۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۱, یکشنبه

اعلام همبستگی ۲۴ استاد دانشگاه در اروپا و آمريکای شمالی با فعالان کارگر زندانی

article picture



۲۴ استاد دانشگاه و محقق در اروپا و آمريکای شمالی در پيامی به فعالان کارگر زندانی، همبستگی خود را با آنان اعلام کردند.

از جمله اين استادان دانشگاه، اسلاوی ژيژک، نوام چامسکی، يرواند آبراهاميان، کاظم علمداری، آصف بيات، حميد دباشی، فرهاد نعمانی هستند.
سهراب بهداد، استاد دانشگاه در آمریکا، نیز در گفت و گو با رادیو فردا، ارسال این پیام برای فعالان کارگر زندانی را تایید کرده است.
اين ۲۴ استاد دانشگاه در پيام همبستگی خود به فعالان کارگر زندانی، مانند منصور اسانلو، ابراهيم مددی، رضا شهابی و بهنام ابراهيم زاده نوشته‌اند که آنها با سخت‌ترين شرايط و به جرم دفاع ار حقوق پايه ای خود و همکارانشان زندانی هستند.

آنها در پيام خود با اشاره به اينکه نظام سياسی و حقوقی حاکم بر ايران برای کارگران ديگری نيز که به جرم تشکيل سنديکای کارگری زندانی شده و پس از مدتی آزاد شده‌اند، افزوده‌اند که اين کارگران با مجازات اخراج از کار و قطع درآمدشان روبرو شده‌اند که اين موضوع، شرايط طاقت‌فرسايی را برای آنان فراهم کرده است.
اين استادان دانشگاه با انتقاد از فشارهای امنيتی و قضايی عليه فعالان کارگری و ممانعت از ايجاد تشکل کارگری نوشته اند که حکومت نه تنها کنوانسیون‌های بين‌المللی را نقض می‌کند، بلکه همچنين قوانين مصوب خود را زير پا می گذارد.
در پيام اين ۲۴ استاد به فعالان کارگر زندانی درباره سياست های جمهوری اسلامی ايران نوشته شده است: عدالت برای جمهوری اسلامی در تعيين آن حداقلی از دستمزد است که برابر يک سوم خط فقر تعريف شده رسمی از سوی دولت است.
آنها در اين نامه با اشاره به تحولات اخير در خاورميانه ابراز اطمينان کرده‌اند که «نسيم انقلاب نان و آزادی» به ايران می‌رسد و نوشته‌اند: نظامی که بر بی عدالتی اجتماعی، بر انباشت بيکران ثروت در دست عده‌ای قليل و تمرکز بيکران فقر در ميان توده‌ای وسيع بنا شده است، پايدار نخواهد ماند.
کانون نويسندگان ايران نيز در بيانيه‌ای به مناسبت روز اول ماه مه، نوشته است: طبقهٔ کارگر ايران، افزون بر بيکاری و سرکوب و خفقان، زير بار حذف يارانه‌ها و تعديل اقتصادی و گرانی سرسام‌آور کمر خم کرده است.
اين کانون با اشاره به اينکه کارگران اجازه گرفتن جشن و مراسم آرام برای روز جهانی کارگر را ندارند، نوشت: موج موج کارگران و فعالان کارگری بازداشت، تهديد و ارعاب می‌شوند و از انعکاس اخبار مربوط به اعتراض‌ها و اعتصاب‌های کارگری در مطبوعات ممانعت به عمل می‌آيد.
همچنين شاخه خارج از کشور سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی، با صدور بيانيه‌ای، «سرکوب نهادها و شوراهای مستقل کارگری» را محکوم کرد و خواستار آزادی کارگران معترض شد.
در اين بيانيه، با اشاره به درآمد ايران از منابع نفتی، دولت احمدی نژاد متهم شده است که با سياست‌های غلط اقتصادی‌اش به گرانی دامن زده است و همزمان، کارگران قدرت خريد خود را از دست داده‌اند.
در اين بيانيه، سياست‌های دولت احمدی‌نژاد يکی از دلايل اصلی افزايش بيکاری در ايران توصيف شده است.



رادیو فردا 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر