۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۶, جمعه

نتانیاهو: پس از بن‌لادن،خامنه ای بزرگترین تهدید برای دنیا است

article picture



نخست وزیر اسرائیل در مصاحبه با تلویزیون سی‌ان‌ان ‌گفت، فکر می‌کند که پس از مرگ اسامه بن لادن، جریان‌های افراط‌گرا در منطقه خاورمیانه ضعیف شوند. وی در این مصاحبه آیت‌الله علی خامنه‌ای را بزرگترین تهدید برای جهانیان دانست.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل، در مصاحبه با فرستنده تلویزیونی آمریکایی سی‌ان‌ان به پرسش‌هایی درباره روند صلح خاورمیانه، تاثیر مرگ بن‌لادن بر سیمای جهانی تروریسم و نیز خطر کنونی برای دنیا پاسخ گفت. وی گفت، مرگ اسامه بن لادن به تروریست‌ها نشان می‌دهد که اعمالشان بی‌مجازات نمی‌ماند و این باعث تضعیف افراط‌گرایان می‌شود.
سی‌ان‌ان: کدام شخص بزرگترین خطر برای جهان است؟
نتانیاهو در پاسخ به پرسش خبرنگار سی‌ان‌ان در مورد خطرنا‌ک‌ترین شخص برای امنیت جهان پس از مرگ بن‌لادن، گفت: «بزرگترین خطر این امکان است که رژیمی اسلامی و خشونت‌گرا به سلاح اتمی دست یابد یا اینکه به بمب اتمی این رژیم افرادی دست یابند.» نخست وزیر اسراییل هشدار داد که اگر رژیم ایران به بمب اتمی دست یابد، دور تاریخ در جهان دگرگون خواهد شد و سرنوشت خاورمیانه و تمامی کره زمین به خطر خواهد افتاد.
نخست وزیر اسراییل در پاسخ به این پرسش که آیا احمدی‌نژاد بزرگترین خطر برای دنیاست گفت: «من فکر می‌کنم او تهدید بزرگی است، اما رییس او، خامنه‌ای، تهدید بزرگتری است.» وی گفت، در ایران این فکر و تعصب تزریق میشود که آمریکا "شیطان بزرگ" است و اسراییل "شیطان کوچک" و اروپایی‌ها هم "شیطان متوسط" و اینکه همه این شیاطین باید نابود شوند، اگر لازم باشد حتی با بمب اتم.
«تشدید تحریم‌ها و نشان دادن جدی بودن خطر حمله نظامی»



نتانیاهو از جامعه جهانی خواست که تحریم‌ها علیه حکومت ایران را تشدید کند. به گفته او، این تحریم‌ها تنها در صورتی می‌توانند موفقیت‌آمیز باشند که برای ایران روشن شود که گزینه نظامی بدیلی واقعی و تحقق‌پذیر است.
نتانیاهو با نظر به اعتراضات مردمی در کشورهای عربی هشدار داد که این انقلاب‌ها ممکن است بوسیله افراط‌گرایان به راه‌های اشتباه کشیده شوند. وی تاکید کرد: «بزرگترین تهدید این است که یک رژیم اسلام‌گرای متهاجم به بمب اتم دسترسی پیدا کند.»
نتانیاهو پیش از این حین سفرش به اروپا و در دیدار با دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا، تصریح کرده بود که اسراییل حاضر به مذاکره با «نوع فلسطینی القاعده» نیست. اشاره او در اینجا به طرحی است که برای برقراری آشتی در میان خود فلسطینیان مطرح شده و آن، شرکت دادن سازمان حماس در دولت است. اسراییل به حماس به چشم گروهی تروریستی می‌نگرد.
دویچه وله

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر