۱۳۹۰ آذر ۱۲, شنبه

بنی صدر:حمله به سفارت انگلیس توسط گروه عماریون تحت رهبری آقای خامنه ای انجام شد همراه فایل مصاحبه


بنی صدر : آنطور که بمن اطلاع داده اند حمله کنندگان گروهی هستند بنام عماریون بسجی هایی که مربوط به اقای خامنه ای هستند. این رژیم چون در نظرش علم و دانش بی ارج است. خیلی راحت به چماقدارانش عنوان دانشجو میدهد و توجه نمیکند که برای این ملت و نسل جوان این ملت هیجچ آبرویی در دنیا باقی نمیکذارد وقتی به چماقدارن خود عنوان دانشجو میدهد.

رژیم فکر میکند مردم ایران را در لب پرتگاه جنگ و تحریم اقتصادی قرار بدهد. دستگاه آقای خامنه ای به این استدلال رسیده است که جنگ حتمی است. اما غربی ها آمادگی ندارند. ما باید کاری بکنیم که آنها عملی بکنند و تمام بشود.همان قدر که افکار عمومی در غرب موثر است عزم شما مردم ایران چند بار بیشتر موثر است. کلید مشکل دست شماست.
رادیو عصر جدید: در ایران بار دیگر تحت نام دانشجو به سفارت حمله کردند. در این رابطه تنبیهات جدید علیه بکار رفته است. میخواستم در باره عمل بسیجی ها از شما بپرسم. آیا بدین وسیله میخواهند جنگ را تحمیل کنند؟
بنی صدر: از اینجا شروع کنیم. این طرف انگلیسی را نمیشود گفت هیچ تقصیری ندارد.امروز من با تلویزیون انگلیس امروز مصاحبه داشتم و گفتم حکومت محافظه کار همان روش و زبان را بکار میبرد که طرف آن در تهران. آقای کامرون اولین حکومتی است که گفت اگر ایران دست برندارد و جنگ شود ما در آن شرکت میکنیم و این کافی نبود، انگلستان اولین کشور بود که به تحریم بانک مرکزی دست زده است. و این دو کار زیانش به مردم ایران می رسد. تحریم بانک مرکزی گرانی بوجود می آورد که مردم را اذیت خواهد کرد. الان تورم همان رایانه را از بین برده است. تحریمها بر این گرانی خواهد افزود. خب این در افکرا عمومی مردم ایران زمینه ایجاد میکند که این انگلیسها باز اتش بیار معرکه شده اند. متاسفانه انگلیس ها سابقه تاریخی خوبی در ایران ندارند. اما در ایران، حکومت مافیاهای نظامی و مالی اگر کمترین دقده ای برای حقوق مردم داشت اینکار را نمیکرد باید میرفت دنبال حقوق ملی و بگوید که ما مردم صلح دوستی هستیم و نیازی به جنگ و تحریم اقتصادی نیست و اگر مسئله ای هم هست میتوانیم با هم حل کنیم. اما نه اینکارها را نکرده است.بعنوان واکنش به سفارت چماقدار فرستاده است و قبل از آنهم مجلس روابط را تا حد امور کنسولی کم کرده است.این رژیم چون در نظرش علم و دانش بی ارج است. خیلی راحت به چماقدارانش عنوان دانشجو میدهد و توجه نمیکند که برای این ملت و نسل جوان این ملت هیچ آبرویی در دنیا باقی نمیگذارد وقتی به چماقدارن خود عنوان دانشجو میدهد.

حکم قاضی دادگاه فدرال آمريکا در مورد سودان و ايران

U.S. Embassy bombing in  Nairobi, Tuesday, Aug. 18, 1998

وب سايت «مای فاکس نيويورک*» می گويد، قاضی يکی از دادگاه های فدرال در آمريکا، حکومت های سودان و ايران را مسئول پرداخت احتمالی ميلياردها دلار خسارت به قربانيان بمبگذاری انتحاری در سفارتخانه های آمريکا در کنيا و تانزانيا، خوانده است.در حمله های تروريستی همزمان در روز هفتم ماه اوت سال ۱۹۹۸، در سفارتخانه های آمريکا در کنيا و تانزاينا صدها تن کشته و هزاران نفر، زخمی شدند.جان بيتس، قاضی دادگاه فدرال آمريکا، روز چهارشنبه، گفت، کمک های مادی سودان و ايران به گروه القاعده در انجام اين حمله های تروريستی نقش اساسی داشت. قاضی بيتس می گويد: القاعده قبل از ملاقات با ماموران و مقام های ايرانی، توانايی فنی لازم برای انجام اينگونه حمله ها را نداشت. القاعده در دهه ۱۹۹۰ ميلادی برای آموزش انهدام ساختمان های بزرگ و ساخت مواد منفجره قوی و پيچيده در ايران و لبنان آموزش ديد.آقای بيتس دستور داد، يک گروه ويژه، ميزان خسارتی را که هر يک از بازماندگان اين حمله های تروريستی بايد از ايران و سودان دريافت کنند، تعيين کند.جان بيتس نظر خود را پس از يک محاکمه سه ماهه در ماه اکتبر، ابراز کرد. شبکه خبری ليگال تايمز می نويسد، دولت سودان بطور خلاصه در روند اين محاکمه درگير شد، اما در سال ۲۰۰۹ تصميم به قطع همکاری گرفت. دولت ايران هرگز در روند اين محاکمه در دادگاه فدرال در واشنگتن، شرکت نکرد.
صدای امریکا

رایزن پیشین سفارت ایران: مقام‌های جمهوری اسلامی خود را باخته‌اند


عده‌ای به سفارت بریتانیا و محل زندگی دیپلمات‌های بریتانیایی در تهران حمله کردند. در حالی که انتظار این است  که در مواردی اینچنین دستگاه وزارت خارجه یک کشور، مسئول اعلام مواضع رسمی باشد، اعضای مجلس شورای اسلامی، یعنی علی لاریجانی رئیس و علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در کسوت مقام مسئول وزارت خارجه در این باره اعلام نظر می‌کنند.

به‌رغم ابراز تأسف وزیر خارجه ایران در یک مکالمه تلفنی و یک بیانیه‌ کوتاه وزارتی، هنوز جای یک واکنش رسمی قاطع و اعلام نظر صریح وزارت خارجه در این باره خالی است، چیزی که جامعه جهانی بنا به عرف دیپلماتیک از دستگاه متولی سیاست خارجی توقع دارد.
در این باره نظر ابوالفضل اسلامی، دیپلمات ارشد پیشین جمهوری اسلامی و رایزن پیشین سفارت ایران در توکیو، را جویا شده‌ایم:

گفت‌وگوی محمد ضرغامی با ابوالفضل اسلامی، دیپلمات پیشین، در مورد تصمیم‌گیران امور خارجه در ایران


ابوالفضل اسلامی: در وزارت امور خارجه دو گونه از مسائل وجود دارد که در موردش اظهار نظر می‌شود؛ یک گونه، مسائل عادی است که رخ می‌دهد و سخنگوی وزارت امور خارجه با اداره مربوطه صحبت می‌کند و سیاستی را تنظیم و اتخاذ کرده و در رسانه‌ها آن را اعلام می‌کنند.ولی در مورد برخی مسائل مثل حمله به سفارت کشور دیگر که توسط خود نیروهای رژیم انجام می‌شود؛ اینها دیگر از حیطه وزارت امور خارجه خارج است و وزارت امور خارجه حق دخالت یا اظهار نظر در این زمینه‌ها را ندارد؛ مگر اینکه در آن مورد خاص از دفتر شخص آقای خامنه‌ای کسب نظر شود.بارها و بارها بوده‌است که در مورد مسائل این گونه‌ای،  مثل رابطه با آمریکا، از شخص رهبری راهنمایی خواسته شده و از سوی شخص او باید دستورالعمل صادر شود که موضع گرفته شده کاملا توصیه او باشد.
در رابطه با چنین مواردی خود وزیر خارجه و دیپلمات‌های این وزارتخانه حق اظهار نظر ندارند.

تهدید تهران به «اقدام متقابل» در قبال اخراج دیپلمات‌های ایرانی از لندن


در شرایطی که منابع خبری از تصمیم فرانسه به کاهش کارکنان سفارت خود در ایران خبر داده‌اند، سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران از اتحادیه اروپا خواست که «به دلیل حاشیه‌هایی که انگلیس ایجاد می‌کند» در رابطه با ایران ایجاد مشکل نکند و همزمان بریتانیا را تهدید به اقدام متقابل در مورد اخراج دیپلمات‌های ایرانی کرد.

اظهارات رامین مهمان‌پرست در مراسم استقبال از دیپلمات‌های اخراجی ایران، صورت گرفته و گرچه به نظر نمی‌رسد پاسخی مستقیم به تصمیم تازه فرانسه باشد، اما حاوی این پیام است که نباید بحران به وجود آمده در روابط ایران و بریتانیا، به روابط ایران و اتحادیه اروپا تعمیم داده شود.
روز شنبه خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع دیپلماتیک اعلام کرد که فرانسه تصمیم گرفته است که موقتاً در قالب «اقدامی احتیاطی» فعالیت‌ها و شمار وابستگان خود در تهران را کاهش دهد و این تصمیم شامل بخشی از کارکنان دیپلماتیک و همه خانواده‌های کارکنان سفارت فرانسه در تهران خواهد شد.
فرانسه پیشتر به همراه آلمان و هلند، در واکنش به حمله به سفارت بریتانیا و باغ قلهک، سفیر خود را برای مشورت فراخوانده بود.
به دنبال افزایش تنش میان ایران و بریتانیا ناشی از حمله و اشغال دو مجموعه دیپلماتیک بریتانیا در تهران توسط گروهی که در رسانه‌های داخلی ایران دانشجویان خشمگین معرفی شدند، مقام‌های لندن دیپلمات‌های ایرانی مستقر در بریتانیا را از خاک این کشور اخراج کردند.


انتقال دكتر رشيدی و پيمان عارف به بند 209 اوين

article picture
گزارش‌های دریافتی حاکی از انتقال پیمان عارف، فعال دانشجویی و علی رشیدی، عضو جبهه ملی به بند ۲۰۹ زندان اوین است.
به گزارش منابع آگاه، در روزهای گذشته این دو زندانی سیاسی که پیش از این در بند ۳۵۰ به‌سر می‌بردند به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده‌اند. تا این لحظه، جزییات بیشتری در مورد علت این انتقال در دست نیست.
دکتر علی رشیدی، رئیس انجمن اقتصاددانان ایران بوده و دکترای امور مالی بین‌المللی و بانکداری مرکزی از دانشگاه پنسیلوانیا و کارشناسی ارشد رشته اقتصاد بین‌الملل دارد. وی عضو موسس انجمن اقتصاددانان ایران، کنفدراسیون صنعت، جمعیت تولیدگران ایران؛ مشاور اقتصادی انجمن مدیران صنایع؛ و معاون پیشین اقتصادی بانک مرکزی است.
وي روز دهم آبان‌ماه سال جاری پس از احضار به وزارت اطلاعات بازداشت شده بود. این فعال سیاسی و اقتصاددان، در شعبه پنجم بازپرسى دادسراى شهید مقدسى زندان اوین به تبلیغ علیه نظام، تشویش اذهان عمومی وتوهین به مقامات نظام متهم شده است.
پیمان عارف نيز در تاریخ دهم آبان ماه مجددا بازداشت و به بند ۳۵۰ منتقل شد. این عضو جبهه ملی ایران در طول دو سال گذشته دو بار بازداشت و دو دوره‌ی محکومیت یک ساله را سپری کرده بود.
پیمان عارف، دانشجوی محروم از تحصیل، آخرین بار در تاریخ ۱۸ مهر ماه ۱۳۹۰ بعد از اجرای حکم ۷۴ ضربه شلاق خود از زندان اوین آزاد شده بود.

تهدید پدر «داود خداکرمی» از سوی اداره اطلاعات زنجان

article picture
تهدید پدر «داود خداکرمی» از سوی اداره اطلاعات زنجان و ادامه بی‌خبری از وضعیت این خبرنگار بازداشتي
گزارش دریافتی:بازداشت «داود خداکرمی» خبرنگار و فعال حقوق بشر در حال وارد 16 مین روز خود شده است که هیچ خبری از وضعیت، علت و محل بازداشت وی در دست نیست.
بنا بر اخبار رسیده، دادگاه انقلاب و اداره اطلاعات زنجان نه تنها هیچ خبری از وضعیت این خبرنگار و دانشجوی بازداشت شده نمی‌دهند، بلکه برعکس آن، اداره اطلاعات زنجان طی تماسی که با پدر این فعال حقوق بشر برقرار کرده، وی را تهدید کرده است که هیچ گونه اطلاعاتی در مورد پسرش به دیگران نداده و پیگیر نباشد و در غیر این صورت این امر به ضرر پسرش تمام شده و باعث طولانی شدن بازداشتش خواهد شد.
علی‌رغم همه این تهدیدها، خانواده خداکرمی پیگیر وضعیت پسرشان بوده و همه روزه به دادگاه انقلاب زنجان مراجعه کرده و از «علیشاهی» مسئول پرونده داود خداکرمی خواستار تعیین تکلیف پسرشان هستند اما این دادیار اهل مشهد، هیچ گونه پاسخ صحیحی به آنها نمی‌دهد و فقط به تکرار این جمله که تا هنگام اتمام بازجویی که ممکن است چند ماهی طول بکشد، نمی‌تواند چیزی بگوید و هنگام ارجاع پرونده به دادگاه، خانواده خداکرمی را خبر خواهند کرد، بسنده می‌کند.
لازم به ذکر است که این خبرنگار و فعال حقوق بشر زنجانی قبل از بازداشت دچار سرماخوردگی و درد شدید از ناحیه زانوی پا بوده است و به همین دلیل نیز خانواده وی نگرانی شدیدی نسبت به سلامت جسمانی وی دارند.
داود خداکرمی خبرنگار، فعال حقوق بشر، فعال حرکت ملی آذربایجان و دانشجوی دانشگاه پیام نور زنجان است که صبح جمعه 27 آبان، در حالی که برای فرستادن «ماهنامه بایرام» به ترمینال زنجان رفته بود، از سوی اداره اطلاعات زنجان بازداشت شده و تنها خبری که از وی در دسترس است، تلفن چند ثانیه‌ای شب 27 آبان ماه است که با پدر خود برقرار کرده و خبر از دستگیری‌اش از سوی اداره اطلاعات داده است.
وی قبلاً نیز در روز جهانی کودک در سال 1388 به مدت چند ساعت بازداشت شده و در ارتباط با همین بازداشت، دوباره در روز 28 فروردین 1389 بازداشت شده و پس از تحمل شکنجه‌های شدید جسمی و روحی، در روز 30 فروردین آزاد شد.
علاوه بر آن، داود خداکرمی دبیر سابق تشکّل جمعیت اسلامی دانشگاه زنجان بود که این تشکل دانشجویی به خاطر فعالیت‌های هویت‌طلبانه، از سوی دانشگاه زنجان تعطیل شده و خداکرمی نیز از دانشگاه اخراج گردید.
پارس دیلی نیوز

بازداشت ۲ فعال دانشجویی دانشگاه مازندران در آستانه ۱۶ آذر


آخرین گزارش ها از ایران حاکی از آن است که در ادامه ی فشارهای فزاینده بر دانشجویان دانشگاه مازندران،علی عباسی و رحمان یعقوبی دو فعال دانشجویی این دانشگاه در روز شنبه دوازدهم اذر بازداشت شدند.

به گزارش دانشجونیوز، این دو دانشجوی دانشگاه مازندران که در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ بازداشت شده و مدتی را در زندان متی کلای بابل بسر برده بودند،از طرف شعبه ی ۱۰۱ دادگاه بابلسر به شش ماه حبس تعلیقی و چهارده ضربه شلاق محکوم شده بودند.اما پس از دو سال در هفته ی گذشته به انها اعلام گردید که حکمشان از تعلیفی به تعزیری تغییر یافته است.
بر اساس این گزارش از بابلسر، این فعالین دانشگاه مازندران که برای پیگیری پرونده ی خود به دادستانی بابلسر مراجعه کرده بودند توسط ماموران امنیتی بازداشت شدند.
بنابر این گزارش ها در دو سال گذشته ده ها دانشجوی دانشگاه مازندران به حراست دانشگاه و یا نهادهای امنیتی احضار شده اندوهمچنین پس از تجمع یک ابان این دانشگاه که با حضور گسترده ی دانشجویان مواجه گردید فشارها بر فعالین این دانشگاه تشدید یافته است.

داریوش قنبری، در برنامه انجمن جعلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز شرکت نکرد


برنامه مناظره انجمن اسلامی جعلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (وابسته به طیف امنیتی درون دانشگاه) به دلیل عدم حضور داریوش قنبری (سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس) با حضور جمعی اندک از وابستگان این تشکل برگزار شد.

به گزارش دانشجونیوز، مریم حیدری، دبیر این تشکل جعلی، پیشتر خبر از برگزاری مناظره ای با موضوع عملکرد دولت در سیاست خارجی با حضور دکتر داریوش قنبری و حمیدرضا افراشته (عضو شورای مشاورین جوان احمدی نژاد) در دانشگاه علوم پزشکی شیراز داده بود. این برنامه قرار بود در روز پنج شنبه در تالار مطهری دانشده پزشکی این دانشگاه برگزار شود.
داریوش قنبری، پس از اطلاع از نحوه شکل گیری و مواضع این تشکل، از شرکت در برنامه خودداری کرده و جلسه تنها با حضور حمیدرضا افراشته برگزار شده است. تعداد اندک دانشجویان حاضر در جلسه نیز پس از اطلاع از عدم شرکت وی، جلسه را ترک کردند. در ابتدای این مراسم، سخنران اعلام می کند که آقای قنبری به دلایل غیرمنطقی حاضر به شرکت در جلسه نشده است.
حمیدرضا افراشته، سوی دیگر این مناظره، داماد پروین احمدی نژاد است که چندی پیش دستور غیرقانونی محمود احمدی نژاد برای بورسیه وی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبرساز شده بود. وی هم چنین به طور غیرقانونی و با استفاده از رانت های حکومتی در حین تحصیل دو بار تغییر رشته داده است.
با روی کارآمدن محمود احمدی نژاد، انجمن های اسلامی از سوی حاکمیت به تدریج غیرقانونی خوانده شدند و انجمن های موازی در اختیار نیروهای بسیجی و وابسته که فارغ از مشی استبدادستیزی بودند، گذاشته شد. این تشکل ها در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در دو سال گذشته، با دعوت از چهره های اصلاح طلب در برنامه هایشان، به دنبال تثبیت خود در دانشگاه ها بودند که پس از اعتراضات گسترده مردمی پس از انتخابات، در بیانیه هایشان با خائن خواندن معترضین، خواهان بازداشت و برخورد شدید با آقایان موسوی و کروبی و احزاب اصلاح طلب شدند.
دانشجو نیوز

دفتر تحکیم وحدت با انتشار بیانیه ای به مناسبت روز دانشجو، ۱۶ تا ۲۳ آذر را به عنوان "هفته دانشجو" اعلام کرد.


به گزارش دانشجونیوز، اتحادیه انجمن‌های اسلامی سراسر کشور در این بیانیه ضمن اشاره به "ناپایداری این دوره ی سیاه و ظلمانی تاریخ میهن مان"، بر تلاش مداوم دانشجویان جهت انداختن طرحی نو و آغاز راهی جدید تأکید کرده و گفته است: "دانشگاه فریادگر آزادی ست و ندای آزادی خواهی را پرشورتر از همیشه بر فراز تمامیت خواهی مستبدین این دیار سر خواهد داد."
دفتر تحکیم وحدت در بیانیه خود همچنین از تمامی دانشجویان خواسته است تا ایام تاسوعا و عاشورا را به عنوان فرصتی مغتنم جهت یادآوری " سیاه روزی ظالمان در طول تاریخ" و اصرار بر راه حق خواهی در نظر بگیرند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:
ساعتی نیست که گفتگوهایمان خالی از اخباری چون حبس، شکنجه، بازداشت، سرکوب و حتی اعدام هموطنانمان باشد. توقیف و فیلترینگ مطبوعات، سایت ها و وبلاگ های  مستقل و منتقد و در محبس انداختن نخبگان سیاسی-فکری جامعه، خواب راحت را از چشمانمان گرفته است. با آنکه به تجربه دیده ایم و شنیده ایم و می دانیم که این رفتارها در جمهوری اسلامی بی سابقه نیست و به نوعی ذاتی این حکومت شده است، اما شدت بی سابقه ی آن در این برهه از زمان و پس از انتخابات متقلبانه ی خرداد ١٣٨٨، هم باعث حیرت از این همه ددمنشی و هم موجد نفرت هرچه بیشتر از این حکومت گشته است و البته هزینه هایی بس سنگین برای خود حکومت و وجاهت شخص رهبری در پی داشته است.
در ادامه ی چنین بی خردی هایی ست که حکومت، فشار همیشگی خود بر جنبش همیشه بیدار دانشجویی نیز دوچندان کرده و با تأکید بر همان رویه پیشین اجرای احکام زندان بی سابقه برای فعالان دانشجویی، به زعم خود قصد خط و نشان کشیدن برای این تاریخ سازان را دارد. احکام ظالمانه‏ و طویل‏ المدت زندان برای فعالین شاخص دانشجویی همچون بهاره هدایت، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، مجید توکلی، ضیا نبوی، مهدیه گلرو، مجید دری و و ده‏ ها دانشجوی زندانی دیگر که در بند استبداد دینی گرفتار آمده ‏اند، نشان از عمق کینه ی نظام ستمگر از جریان زنده و بالنده ی دانشجویی ست که در سخت ترین شرایط هم، خواب خوش سرکوبگران را آشفته می ساخت و می سازد.
اگر عصاره و برآیند فکری و نخبگی یک جامعه را در قشر پیشرو و آگاه دانشجو تعریف کنیم  و خصایص این قشر را محور بحث خود قرار دهیم، خواهیم دید که آزادی را در کنار آبادی جستجو می کنند و اصل خدشه ناپذیر عدالت را سرلوحه ی کنش های انتقادی خود قرار می دهتد و البته که عدالت را در عدالت اقتصادی خلاصه نکرده و صدالبته که عدالت اقتصادی را هم مترادف با صدقه پراکنی و گداپروری نمی دانند. آزادیخواهی، عدالت طلبی و توسعه گرا بودن دانشجویان تحول خواه ایرانی سابقه ای بس درخشان دارد و در حرکت ها، اعتراضات و ادوار مختلف خود را نشان داده است و تاریخ این مرز و بوم را مفتخر به فخر مبارزات ضد استبدادی کرده است که این استبداد است که هم آزادی را سلب می کتد، هم توسعه را به تعویق می اندازد و هم منافع شخصی را بر عدل ورزی ارجح می داند. پس باید که درود فرستاد بر پایداری چنین دانشجویانی که با تمام تضییق ها و تحدید ها، با شجره ی خبیثه ای به نام استبداد و به طور خاص با دستگاه مخوف امنیتی اش چنین مبارزه و مقابله کرده است. با این وصف و با این سابقه باز هم این پرسش در ذهن آدمی نقش می بندد که عقلانیت و دور اندیشی در سیستم جمهوری اسلامی چه نقشی بازی می کند که رای و نظر چنین دانشجویانی با چنین پیشینه ی درخشانی را به هیچ گرفته و آن گاه انتظار دارند که آب از آب تکان نخورد؟!
در این روزهای سخت، که فعالیت دانشجویی هزینه های بسیار بر دوش دانشجویان تحمیل کرده و بسیاری از آنان را با تهدید تعلیق و محرومیت از تحصیل و زندان رو به رو می سازد، بایسته است که فعالان دانشجویی با تغییر رویکرد اعتراضات از مسائل صرفا سیاسی به مسائل صنفی و دانشگاهی، به زنده نگاهداشت اصل اعتراض در سطح دانشگاه اهتمام داشته باشند و این مهم می تواند با تغییر رویکرد اعتراضات و کنترل هزینه ی فعالیت تحقق پذیرد. در واقع، در این برهه از زمان و با توجه به مختصات خاص سیاسی – امنیتی حاکم بر فضای دانشگاه ها، به جاست که از پتانسیل سرفصل های غیر سیاسی کنشگری در دانشگاه ها، بهره ی لازم گرفته شود. از جمله ی این سرفصل ها می توان به موضوعاتی مانند مسائل صنفی، علمی، ادبی، ورزشی اشاره کرد که می توانند کانون هایی برای فعالیت جمعی دانشجویان بوده و اصل همبستگی را تقویت کنند. همبستگی ای که می تواند در بزنگاه های تاریخی، از عوامل بسیار موثر ظفر های احتمالی بوده و به جبهه ی نیروهای دموکراسی خواه در تقابل با حاکمیت نالایق و ستمگر، یاری برساند.  
در کنار این مهم، شایسته است خود دانشجویان دانشگاه های مختلف از ارتباط گیری با یکدیگر غافل نبوده و دامنه ی این روابط را به حوزه های غیرسیاسی مانند برگزاری اردوهای مشترک تفریحی خارج از بستر دانشگاه نیز تعمیم دهند. در کنار لزوم ارتباط مستمر و مداوم و نه لزوما سیاسی، بین خود دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور، ضروری به نظر می رسد که با توجه به خروج جمع قابل توجهی از فعالان دانشجویی از کشور، تعریف نوینی از رابطه ی دانشجویان داخل و خارج داده شود و تجربیات دانشجویان خارج از کشور در کنار آزادی عمل آنان در ابعاد رسانه های نوشتاری، دیداری و شنیداری، با تجارب عملی دانشجویان داخل ممزوج شده و این دو دسته بتوانند، به صورتبندی نوینی از فعالیت دانشجویی، ظهور و بروز ببخشند. 
با لحاظ کردن این هوشمندی هاست که جنبش دانشجویی می تواند باردیگر نقش حساس و غیرقابل انکار خود را به درستی ایفا کند. در واقع جنبش دانشجویی بایستی مقتضیات شرایط جدید فعالیت را درک کرده و با تحلیل دقیق مختصات سیاسی-امنیتی این دوره، فعالیت های خود را سامان و سازمان دهد تا بار دیگر نشان دهد، جنبش دانشجویی که در دهه‌های اخیر همواره در میان دیگر جنبش‌های اجتماعی ایران پیشرو و گفتمان‌ساز بوده است اکنون نیز می تواند و باید به عنوان یکی از بازیگران اصلی، نقش خود را در جنبش دموکراسی‌خواهی مردم ایران که امروز در جنبش سبز ظهور و بروز دارد، بازی کند و البته نبایستی فراموش کند که در عین تعامل با دیگر گروه ها و جنبش های آزادیخواهانه و عدالت طلبانه، هویت مشخص و مستقل خود را در دل جنبش کلان دموکراسی خواهی داشته باشد. 
تاریخ گواه صادقی ست بر فراز و نشیب  حرکات استبداد ستیزانه که در نهایت به پیروزی و کامیابی رسیده و شاهد روشنی ست بر این مدعا که چگونه مرام استبدادی، در مقام ناپایداری قرار داشته است. پس نباید این دوره ی سیاه و ظلمانی تاریخ میهن مان را دوره ای پایدار و ماندنی انگاشته و با تاثیر پذیری از فضای یاس انگیز حاکم بر کشور، منفعل شده و از مبارزه با استبداد دست بشوییم. از این شایسته است که شور و شوق ایران فردا و میهنی سربلند را در خود تجدید کرده و فراموش نکنیم که نشاط از مقوّمات و مقدّمات کنشگری ست. از داغ و درفش سرکوبگران خانمان سوز نهراسیم، امید به ایرانی آباد و آزاد را در خودمان تزریق کنیم و بر آن باشیم ققنوسی که از خاکستر خویش بر می خیزد، داغ آتشی جانسوز را بر خود خریده است.   
دفتر تحکیم وحدت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهدای اهورایی و روز دانشجو، در نظر دارد که روزهای ۱۶ تا ۲۳ آذر را هفته ی دانشجو اعلام نموده و بر یادآوری حقوق حقه ی دانشجویان در این مدت تاکید موکد ورزد. در این هفته نیز شایسته است که یاد و نام دانشجویان زندانی بیش از پیش سرلوحه قرار گرفته و بر کسب آزادی های سلب شده ی سیاسی و دانشگاهی تاکید بیشتری شود. همچنین مصادف شدن روز دانشجو با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی نه تنها یادآور یاد کشته شدگان عاشورای سال ۸۸ و همه درگذشتگان راه آزادی پس از انتخابات است، که فرصتی مغتنم برای دانشجویان است تا از این برهه زمانی جهت زنده نگاه داشتن آن ایام و سیاه روزی ظالمان در طول تاریخ اصرار ورزیده و بیش از گذشته بر راه حق خواهی بپویند. 
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان سراسر کشور بر تلاش مداوم دانشجویان جهت انداختن طرحی نو و آغاز راهی جدید اصرار ورزیده و در این مسیر هر آنچه که در توان دارد به عرصه خواهد آورد تا این بار بساط استبداد برای همیشه از این سرزمین برچیده شود که فراموش نمی کنیم، دانشگاه فریادگر آزادی ست و ندای آزادی خواهی را پرشورتر از همیشه بر فراز تمامیت خواهی مستبدین این دیار سر خواهد داد.

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان سراسر کشور
دفتر تحکیم وحدت
آذرماه ۱۳۹۰

نوری‌زاد به خامنه‌ای: غارت اینجاست، پیش چشم ما و شما!

محمد نوری‌زاد

محمد نوری‌زاد، فیلمساز و روزنامه‌نگار ایرانی، سیزدهمین نامه‌ی خود را خطاب به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، منتشر کرده است. متن این نامه در سایت رسمی نوری‌زاد به چاپ رسیده است.

محمد نوری‌زاد، فیلمساز و از نویسندگان سابق روزنامه کیهان، در جریان اعتراضات پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۸۸ به صف منتقدان حکومت پیوست. نگارش نامه‌های سرگشاده انتقادی توسط او خطاب به رهبر جمهوری اسلامی، سابقه‌ای نسبتا طولانی دارد.محمد نوری‌زاد در ۲۹ آذر ۱۳۸۸ به اتهام "توهین به مسوولان و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی" دستگیر و ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ آزاد شد. وی از جمله زندانیان سیاسی‌ست که در پی اثرات ناشی از اعتصاب غذای خشک در طول مدت زندان به بیمارستان منتقل شد‌ه‌ بود.نوری‌زاد اخیرا در گفت‌وگویی که با سایت دویچه‌وله داشت، خاطر نشان ساخت که مشغول تهیه فیلمی "محرمانه" برای آیت‌الله خامنه‌ای بوده که ماموران امنیتی هجوم آورده و وسایل فیلم‌برداری او را برده‌اند. وی یادآور شد که ترس سراپای مراجع را گرفته و امروز با نمایندگانی بزدل روبه‌رو هستیم.اینک سیزدهمین نامه‌ی نوری‌زاد که به مناسبت ایام محرم خطاب به رهبر جمهوری اسلامی نوشته در وبسایت رسمی او منتشر شده است. وی در این نامه علی خامنه‌ای را فراخوانده که واقعه‌ی کربلا در سال شصت و یک هجری را رها کند و «به کربلای ایران» بنگرد. چون به گفته‌ی نوری‌زاد، «شمر»، «خولی»، «سرهای به نیزه شده»، «اسیر»، «زنان و طفلان پای برهنه» و «اشقیا» اینجا هستند.نوری‌زاد «اشقیا» را «پاسداران فربه از مال حرام» خوانده است که «روزی در صف مردم بودند و امروز به برکت دلارهای نفتی و اسکله‌های قاچاق و پیمان‌های بدون مناقصه و سهام مخابرات و هزار فرصت اقتصادی و سیاسی واطلاعاتی، خنده‌کنان به فوج اسرا می‌نگرند و شلاق به دست، قهقهه سرمی‌دهند و اسلحه به دست، مراقب‌اند اسیری از صفِ اسارت خروج نکند».
سنگدلان چه کسانی هستند؟

اخلال کنندگان در نظام اقتصادی کشور اعدام می شوند


عضو کمیسیون اصل نود در خصوص میزان مجازات عوامل فساد مالی اخیر گفت: با توجه به بحث هایی که مطرح شده اگر تفهیم اتهام به متهمان"اخلال درنظام اقتصادی کشور" باشد حکم آنان اعدام خواهد بود.
غلامرضا اسداللهی در گفتگو با مهر، با اشاره به فشارهای وارد شده به دادستان کل کشور در روند رسیدگی به پرونده فساد بانکی اخیر گفت: حجت الاسلام محسنی اژه ای نیرویی مجرب است که سابقه کار بر پرونده های فساد را دارد.
وی افزود: وی با برنامه ریزی هایی که از ابتدا انجام داده تاکنون بسیار خوب عمل کرده و روند پرونده با کارشناسی جلو رفته است. البته طبیعی است در پرونده ای که برخی از دست اندرکاران در سطوح بالای مدیریت مطرح هستند یک سری جو سازی ها علیه شخص مسئول پیگیری و دستگاه قضایی مطرح شود.
عضو کمیسیون اصل نود ادامه داد: مطالبه مردم این است که دستگاه قضایی به پرونده فساد مالی اخیر با قاطعیت و به دور از جوسازی ها و جنجال هایی که پیش می آید رسیدگی کند و هر فردی در هر رده ای که هست اگر مرتکب جرمی شده باید پاسخگو باشد و به اتهامات و جرم های او رسیدگی شود.
اسداللهی تاکید کرد: معتقدم رئیس جمهور و نمایندگان مجلس باید کمک کنند تا قوه قضاییه در کمال آرامش و در یک جو قضایی به دور از مسائل سیاسی به این پرونده رسیدگی کند.
نماینده مردم تایباد و تربت جام درپاسخ به این سئوال که فشارهای وارد شده به محسنی اژه ای از چه ناحیه ای است، گفت: برخی از افرادی که در این پرونده دخیل و گروه آریا را حمایت کردند و امکانات در اختیار آنها گذاشتند امروز یا فردا به پای میز محاکمه کشانده می شوند لذا این افراد برای اینکه سیستم نتواند به آنها دسترسی پیدا کند فضا سازی می کنند و می خواهند برای خود حاشیه امن ایجاد کنند تا اگر دستگاه قضایی آنها را به عنوان متهم احضار کرد بگویند برخوردها سیاسی است.
عضو کمیسیون اصل نود در خصوص میزان مجازات عوامل فساد مالی اخیر گفت: با توجه به بحث هایی که مطرح شده اگر تفهیم اتهام به متهمان"اخلال درنظام اقتصادی کشور" باشد با توجه به سابقه قضایی که دارم می دانم حکم آنان اعدام خواهد بود.

قتل نویسنده آذربایجانی؛ بیانیه جمعی از کنشگرانِ ایرانی


بیانیه جمعی از آزاداندیشان، دانشجویان، روشنفکران و کنشگرانِ ایرانی در محکومیت خشونت مذهبی و ترور رافق تقی‌لی نویسنده و آزاد اندیش آذری
متن بیانیه:
همبستگی با آزاداندیشانِ آذری
هم‌میهنانِ ایرانی،
آزاداندیشانِ آذری،
آذر ماه ١٣٩٠ خورشیدی
رافق ناظر اغلو تقی‌زاده، معروف به رافق تقی‌لی، پزشک، نویسنده و آزاداندیشِ آذری، در پیِ انتشارِ مقالاتی چند در نقدِ اسلام و پس از آن که از سویِ چند تن از مراجع تشیّع و از جمله مرتضی بنی فضل، نماینده‌یِ استانِ آذربایجانِ شرقی در مجلسِ خبرگانِ رهبری و از مدرسینِ حوزه‌یِ علمیه‌ی قم، و نیز محمد فاضل لنکرانی، از مجتهدانِ همین حوزه، تکفیر شده و "مهدورالدم" خوانده شد، در ١٩ نوامبر جاری با چاقو مورد سوءقصد قرار گرفته، چهار روز بعد، در بیمارستانی در باکو، جان سپرد. وی نخستین و واپسینِ قربانیِ خشونتِ مذهبی در این منطقه نبود...
شصت و شش سال پیش، در ٢٠اُم اسفند ماه ١٣۲۴ خورشیدی، در دِل کاخ دادستگری در مرکز تهران، تاریخ‌دان، زبان‌شناس، حقوق‌دان و آزاداندیشِ آذریِ ایرانی، زنده‌یاد احمد کسروی تبریزی، به همین "جرم"، یعنی نقدِ اسلام، و در پیِ تکفیر کسانی که خود را مجتهد و مرجعِ اخلاق می‌دانستند، به همین شیوه، یعنی با چاقو، به فجیع‌ترین شکلی به همراهِ منشیِ خویش، از پای درآمد. کسروی و رافق تقی‌لی، هر دو در میانِ سکوتِ چندش‌آور و ریاکارانه‌یِ اهل قلم و روشنفکری، جانِ خویش را در راهِ اندیشه‌یِ خویش از دست دادند. با این حال و با کمال تأسف، نه احمد کسروی نخستین قربانیِ خشونتِ مذهبی بوده است و نه رافق ناظر اغلو واپسینِ قربانیِ آن خواهد بود ...
آزاداندیشانِ آذری!
بدین وسیله، ما، گروهی از آزاداندیشان، دانشجویان، روشنفکران و کنشگرانِ ایرانی، که سی و دو سال است با زشت‌ترین نوعِ استبداد، یعنی با استبدادِ مذهبی و با بدترین نوع تمامیّت‌خواهی ـ که درلباس و به نام اخلاق و ایمانِ دینی بر مردم تحمیل می‌شود ـ دست و پنجه نرم می‌کنیم، با شما که اهلِ قلم، هنر و اندیشه‌اید و در نزدیکیِ مرزهایِ ایران در کشور خود و برای دفاع از آزادی و حیثیتِ انسانی و حقوقِ بشر و در راه محدود شدنِ قدرت و پاسخگو کردن حکومتگران می‌کوشید و درجهتِ دست‌یابی و برخورداری از حَقِ انتقاد، به عنوانِ بدیهی‌ترین راهِ پویاییِ فکری و اجتماعی، به مبارزه برخاسته‌اید و تا پایِ جان پایدار و ثابت‌قدم هستید، اظهارِ همبستگی می‌کنیم و خود را با شما همدل و همسخن و همراه می‌دانیم.
باشد تا روزی رِسَد که سیمایِ منطقه‌یِ ما از نقابِ زشتِ اختناقِ مذهبی، برایِ همیشه رها گردد.
به امیدِ آن روز و به یادِ زنده‌یادان، احمد کسروی تبریزی و رافق تقی‌زاده...
امضاء:

خروج بخشی از کارکنان سفارت فرانسه از ایران


خبرگزاری فرانسه در گزارشی به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت، در پی حمله به سفارت انگلستان در تهران، دولت فرانسه تصمیم گرفته است تعداد کارکنان سفارت خود را در تهران به دلایل امنیتی کاهش دهد.
بنا به تصمیم وزارت خارجه فرانسه، بخشی از پرسنل دیپلماتیک و همچنین خانواده های کلیه کارکنان سفارت این کشور در تهران باید ایران را ترک کنند.
پیش تر اعلام شده بود که سفیر فرانسه در تهران برای مشاوره به کشورش فراخوانده شده است.
این اقدام در پی حمله به سفارت انگلستان در تهران صورت گرفته است.
بدنبال حمله به سفارت انگلستان در تهران، دولت لندن سفارت خود را در ایران بست و همچنین کارکنان سفارت را نیز از این کشور خارج کرد.

ارائه گزارش به احمد شهید در ملاقات حضوری محمد مصطفایی با ایشان



 محمد مصطفایی وکیل پایه یک دادگستری امروز دوم دسامبر با آقای احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر در شهر پاریس ملاقات نمود.
در این ملاقات که یک ساعت بطول انجامید موارد نقض حقوق بشر در ایران به صورت کلی مطرح شد، آقای مصطفایی به صورت ویژه تلاش نموده است که در این فرصت کوتاه موارد کمتر مطرح شده در مجامع حقوق بشری را در گفتگو با ایشان بیان نماید.
وی در مدت کوتاهی که در اختیار داشته است، بدون ذکر نام قربانیان نقض حقوق بشر در ایران، به صورت کلی گوشه ای از وضعیت حقوق بشر در ایران را تشریح کرد که دارای اهمیت بوده اند.
در ملاقات حضوری که ایشان با احمد شهید به صورت خلاصه به نحوه محاکمات دادگاهها، وکلای دادگستری، چگونگی رسیدگی به پرونده های حقوقی و کیفری و زندان های ایران پرداخته شد و قرار شد تا پانزدهم دسامبر جزئیات نقض حقوق بشر در ایران نیز توسط ایشان به آقای احمد شهید ارائه شود.
در زیر هم چنین متن نامه ای را ملاحظه میکنید که این وکیل دادگستری خطاب به آقای شهید نوشته است که متن آن در پی می آید:

گزارشگر محترم ویژه حقوق بشر سازمان ملل
جناب آقای احمد شهید

با سلام و عرض ادب
از آنجایی که اینجانب به عنوان وکیل دعاوی، وکالت صدها پرونده، که حاوی موضوعات حقوق بشری بوده اند را در داخل ایران در طول هشت سال پذیرفته و به دفاع از حقوق موکلینم می پرداخته ام، وظیفه خود دانستم، با توجه به اینکه حضرتعالی به عنوان گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل جهت تهیه گزارش از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی انتخاب شده اید، مشاهدات، تجربیات و معلومات خود را طی گزارشی مختصر و عین حال مفید و قابل تامل، در اختیارتان قرار دهم تا گزارشی که قرار است در آینده تنظیم و به سازمان ملل ارائه نمایید، مستند به دلایل متقن و قوی باشد، در این راستا حاضرم هر گونه همکاری جهت روشن شدن حقیقت در روند پرونده حقوق بشر ایران با حضرتعالی و شورای حقوق بشر سازمان ملل نموده و به عنوان یک آگاه به موازین حقوقی و متخصص با سابقه فعالیت حقوق بشر و اینکه سه سال دبیر کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری بوده ام، پاسخگوی دفاعیات مقامات جمهوری اسلامی ایران در برابر پاسخ به آنچه در رابطه با وضعیت حقوق بشر در ایران بیان می دارند، باشم. در گذشته، شرح کوتاهی از برخی پرونده هایی که داشته ام را در وبسایت و وبلاگ شخصی خویش منتشر کرده و بسیاری از آنان نیز در زمان انجام وظیفه وکالتی ام به دلیل محدودیت در انتشار محتویات پرونده قابل انتشار نبود. اینجانب در زمان انجام وظیفه وکالتی ام به هیچ واهمه ای از فشارهای امنیتی و بازداشت و زندان، موارد نقض حقوق بشر در ایران توسط دستگاه قضاییه را عنوان می نموده و حال نیز در ادامه وظیفه وکالتی که به عهده داشته ام، به دفاع از حقوق موکلینم و مردمان کشورم می پردازم. 

ممنوعیت اعزام دانشجوی ایرانی به بریتانیا

article picture
توقف اعزام دانشجوی ایرانی به بریتانیا/ بازگشت رایزن علمی ایران همراه با دیپلمات‌های اخراجی
به گزارش رادیو آلمان، مدیر کل امور بورس و دانشجویان خارج وزارت علوم جمهوری اسلامی اعلام کرد که پس از تصویب کاهش رابطه با بریتانیا اعزام دانشجو به این کشور متوقف شده است.
حسن مسلمی نائینی چندی پیش اعلام کرده بود که خط قرمز اعزام دانشجو به بریتانیا برداشته شده است.
وی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر افزود، اعزام دانشجو به بریتانیا تابع سیاست‌های ابلاغی دولت ایران خواهد بود.
مسلمی نائینی گفت، در روزهای اخیر گزارشی مبنی بر اعمال رفتارهای محدودیت‌آمیز در قبال دانشجویان بورسیه و غیر بورسیه ایرانی در بریتانیا دریافت نکرده است.
وی همچنین افزود که علیرضا صالحی، رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا و ایرلند، صبح شنبه (۱۲ آذر/ ۳ دسامبر) همراه با دیپلمات‌های اخراجی ایران به تهران بازگشت.
پارس دیلی نیوز

محکومیت سنگین و تبعید یک زندانی سیاسی به زندان مرکزی میناب

بنابه گزارش ارسالی به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" زندانی سیاسی صلاح مصطفی پور به حکم سنگین و غیر انسانی 20 سال زندان و تبعید به زندان مرکزی شهر میناب در استان هرمزگان محکوم گردید.
زندانی سیاسی صلاح مصطفی پور متاهل و دارای فرزند می باشد و از اهالی شهرستان سقز می باشد.او در دادگاه انقلاب شهرستان سقز محاکمه و به 20 سال زندان و تبعید به شهرستان میناب در استان هرمزگان محکوم شد. حکم تبعید وی اخیرا به اجرا گذاشته شد و او را به زندان مرکزی میناب تبعید کردند.
زندانی سیاسی صلاح مصطفی پور از زمان تبعید به زندان مرکزی میناب تا به حال هیچگونه تماسی با خانواده اش نداشته است و از داشتن ملاقات و تماس تلفنی با خانواده و فرزندش محروم می باشد.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،صدور حکم سنگین و غیر انسانی 20 سال زندان و تبعید به شهرستان میناب را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای دیکتاتور ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرا می باشد.
فعالین حقوق بشرو دمکراسی در ایران
12 آذر 1390 برابر با 03 دسامبر 2011
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل

هفته‌نامه «سخن تازه» توقیف شد

ایسنا:هفته‌نامه «سخن تازه» که در شهرستان سیرجان منتشر می‌شد، با دستور قضایی توقیف شد.
"نشر و تحریر مطالب خلاف امنیت ملی، نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و تشویق به فساد و فحشا از طریق انتشار تصاویر مبتذل و خلاف عفت عمومی از اتهامات این نشریه است که توقیف آن توسط بازپرس شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب کرمان را در پی داشته است."

تفاوت قیمت ۸۹ هزار تومانی سکه طرح جدید در بازار و بانک


تفاوت قیمت سکه طرح جدید امروز شنبه در بازار و بانک به ۸۹ هزار و ۷۲۰ تومان رسیده که بازار سود جویی را برای دلالان و فرصت طلبان فراهم کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم امروز در بازار ۶۳۵ هزار تومان، طرح جدید ۶۱۷ هزار تومان، نیم سکه ۲۹۹ هزار تومان، ربع سکه ۱۵۲ هزار تومان و گرمی ۸۰ هزار تومان است.بانک مرکزی امروز قیمت سکه ها طرح جدید را ۵۲۷ هزار و ۲۸۰ تومان، نیم سکه را ۲۵۳ هزار و ۲۴۰ تومان، ربع سکه را ۱۲۶ هزار و ۳۶۰ تومان و گرمی را ۷۱ هزار و ۲۴۰ تومان تعیین کرد.این نرخها روز پنج شنبه گذشته به ترتیب ۵۳۰ هزار و ۴۰۰ تومان، ۲۵۴ هزار و ۸۰۰ تومان، ۱۲۶ هزار و ۸۸۰ تومان و ۷۱ هزار و ۷۶۰ تومان بود.نرخهای مذکور در تاریخ هشتم ماه جاری در اولین روز اجرای سیاست شکستن حباب سکه از سوی بانک مرکزی به ترتیب ۵۶۶ هزار و ۸۰۰ تومان، ۲۷۷ هزار و ۶۸۰ تومان، ۱۳۷ هزار و ۸۰۰ تومان و ۷۳ هزار و ۸۴۰ تومان بودند.براین اساس تفاوت قیمت سکه طرح جدید در بازار و بانک در روز جاری به ۸۹ هزار و ۷۲۰ تومان رسیده است که بازار سود جویی را برای دلالان و فرصت طلبان فراهم کرده است. ناگفته نماند که فعالان بازار سکه امروز از خرید سکه امتناع می کنند.نرخ هر اونس طلا امروز در بازارهای جهانی ۱۷۴۴ دلار و هر گرم طلای زرد ۱۸ عیار در بازار داخلی ۵۵ هزار و ۹۴۰ تومان است.
صرافان بازار قیمت هر دلار آزاد را ۱۳۵۶ تومان و هر یورو را ۱۸۴۸ تومان اعلام کردند، بانک مرکزی قیمت هر دلار را با روندی افزایشی ۱۰۸۸ تومان و هر یورو را با روندی کاهشی ۱۴۵۷ تومان اعلام کرد.

دیپلمات‌های اخراجی ایران در فرودگاه مهرآباد



دیپلمات‌های اخراجی از لندن وارد تهران شدند. حدود ۱۵۰ تن از "دانشجویان" طرفدار جمهوری اسلامی برای استقبال از آنان به فرودگاه مهرآباد آمده بودند. این دیپلمات‌ها ولی در جمع استقبال‌کنندگان و خبرنگاران حاضر نشدند.

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه‌ی ایران، كه روز شنبه‌ (۱۲ آذر / ۳ نوامبر) برای "خوش‌آمدگویی" به فرودگاه مهرآباد رفته بود، علت عدم حضور دیپلمات‌های اخراجی در مراسم استقبال خود را "خستگی بیش از حد" عنوان کرد و گفت: «آن‌ها مشغول کارهای خود هستند تا بتوانند هر چه سریع‌تر به منزلشان بروند.»
این مقام مسئول وزارت امور خارجه، در باره‌ی دلیل اخراج هیئت دیپلماسی ایران از لندن که تا ساعت ۲ بعداز ظهر روز جمعه (۱۱ آذر / ۲ نوامبر) فرصت ترک خاک بریتانیا را داشتند، گفت: «دولت بریتانیا احساس کرده که تحقیر شده است و برای این‌که این مسئله را تحت الشعاع قرار دهد با یک اقدام شتابزده دیپلمات‌های ایران را از خاک کشور خود اخراج کرد.»
این دپپلمات‌ها در پی حمله‌ی "دانشجویان ایرانی" به سفارت بریتانیا و مرکز فرهنگی این کشور در باغ قلهک تهران، از لندن اخراج شدند. ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه‌ی بریتانیا، جمهوری اسلامی را متهم به "تحمل" این حمله‌ها به سفارت کشور خود کرده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص "برنامه‌های تلافی‌جویانه‌ی" دولت خود در این رابطه گفت: «البته ما در مقابل اقدام دولت انگلیس اقدام متقابلی خواهیم کرد و اگر قرار باشد در خصوص ارتباط با انگلیس تصمیمی گرفته شود حتماً آن تصمیم در راستای منافع کشور اتخاذ خواهد شد.»

کاریکاتور، احمد خاتمی و عاشورای88

article picture

طرحی از اقبال ماهوری

آخوند احمد خاتمی در نمایش نماز جمعه ، با بیان این‌که تاسوعا، عاشورا، محرم و صفر به‌حق سرمایه‌های قیمتی این ملت هستند، گفت: انقلاب ما مدیون عاشوراست و ۱۵ خرداد سال ۴۲ نیز برگرفته از مفاهیم روز عاشورا بود. ضمن این‌که در فتنه ۸ ماهه سال ۸۸ این فتنه سیاهی که دنیای استکبار پشت سرش بود، عزای سیدالشهدا باعث جمع شدن آن شد.

http://parsdailynews.com/93392.htm
پارس دیلی نیوز

بعد از پیش فروش نفت و گاز به مردم نوبت به پیش‌فروش طلای گنبد حرم ها رسید

article picture


رژیم فلاکت فقیه به پیسی افتاده ، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات مازندران خبر داد:پیش‌فروش طلای گنبدهای حرم‌ امام حسین و حضرت ابوالفضل
به گزارش سایت حکومتی فارس، وابسته به سپاه چپاولگرپاسداران ، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات مازندران ، گفت: قرار است طلای گنبد حرم‌های امام حسین و حضرت ابوالفضل را با اهدا لوح سپاس پیش‌فروش کنیم که در ازای پرداخت 250 هزار تومان از سوی هر خیّری یک خشت به نام وی با شماره در این حرم‌ها نصب می‌شود.
مهدی‌نژاد با بیان اینکه ، ما هر چه داریم از برکت وجود ائمه و اهل بیت است و باید شکرگزار خداوند برای آن نعمت باشیم، گفت : قسمتی از سنگ حرم امام حسین به ستاد مازندران محول شد که با کمک‌های مردم ولایت‌ پذیر استان خریداری کردیم و قرار است طلای گنبد حرم‌های امام حسین و حضرت ابوالفضل را نیز با اهدا لوح سپاس پیش‌فروش کنیم که در ازای پرداخت 250 هزار تومان از سوی هر خیّری یک خشت به نام وی با شماره در این حرم‌ها نصب می‌شود.
پارس دیلی نیوز

سعید نعیمی به دلیل مصاحبه با صدای آمریکا متهم به همکاری با دول متخاصم و معاونت در جاسوسی شد


همسر سعید نعیمی، زندانی عقیدتی که از سوی دادگاه با اتهام «معاونت در جاسوسی» و همچنین «همکاری با دولت متخاصم» مواجه شده است بهکمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که از شنیدن اتهامات جدید شوک شده است.سعیده اسلامی به کمپین گفت که مصاحبه با صدای آمریکا مبنا و موضوع «همکاری با دولت متخاصم» بوده و مقامات قضایی هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه «معاونت درجاسوسی» اساسا به چه معناست و این جاسوسی برای چه کسی انجام شده است توضیحی ارائه نکرده اند.

سعید نعیمی، عضو شورای سیاستگذاری سازمان دانش آموختگان ایران اسلامی (دفتر تحکیم وحدت) ۱۹ اردبیهشت امسال بازداشت شد. او سه ماه در سلول انفرادی زندان کرج بود و بعد به دلایل نامشخص به زندان تبریز منتقل شد. او هم اکنون در بند زندانیان مالی و قاچقچیان زندان تبریز نگهداری می شود. سعید اسلامی با اشاره به اینکه دادگاه جدید همسرش هشتم دی ماه است، گفت:« تمام فعالیت های سعید در چارچوب قانون اساسی کشور بوده است، او در انتخابات شرکت کرده و با ستاد شهروند آزاد وابسته به کروبی همکاری داشته است که فعالیت های قانونی و آزاد بوده است. خوشبختانه در بازجویی ها هم هیچکدام از اتهاماتش را نپذیرفته است.»سعیده اسلامی در خصوص اتهام جدید همسرش به کمپین گفت:« ۴ آبان ماه اولین دادگاه سعید بود، گفتند که سعید با قید وثیقه آزاد می شود و سه روز دیگر به دادگاه برویم تا آنها مبلغ وثیقه را به ما بگویند اما سه روز بعد گفتند به دلیل نقض کیفرخواست دوباره باید پرونده اش رسیدگی شود. بعد فهمیدیم که دوباره سعید را مورد بازجویی قرار دادند و بازپرس سعی داشته که اتهام جاسوسی را به کیفرخواست اضافه کند که با اعتراض سعید تبدیل به معاونت در جاسوسی شده است. الان برای سعید جالب است که بداند بالاخره معاون چه کسی در این مدت بوده است، جاسوس اصلی کیست ؟ این اتهام مسخره و بی اساسی است. عجیب تر این است که بعد از آنکه سعید بازجویی هایش تمام شده و او را به بند عمومی فرستاده اند اتهام معاونت در جاسوسی را به او وارد کرده اند انگار سعید این جرم را در زندان مرتکب شده است.»
همسر سعید نعیمی در خصوص اتهام های دیگر همسرش گفت:« اتهام دیگر او همکاری با دول متخاصم از جمله آمریکا است. آنها تنها استنادشان چند مصاحبه سعید با صدای آمریکا است، با همین چند مصاحبه او همکار دول متخاصم شده است. بقیه اتهاماتش هم شبیه اتهاماتی است که به دیگر زندانیان زده اند، تبلیغ علیه نظام و تبانی علیه امنیت ملی. اما طی مطالعه ای که وکیلش روی پرونده سعید داشته است، گفت هیچ ادله و استناد خاصی برای اتهامات سعید در پرونده وجود ندارد.»خانم اسلامی با ذکر این مطلب که بعد از شنیدن اتهامات جدید دچار حمله قلبی شده و هم اکنون تحت مراقبت های پزشکی است به کمپین گفت:« وقتی شنیدم که به سعید اتهام جاسوسی زده اند خب شوک خیلی بزرگی برایم بود و دچار حمله قلبی شدم. اما برای آنکه سعید از وضعیت من باخبر نشود با اجازه کتبی خودم، دکترها من را از بیمارستان ص کردند. از زمانیکه سعید به زندان رفته است من چندین بار دچار حمله قلبی شده ام چون مرتب در اضطراب و فشار هستم. در این مدت یک پایم در بیمارستان بوده و یک پای دیگرم در دادسرا، زندان و دفتر دادستانی. اما متاسفانه هیچ مقامی هم پاسخگو نیست. چندین بار درخواست کردیم که سعید تا زمان دادگاه بعدیش با قرار وثیقه آزاد شود اما آنها قبول نکرده اند و گفته اند باید فعلا سعید آنجا بماند.»
با این حال همسر سعید نعیمی وضعیت جسمی او را مساعد عنوان نکرد و گفت:« قبل از زندان سعید بیماری سنگ کلیه داشت و دارو مصرف می کرد. در مدتی که در سلول انفرادی بود به دلیل اعتراض به شرایطش دست به اعتصاب غذا زد که اکنون دچار بیماری های گوارشی و کلیه شده است و از درد سنگ کلیه اش به شدت رنج می برد. متاسفانه در زندان پزشک متخصص هم وجود ندارد و سعید هر لحظه در این اضطراب است که نکند بیماریش در زندان حاد شود.»

گزارشی از دیدار برخی از ایرانیان با نمایندگان پارلمان اروپا

article picture
دعوت از نمایندگان نهاد های مدنی و دموکراتیک ایرانیان به پارلمان اروپا
پس از کودتای انتخاباتی سال ۱۳۸۸ در ایران، نمایندگان پارلمان اروپا در کمیسیون امور روابط ایران و اروپا به ریاست خانم باربارا لوخبیلر، از حزب سبزهای اروپا و رئیس پیشین سازمان عفو بین الملل آلمان، تصمیم گرفتند به ایران مسافرت کنند و با مسئولین دولتی و هم چنین با نمایندگان قشرها، احزاب، سازمان های مدنی و زیستگاهی در ایران، از نزدیک و بطور حضوری دیدار نمایند تا بتوانند ارزیابی درستی از وضعیت حقوق بشر در ایران داشته باشند.
دولت ایران با این سفر مخالفت کرد. چرا؟
درواقع، دولت ایران مانند دوره های پیشین انتظار داشت که این نمایندگان فقط با ارگان های رسمی و نیروهای خودی دیدار کنند.
اما این بار چنین نشد. زیرا هم نمایندگان اروپا مصمم بودند با مردم ایران و نهادهای مدنی و بویژه با زندانیان سیاسی و یا خانوادههای آنها ملاقات کنند و هم نهاد ها و شخصیتهای سیاسی و مخالف دولت آمادگی خود را برای گواهی دادن و افشای جنایت های انجام شده اعلام کردند.
خانم لوخبیلر ادامه مذاکرات و روابط ایران و اروپا را به دیدار خود و دیگر نمایندگان از ایران منوط کرده بود. رژیم ایران از لحاظ دیپلماتیک نمیتوانست به این درخواست پاسخ منفی دهد، اما به خیال خود با آنها بازی سیاسی میکرد و آنرا به عقب می انداخت.
دولت ایران بالاخره، پذیرفت که هیئت اروپایی از ۳۱ اکتبر تا ۴ نوامبر به ایران بروند.
درست یک ماه پیش از این برنامه، خانم لوخبیلر به ریاست کمیسیون حقوق بشر اروپا برگزیده شد و از مقام خود استعفا داد و به جای وی، خانم تاریا کرونبرگ از حزب سبزهای اروپا و وزیر امور خارجه پیشین کشور فنلاند به ریاست روابط ایران و اروپا انتخاب شد.
اما این بار نیز زنان و مردان مبارز در داخل کشور، چون همیشه، تمامی خطرات را آگاهانه به جان خریده و آمادگی خود را برای دیدار این هیئت، حتی در حضور ماموران اطلاعاتی و یا در زیر دوربین های مخفی و شنودهای امنیتی ها بیان داشتند.

کاریکاتور، نگرانیهای تریتا پارسی

article picture

طرحی از اقبال ماهوری
پارس دیلی نیوز
 

۱۳۹۰ آذر ۱۱, جمعه

آسیب های شدید جسمی و روحی و لکنت زبان اشکان ذهابیان؛ نتیجه شرایط غیر انسانی در زندان



هر روز اخبار و گزارش هایی از گوشه و کنار کشورمان به گوش می رسد مبنی بر آسیب ها و ضربات جسمی و روحی که بر فعالان سیاسی و مدنی و رسانه ای و بدتر از آن، ان ها که گمنام هستند، وارد شده و می شود.
این در شرایطی است که با این اخبار هر روزه تاکنون کوچکترین واکنش واقعی از سوی مقامات قضایی و زندان ها وجود نداشته است. این بی توجهی در حالی است که بارها و بارها در باب رفتار و آموزه های دینی از همین مسئولان و مقامات شنیده و خوانده ایم.
و این اخبار نگران کننده در حالی است که هنوز بسیاری از موارد شکنجه و بیماری و خشونت، از ترس تکرار و بازداشت دوباره و فشار بیشتر، بر زبان نیامده و افشا نشده است.
در جدیدترین مورد از این اوضاع گزارش های رسیده به کامه حاکی از آن است که وضعیت جسمی اشکان ذهابیان دانشجوی محروم از تحصیل که به تازگی از زندان آزاد شده است، در اثر شرایط بازداشت و اعتصاب غذا به شدت وخیم میباشد.
این عضو شورای عمومی دفتر تحکیم وحدت که روز ۳۰ شهریور بعد از گذشت دو ماه نگهداری غیرقانونی در سلولهای انفرادی بازداشتگاه شهید کچویی ساری و قریب ۴ ماه حبس در بند مجرمین خطرناک زندان متی کلا بابل، ازاد شده است به بیماری های متعددی که به گفته پرشکان مستقیما در اثر فشارهای جسمی و روحی دوران بازداشت میباشند، مبتلا شده و همچنان تحت درمان است.
اشکان ذهابیان به دلیل فشارهای عصبی ناشی از بازجویی های مکرر و غیر انسانی و نگهداری طولانی مدت در سلول انفرادی به مشکلات تکلمی و بیماری لکنت زبان مبتلا شده است. وی سابقه هیچگونه لکنت زبان پیش از بازداشت اخیرش در تاریخ ۱۲ اردیبهشت سال جاری نداشته است و با گذشت ۴۰ روز پس از آزادی، لکنت زبان وی بهبود نیافته است.

پرده برداشتن از یکی از شکنجه گاهای بزرگ و سری اطلاعات سپاه پاسداران

بنابه گزارشات رسیده به “فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران” پرده برداشتن از یکی از شکنجه گاهای بزرگ و سری اطلاعات سپاه پاسداران در استان آذربایجان غربی که تقریبا در مراحل اولیه بازداشت اکثر فعالین سیاسی ،حقوق بشری،زنان ،دانشجویان ،کارگران و سایر اقشار جامعه به این شکنجه گاه منتقل می شوند.

این شکنجه گاه به نام بازداشتگاه ۸۱ رمضان متعلق به اطلاعات سپاه پاسداران می باشد و در داخل پادگان المهدی در ۲۰ کیلومتری جاده دریا شهر ارومیه به سوی شهر تبریز می باشد.پادگان المهدی یکی از بزرگترین پادگانهای سپاه در استان آذربایجان غربی است.این بازداشتگاه بطور کلی محرمانه می باشد و در هیچ کجا نامی از آن برده نشده است.بازداشتگاه ۸۱ رمضان وابسته به اطلاعات سپاه پاسداران به ۲ بخش اساسی تقسیم می شود. بخش اصلی آن مربوط به فعالان سیاسی بازداشت شده در سرتاسر استان آذربایجان غربی می باشد و بخش دیگر آن مربوط به نیروهای سپاه پاسداران،نیروی انتظامی و سایر نیروها که ناراضی هستند و به مخالفت با این رژیم برخاسته اند می باشد. . این بازداشتگاه دارای ۱۵۰ سلول انفرادی است.بجز بازجویان اطلاعات سپاه پاسداران هیچ ارگان دیگری حق تردد به این بازداشتگاه را ندارد.فعالین دستگیر شده به هیچ وجه نمی دانند در کجا نگهداری می شوند و از نام و مکان نگهداریشان بی اطلاع هستند.فعالین سیاسی دستگیر شده بین ۴ ماه الی ۱ سال در آنجا نگه داری می شوند.بخش نگهداری فعالین سیاسی به ۲ بخش دیگر تقسیم می شود.بخشی که از حداقل امکانات اولیه همراه با شکنجه و بازجویی همراه است .بخش دیگر آن ،وحشتناک ،غیر قابل توصیف و اعمال ضدبشری که در اکثر مواقع منجر به قتل زندانی سیاسی ، نقص عضو و ناراحتی روحی می گردد می باشد.

بازداشت یک شهروند بهایی ساکن شیراز


کمیته گزارشگران حقوق بشر - کیوان کرمی، شهروند بهایی ساکن شیراز صبح دیروز ۹ آذر‌ماه ۱۳۹۰ توسط ماموران امنیتی بازداشت و به بازداشت‌گاه اطلاعات شیراز معروف به «پلاک ۱۰۰» منتقل شد.
صبح روز گذشته در حالی که ماموران وزارت اطلاعات ابتدا خود را مامور اداره‌ی آب معرفی کرده بودند با تهدید و ارعاب در حالی که تنها همسر و دختر ۱۱ ساله کیوان کرمی در منزل بودند وارد خانه‌ی وی می‌شوند.
مامورین پس از ارا‍ئه‌ی حکم بازداشت و ظبط کامپیوتر شخصی و گوشی موبایل وی، کرمی را با خود به بازداشت‌گاه اطلاعات شیراز می‌برند. لازم به ذکر است پیگیری وضعیت وی توسط خانواده از سوی مقامات بازداشت‌گاه بی‌نتیجه مانده است.
این درحالی است که در ادامه‌ی فشارها بر شهروندان بهایی، افشین احسنیان، فرهام معصومی و وحدت دانا سه شهروند بهایی ساکن شیراز جهت گذران دوران محکومیت خود احضار و دو تن از آن‌ها بازداشت شدند.

افزایش فشار بر خانواده یک زندانی سیاسی کُرد


سایت کُردپا: طی یک ماه گذشته خانواده زندانی سیاسی کُرد بهروز طهماسبی، چندین بار به اداره اطلاعات شهر سنندج احضار شده‌اند.
بر اساس اخبار رسیده به آژانس خبررسانی کُردپا، پس از اینکه یکی دیگر از فرزندان این خانواده به نام کاوه طهماسبی به دلیل فشارهای امنیتی مجبور به ترک وطن شد، خانواده این دو فعال کُرد چندین بار از سوی اداره اطلاعات شهر سنندج احضار و مورد بازجویی قرار گرفته‌اند.
بنا به گفته منابع مطلع، پدر این دو فعال کُرد، پس از چندین بار احضار به ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج، مورد بازجویی چند ساعته قرار گرفته است.
بهروز طهماسبی فعال سیاسی و یکی از اعضای این خانواده، هم اکنون به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، محکومیت چهار ساله خود در زندان مرکزی سقز را سپری می‌کند.
حدود یک ماه پیش نیز کاوه طهماسبی دیگر فرزند این خانواده به دلیل فشارهای امنیتی و امکان بازداشت از سوی اداره اطلاعات سنندج، به ناچار مجبور به ترک وطن شد.
کاوه طهماسبی پیشتر به اتهام اقدام علیه امنیت ملی مدت 18 ماه را در زندان مرکزی سنندج به سر برده است، وی از فعالین مدنی سنندج و عضو جمعیت سبز کردستان می‌باشد.

یورش گارد به بند یک زندان کارون اهواز



 طی دو شب متوالی گارد زندان کارون اهواز در ساعت یک بامداد به بند یک این زندان یورش بردند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا از اهواز، در طی هفته گذشته و در دو شب متوالی گارد زندان کارون اهواز حوالی ساعت یک بامداد به بند یک زندان کارون اهواز که محل نگهداری زندانیان سیاسی نیز هست بورش برده و ضمن انتقال زندانیان به محوطه زندان اقدام به بازرسی بند نمودند.
ویروس آنفولانزا در بند یک زندان کارون که محل نگهداری ۶۰ زندانی است به دلیل عدم توجه مسئولین بهداری زندان شیوع یافته است.
در اقدام اخیر گارد زندان وسایل شخصی زندانیان از جمله کتاب‌ها توسط ایشان ضبط شده است، این در حالیست که ورود هر نوع کتاب به زندان بعد از چند روز بازرسی و نظارت در بخش حفاظت زندان انجام می‌گیرد و تمام کتاب‌هایی که در بند موجود بود نیز این مراحل را طی کرده است.
در حال حاضر در بند یک زندان کارون اهواز ضیا نبوی، سخی ریگی، یوسف فتوحی، اصلان دودکانلو و ده‌ها زندانی دیگر دوران حبس خود را می‌گذرانند.

طرح تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی تصویب شد

article picture

سنای آمریکا طرح تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی را با ۱۰۰ رأی موافق و بدون رأی مخالف به تصویب رساند.
نمایندگان مجلس سنای آمریکا ، به اتفاق طرح تحریم و مجازات مؤسسات مالی خارجی که با بانک مرکزی جمهوری اسلامی معامله می‌کنند را به تصویب رساند.
به گزارش رادیو فردا ، مصوبه جدید روز پنجشنبه به عنوان حمایت از یک متمم لایحه بودجه دفاعی آمریکا مطرح شد و با ۱۰۰ رأی موافق و بدون رأی مخالف به تصویب رسید، با این‌حال این طرح برای اجرایی شدن، باید از سوی باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، به تأیید برسد.
در صورت موافقت آقای اوباما با این تحریم‌ها، دارایی‌های هر موسسه مالی آمریکایی و غیرآمریکایی که با بانک مرکزی ایران ارتباط داشته باشد توقیف می‌شود که در این صورت شرکت‌ها در خرید نفت ایران با مشکل عمده مواجه شده و در نتیجه افزایش قیمت نفت بسیار محتمل خواهد بود.
طرح مذکور در حالی به تصویب سنا رسید که مشاوران دولت اوباما هشدار داده بودند که این اقدام می‌تواند در ائتلاف بین‌المللی علیه ایران خدشه وارد کند و باعث افزایش بهای نفت نیز شود.
روز یکشنبه وندی شرمن، معاون سیاسی وزارت خارجه آمریکا و دیوید کوهن معاون وزارت خزانه‌داری با حضور در کمیته روابط خارجی سنا نسبت به تصویب این تحریم‌ هشدار دادند.

وزارت خارجه فنلاند سفیر رژیم ایران را احضار می​کند

article picture
خبرگزاری فرانسه گزارش داد:وزارت خارجه فنلاند تصمیم دارد تا سفیر جمهوری اسلامی در هلسینکی را برای ابراز نگرانی خود از حمله به سفارت انگلیس در تهران طی هفته گذشته احضار کند.
خبرآنلاین: بر اساس این گزارش،دولت فنلاند در عین حال تصمیم به حفظ سفیر خود در تهران دارد .

اقدام ِمجددِ مامورانِ امنیتی جهتِ بازداشتِ سیمین روزگرد

article picture
عصر روز چهارشنبه، نهم آذرماه، ماموران امنیتی برای دومین مرتبه از سال گذشته تاکنون، به قصد بازداشت سیمین روزگرد، فعال حقوق بشر، به منزل پدری وی مراجعه کردند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، عصر روز چهارشنبه ماموران امنیتی بصورت غیر قانونی و با رفتاری تند و اهانت آمیز توام با خشونت وارد منزل پدری این فعال حقوق بشر شدند.
چهار نیروی امنیتی حاضر در محل که قصد بازداشت خانم روزگرد را داشتند، پس از اطلاع از اینکه نامبرده در آن محل ساکن نیست، ضمن اهانت به خانوادهٔ ایشان، به تفتیش منزل پرداخته و این بار وسایل شخصی برادر وی، منجمله کتاب، لپ تاپ و تعدادی سی دی‌ را ضبط نمودند.
ماموران امنیتی که با حکم دادستانی قم به تفتیش منزل پرداخته بودند، هم چنین پدر این فعال دانشجویی را برای ادای پاره‌ای از توضیحات احضار کرده‌اند.
به نظر می‌رسد دستگاه امنیتی اقدام به پرونده سازی جدیدی برای خانم روزگرد نموده باشد، پیش‌تر و در پی سناریو سازی دستگاه امنیتی در اسفند ماه ۸۸ بر علیه مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران برای نخستین بار به منظور بازداشت نامبرده و با ورود به منزل، اقدام به تفتیش نموده بودند. از سوی دیگر در مردادماه سال جاری نیز وی از سوی دادسرای مقدس، واقع در زندان اوین احضار شده بود. این در حالی است که نیروهای مراجعه کننده اخیر وابسته به پلیس فتا و اطلاعات ناجا بودند.
شایان ذکر است که طی هفته‌های اخیر فشار بر اعضا و همکاران مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران به صورت شاخص با تعدادی احضار و بازداشت افزایش یافته است.

تهران - راه اندازی گشت های موسوم به «شکار» توسط نیروی انتظامی برای دستگیری مردم

نیروی سرکوبگر انتظامی
گشت هایی توسط نیروی انتظامی راه اندازی شده است که توسط سازمان بهزیستی مجوز صادر شده است تا درخیابانها معتادین را شناسایی و دستگیر کنند و برای ترک اعتیاد به کمپ هایی به نام کمپ های شکاری ببرند.سازمان بهزیستی درسراسر ایران چنین مجوزهایی را برای نیروی انتظامی جهت دستگیری مردم صادرکرده است .گشت های نیروی انتظامی درخیابانها مردم را شناسایی وبه صورت رسمی دستگیر میکنند و  به کمپ های بهبودی موسوم به کمپ های شکاری می برند و بعد از ضرب و شتم شدید با گرفتن بیش از دوتا سه میلیون تومان ازخانواده دستگیرشده وی را آزاد میکنند. 
تاکنون شکایت های زیادی ازنیروی انتظامی شده است، رژیم آخوندی توسط سازمان بهزیستی با همدستی نیروی انتظامی ازمردم اخاذی می کنند.

جلد اول «اسناد لانه جاسوسي انگليس» منتشر شد!

«پایان موش و گربه بازی دیپلماتیک» بازتاب حمله به سفارت در مطبوعات آلمان

article picture

حمله به سفارت بریتانیا در تهران و پیامدهای گسترده‌ی آن بازتاب فراوانی در مطبوعات آلمان داشته که از «شعله‌ور شدن آتش زیر خاکستر» و از «کابوس وحشتناک جنگی تازه» می‌نویسند. نگاهی به شماری از تفاسیر روزنامه‌های آلمان.
در تفسیر روزنامه محلی «نویه وستفلیشه» که در بیلفلد منتشر می‌شود، از جمله آمده است: «فشار و فشار متقابل. به نظر می‌رسد که مشاجره ایران با غرب در مسیری خودپو به جریان افتاده که از آن گریزی نیست.»
به نوشته‌ی این روزنامه «ریتانیا روابط خود را با ایران قطع کرده و کشورهای هم‌پیمان از جمله آلمان نیز همبستگی خود را نشان داده‌اند. اقداماتی این چنین پردامنه چون حمله‌ی روز سه‌شنبه بدون موافقت قدرتمندان ایران صورت نمی‌گیرد. پس می‌توان نتیجه گرفت که خود رهبری جمهوری اسلامی تشدید تنش‌ها را به مصلحت خود می‌بیند.»
مفسر «نویه وستفلیشه» بر این باور است که «فشارهای خارجی سبب انسجام می‌شود و پیکار با غرب اذهان را از جنگ قدرت‌های احتمالی در عرصه‌ی سیاست داخلی منحرف می‌کند. از لحاظ سیاست خارجی نیز ایران بار دیگر ثابت کرده که می‌خواهد نقش رهبری افراطگرا را در خاورمیانه برعهده داشته باشد. آنچه بر همه‌ی رویدادها سایه افکنده، کابوس وحشتناک جنگی تازه است که می‌تواند ابعادی اتمی به خود بگیرد. آنچه جای آن خالی است، اندیشه و اراده‌ای است که بتواند مانع این روند خودپویه شود.»

لانه جاسوسی در لندن بسته شد، پخش شیرینی+عکس

article picture

واپسین ساعات فعالیت دیپلماتهای ایرانی در بریتانیا

بی بی سی:چشم ها امروز پنجشنبه، به دو ساختمان نمایندگی جمهوری اسلامی در لندن دوخته شده بود. یکی سفارت ایران در مرکز لندن و دیگری، کنسولگری و امور دانشجویی. امروز، آخرین روز کاری دیپلمات های ایرانی در لندن است. از نخستین ساعات امروز حتی پیش از شروع ساعت کاری، بسیاری از ایرانیان مقیم بریتانیا که یا مدرکی در کنسولگری داشتند و یا کار حقوقی ناتمامی را می خواستند به سرانجام برسانند مقابل ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران صف کشیده بودند. از صبح امروز، بارها اتوموبیل هایی مقابل هر دو ساختمان توقف کردند که به نظر می رسید برای تخلیه وسائل آمده بودند. کارکنان سفارت هم بارها، در حالی که پوشه هایی با خود به همراه داشتند، از ساختمان بیرون آمدند. قرار است کلیه دیپلمات ها حداکثر تا ظهر روز جمعه، لندن را به مقصد تهران، ترک کنند.
یک ایرانی میهن دوست با خوشحالی از بسته شدن لانه جاسوسی رژیم در لندن، شیرینی پخش کرد.
یک ایرانی میهن دوست با پرچم شیر و خورشید نشان در حال پخش شیرینی به خاطر بسته شدن لانه جاسوسی رژیم در لندن

پخش بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه تبریز: به پاس خون دانشجویان روز ۱۶ آذر را ارج می نهیم


جمعی از دانشجویان دانشگاه تبریز در آستانه ۱۶ آذر، با پخش اعلامیه و انتشار بیانیه، به استقبال این روز رفته اند.

به گزارش دانشجونیوز، این دانشجویان در بیانیه خود مینویسند: “با وجود تمام مشکلات پیش رو باز هم با غمی در دل روز دانشجو را همگام با یاران دبستانی خود در دانشگاه های سراسر کشور جشن می گیریم و به پاس خون دانشجویانی که جانشان را در راه اهداف والای خود از دست دادند این روز را ارج می نهیم تا به آنانی که در فکر خواباندن وجدان مردم و استثمار آنان هستند ثابت کنیم دانشجو وجدان همیشه بیدار جامعه است.”
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:اینک در حالی به استقبال روز دانشجو می رویم که همچون گذشته حوادث و اتفاقات رخ داده در این سال قلب و روح مردمان سرزمینمان را آزرده است. ما جمعی از دانشجویان مستقل دانشگاه تبریز که معتقدیم دانشجو ذهن آگاه و وجدان بیدار جامعه است بر آن شدیم تا بار دیگر در روزی که متعلق به ماست خواسته های خود را که انعکاسیت از خواسته های ملت عزیزمان یاد آور شویم.سال تحصیلی جدید را در شرایطی آغاز کردیم که اعتراضات به روند خشک شدن دریاچه ی اورومیه در جریان بود. اعتراضاتی که هدفش آگاه ساختن مسئولین از پی آمد های فاجعه ای بود که در حال وقوع است . اما همین اعتراضات مسالمت آمیز نیز حاکمان را چنان به دلشوره انداخت که حق دفاع مردم از محیط زیستشان را نیز برنتافتند و متاسفانه باز شاهد سیاست سرکوب و مشت آهنین از سوی حاکمیت اقتدارگرا شدیم.در سالی که مردم دیگر به شنیدن کلمه اختلاس در کنار عباراتی چون پاک ترین دولت، دولت خدمتگذار و عدالت اجتماعی عادت کرده اند و از طرفی روز به روز شاهد وخیم تر شدن وضعیت اقتصادیشان هستند به وضوح شاهد تناقض در شعارها و عملکرد های دولت هستند. و این همان سیاستی است که ما معترض آن هستیم و هرگز نخواهیم پذیرفت که حامیان مردم و مدافعان حقوق بشر و زندانیان دانشجو و غیر دانشجوی سیاسی در بند حکومت باشند و کسانی که قطره قطره خون این ملت را می مکند به پشتوانه حکومت، آزادانه به کار خود ادامه دهند و کسی جلو دارشان نباشد.این در حالی است که حتی درصد اندکی از این ثروت بر باد رفته برای حل بسیاری از مشکلات دانشگاه های کشور کافیست.مشکلاتی همچون نبود خوابگاه کافی برای دانشجویان جدید الورود، کیفیت نامناسب خوابگاه های موجود، افزایش قیمت غذای سلف، به روز نبودن کتابخانه ها و تجهیزات آزمایشگاهی و …در سالی قرار داریم که طرح تفکیک جنسیتی که آن را به منزله توهینی بزرگ به شان و هدف دانشگاه می دانیم در سطح کلاس های عمومی به مرحله اجرا در آمده است .در کنار همه ی اینها نبود تشکل ها و نشریات مستقل دانشجویی و فشارها ی وارده بر دانشجویان و حتی اساتیدی چون دکتر فرزدی باعث شده است تا جوی امنیتی بر دانشگاه حاکم شود .
با وجود تمام مشکلات پیش رو باز هم با غمی در دل روز دانشجو را همگام با یاران دبستانی خود در دانشگاه های سراسر کشور جشن می گیریم و به پاس خون دانشجویانی که جانشان را در راه اهداف والای خود از دست دادند این روز را ارج می نهیم تا به آنانی که در فکر خواباندن وجدان مردم و استثمار آنان هستند ثابت کنیم دانشجو وجدان همیشه بیدار جامعه است.