۱۳۹۰ دی ۲۲, پنجشنبه

توهین و تحقیر زندانیان سیاسی در زندان اوین

article picture

اعتراض مصطفی نیلی از زندانیان سیاسی زندان اوین نسبت به برخوردهای تحقیر آمیز و غیر انسانی

بنابه گزارشات ارسالی به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران "در هفته های اخیر مسئولان زندان اوین فشارهای جدیدی را علیه زندانیان سیاسی بکار برده اند و بر خوردی غیر اصولی و توهین آمیز را در روند کاری خود قرار داده اند.
ازچند هفته پیش قوانین غیر انسانی جدیدی در زندان اوین علیه زندانیان سیاسی بکار برده می شود، زندانیان سیاسی در هنگام ملاقات حضوری وادار به پوشیدن لباسهای تحقیر آمیز توسط زندانبان می شوند این لباس کاوری زرد رنگ می باشد.
زندانیان سیاسی بند 350 اوین که بعضا سالها در بازداشت می باشند و امکان داشتن ملاقات حضوری با خانواده هایشان را نمی یابند ،درموارد معدودی که پس از گذراندن مراحلی دشوار موفق به دریافت اجازه ملاقات حضوری از دادستان تهران به واسطه پیگیریهای مکرر خانوادههایشان می شوند،میبایست با پوشیدن لباسی زشت و سرشار از تحقیر در آغوش نزدیکانشان قرار بگیرند.
از طرفی دیگر روز دوشنبه 19/10/90 مصطفی نیلی از زندانیان سیاسی بند 350 اوین حاضر به پوشیدن این لباس تحقیر آمیز نشده و در اعتراض به این توهین غیر انسانی از سوی جمهوری اسلامی بر زندانیان سیاسی، ملاقات حضوری را به دادستان تهران بخشیده و از خیر آن گذشته است.
این در حالی است که مصطفی نیلی به علت بیماری پدر در چند ماه گذشته هیچ گونه ملاقاتی با وی نداشته و در این روز پدر پیر او به امید در آغوش گرفتن فرزندش سختی راه را تحمل کرده و به زندان اوین آمده بود.
لازم به ذکر است مصطفی نیلی فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه پیام نور و از بازداشت شدگان تجمع اعتراضی روز تاسوعا بوده که در شعبه 15 دادگاه انقلاب توسط صلواتی معروف به قاضی مرگ و 54 تجدید نظر به سه سال و شش ماه حبس تعذیری محکوم شده و تا کنون حدود هفت ماه از محکومیت خود را سپری کرده است.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،تشدید برخوردهای غیر انسانی و تحقیر آمیز علیه زندانیان سیاسی در ایران را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرامی باشد.
فعالین حقوق بشرو دمکراسی در ایران
22 دی 1390 برابر با 12 ژانویه 2012
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر