شهریورماه سال ۱۳۸۱، ۶ نفر از اعضای پایگاه مقاومت بسیج شهید علیاصغر مولا در شهر کرمان - پایگاهی که پسر رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهر ، یکی از اعضای آن و پسر خواهر فرمانده بسیج استان ، فرمانده آن بوده است - پس از شنیدن نوار سخن رانی محمد تقی مصباح یزدی در ۱۳۸۰/۱/۸ ، ۵ نفر از شهروندان کرمانی را برای آن چه که مبارزه با تهاجم فرهنگی و فساد و فحشا و بیبندوباری و ریشه کنی آن می نامیدند ، به قتل می رسانند که این مورد ، هرگز درباره مقتولان اثبات نشد .
محمدتقی مصباح یزدی در بخشی از آن سخنرانی گفته بود :
همان طور که بدن ما احتیاج دارد که مواد نافع را جذب کند، احتیاج داریم که سموم را هم دفع کنیم. اگر کلیه درست کار نکند، اگر رودهها درست کار نکنند، مواد سمی از بدن خارج نشود، آدم مسموم میشود، میمیرد. سموم را هم باید دفع کرد. جاذبه همه جا به درد نمیخورد. با دشمنان باید دشمنی کرد .یکی از بسیجیهای قاتل ، بعدها در دادگاه خود گفت : حضرت آیتالله مصباح در اظهارات خودشان فرمودند امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی دارای سه مرحله است، در مرحله اول اگر با فردی که فساد و جرم مشهودی را در سطح جامعه انجام میدهد برخورد نمودید، با نهی شدید و امر به کنار گذاشتن این عمل، فرد را از عمل خود بازدارید. در مرحله بعد اگر مجددا ارتکاب به این جرم را مشاهده کردید، این بار فرد را دستگیر کرده و به مراجع قضایی تحویل دهید. در مرحله سوم اگر باز هم تحت هر عنوانی این فرد از دست مسئولان قضایی رها شد و باز هم به عمل قبلی خود روی آورد، این فرد دیگر اصلاحشدنی نیست و خون او مباح بوده و این فرد مهدورالدم است و کشنده این فرد مجاهد فیسبیلالله است.
متهمان این پرونده به ترتیب ، با توضیح حکمهای صادرشده در تاریخ ۱۳۸۴/۴/۱۲ از سوی قاضی مجید دوستعلی ، دادرس شعبهی ١٠٢ محاكم عمومی جزایی كرمان ، عبارت هستند از :
۱- متهم ردیف اول ، محمد حمزه مصطفوی، متولد ۱۳۶۰، فرمانده پایگاه بسیج شهید مولا - که زمان انجام قتلها ، مشغول گذراندن خدمت سربازیاش در دفتر سردار جورکش ، دایی وی و فرمانده وقت نیروی انتظامی کرمان ، بوده است - به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد .
۲- محمد یاعباسی : به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد .
۳- محمد سلطانی : به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد .
۴. سلیمان جهانشاهی : به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد .
۵. چنگیز سالاری : به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد .
۶. علی ملکی : به ۲ بار اعدام محکوم شد .
پنج متهم دیگر پرونده که حکم برائت برای آنها صادر شد ، عبارت هستند از :
۱- هادی ی
۲- ایمان ی
۳- نرگس. ی
۴- فرامرز ش
۵- محدثه ذ
از بین ۶ متهم اول ، تنها متهم ردیف ۶ ، تاکنون زندانی بوده است و بقیهی متهمان با وجود این كه به اتهام قتل عمد تحت پیگرد بوده اند و حسب قانون باید بازداشت موقت میشدند ، توسط دادگاه تجدید نظر ، قرار بازداشت آنان فسخ و به قرار وثیقه تبدیل شد !
در تاریخ و با گذشت ۹ سال از وقوع قتلها ، متهمان ردیف ۱ ، ۳ ، ۴ و ۶ ، به اعدام محکوم شدند .
اکنون ببینیم که چه کسی حاضر شده است که ننگ وکالت این قاتلان را در دادگاه بر عهده بگیرد ؟
محسن عامری ، با برنامهریزی حکومت ایران برای امنیتیکردن فضای وکالت ، در تاریخ ۱۳۹۰/۲/۲۱ ، به عنوان اولین سرپرست بسیج کانون وکلای دادگستری معرفی شد .
در بخشی از دفاعیهی محسن عامری در دادگاه رسیدگی به قتلها میخوانیم :
سابقه و شخصیت مثبت متهمان و استخارهها و دعاهای قبل و بعد از انجام اقدامات یاد شده، نشاندهنده انگیزه آنها از بزههای ارتکابی و عقیده آنها به مهدورالدم بودن مقتولین است و انگیزه دیگری در این باره وجود ندارد. بنابراین مستند به تبصره دو ماده ۲۹۵ قانون مجازات اسلامی و تحریرالوسیله حضرت امام، قتل شبه عمد محسوب میشود. به نوشته آیتالله خمینی، همین قدر که قاتل اعتقاد به مهدورالدم بودن مقتول نماید، کافی است و لازم نیست که این موضوع را نزد حاکم ثابت کند.
همه کارهای اعضای پایگاه منفی نبوده و فعالیتهای مثبت و قابل تقدیر زیادی داشته و همه ساکنان محله به آن واقف هستند. همچنین امکاناتی از قبیل اتومبیل، سرباز، دستبند و بیسیم که توسط مقامهای مافوق در اختیار آنها قرار داشته همه تأییدی بر قانونی بودن پایگاه است. عادلانه نیست وقتی کارگزار و یا مأموری از حکومت اسلامی، خارج از حیطه اختیارش و با این تصور که به وظیفه شرعی خود عمل می کند، مرتکب جرمی گردد، منکر سایر کارهای مثبت و حتی ارتباط او با حکومت و نظام بشویم. آیا این عمل پشیمانی در پی نخواهد داشت؟ آیا این روش را حکم خدا میدانیم؟
فصلالختام بحث این که طبق ابلاغیه دفتر مقام معظم رهبری در موارد احکام قصاص صادره از محاکم، در مورد ماموران و بسیجیانی که در مقام انجام وظیفه شرعی یا اعتقاد به مهدورالدم یا تحت عنوان نهی از منکر مرتکب قتل عمدی شده یا میشوند، مقرر فرمودهاند هر مورد از این قبیل با تکیه بر جهتی که شایسته است موجب تبدیل قصاص به دیه شود.
نام : محسن
نام خانوادگی : عامری
شغل : وکیل پایه ۱ دادگستری
شماره پروانه وکالت : ۸۱۵۹
شماره تلفن : ۰۲۱۳۳۰۳۲۴۰۸ - ۰۲۱۲۲۲۷۳۹۶۹ - ۰۲۱۲۲۲۷۳۹۷۰
شماره تلفن همراه : ۰۹۱۲۱۱۴۲۲۰۸
منبع:وبلاگ تنفس در هوای آزادی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر