۱۳۹۰ آذر ۲۲, سه‌شنبه

سوختگی صورت دو دانشجوی دختر در دانشگاه/ رییس دانشگاه: این حوادث مرسوم است


روز شنبه ۱۹ آذر ماه، دو دانشجوی رشته بیوشیمی دانشگاه آزاد واحد فلاورجان در حالیکه مشغول آزمایش در آزمایشگاه این دانشگاه بوده اند دچار سوختگی از ناحیه صورت شده اند. این در حالی است که رییس این دانشگاه با اظهار "بی خبری" از این حادثه پس از گذشت دو روز آن را «مرسوم» ارزیابی کرده است.
به گزارش دانشجونیوز، در ادامه موج آسیب دیدن دانشجویان ایرانی در دانشگاه ها، اینبار گزارش های رسانه های دولتی از سوختگی دو دانشجو در آزمایشگاه بوسیله "اسید" در دانشگاه حکایت دارد.
بر اساس این گزارش، دو دانشجوی رشته بیوشیمی دانشگاه آزاد واحد فلاورجان هنگام کار با مواد آزمایشگاهی و در حین کار با دستگاه "پیپت" دچار حادثه شده و به بیمارستان منتقل شده اند.
بنا به گفته پدر یکی از این دانشجویان آسیب دیده، «استاد آزمایشگاه بدون در اختیار گذاشتن عینک ایمنی به این دو دانشجو از آنها خواسته تا با اسید مشغول کار شوند.»
پدر این دانشجو در ادامه «معیوب بودن وسیله آزمایشگاه» و «عدم استفاده از عینک ایمنی و ماسک حین آزمایش با اسید» را از جمله دلایل این حادثه دانسته و گفته است: «این دو دانشجو به هنگامی که نخستین قطره اسید را در این وسیله می‌گذراند اسید از درون آن به بالا پاشیده شده و به صورت آنها می‌رسد که خوشبختانه به علت استفاده از عینک طبی دانشجو این اتفاق منجر به نابینا شدن وی نشد و تنها بخشی از کنار چشم وی را دچار آسیب کرد.»


پدر این دانشجو با اظهار تاثر از این حادثه و اشاره به اینکه «دختر من قبل از ازدواج دچار این حادثه شده» خاطرنشان ساخته است: «بدون شک آثار اسید بر روی صورت دختر من و دوست وی باقی می‌ماند و زندگی آینده این دو دختر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.»
جعفری، پدر یکی از دانشجویان آسیب دیده با تاکید بر «سهل انگاری مسئولان دانشگاه» در زمینه در بروز این اتفاق در ارتباط با واکنش مسئولین گفته است: در «حال حاضر واکنشی بی تفاوت به این قضیه دارند.»
رییس دانشگاه: سهل انگاری وجود نداشته، این حوادث مرسوم است
از سوی دیگرشهلا روزبهانی، رئیس دانشگاه آزاد واحد فلاورجان در حالیکه دو روز از این حادثه گذشته گفت: «هنوز گزارشی مبنی بر بروز این اتفاق در دانشگاه فلاورجان به دست من نرسیده است. پیپت وسیله است نه دستگاه، بحث خرابی در هر وسیله‌ای قابل قبول است که در این زمینه نیز هیچگونه سهل انگاری از طرف دانشگاه وجود نداشته است.»
رئیس دانشگاه آزاد واحد فلاورجان حوادث دانشجویی را در همه جای دنیا "مرسوم" دانسته و تصریح کرد: «این گونه حوادث در همه جای دنیا اتفاق می‌افتد و مهم‌ترین کار پیشگیری از این اتفاقهاست که در این مورد هم سر فصل دروس و کسی که درس عملی در آزمایشگاه به دانشجویان می‌دهد، مشخص کننده استفاده از وسائل مختلف در آزمایشگاه است.»
ادعاهای این رییس دانشگاه در حالی است که از سالهای گذشته مسئولین دانشگاه ها بر شخصی ترین امور دانشجویان نظارت داشته و محدودیت های بسیاری را به بهانه آنچه حراست از دانشگاه و دانشجویان عنوان کرده اند، اعمال داشته اند.
جان بی ارزش دانشجویان در ایران
بر پایه گزارشات پیشین دانشجونیوز، تنها ۶ دانشجو در ایران بر اثر "استنشاق گاز منوکسید کربن" در مدت کمتر از ٣ روز جان خود را از دست دادند.
کشته شدن دانشجویان در ایران در سال های اخیر و بر اثر اتفاقات قابل پیشگیری، در حالی اتفاق می افتد که مسئولین جمهوری اسلامی سودای مدیریت جهان در سر می پرورانند.
روز نهم آذر ماه خبرگزاری های حکومتی خبر دادند که ۳ دانشجوی دانشکده دانشگاه فنی و حرفه ای تبریز بنام های مجید عسگری، امین بابازاده و جعفر بابازاده، در اثر «مسمومیت با مونوکسید کربن» در این شهر جان خود را از دست دادند.
این در حالی است که صبح روز هفتم آذر ماه نیز رسانه ها در گزارش دیگری از کشته شدن یک دانشجوی دیگر بر اثر "بی دقتی" راننده اتوبوس سرویس دانشگاه آزاد اسلامی ورامین خبر داده بودند. بر اساس گزارشات پیشین، گفته می شود این اتوبوس هنگام دور زدن در داخل محوطه دانشگاه، حادثه آفرید و منجر به فوت عطاء اللهی، دانشجوی دختر ترم اولی زبان و ادبیات انگلیسی شده است.
پیش از این و در مهرماه سال جاری آمنه زنگنه، دانشجوی فوق لیسانس مهندسی پلیمر، به دلیل مجهز نبودن حمام خوابگاه به سیستم تهویه دچار گاز گرفتگی شده و جان خود را از دست داد.
دو سال پیش در دانشگاه علم و صنعت تهران نیز میترا رضایی دانشجوی ورودی ۸۸ کارشناسی ارشد دانشکده کامپیوتر، توسط کامیون حامل مصالح ساختمانی زیر گرفته شده و جان سپرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر