۱۳۹۰ فروردین ۱۳, شنبه

بازداشت بیش از هفتاد تن از معترضان به خشک شدن "دریاچه ارومیه" در تبریز

خبر‌ها حاکی از آن است که در پی تجمع فعالین مدنی آذربایجان، در عصر امروز سیزدهم فرودین ماه، بیش از ۷۰ نفر در تبریز بازداشت شدند. 

جمعی از فعالین مدنی و محیط زیست آذربایجان در اعتراض به سیاست‌های غلط دولت و افزایش خشکی دریاچه اورمیه مقرر کرده بودند که عصر امروز، همزمان با روز طبیعت، در ارومیه و تبریز دست به تجمع بزنند. 
به گزارش منابع خبری آذری، در پی به خشونت کشیده شدن این تجمع‌ها با دخالت نیروهای امنیتی، حدود ۷۰ نفر از شهروندان و تظاهر کنندگان در میدان آذربایجان تبریز دستگیر شده و به مکان نامعلومی انتقال یافته‌اند. 
هم چنین حدود ۲۰ نفر هم زخمی شده‌اند که حال ۴ نفر از آن‌ها وخیم می‌باشد. مامورین نیروی انتظامی بدون توجه به حال افراد زخمی شده آن‌ها را به مکان نامعلومی انتقال داده‌اند. 

گفته می‌شود نیروهای امنیتی- انتظامی حتی در میان چادر‌ها و خانواده‌های عادی که در روز سیزده به در گرد هم آمده بودند نیز رعب و وحشت ایجاد کردند.


هرانا

سازمان عفو بین‌الملل : رهبران جامعه بهایی را فوری آزاد کنید

article picture



عفو بین‌الملل: حکم ۲۰ سال زندان برای بهائیان ظالمانه است.

سازمان عفو بین‌الملل حکم ۲۰ سال زندان برای هر یک از هفت نفر از رهبران جامعه بهائی در ایران را «ظالمانه» اعلام کرد و خواستار آزادی فوری آن‌ها شد.

هفت رهبر جامعه بهائیان ایران هرکدام ابتدا به ۲۰ سال زندان محکوم شده بودند اما دادگاه تجدید نظر پس از حذف اتهام جاسوسی برای اسرائیل، حکم زندان هرکدام از آن‌ها را به ۱۰ سال کاهش داده بود.

ملکوم اسمارت، مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در عفو بین‌الملل، روز پنج‌شنبه ۳۱ مارس (۱۱ فروردین) در واکنش به حکم ۲۰ سال زندان برای هر یک از هفت نفر از رهبران جامعه بهائی ایران، گفت: دولتمردان ایران بار دیگر اعمال نفوذ خود را روی دستگاه قضایی این کشور به‌کار برده‌اند تا شماری از یک اقلیت دینی را مورد آزار و اذیت قرار دهند.

آقای اسمارت افزود: دولتمردان ایران به‌جای آن که حکم زندان این بهائیان را دو برابر کنند باید آن‌ها را بی‌درنگ آزاد کنند و تضمین بدهند که بهائیان می‌توانند آزادانه و فارغ از هرگونه تهدید و آزار، مراسم دینی خود را به جا آورند.

این مقام عفو بین‌الملل تأکید کرد: چنین احکام مستبدانه و آزار و اذیت‌هایی یادآوری می‌کند که چرا شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به‌تازگی به تعیین گزارشگر ویژه برای بررسی حقوق بشر در ایران رأی داد. این تصمیم شورای حقوق بشر بسیار به‌موقع بود.

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو روز ۲۴ مارس با صدور قطعنامه‌ای به تعیین گزارشگر ویژه‌ برای بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران رای داد. ایران این تصمیم شورای حقوق بشر سازمان ملل را محکوم کرد.

فریبا کمال‌آبادی، مهوش ثابت، جمال‌الدین خانجانی، عفیف نعیمی، سعید رضایی، بهروز توکلی و وحید تیزفهم هفت بهائی هستند که هر کدام به ۲۰ سال حبس محکوم شده‌اند.

براساس گزارش عفو بین‌الملل این هفت بهائی محکوم شده در شرایط دشواری در زندان رجائی شهر کرج معروف به زندان گوهردشت، نزدیک تهران، حبس شده‌اند.

هفت رهبر جامعه بهائیان ایران ابتدا با اتهام‌های «جاسوسی برای اسرائیل»، «توهین به مقدسات» و «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» در اوت سال ۲۰۱۰ هر کدام به ۲۰ سال زندان محکوم شده بودند اما آن‌ها تمام این اتهام‌ها را رد کردند.

براساس این گزارش در سپتامبر سال ۲۰۱۰ دادگاه تجدیدنظر این بهائیان را از اتهام‌هایی مانند جاسوسی برای اسرائیل تبرئه کرد و حکم زندان هر کدام را به ۱۰ سال کاهش داد اما نسخه کتبی هیچ‌یک از احکام صادرشده دادگاه اولیه و دادگاه تجدیدنظر به آن‌ها داده نشد.

جامعه بهائیان ایران حکم ۲۰ سال زندان برای هر یک از این هفت نفر بهائی را روز ۳۰ مارس (۱۰ فروردین) تائید کرد.

ملکوم اسمارت، این حکم زندان برای بهائیان را تازه‌ترین نمونه از تبعیض اعمال شده علیه اقلیت بهایی در ایران دانسته است.

آقای اسمارت گفت: این حکم به جامعه بین‌الملل یادآوری می‌کند که دولتمردان ایران به استانداردهای بین‌المللی حقوق بشر درمورد آزادی‌های عقیده، گردهمایی، بیان و حق دسترسی به دادگاه عادلانه توجه چندانی ندارند.

براساس این گزارش شش نفر از این هفت بهائی بین مارس و مه سال ۲۰۰۸ (اردیبهشت و خرداد ۱۳۸۷) بازداشت شدند و مهوش ثابت، چندماه پیش از آن‌ها بازداشت شده بود.
مردمک
 

تداوم وخامت وضعیت حقوق بشردر ایران


تداوم وخامت وضعیت حقوق بشردر ایران در حین به چالش کشیدن قطعنامۀ سازمان ملل توسط حکومت.
(12 فروردین ۱۳۹۰) کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران امروز گفت که تقابل جمهوری اسلامی ایران در قبال تصویب قطعنامۀ شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد که رای به انتصاب یک گزارشگر ویژه برای ایران داده است و تهدید مقامات ایرانی نسبت به عدم دسترسی این گزارشگر به کشور، بیانگر تداوم عدم همکاری جمهوری اسلامی ایران با جامعۀ بین المللی که حامی این قطعنامه بوده است، می باشد.

آرون رودز، سخنگوی کمپین گفت: “با چنین عکس العملی، ایران نکاتی که منتقدان ایران مطرح می کنند را تایید می کند و با رد کردن پیشنهاد کمک برای همسو کردن سیاست ها و اعمال خویش با تعهدات حقوق بشری کشور، ایران برخلاف منافع ملت خویش عمل می کند.”

سخنگویان دولت ایران، رای گیری سازمان ملل متحد را که توسط ۵۰ کشور جهان حمایت شده بود “سیاسی” خوانده اند. این قطعنامه با رای مثبت اکثریت ۲۲ کشور در مقابل فقط ۷ رای منفی تصویب شده است. کشورهایی مانند برزیل، سنگال و کره جنوبی با قاطعیت از این قطعنامه حمایت کردند.

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجۀ ایران در تاریخ ۴ فروردین در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: ” این قطعنامه غیرمنصفانه و ناموجه بوده و کاملا سیاسی است و برغم تمایل برخی کشورها ، تحت فشار آمریکا به تصویب رسید. هدف از این قطعنامه تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ایران و منحرف کردن روند فعلی شورای حقوق بشر در بررسی دوره‌ای جهانی وضعیت حقوق بشر همه کشورهاست. آمریکا با اینگونه اقدامات و برخورد گزینشی درصدد است با تغییر این مسیر توجهات را از نقض حقوق بشر در غرب به ویژه آمریکا منحرف کرده و در روند اغراض سیاسی خود بر برخی کشورها تمرکز ایجاد کند.”

نمایندگان مجلس ایران حتی از این نیز فراتر رفته، و خواستار این شده اند که دولت همکاری با گزارشگر ویژه را رد کند. خبرگزاری مهر گزارش داد که علاءالدین بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، از این مصوبه انتقاد کرده است و اعلام داشته است که این قطعنامه ” فاقد هرگونه ارزش حقوقی است،” و تاکید کرده است: “جمهوری اسلامی ایران نباید گزارشگر پیشنهاد شده در این قطعنامه را برای تهیه گزارش از وضعیت حقوق بشر کشورمان بپذیرد.”

مقامات ایرانی گزارش مشروح و مستند دبیر کل سازمان ملل متحد، بان کی مون، در خصوص مواردی از جمله افزایش خیره کنندۀ آمار اعدام های پنهانی که به شورای حقوق بشر تقدیم شده است را رد کرده اند.

وخامت وضعیت حقوق بشر در ایران همچنان ادامه دارد. قوۀ قضاییۀ ایران حکم زندان هفت رهبر بهایی که توسط دادگاه تجدید نظر به ۱۰ سال کاهش داده شده بود را مجددا به ۲۰ سال تغییر داده است. طبق گزارشات، این تصمیم بر اساس اعتراض دادستان کل کشور انجام گرفته است و ادعا کرده اند که مبنای حقوقی آن قانونی است که طبق آن هر تصمیم قوۀ قضاییۀ ایران که مخالف قانون شریعت باشد می تواند مورد تجدید نظر قرار بگیرد. در بهمن ماه ۱۳۸۹، در زمان بررسی دوره ای ایران توسط سازمان ملل متحد، مقام برجستۀ حقوق بشر در ایران، محمد جواد لاریجانی ادعا کرد: “هیچ بهایی در ایران به دلیل بهایی بودن مورد محاکمه قرار نمی گیرد.”

در تاریخ ۱۱ فروردین، ماموران دولتی که تعداد آنها بر اساس اخبار صدهانفر گزارش شده است، تعداد نامعلومی از افرادی را که در تشییع جنازه و خاکسپاری میر اسماعیل موسوی، پدر میر حسین موسوی، رهبر معترضان، شرکت کرده بودند را به صورت خودسرانه دستگیر کردند. میرحسین موسوی که از بهمن ماه در “حصر خانگی” به سر می برد، همراه با همسرش دکتر زهرا رهنورد، برای دوره ای در مکانهای نامعلومی نگهداری شدند و هم اکنون باور بر این است که در خانه خود در “حصر” می باشند و از شرکت در مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری منع شده اند. مراسم خاکسپاری مورد دخالت شدید ماموران امنیتی قرار گرفت و چند نفر از افرادی که دستگیر شدند هنوز در بازداشت به سر می برند.

کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران از مقامات ایرانی می خواهد تا با گزارشگر ویژۀ سازمان ملل متحد، پس از انتصاب وی، همکاری کامل انجام دهد. کمپین از مقامات ایرانی می خواهد تا از گزارشگر ویژه دعوت به عمل آورند و روادید مورد نیاز را صادر نمایند و دسترسی آزاد به زندانها، بازداشتگاه ها، و کلیۀ شهروندان ایران را برای این گزارشگر تسهیل نمایند. کمپین در حد توان خود از فعالیت های این گزارشگر حمایت خواهد کرد.

کمپین بین المللی حقوق بشردرایران
 

۱۳۹۰ فروردین ۱۲, جمعه

یک دانشجوی دربند بیش از چهل روز در انفرادی




علی اکبر محمد‌زاده، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با گذشت بیش از 40 روز از مدت زمان بازداشت کماکان در سلول انفرادی و تحت فشار بازجویی بسر می‌برد.

بنابر گزارش‌های رسیده، علی اکبر محمدزاده به دلیل آنچه بازجویانش «اعتراف نکردن به گناه» اعلام کرده‌اند تحت فشار قرار گرفته است تا اعترافاتی خلاف واقع علیه خود انجام دهد. وی در حال حاضر در سلول های انفرادی بند 240 زندان اوین قرار دارد و به گفته هم‌بندان پیشین‌اش به دفعات مورد شکنجه‌های شدید جسمی قرار گرفته است.
محمدزاده 26 بهمن ماه سال گذشته مقابل دانشگاه شریف توسط نیروهای امنیتی مورد ضرب وشتم قرار گرفته و بازداشت شد وی ظرف این مدت تنها 3 تماس تلفنی کوتاه با خانواده گرفته است. این فعال دانشجویی طی دو سال گذشته چندین بار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد تهدید و بازجویی واقع شده بود.

کمیته گزارشگران حقوق بشر 

دعوای باند های مافیایی علی خامنه‌ای و احمدی‌نژاد بر سر پول های مشایی

 article picture

خبرگزاری فارس وابسته به س‍پاه پاسداران خبر داد: اختلاف میان آخوند ها بر سر پول‌های رحیم‌مشایی


دیگربان:خبرگزاری فارس برای نخستین‌بار در تاریخ جمهوری اسلامی به نقل از یک روحانی از بروز اختلاف میان برخی روحانیون حامی علی خامنه‌ای و محمود احمدی‌نژاد بر سر «پول‌های مشایی» خبر داد.

این خبرگزاری روز پنجشنبه (۱۱ فروردین) به نقل حسین دقیقی عضو مستعفی تشکل «جامعه وعاظ ولایی» گزارش کرده که اسفندیار رحیم‌مشایی با توزیع پول باعث بروز اختلاف میان روحانیون شده است.

سیزده بدر ،پناه بردن به طبیعت از دست بساط دستگاه ورشکسته ی عزای رژیم فقیه



جشن سیزده بدر و فرصت پناه بردن به طبیعت
از دست بساط دستگاه ورشکسته ی عزا در پیشگاه اراده ی زندگی شادی

آنچه را که فرهنگ سیزده بدر به عنوان آداب و رسوم این سرزمین دیرینه در خود دارد و آنرا برای ما در برابر(دستگاه ورشکسته ی عزا) درشرایط کنونی بیش از پیش ارزشمند می سازد: نه تنها به دلایل دعوت ما به همگامی وهمخوانی با طبیعت شاد، پند وغنای محتوا ی برگزاری این جشن، ایجاب امید به آینده و تحرک شور و شوق به زندگی بخشیدن بعد زمستان است، بلکه همچنین ـ از چهارشنبه سوری و حاجی فیروز، تا نوروز و جشن سیزده بدرـ تمام این روزهای گرم، شیرین و دید و بازدیدهای بهاری خاطره انگیزآن، برای ما انگیزه هائی هستند، تا ما هدف درست مبارزات زندگی آزادیخواهانه و زیبائی شناسانه ی تاریخ انسانی پر بار دیروز و امروز خود را فراموش نکرده و تداوم بدهیم و راهمان را در این همه بیراهه ها، گم نکنیم و همزمان به دغلکاران جاهل تاریخ بگوئیم که ما از ترس، تاریکی و وحشت مرگ توسط اوباشان او در کنج ویرانه و غمکده هایمان نخواهیم ماند و "آرمان نجات وخوشبختی خود و همگان" را به عنوان یک اصل و هدف پایه از دست شما بیماران روانی رها خواهیم کرد. سی دو سال مبارزه و تلاش در برابر وعلیه سکوت، خاموشی و گوشه گیری همچنان ادامه دارد. مردمان ما نخواسته اند زندگیشان را به دست «مادران و پاسداران شیون» بدهند و این رویای کوردلان هرگز ناشدنی ست. ما تلاش می کنیم هر چه زودتر رقص و شادی بهاران همیشگی زندگی را از اسارت عزا مداران نجات بدهیم.

۱۳۹۰ فروردین ۱۱, پنجشنبه

وزارت امور خارجه بریتانیا در گزارش سالیانه خود در مورد وضعیت حقوق بشر و دموکراسی، کارنامه حقوق بشری ایران را در یک سال گذشته در بدترین وضعیت آن طی ده سال اخیر ارزیابی کرده است.



ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا روز پنجشنبه، ۳۱ مارس ۲۰۱۱ میلادی در یک کنفرانس خبری به تشریح وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف دنیا پرداخت و از گزارش سالیانه حقوق بشر وزارت امور خارجه بریتانیا در سال ۲۰۱۱ که در قالب یک کتاب منتشر شده رونمایی کرد.
در این کتاب به وضعیت حقوق بشر در ۲۶ کشور جهان اشاره شده که از آن میان ۱۴ کشور در آسیا قرار دارند.
مهرزاد کهن روز، خبرنگار بی بی سی فارسی که در این کنفرانس خبری حضور داشت می گوید سفر موسی کوسا، وزیر امور خارجه لیبی به لندن و اعلام استعفای او در پی بحران اخیر لیبی تا حدود زیادی بر فضای برگزاری این جلسه سایه افکنده بود.

دستگیری سه نفر به اتهام همکاری با احزاب کردی



دستگیری سه نفر در کردستان به اتهام همکاری با احزاب کردی

سه شهروند سقزی به نام های سمکو خورشیدی و محمد - س ،آرمان - ح از سوی نیروهای امنیتی دستگیر شدند.
به گزارش منابع حکومتی، اتهام این سه تن همکاری و فعالیت به نفع یکی از گروههای غیر قانونی می باشد.
براساس این گزارش سمکو خورشیدی هشتم فرودین در اطراف تهران در کمین نیروهای عملیاتی گرفتار شده و در حالیکه سعی داشته از حلقه محاصره فرار نماید با شلیک مأمورین از ناحیه دست چپ و پای راست زخمی و دستگیر شده است.

آژانس خبری موکریان

کویت سه تن از دیپلمات-تروریستهای رژیم را اخراج کرد


به گزارش خبرگزاری فرانسه، دولت کویت امروز سه تن از دیپلماتهای جمهوری اسلامی را به اتهام جاسوسی از این کشور اخراج کرد.
وزیر خارجه کویت می گوید، این افراد از اعضای یک شبکه جاسوسی وابسته به سپاه پاسداران بودند.
دو روز پیش نیز دو تبعه ایرانی و یک شهروند کویتی به اتهام جاسوسی برای سپاه پاسداران در دادگاهی در کویت به اعدام محکوم شدند.
به گفته یک منبع قضايی کویت، افراد دستگیر شده از تاسیسات حیاتی و مهم نظامی کویت عکسبرداری و اطلاعات جمع آوری می کردند.
شیخ محمد سالم صباح وزیر خارجه کویت در این باره گفته است، سپاه پاسداران این شبکه جاسوسی را برای هدف قراردادن امنیت کویت ایجاد کرد. امیدواریم آنها به خوبی میزان خطرناک بودن چنین اقداماتی را دریابند.
وزیر خارجه کویت اضافه کرد، در همین راستا سفیر خود را از تهران فرامی خوانیم، کاردار رژیم تهران در کویت را نیز احضار می کنیم تا اعتراض کویت را با او ابلاغ کنیم.
قبل از این نیز کشور بحرین به صورت اعتراض آمیز سفیر خود را از تهران فراخوانده بود. این اقدامات می تواند روابط رژیم تهران را با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس تیره کند.

خبرگزاری فرانسه

بازداشت اعضای خانواده موسوی در مراسم تشییع جنازه



تنی چند از اقوام مهندس میر حسین موسوی در مراسم تشییع پیکر حاج میر اسماعیل موسوی بازداشت شدند

صبح امروز بعد از حضور گسترده مامورین در مراسم تشییع پیکر حاج میر اسماعیل موسوی و ایجاد یک فضای امنیتی شدید و ضرب و شتم حاضرین که تنها برای عرض تسلیت به خانواده موسوی در این مراسم حضور یافته بودند. مامورین امنیتی طی اقدامی از پیش برنامه ریزی شده اقدام به بارداشت تنی چند از اعضای خانواده مهندس میر حسین موسوی نمودند.
براساس گزارش رسیده پدر شهید علی موسوی ( شوهر خواهر مهندس موسوی ) و جناب آقای سلیمی داماد ایشان از بازداشت شدگان بوده و تا کنون خبر بازداشت این دو نفر از اعضای خانواده مورد تایید قرار گرفته است.
مامورین امنیتی همچنین پس از بازداشت شکوری راد از اعضای جبهه مشارکت او را در بیابانهای اطراف بهشت زهرا رها کردند.

پارس دیلی نیوز

«دادستان گفت قرار نیست همه‌ی زندانیان با اعدام بمیرند!»

سعید پورحیدر هم سلولی محسن دگمه‌چی بوده؛ زندانی‌ای که بر اثر بیماری و نبود امکانات پزشکی در زندان، درگذشت.او از آخرین روزهای آقای دگمه‌چی می‌گوید و از رفتار پزشکان و پرسنل بهداری اوین با این زندانی در روزهای آخر زندگیش.


«تق.تق .تق. سعید پاشو یه لقمه نون و پنیر درست کن! مردم از گشنگی …. دوازده شب به بعد وقتی تو اتاق همه میخوابیدن عمو محسن دگمه چی که تخت پایینی من بود می‌زد زیر تختم ، یه لقمه نون و پنیر با خرما براش درست میکردم . می‌نشستیم تو راهروی بند رو نیمکت و از درد ناله می‌کرد . از اواسط آبان بود که دردش شروع شد» .



سعید پورحیدر خاطراتش از محسن دگمه‌چی را اینگونه آغاز می‌کند. او ۵۲ روز با آقای دگمه‌چی هم سلول بوده است.


سند دیگری از جنایت رژیم اشغالکر جمهوری جهل و جنون اسلامی



پارس دیلی نیوز:گزارشی که در زیر میخوانید از درون ایران به دستمان رسیده و به خاطر اینکه برای فرستنده که نام و مشخصاتش پیش ما محفوظ است ،دردسری ایجاد نشود مقداری از این گزارش را که میتواند احیاناً  برای فرستنده دردسر ساز شود حذف کردیم.

خاک کردن ۵ نفر در بیابان

گزارش دریافتی:ساعت ۴ صبح روز دوشنبه اول فروردین ۹۰

۵ نفر را آورد‌ند و دار زدند که جرم همگی‌ ایشان جاسوسی برای اسرائیل و اقدام علیه امنیت ملی‌ بود . ۲ تا از این‌ها کارت عکس قدیمی‌ داشتند که متعلق به سال ۶۰ شمسی‌ بود و زن و شوهر بودند و زن گوش چپ نداشت انگار در گذشته به طور کامل بریده بودند . زبان این زن و شوهر را هم بصورت نیمه بریده بودند به نحوی که قادر به هیچ کلامی نبودند . یک زن و ۲ مرد دیگر کارت عکس نداشتند . تمامی‌ این‌ها پر از جای زخم و کبودی بودند . پرونده را با خودشان آورد‌ند و پس از خاک کردن این ۵ نفر در بیابانی در جاده قم با خود بردند  بر اساس مندرجات پرونده و حکم ارسالی‌ به اجرای احکام که از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران صادر شده بود اسامی آنها به این شرح بود :

حجت نهاوندی فرزند محمد حدوداً ۳۸ ساله

زهرا اسماعیلی فرزند جانعلی حدوداً ۳۰ ساله

آدیوا میرزا سلیمان کلیمی فرزند یعقوب بر اساس کارتکس ۵۵ ساله

وریا احمدی فرزند ایرج حدوداً ۲۵ ساله

واروژان پطروسیان فرزند روبیک بر اساس کارتکس ۶۰ ساله

علیرغم روش معمول ، پزشکی‌ قانونی در آن روز برای گواهی فوت حاضر نشد .

...




پارس دیلی نیوز

۱۳۹۰ فروردین ۱۰, چهارشنبه

یک شهروند کرد در شهرستان سلماس بازداشت شد

یک شهروند کرد به نام "زینال اطمانی" در شهرستان سلماس بازداشت شده است.


بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، خبرگزاری حقوق بشر ایران، زینال اطمانی، فرزند حاکم و اهل روستای دشوان از توابع سلماس، روز شنبه ششم فرردین ماه سال جاری بعد از احضار به ادارهٔ وزارت اطلاعات شهرستان سلماس واقع در فلکهٔ سرباز بازداشت شد.

این در حالیست که پس از گذشت چهار روز از زمان بازداشت، هیچ اطلاعی از وضعیت وی در دست نیست.

گفتنی ست احضار و اتهام این شهروند از طرف مسئولان وزارت اطلاعات همکاری با یکی از احزاب کردی ذکر شده است.
هرانا

گزارشی از مراسم خاکسپاری و گرامیداشت جانباختۀ راه آزادی محسن دگمه چی


article picture

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"،مراسم خاکسپاری شهید راه آزادی مردم ایران محسن دگمه چی صبح امروز علیرغم تهدیدات تلفنی مامورین وزارت اطلاعات ،کارشکنی ها ، ممانعتها و یورش وحشیانه به شرکت کنندگان در بهشت زهرا برگزار شد.

روز چهارشنبه 10 فروردین ماه پیکر شهید راه آزادی مردم ایران به بهشت زهرا منتقل شد.هنگام انتقال به بهشت زهرا تعدادی زیادی از بازاریان شناخته شده بازار تهران و همچنین تعدادی از فعالین دانشجویی و فعالین سیاسی،زنان ،کودکان و سایر اقشار جامعه حضور داشتند.حضور جمعیت به حدی گسترده بود که نیروهای سرکوبگر وحشت زده شده بودند و سعی داشتند با تهدید و اقدامات سرکوبگرانه مانع ادامۀ حضور مردم شوند. از بدو انتقال پیکر شهید به بهشت زهر با کارشکنیهای مختلف نیروهای سرکوبگر حاضر در آنجا مواجه بودند. هنگامی که قصد غسل پیکر شهید را داشتند به آنها اطلاع داده شد که باید مراسم غسل را متوقف کنند.پس از آن به آنها گفته شد که می توانند مراسم غسل را ادامه بدهند. پس از انجام مراسم غسل و تشیع پیکر بسوی آرامگاه ابدی، مامورین سرکوبگر به بهانۀ اینکه پیکر باید مورد بررسی پزشک قانونی قرار گیرد و باید بازگردانده شود قصد جلوگیری از ادامه برگزاری مراسم تشیع را داشتند ولی خانواده شهید و حاضرین به اقدامات غیر انسانی آنها توجه نکردند و مراسم تشیع پیکر را ادامه دادند.
در حین تشیع پیکر، مامورین وزارت اطلاعات با همسر شهید راه آزادی تماس تلفنی برقرار کردند و او را به ستاد پیگیری وزارت اطلاعات احضار کردندو این تماسها بطور مستمر ادامه داشت.
اما جمیت حاضر در حین تشیع پیکر شهید اقدام به سر دادن فریادهای یا حسین و هيهات مناالذله نمودند و پیکر را بسوی آرامگاه ابدی تشیع نمودند.
حاضرین که گفته می شود تعداد آنها به صدها نفر می رسید گرد آرامگاه شهید جمع شدند و مراسم خاکسپاری را انجام دادند و مراسم مذهبی که بر علیه استبداد دینی و فریبکاری مذهبی رژیم ولی فقیه متمرکز بود ادامه یافت.
انبوهی از نیروهای سرکوبگر ولی فقیه در آنجا جمع شده بودند و مردم را زیر نظر داشتند و با ایجاد مزاحمتها و برخوردهای غیر انسانی و توهین های زننده به خانم هایی که در این مراسم شرکت کرده بودند سعی داشتند که مراسم را بر هم بزنند. اما وقتی که با ترفند تهدید و توهین وایجاد مزاحمت موفق به رسیدن به هدف خود نشدند . حوالی ساعت 15:00 به خانواده و حاضرین در محل یورش بردند و قصد دستگیری یکی از کسانی را داشتند که مراسم مذهبی را برگزار کرده بود و آن مراسم مذهبی را علیه فریب و نیرنگ ولی فقیه علی خامنه ای تبدیل نموده بود را داشتند که با مقاومت بی نظیرحاضرین مواجه و ناچار به عقب نشینی شدند.
در حال حاضر مراسم گرامیداشت شهید راه آزادی محسن دگمه چی در یکی از نقاط تهران در حال برگزاری است.
گزارش تکمیلی مراسم گرامیداشت متعاقبا انتشار خواهد یافت.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
10فروردین 1390 برابر با 30 مارس 2011

اعتصاب غذای آرش صادقی در پی انتقال وی به سلول انفرادی و ضرب و شتم شدید


article picture



در پی اعمال شکنجه های سخت و شکستگی دنده ها و پهلوی آرش صادقی، دانشجوی محبوس در زندان اوین، و انتقال وی به سلول انفرادی، این دانشجو در اعتراض به این انتقال غیر قانونی و همچنین وضعیت نامناسب جسمی خویش از ۲۴ اسفند تاکنون در اعتصاب بسر می برد.
بنا به اطلاع صفحه فیس بوک آرش صادقی، این دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی، در جریان شکنجه ها و ضرب شتم مامورین امنیتی به شدت مجروح شده و با کتف و دنده های شکسته به سلول انفرادی منتقل شده است.
بر اساس این گزارش، آرش صادقی در اعتراض به این انتقال و همچنین وضعیت اسفبار روحی و جسمی خویش، بیش از ۲ هفته است که در اعتصاب غذا بسر می برد.
این گزارشات می افزاید، مسئولین زندان اوین از رسیدگی به وضعیت این دانشجو و انتقال مناسب وی به بهداری زندان ممانعت بعمل می آورند.
از سوی دیگر، ماههاست که این دانشجو از هرگونه ملاقات با خانواده و وابستگان خویش محروم شده است. بنظر می رسد این محرومیت ها و فشارهای پی در پی به این دانشجو بی ارتباط با مصاحبه های وی با رسانه های غیر همسو با دولت و افشای ابعاد کامل یورش وحشیانه مامورین امنیتی به منزل وی و همچنین جان باختن مادر این دانشجو در اثر این فشارهای ناگهانی بوده است.
مقاومت این دانشجو در برابر خواسته های بازجویان امنیتی و همچنین نگاشتن نامه خطاب به دانشجویان به مناسبات روز دانشجو در ۱۶ آذر از دیگر دلایل آذارو اذیت وی بشمار می اید.
آرش صادقی، عضو ستاد ۸۸ میرحسین موسوی در زمان انتخابات و عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی،پس از چندین بار بازداشت و ضرب و شتم های متوالی و در پی آن انتقال به سلول های انفرادی بند ۲۰۹، به ۵ سال حبس قطعی محکوم شد.
دانشجونیوز
 

۱۳۹۰ فروردین ۹, سه‌شنبه

كودكان تكدی گر هم “فتنه گر” و “عامل بيگانه” معرفي شدند!

article picture



سحام نيوز: هادی مقدسی، نماینده مردم بروجرد طي گفتگويي يا خبر آنلاين موضوعات مختلفی از جمله، لایحه بودجه سال 90 و تاثیر هدفمند سازی یارانه ها در این سال بر جامعه، تاثیر کوتاه مدت هدفمند سازی یارانه ها بر آسیب های اجتماعی، نگاه دولت در تنظیم بودجه سال نود بر معضل بیکاری، زنان و کودکان خیابانی، مشکلات پیش روی زنان سرپرست خانوار و خانواده های تحت پوشش موسسات حمایتی، لزوم بیمه شدن هفت میلیون از بیمه نشدگان پنچ دهک پائین جامعه اشاره کرد و پیش بینی کرد که در سال 90 مردم تاثیر مثبت این طرح را خواهند دید.

در بخشي از اين مصاحبه وي در پاسخ به سوالي در مورد قانون هدفمندي يارانه ها و تاثير آن بر کاهش سطح رفاه در زندگی مردم گفت: مسئله معیشتی تنها 30 % است . زیرا این ناهنجاری ها را در دهک های بالای جامعه به مراتب بیشتر دیده می شود.البته ما به عنوان متولی عدالت اجتماعی باید بر این 30% متمرکز شویم. ما هم می پذیریم که این میزان حقوق ماهاینه کفاف یک خانواده را نمی هد. از سوی دیگر سوء مدیریت ها را نیز نباید نادیده گرفت. باید پذیرفت ما نتوانسته ایم درآمد لازم را برای گسترش عدالت و اجرای تعهداتی که مجلس برای ما در نظر گرفته است کسب کنیم.پس ضمن پذیرش این واقعیت ها سعی می کنیم نیازهای دهک های پائین جامعه را در نظر بگیریم .این ها مباحثی است که باید در کنار مباحث فرهنگی انجام دهیم.از سوی دیگر متولیان فرهنگی ما نتوانستند ارزش های فرهنگی ما را به نسلهای بعدی جامعه انتقال دهند. بحث حجاب و تحکیم مبانی خانواده ، ارزش های مختلف اجتماعی و فردی ، کرامت انسانی و… . دستگاه های فرهنگی به همان میزان که منفعلانه در پی سرگرم کردن هستند در پی بستر سازی ذهنی در نسل های آینده نیستند.این یکی از ایرادات فعالان فرهنگی ما در این عرصه است. اگر زیرساخت های فرهنگی جدی نگیریم، مشکلات اقتصادی و اجتماعیمان در میان مدت نیز به سرانجام نمی رسد. امروز با چهل هزار تومان ممکن است یک خانم مجبور به اداره زندگیش شود اما اگر در کنار این چهل هزار تومان فرهنگ قناعت ، کرامت انسانی و انسان زندگی کردن را و فرهنگ توانمند کردن را به او ندهیم نمی توانیم از او توقع داشته باشیم.باید در این امر متولیان فرهنگی ،اقتصادی ،فرهنگی و نیز متولیان سیاسی نیز به شکل متمرکز وارد کار شوند.

به گزارش سحام نيوز، مقدسي نماينده بروجرد در ادامه اين مصاحبه افزود: امروز به عنوان کودکان ایرانی بسیاری از کودکان غیر ایرانی در سر چهار راه ها به تکدی گری می پردازند تا چهره جمهوری اسلامی را لوث کنند! شبکه های خارجی برخی از اینها را اجیر می کنند تا در سر چهار راه ها بایستند و از آنها فیلم تهیه می کنند تا چهره کشور و نظام ما را خدشه دار کنند.بحث بحث ساده ای است اما مطالبات جدی پشت این قرار دارد. دستگاه های سیاسی و وزارت کشور و شهرداری ها و بهزیستی و یا….در این خصوص غفلت کرده است. آنها نمی داند که یک اراده فرامرزی و دشمنی با نظام پشت آن قرار دارد.

پارس دیلی نیوز

رد درخواست کمیسیون حقوق بشر اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت حسین رونقی



گزارش‌ها حاکی از آن است که علی رغم درخواست کمیسیون حقوق بشر اسلامی از مسئولان عالی رتبهٔ قضایی و امنیتی، کماکان ایشان در انتقال حسین رونقی ملکی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، به بیمارستان کارشکنی می‌کنند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، خبرگزاری حقوق بشر ایران، حسین رونقی ملکی که ماه هاست دچار نارسایی کلیوی شده، علی رغم وضعیت وخیم جسمی و درخواست کمیسیون حقوق بشر اسلامی، از رسیدگی پزشکی بازمانده است.

کمیسیون حقوق بشر اسلامی در تاریخ ۱۳۸۹/۱۲/۱۴ نامه‌ای به سلیمانی مدیر کل زندان‌های کشور فرستاده است. گویا این نامه پس از تایید به دست مسئولین زندان اوین رسیده اما تاکنون توجه لازم به آن صورت نگرفته است.

چندی پیش نیز برخی مسئولان در جواب پیگیری‌های مکرر خانوادهٔ ملکی به ایشان گفته بودند که بایستی خودشان به علت هزینه‌های بالای درمانی با بیمارستان و پزشک متخصصی هماهنگی‌های لازم به را به عمل آوردند؛ اما پس از انجام این مهم از سوی خانواده، مسئولان گفته‌اند که جریان انتقال وی به بیمارستان منتفی شده است.
این در حالیست که پیش‌تر نیز دادستانی تهران در راستای فریب خانوادهٔ این زندانی سیاسی، به ایشان گفته بود که وی در بیمارستانی خارج از زندان تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

گفتنی ست پزشکان مدت‌ها قبل تشخیص داده بودند که در صورت عدم درمان کلیهٔ حسین رونقی، عفونت به دیگر کلیهٔ وی نیز می‌رسد و وضعیت وی را حاد‌تر می‌نماید.

در حال حاضر نیز با توجه به تشدید بیماری، تمامی صورت این وبلاگ نویس دربند متورم شده و علاوه بر این روز به روز وضعیت حادتری پیدا می‌کند.
هرانا

شکنجه گران رژیم يک فعال اهوازی را زیر شکنجه کشتند




منابع محلی در اهواز روز یکشنبه 27 – 3 – 2011 اعلام کردند یک فعال عرب اهوازی به نام رضا مغامسی از ساکنان شهر دزفول " هنگام بازداشت زیرشکنجه کشته شد."
سایت " اهواز نیوز " به نقل از منابع محلی گزارش کرد " این شهروند ایرانی روز چهارشنبه گذشته بر اثر ضربه های شدید بر روی لگن خاصره و خونریزی داخلی کشته شد."
همین منبع می افزاید حال هادی راشدی از بازداشت شدگان سیاسی در استان خوزستان که ماه گذشته به همراه 7 نفر دیگر در خلف آباد بازداشت شد براثر شکنجه های پیاپی وخیم است و چندین بار به بیمارستان منتقل شد.
اهواز نیوز همچنین به نقل از منابع محلی گزارش کرد " طی روزهای گذشته یک فعال اجتماعی عرب اهوازی به نام رمضان خالدی ( 36 ساله ) از ساکنان روستای رمیص واقع در جاده بین اهواز – معشور توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد."
وی به علت اعتراض به آلودگی روستایشان از دوده های برخاسته از چاه های نفتی ونیز عدم استخدام جوانان این روستا توسط شرکت نفت دستگیر شده است.
گزارش می افزاید : " در این روستای عرب نشین ده ها نفر از مردم به علت تنفس دود بر آمده از چاه های نفتی به بیماری های خطرناک تنفسی و ریوی مبتلا شده اند."
منابع حقوق بشری می گویند طی چند روز اخیر حدود 234 نفر از فعالان فرهنگی و اجتماعی عرب اهوازی در شهرهای مختلف استان دستگیر شده اند و از وضعیت 35 نفر از آنان پس از بازداشت اطلاعی در دست نیست.

ایران پرس نیوز

انتقال زندانی محکوم به اعدام سقزی به سلول انفرادی



بنا به گزارش رسیده از سقز، مصطفی سلیمی، زندانی محکوم به اعدام، روز گذشته به سوئیت انفرادی زندان مرکزی این شهر منتقل شد .


گزارش ها حاکی از آن است که دوستان مصطفی سلیمی در بند عمومی اعلام نموده اند که مأموران زندان سقز روز گذشته زندانی محکوم به اعدام را که بیش از 7 سال است در حبس بسر می برد، به علت درگیری با یکی از پرسنل زندان به سوئیت انفرادی زندان مرکزی این شهر منتقل کرده اند.
به گزارش آژانس خبری موکریان سلیمی که اهل روستای ایلوی از توابع شهر سقز میباشد ، اوایل سال 82 در نهاوند لرستان دستگیر و از سوی دادگاه انقلاب به اتهام محاربه به اعدام محکوم شد.

آژانس خبری موکریان
سرویس حقوق بشر

محکومیت قطعی حشمت الله طبرزدی به ۸ سال حبس


بر اساس رای دادگاه تجدیدنظر حشمت الله طبرزدی، فعال سیاسی شناخته شده و دبیر کل جبهه دموکراتیک ایران، به تحمل ۸ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، آقای طبرزدی از اتهام "اختلال در نظم عمومی" تبرئه شده تا حکم وی از ۹ سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق به ۸ سال حبس تعزیری تقلیل یابد.
پیش از این نیز حشمت الله طبرزدی بر اساس حکمی دیگر از سوی دادگاه انقلاب به ۱۱ سال حبس محکوم شده و سال‌های متمادی را در زندان به سر برده بود.
همچنین ۱۰ سال ممنوعیت از فعالیت اجتماعی ایشان از محکومیت قبلی‌اش با اتمام دوران زندان ۸ سال به جریان خواهد افتاد که باتوجه به مدت آزادی بین این ۲ محکومیت ۲ سال از ان سپری شده است.
لازم به یادآوری که بر اساس اشتباهی که مسئولان اسفندماه سال گذشته در ابلاغ شفاهی حکم به این زندانی سیاسی داشتند، محکومیت قطعی وی ۷ سال عنوان شده بود؛ چرا که با احتساب ایام بازداشت وی، در حال حاضر ۷ سال از محکومیت ایشان باقی مانده است.

هرانا

۱۳۹۰ فروردین ۸, دوشنبه

رژیم جمهوری اسلامی رکورد بالاترين آمار اعدام در خاورميانه را به خود اختصاص داد


article picture
عفو بين‌الملل:جمهوری اسلامی با رکورد ۲۵۲ بالاترين آمار اعدام در خاورميانه را به خود اختصاص داده ولی عفو بين‌الملل می‌گويد گزارش‌های جديد و معتبری هم به دست آورده که نشان می‌دهد «۳۰۰ مورد اعدام در ايران به تازگی در ايران انجام شده که بيشتر آنها در زندان وکيل آباد مشهد» بوده است.



عفو بين‌الملل: اجرای مجازات اعدام در جهان در سال ۲۰۱۰ کاهش یافته است

رادیو فردا:سازمان عفو بين‌الملل در بررسی آمار اعدام در سال ۲۰۱۰، سال گذشته ميلادی، اعلام کرد که به رغم آمار بالای اعدام در کشورهايی چون چين، ايران، يمن و عربستان سعودی و آمريکا، درصد اجرای مجازات اعدام در این سال کاهش داشته است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، عفو بين‌الملل در گزارشی اعلام کرده است که چين در سال گذشته ميلادی «هزاران تن» را اعدام کرده و ايران دستکم در سال گذشته ۲۵۲ تن را اعدام کرده است.

بازداشت احمد نورمحمدی آبادچی، وبلاگ نویس

article picture



احمد نورمحمدی آبادچی، وبلاگ نویس و از شهروندان معترض بازداشت شده است.


بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، احمد نورمحمدی در اسفندماه سال گذشته با ورود نیروهای امنیتی به منزلش و ضبط برخی وسایل شخصی منجمله کامپیو‌تر بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

تلاش خانوادهٔ این شهروند معترض برای ارتباط با وی تاکنون بی‌نتیجه مانده است.

شایان ذکر است که مسئولان اتهام آقای نورمحمدی را "ارتباط با برخی فعالان سیاسی و فراخوان به تجمعات اعتراضی" عنوان کرده اتد.

هرانا

ضیا نبوی دوباره به زندان کاروان اهواز منتقل شد

article picture




پدرضیا نبوی، دانشجوی ستاره دار و سخنگوی شورای دفاع از حق تحصیل که نزدیک به دو ماه پیش به طور ناگهانی از زندان کاروان اهواز به اداره اطلاعات این شهر منتقل شده بود به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که پسرش دوباره به زندان کاروان اهواز منتقل شده است. سید علی اکبر نبوی، پدر ضیا نبوی به کمپین گفت:« پسرم را دوباره به زندان کاروان اهواز برگردانده اند. امروز با او تلفنی حرف زدم ، حالش خوب بود.»

پدر ضیا نبوی همچنین در خصوص پیگیری برای مرخصی عید پسرش گفت: « مرخصی به او نمی دهند.» ضیا نبوی که چندین ماه پیش از اوین به زندان کاروان اهواز برای گذراندن دوران تبعید خود منتقل شد حدود دو ماه پیش به طور ناگهانی از زندان به نقطه نامعلومی منتقل شد. خانواده این زندانی پس از یک ماه متوجه انتقال او به اداره اطلاعات اهواز شدند.

ضیا نبوی، سخنگوی شورای دفاع از حق تحصیل و دانش آموخته رشته مهندسی شیمی از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است که در آزمون کارشناسی ارشد سال ۸۷ موفق به کسب رتبه تک رقمی در رشته جامعه شناسی شده بود اما با این همه از تحصیل محروم شد. او ۲۵ خرداد سال گذشته بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیرعباسی به ۱۰ سال حبس تعزیری همراه با تبعید به زندان کاروان اهواز محکوم شد.


کمپین بین المللی حقوق بشردرایران
 

شیرکو معارفی ، بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی

article picture


بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی در زندان مركزي سنندج به مناسبت احتمال اجرای حکم اعدام شیرکو معارفی


مردم شریف و بزرگوار کردستان و ایران، انسانهای آزاده


همچنان که با خبر شده ایم رژیم حاکم بار دیگر به سلاح پوسیده ارعاب و اعدام روی آورده و میخواهد در روز 11 اردیبهشت شیرکو معارفی یکی از زندانیان سیاسی کرد را در زندان سقز اعدام کند.


رژیم حاکم در این دو سال گذشته ، هم بند ما احسان فتاحيان را به دار اوخيت و بعد از آن فصيح ياسمني را ، كه در سحرگاه 19 ارديبهشت پنج از فرزندان راه آزادي و سنبل مقاومت در زندانهاي رژيم را در سحرگاهي بي روح و در اوج بي خبري در زندان اوین به دار اوخيت ، پنج تن از ستارگان ، (فرزاد کمانگر ، شیرین علم هویی ، فرهاد وکیلی ، علی حیدریان و مهدی اسلامیان ) ستارگانی که « نمایندگان ندا و فریاد آزادیخواهی مردم کرد و ایران » بودند به دار آویخته شدند و دیری نپاید که حسین خضری را در سحرگاهی که همگان را شوکه کرد به دار آویخت.
بی گمان اعدام این عزیزیان در "واپسین شعاع آفتاب شبانگاهان "نشان دهنده ی وجود اراده ای "دون کیشوت وار "است که در صدد تکراراجرای احکام ناعادلانه ی فرزادهاي دیگری مانند ، ،شیرکو،حبیب الله، ،زینب، و...می باشد.
بدین وسیله تمامی ملتمان و تمامی انسان های آزادیخواه و دموکرات را فرامی خوانیم که سکوت در برابر این اقدامات غیرانسانی، از سوی هیچ وجدان بیداری نباید پذیرفته شود و از تمامي مردم ايران و بخصوص مردم مبارز كردستان ميخواهيم ما را در مبارزه عليه استبداد تنها نگذارند و با اعتراض خود به اين جنايت بزرگ اعدام فعالان سياسي را محكوم كرده و به فراخوان شیرکو معارفی و خانواده اش پاسخ مثبت داده و از اعدام یک انسان آزادیخواه ، از اعدام شیرکو و تمامی فعالینی که در بند و منتظر اجرای حکم اعدامشان هستند جلوگیری کنید به سران رژيم اعلام نمايند كه فرزندان آنها در زندانها تنها نخواهند بود.


جمعی از زندانیان سیاسی در زندان مركزي سنندج
گزارش ارسالی کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
 

۱۳۹۰ فروردین ۷, یکشنبه

بازداشت یک شهروندان بهایی در شیراز


در ادامه‌ی فشار به اقلیت‌ها در ایران، ماموران اطلاعات شهر شیراز فرشید غواصه، از شهروندان بهایی این شهر را بازداشت کردند.
به گزارش «رهانا» سامانه خبری «خانه حقوق بشر ایران»، ماموران اطلاعات که با لباس شخصی و در ساعات پایانی روز به منزل آقای غواصه مراجعه کرده بودند ضمن تفتیش منزل، کلیه‌ی وسایل شخصی وی را نیز همراه خود بردند.
ماموران برای بازداشت فرشید غواصه و تفتیش و توقیف وسایل منزل ایشان حکمی ارائه نکردند و اطلاع دقیقی از محل نگهداری کنونی ایشان در دسترس نیست.
در ماه‌های اخیر شهر شیراز به یکی از کانون‌های اعتراضی علیه حکومت ایران تبدیل شده است و در روزهای پایانی سال گذشته دست کم پنج نفر به اتهام شرکت در تظاهرات ضد دولتی بازداشت شده‌اند. بنا به اطلاع خبرنگار رهانا در شیراز سارا پور کاظمی، علی فرهمند، رضا منصوری، فرزاد بهزادی و مینا کاظمی از جله بازداشت شدگان تحولات اخیر در شیراز هستند.

رهانا

انتقال چند شهروند بازداشتی درچهارشنبه سوری به زندان مهاباد



نام چند تن از این شهروندان بازداشتی در شب چهارشنبه سوری در مهاباد جمال اسماعیل زاده، علی (زانیار) بهروز، سامان لاوی و مژده حسینی اعلام شده است.
به گزارش آژانس خبری موکریان، علت دستگیری این افراد تاکنون از سوی مقامات قضایی شهر عنوان نشده است.
گفتنی است چند شهروند دیگر نیز در مهاباد در شب چهارشنبه سوری، به نام های خضر سید خلیل پور، یحیی ابوبکری، یوسف محمدی و قادر قادری توسط نیروهای امنیتی بازداشت و روانه زندان شده بودند.



رهانا

صدور حکم زندان برای یک شهروند در مهاباد




یک شهروند مهابادی به نام امیر امینی اعلم توسط دادگاه انقلاب اسلامی مهاباد به زندان محکوم شد.
به گزارش آژانس خبری موکریان، امینی اعلم که اهل روستای "ایندرقاش" از توابع شهر مهاباد است توسط دادگاه انقلاب اسلامی مهاباد به اتهام همکاری با احزاب غیرقانونی به یک سال حبس محکوم شده است.

هرانا

بلاتکلیفی رامین پرچمی، بازیگر سر‌شناس سینما و تلوزیون در زندان اوین







گزارش‌ها حاکی از آن است که رامین پرچمی، بازیگر سر‌شناس سینما و تلوزیون که در جریان تجمعات اعتراضی ۲۵ بهمن بازداشت شده بود، پس از گذشت بیش از ۴۰ روز از زمان بازداشت در شرایط بلاتکلیف به سر می‌برد.
شاهدان عینی به گزارشگر "هرانا" گفته‌اند رامین پرچمی، بازیگر سر‌شناس، پس از بازداشت در روز ۲۵ بهمن ماه ۸۹ به زندان اوین منتقل شده است.
هرانا

یک ترم محرومیت از تحصیل محکومیت دانشجوی مشهد



در هفته‌های اخیر امین ریاحی دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد با حکم کمیته انضباطی به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم شده است.

به گزارش رادیو کوچه، اتهام این دانشجو در ابتدا تبلیغ علیه نظام عنوان شد اما در حکم نهایی به تبلیغ به نفع گروه‌های غیرقانونی و ارتکاب اعمالی علیه نظام جمهوری اسلامی تغییر پیدا کرد.


هرانا