فاطی کماندو ،عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس آخوندی از پيشنهاد طرح سه فوريتي براي برخورد با 25 سفير اروپايي خبر داد و گفت: پيشنهاد اين طرح براي برخورد با سفرايي است كه كارناوال سياسي در تهران براه انداختند.
سایت حکومتی جام جم نوشت: فاطمه آليا نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي روز يكشنبه در گفتوگو با خبرنگار جام جم آنلاین گفت: اين سفرا بعد از قضيه ورود دانشجويان به سفارت انگليس و باغ قلهك كه متعلق به ملت ايران است، خيابانهاي تهران را فضاي جولان و تاخت و تاز ديپلماتيك خود قرار دادند كه عملي قبيح و زشت و خلاف مقررات ديپلماتيك بوده است.
برخي از نمايندگان مجلس پيشنهاد دادند تا براي برخورد با اين سفرا طرح سه فوريتي در مجلس ارائه شود."
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس گفت: در حال حاضر مجلس جلسه ندارد و هفته آينده كه مجلس بازگشايي شد، تصميماتي در اين زمينه گرفته خواهد شد.
وي گفت:" انگليس و برخي كشورهاي تحقير شده توسط ملت هاي خود ظاهرا درك قابل قبولي از عمق و عظمت انقلاب اسلامي ايران ندارند."
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي اظهار داشت : اگر ظرف چند روز آينده اين سفرا تغييراتي در رفتار خود ايجاد كردند، ممكن است تصميمات ديگري اتخاذ شود در غير اين صورت طرح سه فوريتي حتما در مجلس ارائه مي شود.
آليا گفت: نمايندگان ملت همانگونه كه طرح كاهش رابطه با انگلستان را به تصويب رساندند، از اين به بعد هم در مورد هر كشوري كه بخواهد بزرگي، عزت و استقلال ملت ايران را مورد اهانت قرار دهد، تصميم گيري خواهند كرد.
وي افزود: انگليس و سفير بي ادب اين كشور سعي كردند تا حركت خودجوش دانشجويان كه حاكي از خشم آنها بود را وارونه جلوه دهند و آن را منتسب به دولت و نظام كنند در حالي كه همگان مي دانند كه حركت دانشجويان خودجوش و براي ابراز تنفر و انزجار نسبت به توطئه هاي روباه پير انگليس، شيطنت ها و دشمني هاي آنها عليه ملت و همچنين غصب باغ قلهك بوده است.
بعد از تجمع هشتم آذرماه دانشجويان مقابل سفارت انگلستان و باغ قلهك ، سفرا و دیپلماتهای ۲۵ کشور خارجی روز پنج شنبه پس از بازدید از باغ قلهک، وارد سفارت انگلیس در خیابان فردوسی شدند.
سفیر لهستان که کشور متبوعش ریاست دورهای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه گذشته سه جلسه اضطراری با حضور همین سفرا در محل سفارتخانه خود برگزار کرده و این دیپلماتها تصمیم گرفتند از سفارت انگلیس و باغ قلهک بازدید کرده و با جمع آوری مستندات گزارشی به اتحادیه اروپا ارسال کنند.
سفرا و دیپلماتهای کشورهای سوئیس، لهستان، مکزیک، چک، مجارستان، نیوزیلند، فنلاد، قبرس، روسیه، یونان، بلغارستان، هلند، اسلواکی، رومانی، ترکیه، برزیل، استرالیا، اتریش، بلژیک، ایتالیا، آلمان، ایرلند، اسپانیا، دانمارک و کرواسی از جمله این افراد بودند. |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر