سایت خبرآنلاین: فرمانده ناجا گفته که مستندسازان و گروههای موسیقی با مجوز وزارت ارشاد میتوانند با شبکههای ماهوارهای خارجی رسمی و غیرفارسی همکاری کنند.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه شبکههای ماهوارهای فارسیزبان، اهداف بلندمدتی برای تغییر روش زندگی و ترویج فرهنگ غرب را در ایران پیگیری میکنند گفت: گروههای موسیقی و مستندسازان تنها با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میتوانند با شبکههای ماهوارهای خارجی رسمی و غیرفارسی همکاری داشته باشند.
اما بیش از یک ماه پیش هم سردار اسماعیل احمدیمقدم با اشاره به حضور برخی از بازیگران در شبکههای ماهوارهای با بیان اینکه پلیس بر طبق قانون عمل میکند، گفته بود که افرادی که مایل به فعالیت در این شبکهها هستند باید با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هماهنگ و مجوزهای لازم را کسب کنند و هر کسی که مجوز لازم را نداشته باشد، نمیتواند در داخل و خارج مرزهای ایران کار تولیدی انجام داده یا دفتر نمایندگی دایر کند.
وی با بیان اینکه شبکههای ماهوارهای فارسی زبان در خارج از کشور با اهداف مختلف تاسیس و بر اساس مقررات کشورهای تاسیسکننده فعالیت میکنند، گفت: طبیعتاً مقرراتی در مورد همکاری با این شبکههای ماهوارهای وجود دارد.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: همکاری مستندسازان، بازیگران و … با این شبکههای ماهوارهای منوط بر آن است که آن شبکهها اهدافی را علیه نظام در داخل کشور تعقیب نکنند. به گفته احمدیمقدم، اگر این شبکهها برنامهای علیه نظام بسازند، طبیعتا همراهی با آنان مشکل دارد.
البته فرمانده نیروی انتظامی در آن زمان همکاری با تمام شبکههای فارسی زبان را ممنوع ندانسته بود و تنها شبکههای VOA و BBC را بازوهای دستگاههای اطلاعاتی آمریکا نظیر سیا و … عنوان کرده بود و گفته بود که همکاری با این شبکهها همکاری با رسانه نیست، بلکه همکاری با سرویسهای امنیتی دشمن است که طبعاً در این موارد وزارت اطلاعات نظارت و برخوردهای لازم را دارد.
سردار اسماعیل احمدیمقدم در گفتوگو با ایسنا درباره فعالیت و همکاری برخی خوانندگان زیرزمینی داخل کشور هم با شبکههای ماهوارهای گفت: شبکههای ماهوارهای خصوصا شبکههای فارسی زبان که عمدتاً از منابع مالی سرویسهای اطلاعاتی دشمن تغذیه میشوند با اهداف خاص و برای ایجاد تغییرات فرهنگی، اثرگذاری سیاسی و گاهاً به عنوان اتاق فرمان اغتشاشات در داخل استفاده میشوند. و معمولاً شبکههای ماهوارهای کار عملیات روانی را بر عهده دارند و آن شبکههایی که عملیات روانی انجام نمیدهند اهداف بلندمدت برای تغییر روش زندگی و ترویج فرهنگ غربی را پیگیری میکنند.
فرمانده ناجا اساساً همکاری با این شبکهها را ممنوع دانست، وگفت: با افرادی که با این شبکهها همکاری میکنند برخورد میشود و همکاری با شبکههای خارجی رسمی و غیرفارسی نیز منوط به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
اما بعد از تمام این حرفها؛ دکتر قراییمقدن جامعهشناس در مورد اینکه چرا اصلاً جوانان به دیدن شبکههای فارسیزبان علاقهمند شدند میگوید: “باید به جرات ابراز کنم که برنامههای صدا و سیما و امکانات موجود رسانهای ما آنگونه که باید باشد و نیاز جوانانمان را برآورده کند نیست. باید بگویم که ۷۰ در صد این برنامه به درد جوانان نمی خورد و البته بیش از ۷۰ در صد آحاد مردم که جوانان هستند از این برنامهها استفاده نمیکنند. از مسئولان صدا و سیما میپرسم کدامیک از برنامههای تلویزیونی به درونیات جوان و ایجاد شادی و نشاط در این قشر اهمیت میدهد.
ما میتوانیم برنامههای بسیار با موسیقیهای شاد طبق سنت و عرفمان بسازیم که جوانان را شاد کند. شبکههایی مانند زمزمه، فارسی ۱، بی بی سی، یورو نیوز، العربیه، الجزیره و …. ضعف ما را در ساختن برنامههای تلویزیونی فهمیدهاند و دقیقاً همانی را اجرا میکنند که میدانند ما از اجرای آن عاجز هستیم. ما عاجزیم از داشتن رنگ موسیقی و تنوع، در دکور، در داستان، در موسیقی و …
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر