۱۳۹۰ آبان ۱۴, شنبه

افزایش فشار بر کشیش جوان ایرانی، یوسف ندرخانی، تا از نو به اسلام بازگردد

article picture

منابع آگاه در ایران خبر دادند که جمهوری اسلامی ایران فشار بر کشیش جوان ایرانی، یوسف ندرخانی را افزایش داده اند تا از نو به اسلام بازگردد. همین منابع افزوده اند که مأموران سرویس‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی با یوسف ندرخانی در زندان رشت ملاقات کرده اند و به او کتابی اسلامی داده و گفته اند که هفتۀ آینده دربارۀ آن کتاب با او گفتگو خواهند کرد و نظر او را دربارۀ محتوای آن جویا خواهند شد.
شبکۀ تلویزیونی فاکس نیوز نسخۀ دیجیتالی این کتاب سیصد صفحه‌ای را با عنوان "بشارت عهدین" به دست آورده است که تفسیری است بر انجیل‌ها و "عهد عتیق" و می کوشد هم ساختگی بودن مسیحیت را نشان دهد و هم برتری دین اسلام را اثبات کند.دستگاه قضایی ایران در پروندۀ کشیش جوان ایرانی در نوعی بن بست قرار گرفته است. زیرا، اگر ناگزیر از آزاد کردن یوسف ندرخانی شود به سستی در اجرای قوانین شریعت اسلامی متهم خواهد شد و اگر بالعکس کشیش جوان را به دلیل اعتقادات مذهبی اش، اعدام کند با موجی از اعتراض و نارضایتی‌های بین المللی روبرو خواهد گشت.



به گزارش منوتو، برای حل این معضل دستگاه قضایی جمهوری اسلامی نامه‌ای به آیت الله خامنه ای، نوشته، و در آن از وی خواسته است که با اتخاذ موضعی گره این مشکل را بگشاید. آیت الله خامنه‌ای ندرتاً در تصمیم‌های دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران اظهار نظر علنی می کند. ناظران بعید می دانند که اینبار رهبر جمهوری اسلامی علناً در خصوص پروندۀ یوسف ندرخانی اظهار نظر کند، هر چند آنان در عین حال بعید می دانند که دستگاه قضایی بدون نظر آیت الله خامنه‌ای در مورد سرنوشت یوسف ندرخانی تصمیم گیری کند.
به موجب بند ۲۲۵ قانون قصاص اسلامی مجازات مرتد و "مرتد حربی"، یعنی کسی که مسلمانان را به خروج از اسلام دعوت کند اعدام است.یوسف ندرخانی برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ به هنگام ثبت رسمی کلیسای خود در نزد مقامات رسمی کشور دستگیر و زندانی شد. او در سال ۲۰۰۹ نیز در اعتراض به آموزش اجباری متون اسلامی به فرزندانش در مدرسه دستگیر و زندانی و سپس به اتهام ارتداد از سوی دادگاه انقلاب گیلان به اعدام محکوم شد. دیوان عالی کشور رأی دادگاه گیلان را تأئید کرد، مشروط به اینکه اثبات شود که یوسف ندرخانی از سن بلوغ، یعنی پانزده سالگی تا سن گرویدنش به مسیحیت در نوزده سالگی حقیقتاً مسلمانی مؤمن بوده است.اقلیت‌های دینی اعم از بهایی، زرتشتی، یهودی، مسیحی، دراویش و سنی‌ها از آغاز تأسیس جمهوری اسلامی به اشکال و درجات مختلف هدف آزار و تحقیر و اهانت قرار گرفته اند.
با این حال، آنچه مقامات ایران را نگران می کند، گرویدن افراد به ادیان و مذاهب غیراسلامی به ویژه مسیحیت است که بر اساس برآوردها بعد از اسلام و پیش از بهائیت دومین جامعۀ دینی در ایران به شمار می رود.
پارس دیلی نیوز

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر