۱۳۹۰ تیر ۱۱, شنبه

نامه ای به «احمد شهید» در مورد آخرین وضعیت زندانیان سیاسی کورد






جناب آقای احمد شهید،
گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای ایران 

اعدام‌های سیاسی در کردستان، تنها به تاریخ سیاسی ایران معاصر و استقرار حکومت جمهوری اسلامی محدود نمی‌شود اما بیشترین تعداد اعدام‌ها در این دوره بوده است، نخستین اعدام‌های کردستان در این دوران باز می‌گردد به ۵ شهریور ۱۳۵۸. پس از آن و تنها تا سال ۱۳۷۰، ۸۳۲ نفر در کردستان تیرباران شدند.
امروز پس از گذشت سه دهه از اسقرار حکومت جمهوری اسلامی در ایران، سیاست دولت مردان در کردستان همچنان اعدام است.
علاوه بر اتهامات، روند نامشخص دادرسی این پرونده‌ها از جمله اشتراک‌های پرونده‌های زندانیان سیاسی محکوم به اعدام است.
همکنون جان 13 زندانی سیاسی و مدنی کرد در خطر اعدام میباشد. و ‌احتمال اجرای احکام تعدادی از این زندانیان وجود دارد.
اسامی این زندانیان بدین ترتیب است:

زینب جلالیان ، حبیب الله‌لطیفی ، حبیب الله‌گلپری پور ، رشید آغکندی ، شیرکو معارفی ، مصطفی سلیمی ، انور رستمی ، سید جمال محمدی  ، سید سامی حسینی، عزیز محمدزاده‌ ، عبدلله سروریان ، زانیار مرادی و لقمان مرادی
 از طرفی دیگر بیش از صدها تن از فعالان سیاسی و مدنی کورد به سالهای طولانی زندان محکوم شده اند.
در این دو سال اخیر
دستگاه قضائی جمهوری اسلامی ایران همواره در فکر آن بوده که دویاره ماشین اعدام خود را در ایران به راه اندازد.
که از جمله فعالانی که در این دو سال اعدام شدند .
1. احسان فتاحیان 2. فصیح یاسمنی 3. فرزاد کمانگر 4. علی حیداریان 5 . فرهاد وکیلی 6 . شیرین علم هوی 7 . حسین خضری ، 8 .فرهاد تارم ، 9 . حکمت دمیر ، 10 . کیومرث محمدی که این ده نفر از فعالان کرد بودند و علی صارمی ، یعقوب مهر نگاه ، علی اکبر سادات ، مهدی اسلامیان ، آرش رحمانی و محمد رضا غلی زمانی که تنها به جرم عدالت خواهی اعدام شدند.
بنا بر گزارشات موثق و رسیده ، رژیم جمهوری اسلامی با صدور حکم های تازه و فشار بر زندانیان سیاسی و مدنی کورد میخواهد ارصه را بر فعالین سیاسی و مدنی هر چه ناهموارتر کند و از این رهگذرمردم را به سکوت و جنبش را به عقب باز گرداند و ایران و کردستان را به قبرستان آرام تبدیل نماید .

جناب آقای احمد شهید،
گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای ایران 

در حالی که این نامه را برای شما تنظیم میکنیم  که چهار زندانی سیاسی کورد در زندانهای ایران به دلیل طولانی شدن مدت اعتصاب غذایشان در وضعیت وخیمی جسمی بسر میبرند ، کمال شریفی وارد 36 روز اعتصاب خود شده و سه زندانی سیاسی دیگر به نامهای النور خضری ،کامران شیخی و سید ابراهیم سید وارد 28 روز اعتصابشان شده اند.
 این چهار زندانی سیاسی در اعتراض به شرایط نگهداری شان و این که در میان زندانیان عادی با جرایمی همچون تجاوز به عنف، قتل و قاچاق مواد مخدر دارند دست به اعتصاب غذا زده اند.
از طرفی دیگر  انور حسین پناهی که هم اکنون در زندان مرکزی سنندج نگهداری می شود مبتلا به عفونت شدید کلیوی و مدتی است از شدت درد پاهایش رنج میبرد و امکان از دست دادن کلیه هایش وجود دارد و چند مورد هم بهداری زندان نیز اعلام کرده است که باید درمان های تخصصی در یک بیمارستان مجهز انجام شود،
 از آنجا که با بی توجهی عمدی مقامات کشور در مورد کل زندانیان سیاسی در ایران و بخصوص زندانیان سیاسی کورد به امری بدهی تبدیل شده و این زندانیان بی گناه راه دیگری برای احقاق حقوق اولیه خود جز اعتصاب غذای نامحدود و ایثار جان خود نمی بینند.
لذا ستاد مرکزی کمپین دفاع از دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی  از جنابعالی تقاضا دارد در راستای انجام وظایف خود از کلیه امکانات قانونی سازمان ملل متحد جهت رساندن فریاد حق طلبانه مردم ایران و بخصوص مردم ستم دیده کرد  به جامعه جهانی و مراجع بین المللی ذیربط و الزام مقامات جمهوری اسلامی به رعایت موازین جهانی حقوق بشر و پذیرش فوری شکل گیری یک هیأت حقیقت یاب مستقل برای رسیدگی به جنایات یاد شده، استفاده نمایید.  ما خواهان مداخله موثر و فعال و فوری جنابعالی هستیم زیرا جان ، مال و امنیت زندانیان سیاسی و مدنی کرد در خطر جدی میباشد. و همان گونه که روز به روز بر آمار فعالین کرد محکوم به اعدام افزوده میشود و دستگاه قضایی و امنیتی رژیم جمهوری اسلامی در پی اعدام یکایک این فعالین میباشد بر این اساس مداخه موثر و حمایت جانبعالی و تمامی انسانهای آزاده و مجامع بین المللی در مقطع حساس کنونی از زندانیان سیاسی ومدنی کرد ،مانع از وقوع هر فاجعه وتراژدی دیگری میباشد .

ستاد مرکزی کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی 
جمعه دهم تیرماه هزار سیصد و نود هجری شمسی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر