۱۳۸۹ اسفند ۱۴, شنبه

قتل چهار شهروند براثر تیراندازی در حوالی سنندج


روز جمعه چهار نفر در حوالی روستای کانی بوچکان از توابع شهر سنندج مرکز استان کردستان کشته شدند.

به گزارش منابع آگاه نام این افراد که از کارکنان سازمان محیط زیست استان کردستان بوده و براثر تیراندازی افراد ناشناس به قتل رسیده اند، مسعود علیخانی، کمال حسین پناهی، معمر مرغوبی و محمود احمدی اعلام شده است.

به گزارش آژانس خبری موکریان تا لحظه تنظیم خبر هیچ فرد یا افرادی مسئولیت این حادثه را به عهده نگرفته اند.

یادآور می گردد که به گفته یک پژوهشگر محیط زیست 110 محیط بان محیط زیست طی سالهای گذشته در کشور کشته شده اند.
گزارش ارسالی از آژانس خبری موکریان
 

چهار عضو يک خانوادهٔ در زاهدان کشته شدند


ر اثر بارندگی و رطوبت خانه ای خشت و گلی در زاهدان، سقف گنبدی این خانه بامداد امروز تخریب شد و اعضای چهار نفرهٔ یک خانواده کشته شدند.

مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی زاهدان در گفتگو با مهر در زاهدان، اظهار داشت: "بارندگی دیروز و شب گذشته موجب سست شدن برخی خانه‌های خشت و گلی در زاهدان شد بطوری که یک باب منزل در خیایان شهید رجایی (جاده قدیم زابل) در ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد امروز تخریب شد."

فرهاد فراهی بیان داشت: "با وقوع این حادثه و اعلام آن به آتش نشانی بلافاصله نیروهای شش ایستگاه عازم محل شدند اما به رغم تلاش های زیاد به علت اینکه سقف خشت گلی بر سر خانواده تخریب شده بود، نتوانستند جان آنان را نجات دهند."

فراهی گفت: "متاسفانه در این حادثه یک مرد و همسرش و دو دختر آنان جان خود را از دست دادند."
هرانا
 

۱۳۸۹ اسفند ۱۲, پنجشنبه

در هشت مارس روز جهانی زن زینب جلالیان را فراموش نکنیم



 امروز در حالی زنان جهان با برپایی گرامیداشت روز جهانی زن مطالبات دمکراتیک و برابری طلبانه خویش را مطرح می کنند ، که در ایران یک دختر فعال سیاسی کرد به جرم درخواست احقاق حقوق اولیه خویش در سلولهای تاریک و سرد زندانهای ایران در انتظار اجرای حکم اعدام نگه داشته است.هفده سال پیش دختر 10 ساله ای در یکی از روستاهای کردستان به این دلیل که خانواده اش از مدرسه رفتن او جلو گیری می‌کردند از خانه گریخت. در آن روزها و در روستای وی تنها مدرسه ای که می‌توانست دختری یاغی را قبول کند مدرسه ای بود که توسط یک گروه سیاسی کُرد مخالف دولت مرکزی اداره می‌شدنام آن دختر که امروز ۲۷ سال دارد زینب جلالیان است. او امروز در راهرو مرگ در کنار سایر عزیزان بی گناه وطنمان در انتظار اجرای حکم اعدام خود است. در سال گذشته خبر تایید حکم اعدام زینب را فقط دو روز پس از روز جهانی زنان ، رژیم به عنوان هدیه به زنان ایرانی منتشر کرد.زینب جلالیان نیز همانند دیگر آزادیخواهان کشورمان، به جرم محاربه با خدا «خامنه ای» به مرگ محکوم شده است. اما شاید من و تو بتوانیم به کمکش بشتابیم. از اعدامش جلوگیری کنیم. من و تو می توانیم با اتحاد و یگانگی از کشته شدن زینب جلالیان، این زن آزادیخواه و آزاده ی کشورمان جلوگیری کنیم. از سالها پیش سازمان عفو بین الملل روزهای 26 فوریه تا 7 مارس را روز جهانی «لغو مجازات اعدام» نام نهاده. اما رژیم می خواهد بار دیگر از کردستان به عنوان جولانگاه یکه تازی در جهت ایجاد فضای رعب و وحشت در ایران استفاده بکند و هچنین رفتار دوگانه بیشتر نهادها و کشورهای به نام مدافع حقوق بشر در قبال وضعیت حقوق بشر در کردستان فرصت و زمینه لازم برای رژیم در جهت نیل به اهداف غیر انسانی خویش فراهم ساخته است، بر این اساس من به عنوان یک زن کرد ایرانی ضمن محکوم کردن فشار بر فعالین زن ایرانی در روز جهانی زن، خواهان توقف فوری اجرای حکم اعدام زینب جلالیان هستم و از تمام نهادهای داخلی و بین المللی مدافع حقوق بشر می خواهیم از تمام ظرفیتهای دمکراتیک خویش برای توقف اجرای سناریوی دوباره اعدامهای سیاسی در ایران و به خصوص کردستان استفاده بنمایند. و از تمامی زنهای ازاده ایران و جهان میخواهم که در این روز به یاد و حمایت خود را از زینب جلالیان و تمامی زنانی که در زندانهای رژیم هستند اعلام کنیم و صدای بیگناهی آنان را به گوش جهانیان برسانیم فرانک از سنندج ( یکی از اعضای کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی )12.12.1389

 

یک شهروند بهایی در کرمان بازداشت شد

یک شهروند بهایی ساکن کرمان به نام "سامان استوار" روز چهارشنبه ۱۱ اسفند ماه ۸۹ بازداشت شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، نامبرده روز گذشته در خارج از منزل توسط ماموران امنیتی دستگیر و سپس همراه با ماموران امنیتی به محل سکونتش منتقل شد.

ماموران پس از تفتیش منزل و ضبط کتب، تصاویر و سی دی‌های مربوط به آئین بهایی، نامبرده را نیز به همراه خود به نقطه نامعلومی منتقل می‌کنند.
هرانا

بازداشت حبیب پیریایی از دراویش گنابادی

حبیب پیریایی در حالی روانه زندان بروجرد شده است که در آبان ماه سال ٨۶، در مقابل حمله نیروهای تندرو مذهبی و قشریون افراطی به حسینیه دراویش گنابادی آن شهرستان، ایستادگی کرد و در این جریان، آسیب دید و مجروح نیز شد.
به گزارش تارنمای «مجذوبان نور» حسینیه دراویش طریقت نعمت‌اللهی گنابادی شهرستان بروجرد در آبان همان سال توسط گروهی از حامیان دولت و نیروهای امنیتی و انتظامی تخریب شد، اما دراویش گنابادی که از آسیب‌دیدگان و مصدومان این حادثه بودند، در دادگاه آن شهرستان متهم شناخته شدند.
بر اساس گزارش فوق، اینک که نزدیک به سه سال از این واقعه می‌گذرد، دادگاه انقلاب بروجرد ۱٨٩درویش گنابادی را برای قانونی جلوه دادن تخریب حسینیه دراویش، توسط نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و عاملان افراطی آنها، در ۱۴ اسفند ماه جاری پای میز محاکمه خواهد کشید.
لازم به توضیح است که این دادگاه قرار بود اوایل آبانماه سال جاری برگزار شود اما به دلایلی نامعلوم به تعویق افتاد
رهانا

اعتراض اقلیت‌های قومی به اعدام و زندان



جمعی از فعالان مدنی و سیاسی قوم‌های ایرانی با انتشار فهرستی از زندانیان سیاسی و افراد اعدام‌شده، کمپینی برای دفاع از زندانیان سیاسی برپا کرده‌‌اند. گفت‌وگوی دویچه‌وله با سه کارشناس مسائل قومی درباره این اقدام.

فعالان سیاسی و مدافعان حقوق بشر اقلیت‌های قومی در ایران گزارش می‌دهند، تعداد زندانیان سیاسی و اعدام افراد وابسته به اقوام در ماه‌های اخیر افزایش داشته است. این موجب شده که  "فعالان مدنی و حقوق بشری از ملیت‌های مختلف ایران" دست به تاسیس "کمپین دفاع از زندانیان سیاسی" بزنند.

حسن شرفی، عضو دفتر سیاسی و جانشین دبیرکل حزب دمکرات کردستان ایران در این زمینه به دویچه‌وله می‌گوید: «این کمپین در دفاع از زندانیان سیاسی ملیت‌های ایران قصد دارد در کشورهای مختلف آکسیون‌هایی برپا کند. حزب دمکرات کردستان این کمپین را مثبت ارزیابی می‌کند و در هرکشوری هم انجام بگیرد در آکسیون‌ها‌ی آن شرکت خواهد کرد».

حسن شرفی تاکید می‌کند که ایران کشوری کثیرالمله است اما سازمان‌های حقوق بشرایرانی نسبت به زندانیان "ملیت‌ها"  کمتر توجه می‌کنند.

10 اسفند، بازداشت دانشجوی مشهدی

محمد طالبی، دانشجوی رشتهٔ مترجمی زبان انگلیسی و عضو انجمن اسلامی دانشگاه غیر انتفاعی خیام مشهد بازداشت شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، محمد طالبی، ۲۴ ساله بعداز ظهر روز سه شنبه دهم اسفندماه، توسط نیروهای امنیتی در مشهد بازداشت شده است.
گفتنی ست این دانشجو که تاکنون سابقهٔ فعالیت سیاسی نداشته، پس از بازداشت بلافاصله به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شده است.
شایان ذکر است که پس از اعتراضات ۲۵ بهمن ماه، محمد طالبی بار‌ها از سوی حزاست دانشگاه تهدید به اخراج شده بود.

خبر گزاری هرانا

بی ‌خبری از دستگیرشدگان در شهر مشهد

بر اساس اخبار رسيده به كانون حمايت از خانواده هاي جانباختگان و بازداشتي
ها، در پی بازداشت تعدادی از دانشجویان در شهر مشهد در تاریخ 25 بهمن 1389
و پس از تماس تلفنی آنها در تاریخ 27 بهمن 1389 ، هیچ‌ گونه خبری از وضعیت
آنها در زندان اداره اطلاعات شهر مشهد در در روزهاي گذشته در دست نیست که
سبب افزایش نگرانی‌ ها درباره‌ وضعیت آن‌ ها شده است .
بازداشت غیرقانونی همه‌ دستگیرشدگان در تاریخ 25 بهمن 1389 - بدون ارائه‌ی
حکم مشخص و تنها با ارائه‌ یک حکم بازداشت کلی - و همچنین تداوم غیرقانونی
بازداشت آن ‌ها ، به دستور حیدری بازپرس شعبه 903 دادگاه انقلاب مشهد بوده
و مسئولیت هرگونه اتفاقی ، تنها بر عهده‌ وی می ‌باشد .
اطلاعات رسیده از 3 نفر از دانشجوهای دستگیرشده ، بیان ‌گر این است که علی
رزاقی در محل کار خود و حسین احمدنژاد و فرزانه نجارنژاد ، در منزل مسكوني
خودشان دستگیر شده اند .
لازم به ذکر است که توسط بازجویان اداره‌ اطلاعات مشهد ، به‌ این افراد
دیکته شده است که در تماس تلفنی با خانواده ‌شان ، بگویند که وضعیت ‌شان
خوب بوده و نیازی به پیگیری وضعیت آن ‌ها نیست .
گفتنی است بازپرس حیدری ، پس از 22 خرداد 1388 ، بسیار فعال شده و بسیاری
از پرونده ‌های سیاسی در مشهد ، به وی سپرده می ‌شود . از مهم ترین این
پرونده ها می ‌توان به صدور دستور بازداشت محمدرضا جلایی پور ، صدرا
میردامادی - پسر دایی آیت الله علی خامنه ای - ، هاشم خواستار - آموزگار
زندانی - دانشجویان دانشگاه آزاد واحد مشهد در 9 دی 1388 و نیز مردم حاضر
در تجمع های پس از 22 خرداد 1388 اشاره کرد.

ایران پرس نیوز

گزیده هایی از سخنان کلینتون در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، دربارۀ ایران

article picture









۱۳۸۹ اسفند ۱۱, چهارشنبه

گزارشاتی از تجمع دهم اسفند ماه در مشهد و سبزوار

در پی حصر خانگی و انتقال دو تن از رهبران معترضین در ایران و فراخوان مخالفین دولت مبنی بر تجمع در شهر‌های مختلف، شهروندان معترض در دو شهر مشهد و سبزوار نیز تجمعاتی مشابهی را برگزار کردند.


بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، «خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران» روز گذشته در ساعت ۶ بعد از ظهر تجمعی در اعتراض به دستگیری میرحسین موسوی و مهدی کروبی به همراه همسرانشان شکل گرفت که پس از گذشت ۴۰ دقیقه افراد لباس شخصی (بسیج) با ایجاد مزاحمت، قصد بازداشت‌های خودسرانه را داشتند.


شاهدین عینی از احتمال بازداشت برخی از شهروندان در این تجمع خبر دادند.


از سوی دیگر جو امنیتی در شهر مشهد نیز حکم فرما بوده است و نیروهای انتظامی و امنیتی از ساعت ۱۵ به همراه چندین ون یگان در میدان راهنمایی این شهر حضور به عمل رسانده بودند.


شاهدین عینی به هرانا گفتند در پشت کوچه «خیابان دوم» بیش از ۱۰۰ تن از نیروهای امنیتی نیز مستقر شده بودند.


در ساعت ۱۶ نیز ده‌ها تن از شهروندان مشهدی در اقدامی هماهنگ با شعار «یا مهدی یا شیخ» و «مرگ بر دیکتاتور» در خیابان سوم به تجمع خود ادامه دادند.


پس از آغاز اعتراضات علنی و سر دادن شعار‌ها نیروهای امنیتی مستقر در کوچه دوم با پرتاب گاز به مردم یورش بردند.


در این تجمع اعتراضی بر اساس گزارش شاهدان عینی دست کم ۱۰ تن بازداشت شدند.


در ادامه این تجمع بار‌ها هسته‌های اولیه اعتراضی شکل گرفت و هر بار با ضرب و شتم نیروهای امنیتی پراکنده شدند.


گزارشات دیگر از مشهد حاکی است روز گذشته در خیابان کوثر نیز نیروهای بسیج با مردم معترض درگیری فیزیکی داشته‌اند.

افزایش بی‌رویهٔ فشار بر شهروندانِ کرد ساکن روستاهای اطراف سلماس

وزارت اطلاعات در راستای ایجاد فضای رعب و وحشت اقدام به احضار، بازداشت و فشار گسترده بر ساکنین روستاهای تابعه شهرستان سلماس می کند.


بنا به اطلاع گزارشگران هرانا ، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در طی هفته های گذشته نیروهای اداره اطلاعات شهر سلماس اقدام به احضار گسترده ده ها شهروند کرد ساکنین تعدادی از روستاهای شهرستان سلماس کرده اند و ضمن بازجویی از تعدای از این افراد، آن ها را مورد تهدید قرار داده اند که در صورت همکاری این افراد با احزاب کردی به شدت با آنها برخورد خواهند کرد.


بر اساس این گزارش اداره اطلاعات شهر سلماس از تعدادی از احضار شده گان تعهد کتبی گرفته است و تعدادی را نیز به دادگاه معرفی کرده که این افراد با سپردن وثیقه به صورت موقت آزاد شده اند.


نیروهای اداره اطلاعات همچنین تعدادی از منازل ساکنین این روستاها را مورد تفتیش و بازرسی قرار داده اند.


اسامی تعدادی از این افراد به شرح ذیل است:

بیجان اطمامی، اردشیر عبدالله زاده، فتح الله مالکی، جاوید دلجویی، پرویز ایوری، کامل ایوری، فرزنده پنیرک، فرهاد پنیرک و رامین یوسفی.


تهدیدات بازجویان وزارت اطلاعات علیه فرزند خانم بهرامی

article picture














تهدیدات بازجویان وزارت اطلاعات علیه فرزند خانم بهرامی و عدم تحویل وصیت نامه و وسایل شخصی او

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"بازجویان وزارت اطلاعات و عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران نه تنها از تحویل وصیت نامه و وسایل شخصی زهرا بهرامی ممانعت می کنند ، بلکه به خانواده اش اجازه نصب سنگ بر آرامگاه این شهید راه آزادی را نمی دهند .

علیرغم اینکه بیش از 1 ماه از اجرای حکم ضد بشری اعدام جانباختۀ راه آزادی مردم ایران زهرا بهرامی می گذرد ولی هنوز بازجویان وزارت اطلاعات و عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران از تحویل وصیت نامه و وسایل شخصی او به خانواده وی خوداری می کند.

بازجو رضا عارفی از بازجویان و شکنجه گران وزارت اطلاعات در بند سپاه زندان گوهردشت کرج که سالیان زیادی است به شکنجه و جنایت علیه بشریت در بند سپاه زندان گوهردشت کرج مشغول است، مدتی پیش خانم بنفشه نایپ پور فرزند زهرا بهرامی شهید راه آزادی مردم ایران و همسرش را به اداره اطلاعات کرج احضار کرد و برای مدت طولانی آنها را مورد بازجویی و تهدید قرار داد.بازجو عارفی با تهدید به خانم بنفشه نایپ پور گفت :که اگر با سفارت هلند ، رسانه های گروهی و فعالین حقوق بشری در تماس باشد او و همسرش را دستگیر و بازداشت خواهند کرد.بازجو رضا عارفی :در ادامۀ تهدیداتش گفت : اگر از مصاحبه با رسانه ها و ارتباط با سفارت هلند و فعالین حقوق بشری خوداری نکنی، ما ( وزارت اطلاعات ) در حال تهیۀ برنامۀ تلویزیونی( برنامۀ تحت عنوان 20:30) هستیم که مادرت (شهید راه آزادی زهرا بهرامی ) را به فساد اخلاقی متهم کنیم و آبروی شما و خانواده تان را ببریم.رضا عارفی در ادامۀ تهدیدات خود گفت :که حق قرار دادن سنگ بر آرامگاه مادرش را ندارد و همچنین نباید بیش از 10 نفر برسر آرامگاه وی حضور یابند.

زنده یاد زهرا بهرامی در جریان اعتراضات گسترده و خونین روز عاشورا دستگیر و در بند سپاه زندان گوهردشت کرج که در دست بازجویان وزارت اطلاعات است به مدت یک ماه مورد شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفت. سپس او را به سلولهای انفرادی بند209 اوین منتقل کردند و شکنجه های جسمی و روحی شدیدی علیه وی بکار بردند تا وادار به اعترا ف علیه خود شود.زنده یاد زهرا بهرامی بیش از 10 ماه در بند مخوف 209 بسر برد و دلیل بسر بردن طولانی او در بند 209 آنهم در سلولهای انفرادی وجود آثار شکنجه بر بدن وی بود.نهایتا رژیم ولی فقیه علی خامنه ای برای پوشاندن جنایت خود اقدام به اجرای شتاب زدۀ حکم اعدام وی نمود در حالی که پروسۀ به اصطلاح قضایی او هنوز در جریان بود.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،احضار ، بازجویی و تهدید فرزند شهید راه آزادی و همسرش و ایجاد محدودیتهای غیر انسانی برای او را محکوم می کند و از دبیر کل، کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات لازم برای محاکمۀ رژیم ولی فقیه علی خامنه ای در دادگاه بین المللی بدلیل جنایت علیه بشریت در ایران است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

11 اسفند 1389 برابر با 02 مارس 2011

گزارش فوق را به سازمانهای زیر ارسال گردید:

کمیساریای عالی حقوق بشر

کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا

سازمان عفو بین الملل

پارس دیلی نیوز

۱۳۸۹ اسفند ۱۰, سه‌شنبه

اجرای حکم شلاق یک شهروند در ملاءعام در لامرد









حکم شلاق یک شهروند در ملاءعام و در شهرستان لامرد(استان فارس) اجرا شد.
اجرای حکم شلاق این شهروند که متهم به "سرقت" است، در ملاءعام و در میدان امام خمینی این شهرستان به اجرا در آمده است.
به گزارش ایسنا، دادگستری استان فارس اعلام کرد که "در راستای اهداف کلان قوه قضاییه و تأکیدات ریاست قوه قضاییه در خصوص تسریع در اجرای قاطع احکام در دستگاه قضایی، حکم شلاق یک سارق در شهرستان لامرد اجرا شده است."

مجرم این پرونده در سوابق خود سرقت احشام در شهرستان‌های لامرد، بیرم و لارستان را دارد که در سال ۸۹ دستگیر و پس از طی مراحل دادرسی به سه سال حبس و تحمل ۷۰ ضربه شلاق در ملاء عام محکوم شد.
هرانا

وزارت اطلاعات مانع از برگزاري جلسه ي دانشجويان سني در مسجد مكي زاهدان شد

يكي از دانشجويان دانشگاه سيستان و بلوچستان گفت :" فردا چهارشنبه 11 اسفند بنابر قرار هر ساله قرار بوده است كه جلسه اي در مسجد جامع مكي سني ها در زاهدان برگزار بشود. اما وزارت اطلاعات سعي در لغو اين برنامه دارد ، اين موضوع اعتراض بسياري از دانشجويان اهل تسنن را بر انگيخته است

آژانس ايران خبـــــــــــــر

داریوش جلالی به بیمارستان منتقل شد

داریوش جلالی دانشجوی دانشگاه یاسوج که هفته گذشته با یورش نیروهای اطلاعات به منزلش و ضبط وسایل و برخی کتابهایش دستگیر شده بود، بر اثر اعتصاب غذای خشکی که از روز پنجشنبه به آن دست زده بود، روز یکشنبه هشتم اسفند ماه هوشیاری خود را از دست داد به درمانگاه زندان برده شد.
به گزارش جرس، این فعال دانشجویی که به اتهام «توهین به مقدسات» بازداشت شده، در جریان حوادث بعد از انتخابات سال گذشته نیز، به دو ترم محرومیت تحصیلی محکوم شده بود.
هنوز از آخرین وضعیت و سرنوشت این دانشجوی بازداشتی، خبری منتشر نشده است.

جرس

انتقال دو تن از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به زندان اوین



پوریا نادری دانشجوی کامپیوتر و سامان فرهت دانشجوی برق دانشگاه صنعتی شریف که در جریان درگیری های دانشگاه در روز ۱ اسفند ماه بازداشت شده بودند، به زندان اوین منتقل شده اند.
بنا برگزارش‌های منابع دانشجویی، این دانشجویان توسط مامورین حراست دانشگاه به نیروهای امنیتی تحویل داده شده و تا کنون امکان برقرار تماس با نزدیکان خود را نیافته اند.
گفتنی است در هفته های اخیر بیش از ۸۰ دانشجو در دانشگاه های سراسر کشور بازداشت شده اند.

۱۳۸۹ اسفند ۹, دوشنبه

مبتلا کردن یکی از زنان زندانی سیاسی زندان گوهردشت به بیماری هپاتیت بی

article picture








بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" زندانی سیاسی کبری بنازاده امیرخیزی در بهداری زندان گوهردشت کرج به بیماری «هپاتیت بی» مبتلا شده است .

زندانی سیاسی کبری بناززاده امیرخیزی 56 ساله و از زندانیان سیاسی دهۀ 60 تحت عنوان درمان به بهداری زندان گوهردشت کرج منتقل و به دلیل استفاده از وسایل آلوده در بهداری زندان وی به بیماری هپاتیت بی مبتلا گردید. وضعیت جسمی او در شرایط بسیار حادی است . ولی بازجویان وزارت اطلاعات اجازۀ درمان در بیمارستانهای خارج از زندان به وی نمی دهند. خانم بنازاده امیرخیزی پیش از این در بند 209 بدلیل شکنجه های وحشیانۀ بازجویان وزارت اطلاعات و زدن ضربه ای به چشمانش دچار خونریزی گردید و در آستانۀ نابینایی قرار گرفت.

خانواده بنازاده امیرخیزی پیگیریهای مستمری برای گرفتن مرخصی استعلاجی جهت درمان عزیزشان در یکی از بیمارستانهای خارج از زندان نموده اند ولی بازجویان وزارت اطلاعات از پاسخگویی و اجازۀ درمان به وی در یکی از بیمارستانهای خارج از زندان خوداری می کنند.

لازم به یادآوری است زندانی سیاسی کبری بنازاده امیرخیزی از زندانیان سیاسی دهۀ 60 ،در تاریخ 27 دی 1387 هنگامی که از فرودگاه خمینی با داشتن ویزا و پاس معتبر قصد دیدار با فرزندانش در قرارگاه اشرف در عراق را داشت. با یورش مامورین وزارت اطلاعات همراه با 18 نفر از مادران و پدران سالخورده دستگیر و به سلولهای انفرادی بند 209 منتقل شدند و چند ماه در این شکنجه گاه تحت شکنجه های جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات قرار گرفتند.بازجویان وزارت اطلاعات علیه او پرونده سازی نمودند و پروندۀ وی را به شعبۀ 28 دادگاه انقلاب ارجاع دادند. او توسط محمد مقیسه ای از اعضای هیئت قتل عام زندانیان سیاسی سال 67 مورد محاکمه قرار گرفت و به 5 سال زندان و تبعید به زندان گوهردشت محکوم شد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،مبتلا کردن زندانیان سیاسی به بیماریهای مزمن و خطرناک را به عنوان یک جنایت محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار رسیدگی به پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای در دادگاه کیفری بین المللی است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

09 اسفند 1389 برابر با 28 فوریه 2011

گزارش فوق را به سازمانهای زیر ارسال گردید:

کمیساریای عالی حقوق بشر

کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا

سازمان عفو بین الملل

گزارشگر ویژه زنان سازمان ملل متحد

حکم اعدام برای یک ایمیل مشکوک

article picture









خانواده حمید قاسمی شال در مصاحبه با روز اعلام کردند این شهروند ایرانی - کانادایی در خطر اجرای حکم اعدام است. آنها همچنین از نهادهای بین المللی و همه کسانی که میتوانند کمک کنند درخواست کردند "اجازه ندهند خون بی گناهی ریخته شود".


قاسمی شال که از 24 خرداد 87 در زندان به سر می برد متهم به جاسوسی و ارتباط با سازمان مجاهدین خلق و از سوی شعبه 29 دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده است.این حکم در دیوان عالی کشور تایید و با رد درخواست عفو او از سوی کمیسیون عفو و بخشودگی در آستانه اجرا قرار گرفته است.


خواهر آقای قاسمی شال در مصاحبه با روز می گوید که برادرش هیچ نوع فعالیت سیاسی نداشته و هیچ مدرکی دال بر اثبات اتهامات منتسب به او و صدور حکم اعدام در پرونده موجود نیست.


به گفته او یک ایمیل، تنها مدرک ارائه شده از سوی دادگاه برای صدور حکم اعدام است؛ ایمیلی که متعلق به آقای قاسمی نبوده و هرگز از سوی او ارسال نشده است و در اصل این ایمیل هم یک برگه "آ4" است در لابلای پرونده.


این مصاحبه در پی می آید.

سومین ماه انفرادی یک زندانی سیاسی با زخمِ ۵ گلوله و فلج کامل دستها

article picture










علی افشار" زندانی سیاسی محبوس در زندان مرکزی ارومیه، علی رغم فلج کامل هر دو دست و وضعیت وخیم جسمی در سلول انفرادی نگهداری می‌شود و در خطر مرگ قرار گرفته است.


بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، علی افشار، قریب به سه ماه پیش توسط نیروهای امنیتی در حوالی بوکان- مهاباد بازداشت شده است.


ماموران امنیتی حین بازداشت اقدام به تیراندازی مستقیم به سمت نامبرده نموده که براثر آن ۵ گلوله به نقاط مختلف بدن وی اصابت می‌کند و پس از یک درمان سرپایی وی را به ادارهٔ اطلاعات ارومیه منتقل می‌نمایند.


وی که متهم به همکاری با یکی از احزاب کردی ست، به محاربه با خدا متهم شده و مفسد فی الارض شناخته شده است.


مسئولان امنیتی علی رغم وضعیت حاد جسمی آقای افشار بیش از چهل روز است که وی را از ادارهٔ ی اطلاعات ارومیه به سلول‌های انفرادی زندان مرکزی این شهر انتقال داده‌اند.


گفته می‌شود در حالیکه هر دو دست این زندانی سیاسی بر اثر اصابت گلوله فلج شده وی در سلولی انفرادی که فاقد هرگونه وسیلهٔ گرمایشی ست محبوس است. دمای هوا در ارومیه‌ گاه در زمستان به ده درجه زیر صفر نیز می‌رسد.

هرانا

شباهت های قذافی و خامنه ای

article picture











قذافی و خامنه ای از بسیاری جهات شبیه هم هستند ، گویی از روی دست یکدیگر می نویسند :


قذافی خود را منجی عرب و رهبر آنان می خواند .

خامنه ای خود را ولی امر مسلمین دانسته و اطاعت از خود را بر مردم واجب می شمارد .


قذافی خود را رهبر مادام العمر لیبی معرفی کرده و وعده داده تا زمان شهادت خود ، رهبر انقلاب لیبی باقی بماند .

خامنه ای خود را رهبر مادام العمر جمهوری اسلامی می داند و جان ناقابل و اندک آبروی خود را گرو انجام این مسئولیت قرار داده .


قذافی مخالفان خود را میکروب نامیده .

خامنه ای هم معترضان را میکروب خوانده

کاریکاتور

article picture














مشکل کامپیوتری رهبر!

توفیق عقیلی

بازداشت بدیع الله لهراسب شهروند بهایی ساکن سلمان شهر

article picture











بدیع الله لهراسب شهروند بهائی ساکن سلمان شهر (متل قو سابق) توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.


بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، خبرگزاری حقوق بشر ایران، این شهروند بهایی که اهل استان یزد می‌باشد، حدود ۱۰ روز پیش بازداشت شد.


بدیع الله لهراسب سابقه تدریس در دانشگاه، پیش از انقلاب بهمن ۵۷ را نیز در پروندهٔ خود دارد.


وی در این مدت ۲ بار با همسرش شهناز لهراسب تماس تلفنی برقرار کرده و وی را از سلامت جسمانی‌اش باخبر نموده است.

کاریکاتور

article picture
















نگران اصل نظام
اقبال ماهوری ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ /خودنویس

تایید بیش از 40 اعدام در زندان اهواز

article picture










درحالی که از ابتدای سال جاری احکامی مانند اعدام و قطع اعضای بدن از سوی دستگاه قضایی با افزایش کم سابقه ای در نقاط مختلف کشور اجرا می شود و تنها در دی و بهمن ماه سال جاری نزدیک به 130 نفر در زندانهای کشور به دار آویخته شده اند، دادستان شهر اهواز با تایید اعدام بیش 40 نفر در زندان های این شهر طی 7 ماه گذشته همچنین اعلام کرد که: "اجراي احکام همچنان ادامه دارد و در صورت موافقت رييس قوه قضاييه اين احکام به صورت علني اجرا مي‌شوند."

۱۳۸۹ اسفند ۸, یکشنبه

دو برادر در سنندج بازداشت شدند

روز گذشته مورخ هفتم اسفندماه، دو برادر به نام‌های "آرام و فواد زندی" توسط نیروهای امنیتی در سنندج بازداشت شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، خبرگزاری حقوق بشر ایران، ساعت ۸ صبح روز شنبه هفتم اسفندماه، ۴ تن از ماموران اطلاعات و لباس شخصی با یورش به منزل خانم "مریم میرکی" پسران ایشان به نام‌های آرام و فواد زندی را بازداشت نموده و به مکانی نامعلوم منتقل کردند.

ایشان هم چنین ضمن بازداشت به بازرسی و تفتیش کل خانه پرداخته و برخی وسایل شخصی نظیر کامپیو‌تر و سیم‌های موبایل را نیز ضبط نمودند.

گفتنی ست که تا لحظهٔ تنظیم خبر از وضعیت نامبردگان هیچ اطلاعی در دست نیست و علی رغم اینکه خانوادهٔ ایشان به نهادهای مربوطه نظیر دادگاه انقلاب و ادارهٔ اطلاعات شهر سنندج مراجعه کردند، هیچ نهاد و یا سازمانی این بازداشت‌ها را بر عهده نگرفته و مسئولان از این قضیه تنها ابراز بی‌اطلاعی نموده‌اند.

هرانا

۱۰ روز بی‌خبری از بازداشت‌شدگان در مشهد و نگرانی درباره‌ی وضعیت آن‌ها

در پی بازداشت تعدادی از دانشجویان در شهر مشهد در تاریخ ۲۵ بهمن و پس از تماس تلفنی آنها در تاریخ ۲۷ بهمن، هیچ‌ گونه خبری از وضعیت آنها در زندان اداره اطلاعات شهر مشهد در در ۱۰ روز گذشته در دست نیست که سبب افزایش نگرانی‌ ها درباره‌ وضعیت آن‌ ها شده است .
به گزارش رهانا، سامانه خبری «خانه حقوق بشر ایران» بازداشت غیرقانونی همه‌ دستگیرشدگان در تاریخ ۲۵ بهمن بدون ارائه‌ی حکم مشخص و تنها با ارائه‌ یک حکم بازداشت کلی بوده است.
اطلاعات رسیده از ۳ نفر از دانش‌جوهای دستگیرشده ، بیان ‌گر این است که علی رزاقی در محل کار خود و حسین احمدنژاد و فرزانه نجارنژاد ، در خانه ‌‌شان دستگیر شده اند .
بر اساس این گزارش، این بازداشت شدگان در تنها تماس کوتاهی که داشتند از سلامت وضعیت خود سخن گفته‌اند

رهانا

اجرای حکم چهار سال زندان پیمان کشفی شهروند بهایی



پیمان کشفی در دادگاهی به ریاست قاضی مقیسه و به اتهام «عضویت در گروههای برانداز و مخالف نظام» ( عضویت در جامعه بهایی) به تحمل چهار سال حبس تعزیری محکوم شد.
به گزارش «رهانا» سامانه خبری «خانه حقوق بشر ایران» دادگاه تجدید نظر نیز تخفیفی را در حکم  وی قائل نشده  و حکم چهار سال زندان وی را عینا به تایید رساند.
پیمان کشفی پیشتر  در ۲۷ مهر ۸۸ بازداشت  و پس از بازجویی و حبس موقت به قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شده بود. دادگاه او در ۲۵ تیر سال جاری برگزار شد.

رهانا

حسین رونقی ملکی مخفیانه تحت عمل جراحی قرار گرفت

article picture











حسین رونقی ملکی زندانی سیاسی محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین، بدون اطلاع خانواده اش در بیمارستانی خارج از زندان تحت عمل جراحی قرار گرفته است.


بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حسین رونقی ملکی که چندی ست دچار نارسایی کلیوی می باشد، در بیمارستانی نامعلوم تحت عمل جراحی قرار گرفته است.


مسئولان مربوطه بدون اینکه خانوادهٔ این زندانی سیاسی را در جریان این مهم قرار دهند وی را به بیمارستان منتقل کرده و پس از عمل نیز علاوه بر اینکه اجازهٔ ملاقاتی به ایشان نداده اند از اعلام نام و نشانی بیمارستان نیز سرباز زدند و تنها ابراز کرده‌اند که عمل موفقیت آمیز بوده است.


این در حالیست که از چگونگی عمل جراحی وی اطلاعی در دست نیست و احتمال اینکه یکی از کلیه هایش را خارج کرده باشند نیز وجود دارد.


گفتنی ست که آقای رونقی پیش از زندان به بیماری خاصی مبتلا نبوده و نارسایی کلیوی وی ناشی از فشارهای وارده در زندان ائم از انفرادی‌های طولانی مدت که توام با هوای فوق العاده سرد وسایل سرمایشی بوده و اعتصاب غذا های طولانی مدت می‌باشد.


شایان ذکر است که وزارت اطلاعات و دادستانی تهران علی رغم تشخیص پزشکان مبنی بر نیاز ضروری حسین رونقی به عمل جراحی در بیمارستان، ماه‌هاست که از رسیدگی پزشکی به وی ممانعت به عمل می‌آوردند.


لازم به یادآوری ست که این فعال حقوق بشر و وبلاگ نویس از آذرماه سال ۸۸ تاکنون در زندان محبوس است.


وی از سوی شعبهٔ ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی به تحمل ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم است

پرونده سازی جدید بازجویان وزارت اطلاعات علیه زندانی سیاسی ارژنگ داودی

article picture











پرونده سازی جدید بازجویان وزارت اطلاعات علیه زندانی سیاسی ارژنگ داودی و قصد محاکمۀ وی در بندر عباس

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" بازجویان وزارت اطلاعات قصد دارند زندانی سیاسی ارژنگ داودی را تحت عنوان محاکمه به بند رعباس منتقل کنند.

در پی پرونده سازیهای متعددی که بازجویان وزارت اطلاعات علیه زندانی سیاسی ارژنگ داودی انجام داده اند، قصد دارند این زندانی سیاسی را 17 اسفند ماه در دادگاه انقلاب بندر عباس مورد محاکمه قرار دهند.بازجویان وزارت اطلاعات در حالی قصد محاکمۀ این زندانی سیاسی را در بندرعباس دارند که او ساکن تهران می باشد و در سال 82 در تهران دستگیر شده است. به نظر می آید قصد دارند تحت عنوان محاکمه در دادگاه انقلاب بندر عباس او را به زندان بندرعباس منتقل کنند تا وی را در شرایط طاقت فرسا و غیر انسانی قرار دهند.


آقای خامنه ای ! خبر بدی برایتان دارم


قای خامنه ای* می دانم که از همه چیز خبر دارید . می دانم که شبها خواب راحت ندارید . می دانم که فریاد مرگ بر دیکتاتور جوانان این مرز و بوم تمام استخوان هایتان را به ارتعاش انداخته است . آقای خامنه ای ! بدتان نیاید اما از آنچه نوشتم لذت می برم . از اینکه می بینم روزبروز حقیرتر و مفلوک تر و درمانده تر می شوید لذت می برم . از اینکه می بینم نفس هایتان به شماره افتاده است و همزمان نفس های مزدوران و اراذل و اوباش و چاقوکشان و چماقداران و عربده کشان و ناکسان و بی همه چیزهایی که در اطراف خود جمع کرده اید نیز رو به تنگی می رود ، در پوست خودم نمی گنجم . آقای خامنه ای ! نمی خواهم با مقایسه شما با شاه سابق به روح ایشان توهین کنم یا به شما اعتباری ببخشم اما از اینکه می بینم آن مرحوم در مقایسه با شما هرگز تا به این حد خوار و خفیف و ذلیل نشد و مورد وهن و دشنام مردم قرار نگرفت ، خوشحالم . از اینکه می بینم از فرط ذلت و خواری و بی کسی دست به دامان گوساله هایی چون حیدر مصلحی و حسین شریعتمداری شده اید و می خواهید با هنرنمایی های احمقانه و رذیلانه چنین ناکسان و نااهلانی حکومت پوشالی تان را چند صباحی بیشتر حفظ کنید ، باور کنید حتا دلم یک ذره هم برایتان نمی سوزد . آقای خامنه ای ! خبر بدی برایتان دارم : دوران اصلاحات گذشت ! اصلاً بگذارید راحتتان کنم : اصلاحات مرد ! اصلاحات ، به سبکی که آقای خاتمی در دوم خرداد سال هفتاد و شش مبدع آن شد و مورد اقبال آنچنانی همین مردم قرار گرفت و امید را در دلها زنده کرد ، دیگر تاریخ مصرفش گذشته است ! حتا اصلاحات به سبکی که پارسال از جانب آقایان مهندس موسوی و کروبی ارائه شد و می توانست اخرین گامها در راه حفظ این نظام باشد ، با عملیات کثیفی که تحت فرمان شما و توسط مشتی خائن به این مملکت اجرا شد و نهایتاً منجر به ریختن خون جوانان میهن و ماجرای کهریزک و چه و چه گردید، نیز دیگر به فراموشی سپرده شد . آقای خامنه ای ! بن علی را دیدید ؟ مبارک را چطور ؟ لابد به شماره افتادن نفس های آخر قذافی - آن غول بی شاخ و دم - را لحظه به لحظه دنبال می کنید . ترس را در چهره تان می توان به وضوح دید . از کلام و گتارتان نیز می توان دریافت . این را از وحشتی که نوکرانتان در جای جای این مملکت ، ناخواسته و ندانسته از خود بروز می دهند می توان فهمید . آری ، آقای خامنه ای ! شما هم گرفتار خشم یک ملتید . این جوانانی که من می بینم آستین همت را بالا زده اند و دیگر به هیچ چیزی کمتر از نابودی شما و سقوط نظام فاسدی که افتخار رهبری اش فقط برازنده کسانی چون شماست ، راضی نخواهند شد . لابد خودتان شنیده اید : مرگ بر دیکتاتور ! مرگ بر خامنه ای ! می دانید این شعارها از کجا می آید و به چه معناست ؟ این شعارها تجلی بروز توفان نفرت و عصبانیت جوانان برومند این سرزمین است که از دیدن شما خسته شده اند و با زبان بی زبانی فریاد سر می دهند و میخواهند که شما نباشید ! آقای خامنه ای ! برایتان متأسف نیستم . شما فاسد شده اید و بو گرفته اید ! شما محکوم به فنایید . زنده باد آزادی پاینده باد ایران ایرانی که همیشه خار چشم شما بوده است ! آقای خامنه ای * - آقا را فقط برای اینکه با خانم اشتباه نشود به کار بردم

دستور وزارت اطلاعات به قاضی مقیسه برای فشار بیشتر به ۳ فعال دانشجویی









در پی افزایش فشار بر فعالان دانشجویی قاضی مقیسه، رئیس شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران، بهاره هدایت، مهدیه گلرو و مجید توکلی را به صدور مجدد احکام طولانی مدت حبس و تبعید به نقاط دوردست تهدید نموده است.

بهاره هدایت، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، پیش از این توسط همین شعبه به ۹ سال و نیم حبس محکوم شده بود.
مهدیه گلرو، نائب دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علامه و عضو شورای دفاع از حق تحصیل، نیز به ۲ سال و چهار ماه حبس و مجید توکلی، عضو سابق شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، توسط شعبه ۱۵ دادگاه به ۸ سال حبس محکوم شده‌اند. چندی پیش این دانشجویان پیام‌هایی به مناسبت روز دانشجو از داخل زندان منتشر کردند. در پی این مسئله و ناکامی وزارت اطلاعات در تغییر مواضع فعالان دانشجویی تحت فشار، پرونده جدیدی برای این سه نفر در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تشکیل شد.

به گزارش دانشجونیوز، در پی برگزاری جلسه دادگاه در تاریخ شنبه ۱۲ بهمن ماه، قاضی مقیسه از هدایت، گلرو و توکلی خواسته بود که با تکذیب بیانیه‌های منتشر شده و نوشته‌ها و مقالات صادر شده توسط ایشان از سایت‌ها و عاملان انتشار این مطالب نیز اعلام شکایت کنند. وی اعلام کرده بود که در صورت پذیرش خواست مسئولان امنیتی، تمامی اتهامات جاری این دانشجویان پایان یافته و این پرونده مختومه خواهد شد. این جلسه که بدون طی کردن مراحل قانونی و بدون حضور وکیل دانشجویان برگزار شده بود، این سه نفر ضمن رد درخواست قاضی، با غیرقانونی خواندن جلسه دادگاه خواهان حضور وکلای مدافع در جلسه دادگاه شده بودند.

تهدید دانشجویان به صدور مجدد احکام بلند مدت حبس و تبعید به نقاط دورافتاده در حالی صورت می‌گیرد، که مجید توکلی هم اکنون دوران حبس خود را در تبعید و در زندان رجایی شهر کرج طی می‌کند و کلیه تماس‌های تلفنی وی نیز قطع شده است. همچنین بهاره هدایت به همراه مهدیه گلرو چندین ماه است که از حق ملاقات محروم شده‌اند و تمامی تماس‌های تلفنی آن‌ها نیز قطع شده است. آن‌ها به همراه سایر زندانیان سیاسی زن در بند متادون که فاقد هر گونه امکانات بند عمومی است به سر می‌برند.

به نظر می‌‏رسد افزایش فشار بر دانشجویان از سوی عوامل قضائی وابسته به نیروهای امنیتی، در راستای ترس حاکمیت از تاثیرگذاری این فعالان دانشجویی بر فضای دانشگاه‌ها است.

هرانا

صدور احکام محرومیت از تحصیل برای بیش از ۲۰۰ دانشجوی دانشگاه شیراز









بیش از ۲۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه شیراز از سوی کمیته انضباطی به محرومیت تحصیلی محکوم شده‌اند.
به گزارش سایت صبح امید، نزدیک به اصلاح طلبان شیراز، علت محرومیت دانشجویان، حضور آنها در تجمع اعتراضی چهارشنبه گذشته عنوان شده و حداقل مدت محرومیت صادر شده برای این دانشجویان، دو ترم تحصیلی بوده است.
بر اساس این گزارش، تجمع روز چهارشنبه دانشجویان در محوطه‌ی پردیس ارم دانشگاه شیراز، در اعتراض به کشته شدن حامد نورمحمدی دانشجوی ترم چهار رشته‌ی زیست شناسی دانشگاه شیراز همزمان با تجمع اول اسفندماه، صورت گرفته و در جریان آن، چند تن از دانشجویان هم از سوی نیروهای حراست دستگیر شده‌اند.
گفته می شود، صدها تن از دانشجویان با حلقه زدن و تجمع در ورودی پردیس ارم شروع به خواندن یار دبستانی کردند و به احترام یاد حامد نورمحمدی یک دقیقه سکوت کردند و هنگامی که شعار "برادر شهیدم، آزادیت مبارک" سر می دادند با هجوم نیروهای حراست مواجه شدند.
این گزارش حاکی است پس از این تجمع، در اطراف پردیس ارم، میدان علم تا چهارراه ملاصدرا نیز جو شدید امنیتی برقرار بوده است.
در عین حال، ظهر روز شنبه ۷ اسفندماه نیز گروهی از دانشجویان در ساختمان شماره‌ی یک دانشکده‌ی علوم این دانشگاه، گرد هم آمدند تا در هفتمین روز درگذشت حامد نورمحمدی، یاد او را گرامی بدارند.
حامد نورمحمدی، دانشجوی ترم چهار رشته‌ی زیست شناسی دانشگاه شیراز بود که در روز اول اسفندماه و همزمان با تجمع اعتراضی دانشجویان، در یک تصادف رانندگی جان باخت. چگونگی مرگ او و علت سقوط و تصادفش هنوز در ابهام مانده است؛ دانشجویان معتقدند او را لباس‌شخصی‌ها از بالای پل به پایین انداخته و کشته‌اند، اما مسئولان دانشگاه اعلام می‌کنند که مرگ او ارتباطی با تجمع اول اسفند نداشته است.

هرانا

پنج سال حبس و تبرئه از اتهام ارتباط با بیگانه برای احسان عبده تبریزی



احسان عبده تبریزی دانشجوی ایرانی مقیم انگلیس در دادگاه تجدید نظر از اتهام رابطه با بیگانه حکم تبرئه گرفت.
به گزارش کلمه، وی پیش از این به هفت سال زندان محکوم شده بود که دو سال از آن مربوط به اتهام ارتباط با بیگانگان بود. شعبه ۵۴ دادگاه انقلاب در عین حال حکم پنج سال زندان عبده تبریزی، شامل دو سال حبس به اتهام توهین به رهبری و سه سال زندان به اتهام اجتماع و تبانی (از طریق حضور در تظاهرات مقابل سفارت ایران در لندن) را تایید کرد.
این زندانی سیاسی و پژوهشگر اکنون ۱۴ ماه است که در زندان به سر می برد و طی این مدت از حق استفاده از مرخصی محروم مانده است. دستور تبدیل بازداشت وی به وثیقه ۸۰ میلیون تومانی نیز که به وی ابلاغ شده بود، هرگز به مرحله اجرا گذاشته نشد.
گفتنی است، احسان عبده تبریزی طی ۱۸۳ روز بازداشت در سلول انفرادی و سلول های سه یا چهار نفره؛ دو بار اقدام به اعتصاب غذای اعتراضی کرد و در آستانه مرگ قرار گرفت.
این در حالی ست که روسا، استادان و دانشجویان دانشگاه های دورهام و ساسکس با ارسال نامه ها و اعتراضیه های متعدد به مقامات مسوول ایران، بارها خواستار آزادی فوری وی شده اند.
رهانا

عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات به زندان اوین بازگردانده شد



صبح شنبه عبدالله رمضان زاده مجددا به اوین فراخوانده شد و دو تن از برادران عبدالله رمضان زاده که برای مشایعت همراهش بودند، مقابل در زندان ابتدا به سختی و با ضربات خشن مشت ولگد ، باتوم مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و سپس هر دو برادر وی نیز دستگیر شدند .
به گزارش جرس، طی هفته گذشته بارها بازجویان رمضان زاده از او درخواست کرده بودند تا با انتشار اطلاعیه ای، نسبت به اطلاعیه های اخیر جبهه مشارکت و همچنین «شورای هماهنگی اصلاح طلبان کُرد» واکنش نشان دهد و ضمن تکذیب این اطلاعیه ها – که در حمایت از تجمعات خیابانی صادر شده بود- تاکید کند که این اطلاعیه ها ساختگی است و در آخرین بازجویی نیز، به رمضان زاده ابلاغ شده بود بین بازگشت به زندان و تکذیب اطلاعیه ها یکی را انتخاب کند ، که عبدالله رمضان زاده با پافشاری بر مواضع خود، امروز رهسپار زندان شد.
از صبح امروز خبری از رمضان زاده و دو برادر دستگیر شده او منتشر نشده است

رهانا

دستگیری یکی دیگر از اقوام انور حسین پناهی

اسد حسين پناهي كه در مورخه 2 اسفند ماه امسال راس ساعت 7 صبح از سوي ماموران امنيتي شهرستان قروه در حالي که با مراجعه به خانه پدري وی پس از ورود و بازرسي كامل منزل ، بدون نشان دادن حكم بازداشت ، وی را بازداشت به مكان نامعلومي منتقل کردند.


گفتنی است و پس از دستگیری انور حسین پناهی فعال مدنی و سیاسی کرد در تاریخ15.8.1386 و صدور حکم اعدام برای وی تاکنون بیش از 30 نفر از اقوام وی بازداشت و یا

به زندان محکوم شده اند که از جمله آنها افشین برادر کوچک وی و بدیع و مسعود و محمد

و عثمان حسین پناهی که هر کدام به زندان محکوم شده اند و در زندان قروه بسر میبرند


شايان ذكر انورحسين پناهي كه از فعالان مدني و سیاسی كرد است كه از سوي دادگاه انقلاب به اعدام محكوم شده بود و پس از اعتراضات سازمانهاي بين المللي مدافع حقوق بشر ، حكم اعدام وي به 16سال زندان تبديل شد و اشرف حسين پناهي ديگر برادر وي كه

دوسال گذشته در حالي كه همراه با مدارك و توماري بالغ بر 5000 امضا براي اثبات بي

گناهي برادر خويش راهي تهران بود، به طرز مشكوكي به قتل رسيد كه افشين حسين پناهي

از سوي خانواده ، پيگير پرونده برادراي بزرگ خود بوده و تنها به علت اعتراض به اين

حكم و ترور ديگر برادرش در سال گذشته چندين بار از سوي دستگاهاي امنيتي شهرستان

قروه بازداشت شده است و هم اکنون هم به یک سال زندان محکوم و مدتی پیش هم زیر شکنجه

اداره اطلاعات قروه 50 درصد از بینایش را از دست داده است