۱۳۹۰ خرداد ۱۲, پنجشنبه

پیکر هاله سحابی با اجبار نیروهای امنیتی شبانه به خاک سپرده شد




هاله سحابی صبح روز چهارشنبه در مراسم تشییع جنازه پدرش که تحت کنترل شدید نیروهای امنیتی در جریان بود بر اثر حمله این نیروها سکته کرد و درگذشت.
شاهدان  گفتند که هاله سحابی ساعت ده شب چهارشنبه در بهشت فاطمیه روستای گلندوک لواسان به خاک سپرده شد.
یک شاهد عینی حاضر درمراسم خاکسپاری هاله سحابی به رادیو فردا گفته است، نیروهای امنیتی خانواده هاله سحابی را مجبور کردند تا مراسم همان چهارشنبه و در شب برگزار شود، این در حالی است که خاکسپاری شبانه در بین ایرانی ها «عرف» نیست.
این شاهد عینی همچنین گفته است، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از دوستان و آشنایان در مراسم تدفین هاله سحابی حضور داشتند.
وی اضافه کرده است که نیروهای امنیتی از خانوده هاله سحابی خواسته اند که تعداد حاضران در مراسم خاکسپاری بسیار محدود باشد.
شاهدان عینی می گویند به دلیل تاریکی هوا نیروهای امنیتی نورافکن هایی را در محل نصب کرده تا مراسم انجام شود.
یک منبع موثق پیشتر  به رادیو فردا گفته بود، ماموران امنیتی قول داده بودند که جنازه هاله سحابی را از منزلش در گیشا به لواسان منتقل کرده و اجازه دهند دو ساعت جنازه وی در خانه پدریش باشد، سپس آن را برای تدفین در طبقه دوم قبر پدرش حرکت خواهند داد.
وی گفته بود ماموران امنیتی جنازه هاله سحابی را برای انجام مراحل قانونی به پزشکی قانونی کهریزک منتقل کردند و سپس جنازه را برای انجام مراسم تدفین به لواسان بردند.
هاله سحابی، دختر عزت الله سحابی، صبح روز چهارشنبه در مراسم تشییع جنازه پدرش که تحت کنترل شدید نیروهای امنیتی در جریان بود بر اثر حمله این نیروها سکته کرد و جان باخت.
گزارش های رسیده حاکی است خانم سحابی، که با مرخصی از زندان در مراسم خاکسپاری پدرش عزت‌الله سحابی شرکت کرده بود، بامداد امروز و در پی ضرب و شتم نیروهای امنیتی جان باخت.
منابع نزدیک به فعالان ملی مذهبی در گفت ‌و گو با رادیو فردا، ضمن تایید این خبر، علت مرگ خانم سحابی را «ایست قلبی» پس از انتقال به بیمارستان اعلام کردند.
پیشتر، گزارش ها حاکی از این بود که نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی گفته اند تنها شمار اندکی از اعضاء خانواده و دوستان خانم سحابی اجازه حضور در مراسم تدفین او را خواهند داشت.
هاله سحابی، پنجاه و چهار ساله، دختر عزت الله سحابی، بنیانگذار «شورای فعالان ملی-مذهبی»، از فعالان حقوق زنان و عضو گروه مادران صلح ایران بود که در مردادماه سال ۱۳۸۸ در تجمعی در میدان بهارستان تهران از سوی ماموران لباس شخصی بازداشت شده بود.
خانم سحابی در همان سال از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام تبلیغ علیه نظام از طریق «حضور مکرر در تجمعات غیر قانونی و اخلال در نظم عمومی» در مجموع به دو سال حبس و پرداخت مبلغ سیصد هزار تومان جزای نقدی بدل از شلاق محکوم شده بود.

رهانا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر