۱۳۹۰ آبان ۱۱, چهارشنبه

تجمع گسترده دانشجویان دانشگاه بین الملل قزوین در اعتراض به «وضعیت نامطلوب غذا»


در ادامه اعتراضات دانشجویان در ایران، آخرین گزارش ها از برگزاری تجمع اعتراضی در دانشگاه بین الملی قزوین حکایت دارد که با حضور صدها تن از دانشجویان همراه بوده و دانشجویان معترض خواستار بهبود وضعیت غذا و شرایط صنفی شده اند.

به گزارش دانشجونیوز، با گسترش تجمعات اعتراضی دانشجویان در دانشگاه های سراسر ایران از جمله دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه کردستان، دانشگاه شهر کرد، دانشگاه مازندران، دانشگاه یزد، فردوسی مشهد، شهید بهشتی تهران، کوی دانشگاه تهران و برخی دانشگاه های دیگر، صدها دانشجوی دانشگاه بین المللی قزوین نیز با برگزاری تجمع اعتراضی و خودداری از صرف غذا به شرایط حاکم در دانشگاه اعتراض نموده و خواستار بهبود آن شده اند.
بر اساس این گزارش، بیش از ۴۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه بین المللی قزوین، روز گذشته دوشنبه در محوطه اصلی دانشگاه گردهم آمدند و با چیدن غذا ها به شکل واژه «اعتراض»و خودداری از صرف آن، به «عبدالعلی آلبویه» ریاست این دانشگاه و سایر مسئولین ذی صلاح اعتراض نموده و خواستار پایان دادن به وضعیت نامطلوب غذا ها و شرایط صنفی در این دانشگاه شدند.
از شعارهای دانشجویان معترض می توان به : «نه کباب، نه جوجه، این چیه آل بویه» ؛ «اه اه غذای بین الملل» اشاره نمود.



گفته می شود این تجمع که از ساعت ۳۰:۱۱ روز گذشته شروع شد، تحت کنترل کامل نیروهای حراستی قرار داشته که به تهیه عکس و فیلم برداری از دانشجویان مشغول بودند.
از سوی دیگر به گفته برخی از فعالان دانشجویی دانشگاه بین المللی قزوین، با تغییر برخی از مدیران و مسئولان سابق در این دانشگاه عملا چهره های کاملا نزدیک به مقامات اطلاعاتی و امنیتی وارد دانشگاه شده و برخی از پست های دانشگاهی را تصاحب نموده اند.
ریاست این دانشگاه بهمراه حراست، بسیج دانشجویی و جامعه و انجمن اسلامی دانشجویان را مورد فشار و تهدید قرار داده و عملا موجبات پادگانی نمودن دانشگاه و تبدیل آن به حیات خلوت نیروهای امنیتی و لباس شخصی را فراهم نموده اند.
با آغاز سال تحصیلی جدید بسیاری از دانشگاه های ایران از جمله؛ دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه زنجان، دانشگاه کردستان، دانشگاه شهر کرد، دانشگاه یزد، دانشگاه مازندران و برخی دانشگاه های دیگر، میزبان تجمعات گسترده دانشجویان در اعتراض به سیاست های جدید وزارت علوم در ارتباط با اجرای طرح های محدود کننده دانشجویان بوده است.
اعتراض دانشجویان با آغاز سال تحصیلی جدید؛ "نه" به حاکمیت
سه شنبه ۱۲ مهر دانشگاه زنجان نیز میزبان اعتراض بیش از ۵۰۰ تن از دانشجویان این دانشگاه در محوطه ی فنی جلو دانشکده ی مکانیک تجمع کرده و شعارهایی در اعتراض به ایجاد محدودیت های جدید توسط مسئولین سر داده بودند.
همچنین روز سه شنبه ۲۲ شهریور، دهها تن از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی نیز در اعتراض به عدم تعلق خوابگاه به برخی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقابل ساختمان معاونت دانشجویی و همچنین مدیریت خوابگاه ها تجمع کرده و خواستار تحقق ابتدایی ترین حقوق خود شده بودند.
همینطورصدها تن از دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر نیز مهرماه سال جاری در اعتراض به بی کفایتی و سهل انگاری مسئولین دانشگاه در درگذشت آمنه زنگنه، دانشجوی فوق لیسانس رشته مهندسی پلیمر، دست به تجمعی اعتراضی زده و بسیاری از کلاسهای درسی خویش را تعطیل کرده بودند.
روز سه شنبه ۲۶ مهرماه نیز جمعی از دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر نیز با خودداری از صرف غذا و چیدن آن بر روی زمین به اجرای طرح تفکیک جنسیتی در این دانشگاه اعتراض نموده بودند
دانشجویان دانشگاه شهرکرد هم ۱۲ مهرماه در پی مطلع شدن از وجود "کرم پخته" در غذای یکی از دانشجویان دست به تجمع و اعتراض زدند.
یکشنبه ۱ آبان نیز دانشگاه مازندران شاهد یکی از گسترده ترین تجمع های اعتراضی خود در سال های اخیر بود.
از حدود ساعت ۳۰:۱۱ ظهر، دانشجویان دانشگاه مازندران ظرف های غذای خود را از سلف دختران و پسران تا ساختمان اداری سلف چیده و در مقابل این ساختمان دست به تحصن زدند.
این تجمعبه دنبال آن شکل گرفت که در هفته های ی گذشته بیش از هزار نفر از دانشجویان دانشگاه مازندران در نامه ای به شورای صنفی، اعتراض خود را به کیفیت نامطلوب غذای سلف دانشگاه و خوابگاه ها اعلام کرده بودند، با این وجود پاسخی از سوی شورای صنفی یا سایر نهادهای ذی ربط دانشگاه دریافت نکرده و تنها شاهد امنیتی تر شدن فضای دانشگاه بودند.
دانشجویان خوابگاه داخل پسران دانشگاه علم و صنعت نیز به علت مشکلات صنفی و عدم تغییر برنامه غذایی روز پنجشنبه هفته گذشته با ریختن غذاهای خود در صحن سلف نسبت به بی توجهی مسئولین اعتراض کردند.
بیش از صدها تن از دانشجویان ساکن در کوی دانشگاه تهران هم شنبه ۱ مهرماه، در اعتراض به کیفیت پایین غذا، افزایش بی سابقه نرخ غذا و هزینه خوابگاه، سخت گیری بیش از حد به عدم اسکان دانشجویان سنواتی، سرعت بسیار پایین اینترنت، نامناسب بودن امکانات رفاهی و از همه مهمتر عدم پاسخگویی شفاف مسئولین دانشگاه به انتقادات دانشجویان، در کوی دانشگاه تهران تجمع کرده بودند.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر