره از سوی حکومت در قبال شهروندان بهائی اعمال شده است.

هفته گذشته نیز اعلام شد حکم 7 تن از سران بهائی که در دادگاه تجدید نظر از 20 سال به دهسال کاهش یافته بود از سوی دادستان کل کشور، برخلاف شریعت تشخیص داده شده و افزایش یافته است.

۱۳۹۰ فروردین ۲۱, یکشنبه

محکومیت قطعی لاله حسن‌پور به ۵ سال حبس/ احضار وی جهت اجرای حکم

article picture



لاله حسن‌پور، فعال حقوق بشر و وبلاگ نویس از سوی شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر تهران، به پنج سال حبس قطعی محکوم شد و متعاقب آن جهت اجرای حکم احضار شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم یک سال حبس تعزیری و چهار سال حبس تعلیقی لاله حسن‌پور که توسط قاضی پیرعباسی صادر شده بود، از سوی دادگاه تجدید نظر مورد تایید قرار گرفته است.
اتهامات این فعال حقوق بشر پیشتر "عضویت در مجموعه فعالان حقوق بشر و فعالیت در خبرگزاری هرانا"، "اجتماع و تبانی"، "فعالیت تبلیغی علیه نظام"، "توهین به مقدسات" و "توهین به ریاست جمهوری" عنوان شده بود.
این در حالیست که متعاقب تایید حکم، این پرونده به اجرای احکام فرستاده شد و نامبرده نیز جهت اجرای حکم به دادسرای مستقر در زندان اوین احضار شده است.
لازم به یادآوری ست که لاله حسن‌پور، روز سه شنبه بیست و پنجم اسفندماه در یورش گسترده اطلاعات سپاه پاسداران به فعالان حقوق بشر و مسئولین سابق و همکاران مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران و در منزل پدری‌اش در تهران بازداشت شد. وی مدت ۷۰ روز را در سلول‌های انفرادی بند ۲- الف زندان اوین محبوس بود و سپس با تبدیل قرار موقت بازداشت به وثیقه موقتا آزاد شد.
این فعال حقوق بشر و زنان در طول مدت بازداشت به شدت تحت فشار بازجویان جهت تن دادن به اعترافات تلویزیونی اجباری قرار داشته است.
 هرانا

موزیک زیبای بلوچی


سی سال زندان در تبعید برای سه شهروند در ارومیه


سه زندانی به نام های ایرج محمدی، احمد پولاد خانی و محمدامین آگوشی هرکدام به تحمل 10 سال حبس در زندان زاهدان محکوم شدند.

برادر یکی از این افراد در گفتگو با آژانس خبری موکریان ضمن تأیید این خبر اظهار داشت : این سه زندانی به اتهام جاسوسی از سوی شعبه دوم دادگاه نظامی آذربایجان غربی به اعدام محکوم شده بودند که در پی درخواست اعاده دادرسی از سوی وکلای این افراد، دیوانعالی کشور با این درخواست موافقت و جهت محاکمه مجدد، پرونده از سوی دستگاه قضایی به شعبه یک(هم عرض) دادسرای ارومیه ارجاع داده شد.
وی در ادامه افزود :شعبه یک دادگاه نظامی ارومیه اخیراً این سه شهروند را محاکمه و هرکدام از آنان را به تحمل 10 سال حبس در زندان زاهدان محکوم نموده است.
یادآور می گردد که ایرج محمدی اهل میاندوآب، محمدامین آگوشی واحمدپولادخانی اهل پیرانشهر در اردیبهشت ماه 88 دستگیر و هم اکنون در زندان مرکزی ارومیه به سر می برند.
برگرفته از www.mukriannews.com

116 دانشگاه در نوبت تبدیل به قبرستان



روزنامه رسالت: رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس گفت: در حال حاضر 116 دانشگاه كشور در نوبت تدفين پيكر شهدا هستند.

سيدمحمد باقرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ايلام اظهار داشت: افزون بر اين تعداد دانشگاه، حدود 500 نقطه حساس ديگر نيز در نوبت تدفين پيكر پاك شهداي دوران دفاع مقدس قرار دارند.وي ادامه داد: تدفين شهداي تفحص شده دوران دفاع مقدس در هر مكاني نوعي معنويت ويژه به همراه دارد كه بر اين اساس مراكز فرهنگي كشور به ويژه دانشگاه‌ها در نوبت تدفين شهدا قرار دارند.اين فرمانده نظامي اضافه كرد: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت نيز يكي از ثمرات تدفين شهدا در مكان‌هاي ياد شده است.



رسالت

گزارش‌گران بدون مرز:ممنوعیت ورود خبرنگاران به کمپ اشرف را محکوم می‌کنیم

article picture


این ممنوعیت برای اطلاع رسانی غیر قابل پذیرش است. نیروهای نظامی از ورود خبرنگاران جلوگیری می‌کنند تا سرکوب و کشتار غیر نظامیان را پنهان کنند


گزارش‌گران بدون مرز مسدود کردن اطلاع رسانی و ممانعت از ورود خبرنگاران به کمپ اشرف را محکوم می‌کند. در تاریخ ١٩ فروردین درپی حمله نیروهای ارتش عراق، نزدیک به سی تن از ساکنان ایرانی این کمپ کشته و بسیاری دیگر زخمی شدند.

« این ممنوعیت برای اطلاع رسانی غیر قابل پذیرش است. نیروهای نظامی از ورود خبرنگاران جلوگیری می‌کنند تا سرکوب و کشتار غیر نظامیان را پنهان کنند. ارتش عراق کسانی را که به فیلم‌برداری و عکس برداری از این درگیری مشغول بوده‌اند، عامدانه هدف قرار داده است. »

بنا بر خبرهای انتشار یافته از سوی رسانه‌های جهانی مسئولان عراقی از ورود خبرنگاران به کمپ اشرف جلوگیری می‌کنند. حرفه‌کاران رسانه‌ها نتوانسته‌اند در محل حاضر و از وضعیت آن گزارش تهیه کنند. کمپ اشرف به وسیله‌ی کامیون‌ها و خودروهای نظامی محاصره شده است.

کمپ اشرف در هشتاد کیلومتری شمال بغداد قرار دارد. این کمپ در سال‌های دهه شصت یکی از پایگاه‌های سازمان مجاهدین خلق ایران بود. در سال ١٣٨٢ و در پی حمله نظامی ایالات متحده امریکا به عراق این پایگاه در اختیار نیروهای امریکایی قرار گرفت و نیروهای مسلح آن خلع سلاح شدند و بیش از ٣٠٠٠ افراد این کمپ تحت کنوانسیون ژنو قرار گرفتند. در دی ماه سال ١٣٨٨ نیروهای عراقی کنترل این کمپ را دست گرفتند.

از تیرماه ١٣٨٨ و در پی اولین درگیری میان ساکنان کمپ اشرف و نظامیان عراقی، مسئولان حکومت عراق ورود خبرنگاران را به کمپ اشرف ممنوع کردند. مدافعان کمپ اشرف حکومت عراق را به تمکین از خواست مقامات ایرانی متهم کرده‌اند و مسئولان عراقی سازمان مجاهدین خلق را به تحریک و خشونت آفرینی متهم می‌کنند.




گزارش‌گران بدون مرز

محکومیت غیر قانونی و غیر انسانی یکی از فعالین دانشجویی

article picture



بنا به گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دموکراسی در ایران" صدور حکم غیر انسانی و غیر قانونی 2 سال حبس تعزیری برای فعال دانشجویی نادر احسنی توسط محمد مقیسه ای از اعضای کمسیون قتل عام زندانیان سیاسی سال 1367
روز شنبه 20 فروردین ماه نادر احسنی فعال دانشجویی به شعبه 28 دادگاه انقلاب برای ابلاغ حکم غیر انسانی و غیر قانونی دو سال حبس تعزیری احضار شد.
این فعال دانشجویی در 19 بهمن ماه سال 88 با یورش وحشیانه و شبانه مامورین وزارت اطلاعات به منزل پدری اش به همراه خواهرش الهام احسنی دستگیر و به بند 209 زندان اوین منتقل شد و تحت بازجویی و شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفت و در اثر فشارهای گسترده بین اللملی بعد از 14 روز مجبور به آزادی وی شدند.
دادگاه این فعال دانشجویی به اتهام اقدام علیه امنیت نظام ، تبلیغ علیه نظام ، اجتماع و تبانی بر علیه نظام و سایر اتهامات دیگر در تاریخ 23 بهمن 89 در شعبه 28 دادگاه انقلاب توسط محمد مقیسه ای از اعضای کمیسیون قتل عام زندانیان سیاسی سال 67 برگزار شد . در صورتیکه وی در زمان بازداشت در حال گذراندن دوران خدمت سربازی خود بود.
لازم به یادآوری است که این فعال دانشجویی در 11 آذرماه سال 86 قبل از برگزاری مراسم 16 آذر روز دانشجو توسط ماموران وزارت اطلاعات از جلو درب منزلشان ربوده و به بند 209 زندان اوین منتقل شد. وی به مدت 53 روز در سلول انفرادی و تحت بازجویی و شدیدترین شکنجه ای جسمی و روحی قرار داشت .تا جاییکه بعد از 68 روز آزادی با قرار وثیقه 100 میلیون تومانی آثار شکنجه همچنان بر صورت و بدن او عیان بود. او پیش از این به اتهام فعالیت دانشجویی در همین شعبه توسط محمد مقیسه ای به یکسال حبس تعزیری محکوم و در 31 فروردین 89حکم یکسال حبس تعزیری وی به اجرا گذاشته شد. درست یک هفته پس از پایان محکومیتش وآزادی وی از زندان اوین در 23 بهمن 89 به دلیل پرونده سازی جدید و واهی بازجویان (شکنجه گران) وزارت اطلاعات مجددا در همین شعبه محاکمه و امروز شنبه 20 فروردین حکم سنگین و غیر انسانی 2 سال حبس تعزیری به وی ابلاغ شد.
فعالین حقوق بشر و دموکراسی در ایران پرونده سازی جدید و نسبت دادن اتهامات دروغین توسط بازجویان وزارت اطلاعات و صدور احکام سنگین و غیر قانونی و غیر انسانی برای این فعال داشجویی را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی و ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای جهت رسیدگی به دادگاههای بین المللی است.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
20 فروردین 1390 برابر با 09 آپریل 2011
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل

کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران حمله به اردوگاه اشرف را محکوم کرد


دولت عراق باید حمله به اردوگاه اشرف را خاتمه دهند
۲۰ فروردین ۱۳۹۰ – کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران امروز گفت که حملۀ مسلحانه توسط نیروهای عراقی به اردوگاه اشرف باید بلافاصله متوقف شود و تحقیقات مستقلی در خصوص حملۀ مرگبار ۱۹ فروردین صورت گیرد.



در حدود ۳۵۰۰ نفر از اعضاء گروه مخالف حکومت ایران، سازمان مجاهدین خلق ایران، داخل اردوگاه اشرف در دیاله واقع در ۶۰ کیلومتری بغداد سکونت دارند.

روز ۱۹ فروردین، نیروهای زره پوش عراقی که منجر به تعداد نامعلومی مرگ و جراحت جدی شد، وارد اردوگاه اشرف شدند.

بر اساس گزارشات خبری، مقامات دولت عراق اظهار کرده اند که ساکنین اردوگاه اشرف دست به اغتشاش زده اند و به طرف نیروهای عراقی سنگ پرتاب کرده اند و در مقابل، نیروهای عراقی از نیروی مهلک استفاده نکرده اند.

اما، در یک ویدیو از این حمله که روی وبسایت یوتیوب قرار گرفته است، نشان میدهد که سربازان عراقی بر روی سکنۀ اردوگاه که در مقابل حرکت نیروهای زره پوش به داخل اردوگاه مقاومت می کردند، آتش گشودند.

آرون رودز،سخنگوی کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: “دولت عراق مسئولیت تضمین امنیت سکنۀ اردوگاه اشرف را بعهده دارد، نه اینکه به آنها حمله کند و آنها را به قتل برساند.”

 

کمپین بین المللی حقوق بشر

جان هزاران انسان در شهر اشرف در خطر و در حال معامله می باشد







VVMIran
Vereinigung zur Verteidigung der Menschenrechte im Iran e.V.
Postfach 52 42
30052 Hannover
Tel.: +49 511 44 04 84
Fax: +49 511 26173 76

ماده 19  اعلامیه جهانی حقوق بشر
الف/ هر کس حق دارد در برابر تعقيب، شکنجه و آزار، پناهگاهي جستجو کند و در کشورهاي ديگر پناه اختيار کند.

جان هزاران انسان در شهر اشرف در خطر و در حال معامله می باشد.

محاصره و حمله به شهر اشرف و ساکنین آن (اعضای سازمان مجاهدین خلق) در عراق و کشته و زخمی شدن عده ای از ایشان، تنها یک موضوع داخلی عراق نیست بلکه امری جهانی و حقوق بشری است، زیرا که بیش 3000 انسان بی پناه به دلیل سیاست های غلط دولت های آمریکا، عراق و جمهوری اسلامی، مسئولین سازمان مجاهدین خلق و به خصوص سازمان ملل متحد در خطر است.
بدینوسیله اعضای کانون دفاع از حقوق بشر در ایران محاصره، سرکوب و کشتار این انسان های بی پناه را محکوم کرده و
از دولتهای ذیربط خواهان توقف محاصره، سرکوب و کشتار هستیم.
و از سازمان ملل متحد خواهان نظارت کامل به وضعیت شهر اشرف تا تامین محل زندگی و ایجاد منطقه امن برای ساکنان هستیم
306

کانون دفاع از حقوق بشر در ایران