۱۳۹۱ اردیبهشت ۳, یکشنبه

بازداشت یک شهروند کرد در سردشت توسط ادارە اطلاعات


بنا بە گزارش فعالان دمکراسی و دفاع ازحقوق بشر در ایران دیروز شنبە دوم اردیبهشت مامورین ادارە اطلاعات شهرستان سردشت پس از هجوم بە منزل شخصی آقای محمد امین قرنی شهروند کرد ساکن روستای بیوران از توابع این شهرستان و پس از بازرسی و تفتیش منزل وی و ایجاد جو رعب و وحشت در بین ساکنین آن خانە ، نامبردە را بازداشت و بە ادارە اطلاعات این شهرستان منتقل کردەاند .
این در حالیست کە نامبردە در طی سە ماه اخیر چندین بار توسط مامورین امنیتی این شهرستان دستگیر و بازداشت شدە است و هر بار پس از بازجویی و اعمال فشارهای روحی و روانی بر او و اعضای خانوادە وی و پس از گذشت چند روز آزاد گردیدە است .
در گفتگویی کە خبرنگار ما از ایران با یکی از اعضای نزدیک بە این خانوادە انجام دادە است آمدە است کە : از سال 88 و پس از ناآرامیها و حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران این خانوادە و در راس آنها آقای محمد امین قرنی پدر این خانوادە از سوی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی این شهرستان مورد آزار و اذیت قرار گرفتەاند و با توجە بە اینکە یکی از اعضای این خانوادە هم اکنون متواری است ، اما بازهم فشارها و آزار و اذیت بر این خانوادە همچنان ادامە دارد . وی افزود کە آقای قرنی از اوضاع جسمانی مناسبی برخوردار نیست و این نگرانی میرود کە بازداشتهای مکرر وی و نیز فشارهای روحی و روانی اعمال شدە بر وی سلامتی ایشان را در معرض خطر جدی قرار دهد . ایشان ادامە دادند کە : گمان این مسئلە میرود کە آقای قرنی در خصوص اتهامات وارد شدە بر فرزند متواریشان اینچنین تحت فشار و آزار و اذیت مامورین امنیتی این شهرستان قرار داشتە باشند .
گزارش ارسالی از فعالین دمکراسی و حقوق بشر در ایران

تجمع دوباره کارگران لوله‌سازی خوزستان



 به دنبال حل نشدن مشکلات کارخانه لوله‌سازی خوزستان، کارگران این کارخانه باز هم در مقابل استانداری تجمع کردند.
بنا به گزارش فارس، مشکلات شرکت لوله‌سازی خوزستان که از تولید کننده‌های اصلی لوله‌های مورد نیاز کشور است، از سال ۸۱ با واگذار شدن به بخش خصوصی ناکارآمد آغاز شد و کارگران این شرکت بار‌ها در اعتراض به وضعیت خود دست به تجمع زده‌اند.
کارخانه لوله‌سازی خوزستان، حدود ۴۰۰ کارگر رسمی و قراردادی دارد، که قریب به پنج سال است با مشکلات این شرکت دست و پنجه نرم می‌کنند و حقوق آن‌ها چندین ماه است که به دلیل مشکلات کارخانه از جمله بدهی‌های کلان به بانک‌ها و مدیریت‌های ناکارآمد پرداخت نشده است. در صورت راه اندازی خط تولید می‌توان اشتغال این کارخانه را به ۷۰۰ نفر افزایش داد.
دبیر اجرایی خانه کارگر خوزستان در این باره اظهار کرد: مشکلات کارگران این شرکت با گذشت چند سال هنوز به قوت خود باقیست.
آقایار حسینی افزود: هر چند تعدادی از کارگران این شرکت بازنشسته شدند، اما تعداد زیادی از کارگران بیش از ۲۵ ماه حقوق طلب دارند و سنوات خدمتی آن‌ها نیز پرداخت نشده است.
وی خواسته این کارگران را راه‌اندازی مجدد کارخانه لوله سازی عنوان کرد و گفت: کارگران معتقد هستند که راه‌اندازی خط تولید این کارخانه که مشتریان زیادی در کشور دارد، مهم‌ترین اقدام برای حل مشکل آنهاست.
به گفته وی، بدهی این کارخانه به سازمان تامین اجتماعی نیز باعث شده کارگران نتوانند از دفترچه‌های درمانی خود استفاده کنند.

دستگيری ۲۰ نفر دیگر در مهمانی های مختلط



ماموران انتظامي حصار گلستان، برگزارکنندگان ۲ پارتي شبانه را دستگير و مقاديري مشروبات الکلي کشف کردند.
به گزارش خراسان، ماموران پاسگاه انتظامي حصار گلستان، در پي کسب اطلاعاتي مبني بر برگزاري ۲ پارتي شبانه در باغ هاي اطراف طرقبه، بلافاصله به دستور سرهنگ صارمي (فرمانده انتظامي طرقبه و شانديز) براي بررسي موضوع به محل اعلام شده عزيمت کردند. آنان پس از حصول اطمينان از برپايي پارتي شبانه با هماهنگي مقام قضايي وارد اين ۲ مکان شدند که در نتيجه ۲۰ تن از عوامل و برگزارکنندگان پارتي را که به صورت مختلط و با پوشش نامناسبي در محل حضور داشتند دستگير کردند.
در بازرسي از محل برگزاري پارتي شبانه نيز مقاديري مشروبات الکلي کشف و ۱۱ دستگاه خودرو نيز توقيف شد. شايان ذکر است: پرونده دستگيرشدگان که ۱۱ تن از آنان مرد و ۹ تن از آنان نيز خانم هستند در دادسراي عمومي انقلاب طرقبه توسط قاضي جان پور تحت رسيدگي قرار گرفت.
فرمانده انتظامي طرقبه و شانديز در اين باره به گفت: ماموران انتظامي با هرگونه مظاهر فساد که موجب انحراف جوانان مي شود با قدرت برخورد خواهند کرد. سرهنگ صارمي افزود: اين عمليات نيز در راستاي اجراي طرح مبارزه با مظاهر علني فساد و جلوگيري از اشاعه فساد و فحشا در جامعه انجام شد. وي از شهروندان خواست تا هرگونه اطلاعات خود درباره برگزاري مجالس مختلط را با تلفن ۱۱۰ اطلاع دهند.

نرگس محمدی، وکیل دادگستری بازداشت شد



نرگس محمدی، وکیل پایه یک دادگستری و نایب رییس کانون مدافعان حقوق بشر روز شنبه دوم اردیبهشت ۱۳۹۱ پس از احضار به اداره اطلاعات زنجان، بازداشت و به تهران منتقل شد.
به گزارش فارس شنبه نرگس محمدی به دادسرای زندان اوین برای اجرای حکم شش سال زندان تعزیری احضار شده بود.
نرگس محمدی و شمار دیگری از اعضای کانون مدافعان حقوق بشر از سوی دادگاه انقلاب متهم به عضویت در یک گروه غیر قانونی شده اند.
کانون مدافعان حقوق بشر در سال ۱۳۸۰ تاسیس شد و نیروهای امنیتی و اطلاعاتی ۳۰ دی ماه ۱۳۸۷ دفتر آن را پلمپ و برخی از اعضای آن را بازداشت کردند. عبدالفتاح سلطانی و محمد سیف زاده، دو عضو شورای عالی نظارت کانون مدافعان حقوق بشر هستند که در حال حاضر در زندان به سر می برند.
نرگس محمدی، همسر تقی رحمانی از فعالان ملی- مذهبی است که پس از خروج اجباری همسرش از ایران، سرپرستی دو کودک خردسال خود را به تنهایی برعهده گرفت. او که در خرداد سال ۱۳۸۹ مدتی را در بند ۲۰۹ زندان اوین زندانی بود، به دلیل حمله های عصبی و بی حسی بدنش از زندان آزاد شد.

محکومیت داریوش جلالی، فعال دانشجویی به یک‌ترم محرومیت از تحصیل



کمیته انضباطی دانشگاه یاسوج طی حکمی داریوش جلالی فعال دانشجوئی این دانشگاه را به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم کرد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، داریوش جلالی متولد سال ۱۳۶۸ دانشجوی رشته مهندسی مواد در دانشگاه یاسوج پس از احضار در فروردین ماه امسال به کمیته انضباطی به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم شده است.

حکم انضباطی این فعال دانشجوئی در حالی صادر شده که استناد کمیته انضباطی برای صدور این حکم اقدام اعتراضی و تحصن یک نفره وی در اثر فشار مسئولین دانشگاه یاسوج در روز ۲۵ بهمن ماه ۹۰ که اقدام به دوختن لب‌ها و آویزان کردن زنجیر به خود کرده بود، بوده است. این در حالی است که وی پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی در آن روز و تحمل ۱۹ روز زندان، با قرار وثیقه ۲۰ میلیون تومانی آزاد و هنوز حکمی از سوی دادگاه در این باره برای وی صادر نشده است. ولی کمیته انضباطی به چنین دلیلی استناد و وی را به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم کرده است.

نگهداری احمد کریمی در بد‌ترین بند زندان گنبد کاووس



احمد کریمی فعال سیاسی که به پانزده سال و سه ماه حبس در تبعید به زندان گنبد کاووس محکوم شده است هم اکنون در بد‌ترین بند این زندان بسر می‌برد.
خواهر احمد کریمی در گفتگو با گزارشگر هرانا گفت: "احمد کریمی" هم اکنون در زندان گنبد کاووس در بند ۲ با زندانیان عادی و قاچاقچیان مواد مخدر و قاتلین هم بند می‌باشد و در شرایط بهداشتی بسیار بدی بسر می‌برد.
خواهر احمد کریمی از اینکه مسئولین زندان گنبد کاووس علی رغم آیین نامه سازمان زندان‌ها از تحویل کتاب برای زندانیان خود داری می‌کنند گلایه کرد و گفت: «ما تقاضا کردیم احمد کریمی به زندانهای تهران منتقل شود تا بتوانیم به ملاقاتش برویم و پرونده قضاییش را پیگیری کنیم. به همین دلیل یک وکیل جدید برای احمد اختیار کردیم.»
وی در خصوص پیگیری‌های باقری وکیل این زندانی به هرانا گفت: "متاسفانه وکیل جدید ایشان تا کنون امکان مطالعه پرونده را پیدا نکرده است و وکیل قبلی نیز هیچ حکمی از دادگاه مبنی بر محکومیت وی در دست ندارد."
گفتنی است، احمد کریمی و هادی قائمی تنها زندانیان سیاسی هستند که در زندان گنبد کاووس بصورت غیر قانونی و بدون رعایت اصل تفکیک جرایم نگهداری می‌شوند.

بازداشت دو دانشجوی مقیم بلژیک هنگام بازگشت به ایران



بهزاد طالبی و میترا رستمی گرجی دو دانشجوی ایرانی مقیم بلژیک هنگام ورود به کشور توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، بهزاد طالبی و میترا رستمی گرجی هردو دانشجوی ارشد معماری در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ از مرز هوایی وارد خاک ایران شدند. مامورین امنیتی در‌‌ فرودگاه پاسپورت ایشان را ضبط و هردو را به اداره اطلاعات در خیابان پاسداران و سپس دادسرا ارجاع دادند.
در دادسرا بهزاد طالبی به اتهام اهانت به رهبری و شرکت در تجمعات سال ۸۸ و۸۹  و همکاری در برگزاری تجمع اعتراضی به قصد خدشه به چهره جمهوری اسلامی بازداشت شدند و همچنین نامزد ایشان میترا رستمی گرجی به اتهام توهین به رهبری و شرکت در مراسم یادبود محمد مختاری تحت بازجویی قرار گرفتند.
میترا رستمی گنجی پس از چندی با تودیع قرار وثیقه از زندان آزاد ولی بهزاد طالبی همچنان بلاتکلیف در بازداشت بسر می‌برد.
شایان ذکر است هر دو این دوستان از هم دانشگاهی‌های محمد مختاری در دانشگاه شاهرود بودند.
بهزاد طالبی از فعالین دانشجویی و بازداشتی‌های سال ۸۸ است که در آن سال به حبس تعلیقی و شلاق محکوم می‌شود که پس از اجرای حکم شلاق آزاد می‌گردد.

اخراج دسته جمعی کارگران شرکت اسنوا

article picture
بنا بر گزارش رسیده به انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه، شرکت اسنوا در اصفهان از روز اول بعد از تعطیلات نوروز امسال 1200 نفر از کارگران را اخراج کرده و قصد اخراج تدریجی 700 نفر دیگر را دارد.
شرکت اسنوا سازنده و مونتاژ کننده ماشین لباسشویی، اجاق گاز، یخچال و غیره می باشد. کارگران این شرکت به طور قراردادی با قراردادهای یک الی دو ماهه مشغول به کار بوده اند.
انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه

وعده ها تو خالی بود ، کارگران لوله سازی دوباره تجمع کردند

article picture

کارخانه لوله‌سازی خوزستان، حدود 400 کارگر رسمی و قراردادی دارد، که قریب به پنج سال است با مشکلات این شرکت دست و پنجه نرم می‌کنند و حقوق آن‌ها چندین ماه است که پرداخت نشده است.
سایت اخبار خوزستان:به دنبال حل نشدن مشکلات کارخانه لوله‌سازی خوزستان، کارگران این کارخانه باز هم در مقابل استانداری تجمع کردند.
مشکلات شرکت لوله‌سازی خوزستان که از تولید کننده‌های اصلی لوله‌های مورد نیاز کشور است، از سال 81 با واگذار شدن به بخش خصوصی ناکارآمد آغاز شد و کارگران این شرکت بار‌ها در اعتراض به وضعیت خود دست به تجمع زده‌اند.
کارخانه لوله‌سازی خوزستان، حدود 400 کارگر رسمی و قراردادی دارد، که قریب به پنج سال است با مشکلات این شرکت دست و پنجه نرم می‌کنند و حقوق آن‌ها چندین ماه است که به دلیل مشکلات کارخانه از جمله بدهی‌های کلان به بانک‌ها و مدیریت‌های ناکارآمد پرداخت نشده است. در صورت راه اندازی خط تولید می‌توان اشتغال این کارخانه را به 700 نفر افزایش داد.