۱۳۹۰ آبان ۱۶, دوشنبه

36 زندانی سیاسی: دولت احمدی نژاد فاسدترین دولت تاریخ ایران است

article picture
36 زندانی سیاسی ایرانی در بیانیه ای دولت محمود احمدی نژاد را فاسدترین دولت تاریخ ایران دانستند و مجلس شورای اسلامی را فرمایشی و شبیه مجلس دوران حسنی مبارک در مصر توصیف کردند.
به گزارش العربیه، این زندانیان سیاسی در بیانیه خود با تاکید بر فرمایشی بودن مجلس شورای اسلامی کنونی، تاکید کردند که این مجلس "هیچ شباهتی با مجلس‌های نظام‌های دموکراتیک" ندارد و ادامه می دهند: " مجلس امروز ما کاملا مشابه مجلس دوران حسنی مبارک است؛ بدون وجود مجلسی متشکل از نمایندگان واقعی و مدافع حقوق مردم، نه تنها احقاق حقوق از دست رفته مردم، بلکه جلوگیری از مفاسد بزرگی که اخیرا تنها نمونه هایی از آن – آن هم نه به طور کامل – انتشار یافته، امکان پذیر نیست."
امضا کنندگان این بیانیه، شراط کنونی ایران را نتیجه طبیعی "کودتای انتخاباتی سال 88" دانسته اند.
اصلاح طلبان ایران می گویند که در انتخابات ریاست جمهوری دو سال پیش این کشور، تقلب گسترده و سازماندهی شده روی داده است.
36 زندانی سیاسی بحران های جاری در کشور را عمیق و مدیریت کشور را در مرز فروپاشی توصیف کرده اند و در بیانیه خود تصریح کردند: "از آن بعیدتر این است که آنها ساده‌اندیشانه اظهارات تبلیغاتی خود مبنی بر ثبات و استقرار و مطلوب بودن وضع حاکمیت و جامعه را باور داشته باشند."

در ادامه این بیانیه آمده است که دولت احمدی نژاد که "که ادعا می‌شد بهترین دولت یکصدساله اخیر کشور است تبدیل به فاسدترین دولت یکصد ساله اخیر و بلکه همیشه تاریخ ایران شده است"
در این بیانیه با اشاره به اختلاس های اخیر در ایران تاکید شده است: "از وقوع مفاسد اخیر نباید متعجب بود زیرا دولتی که امانتدار رای مردم نباشد و در انتخابات با رای مردم آنچنان بازی کند، طبعا امانتدار سرمایه‌های معنوی و مادی مردم هم نمی‌تواند باشد."
زندانیان سیاسی از حضور نظامیان در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و قضایی کشور به عنوان یکی از مهمترین مشکلات کشور یاد کرده اند. به گفته آن ها سکاندار اصلی حوادث انتخابات ۸۸ همین نظامیان بوده‌اند.
پس از انتخابات ریاست جمهوری دو سال پیش ایران، اعتراض های گسترده ای شهرهای بزرگ ایران به ویژه تهران پایتخت را فرا گرفت. این اعتراض ها به وسلیه نیروهای امنیتی و انتظامی سرکوب شدند که حاصل آن ده ها کشته در خیابان ها و بازداشتگاه ها و زندانی شدن صدها نفر دیگر بود.
این 36 زندانی سیاسی در بیانیه خود تاکید کرده‌اند که میزان حضور نظامیان در این سه عرصه، ملاکی برای تشخیص میزان استبداد در هر کشوری است.
در این بیانیه حبس و حصر مخالفان و رهبران آنها، جلوگیری از برگزاری اجتماعات، ممنوعیت احزاب و سانسور به عنوان ویژگی امروز ایران یاد شده و تاکید کرده است: "به هیچ وجه عقل سلیم نمی‌پذیرد که انتخابات پیش رو واجد حداقل های یک انتخابات سالم و آزاد خواهد بود."
انتخابات مجلس شورای اسلامی حدود چهار ماه دیگر برگزار خواهد شد. بسیاری از معترضان ایرانی معتقدند که با توجه به شرایط کشور و نبود تضمینی برای بزگرای انتخابات آزاد و سالم، نباید در انتخابات شرکت کرد.
این زندانیان سیاسی با تاکید براینکه خواسته اصلی جنبش سبز همواره تحقق حاکمیت بی‌چون و چرای ملت و برگزاری انتخاباتی آزاد و سالم است تصریح کرده اند: "حداقل این شرایط، آزادی رهبران جنبش سبز آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد و همچنین تحقق شرایط مطرح شده از سوی رئیس جمهوری سابق، آقای سید محمد خاتمی، و نیز پایان دادن به فضای امنیتی کشور است."
میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو تن از رهبران معترضان در ایران به همراه همسران خود از نزدیک به 9 ماه پیش در حبس خانگی به سر می برند.
محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین ایران پیشتر شرایطی را برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات اعلام کرده بود. آزادی زندانیان سیاسی، آزادی فعالیت احزاب و رسانه ها و برگزاری انتخابات آزاد و سالم، از جمله این شرایط است.
36 زندانی سیاسی امضا کننده بیانیه تاکید کرده اند که "متاسفانه تاکنون هیچ علامتی دال بر اینکه حاکمیت قصد پذیرش موارد یاد شده و برگزاری انتخاباتی قابل قبول را دارد، مشاهده نمی‌شود."
این زندانیان سیاسی با تاکید بر خواستگاه جنش سبز در جامعه خاطر نشان کرده اند که "طبعا با توجه به عمق و گستره آن، سناریوهای امنیتی و اقتدارگرایانه برای اجرای نمایش های شکست خورده انتخاباتی را هرگز نخواهد پذیرفت."
به حرکت اعتراضی که پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران شک
ل گرفت "جنبش سبز" گفته می شود.
زندانیان سیاسی در ادامه بیانیه خود به مسئولان جمهوری اسلامی ایران توصیه کرده اند که به جای تکیه بر نهادهای امنیتی و نظامی تکیه کنند.
آن ها همچنین به مسئولان یاد آوری کردند که انتخابات فرمایشی صدام حسین رئیس جمهور سابق عراق با نتایج 99 درصدی هم نتوانست حکومت او را از تهدید خارجی مصون کند.
این زندانیان سیاسی شراسط امروز ایران را در سطح منطقه و جهان "بسیار خطیر و در حد بی سابقه ای نگران کننده" توصیف کردند و تاکید کردند که مسئولان "باید پاسخگوی شرایط و وضعیت امروز و پیامدهای فردای آن باشند."
بهمن احمدی امویی، حسن اسدی زید آبادی،‌ جواد امام، مسعود باستانی،عماد بهاور، علیرضا بهشتی شیرازی، مصطفی تاج زاده، علی جمالی، امیر خرم، بابک داشاب، محمد داوری، مجید دری، امیر خسرو دلیرثانی،‌ علیرضا رجایی، عبدالله رمضان‌زاده، عیسی سحرخیز، داود سلیمانی، محمد سیف‌زاده، قاسم شعله سعدی،‌ اسماعیل صحابه، کیوان صمیمی، فریدون صیدی‌راد، فیض‌الله عرب سرخی، محمد فرید طاهری قزوینی، مهدی فروزنده‌پور، سیامک قادری، ابوالفضل قدیانی، محسن محققی، مهدی محمودیان، محمدجواد مظفر، محمدرضا معتمدنیا، علی ملیحی، عبدالله مومنی، محسن میردامادی، بهزاد نبوی و ضیا نبوی امضاکنندگان این بیانیه هستند

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر