۱۳۹۰ شهریور ۱۹, شنبه

سپاه پاسداران زیر پرتو افشانی "هاله نور"

article picture

در حالی که "برادران قاچاقچی" هنوز مشغول کلنجار رفتن با پیامدهای لقب دردسر سازی هستند که آقای احمدی نژاد، گماشته ولی فقیه بر مسند ریاست جمهوری بر پیشانی شان داغ کرده است، با افشاگری تازه وی روبرو شده اند که این بار آنها را به عنوان "برادران سایبر تروریست" لکه دار می کند.
"پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری"، روز چهارشنبه هفته گذشته سخنانی از سوگلی آقای خامنه ای را انتشار داد که وی در آن در پوشش مخالفت با "رنگ و بوی نظامی دادن به فرهنگ"، تشکیل "ارتش سایبری" توسط سپاه پاسداران را تایید می کرد.



اعلام رسمی ایجاد مرکز حملات سایبری در نهادهای نظامی از سوی بالاترین مقام اجرایی جمهوری اسلامی، همزمان با آغاز تحقیقات دولت هلند پیرامون سرقت گواهینامه های دیجیتال از شرکت "دیجی – نوتار" (Diginotar) و نقش جمهوری اسلامی در آن صورت گرفت؛ امری که به دلیل استفاده مراکز دولتی هلند از خدمات شرکت نامبرده، می تواند ابعاد این راهزنی اینترنتی را بسیار گسترده و برای سازمان دهندگان آن بسا ناخوشایند سازد.
همچون مورد "برادران قاچاقچی"، برای بازوی نظامی – امنیتی رژیم این وضعیت نامطلوب چاره ای جز بیرون آمدن از پشت صحنه و تلاش برای کاهش دامنه خسارات باقی نمی گذاشت. اینکه نوع دفاع سپاه پاسداران چگونه می تواند به نظر برسد، دستکم پس از مشاهده واکنش آن به اولین پرده دری عضو پیشین خود، آقای احمدی نژاد چندان تازگی نمی توانست داشته باشد. روز گذشته (آدینه)، یک سرکرده سپاه که زیر تابلوی "معاون فرهنگی اجتماعی و اجتماعی سپاه پاسداران" پدیدار شده بود، توسل به رویه پیشین را تایید کرد. وی لب به دندان گزید: "ما در ساختار سپاه چیزی به عنوان ارتش یا سپاه سایبری نداریم."
اما بی تردید انکار موضوع در اصل و اساس، تنها تجربه ای نیست که تفنگچیهای "نظام" از پهلو گرفتن "رییس جمهوری محترم" در "اسکله های غیرمجاز" شان کسب کرده اند. آنها در این میان دریافته اند، آب ریخته در برابر "نامحرمان" را با حاشا و جمله سازی نمی توان جمع کرد.
افشاگری تازه آقای احمدی نژاد، در نظر به سوژه، مقطع زمانی انتخاب شده برای درز دادن آن و دامنه خارجی موضوع، برای سپاه پاسداران و پیرو آن، "نظام"، ابعادی امنیتی می یابد. این مفهومی است که بی تردید فراکسیون نظامی – امنیتی دولت توانایی کنار گذاشتن اجزای گوناگون آن در کنار یکدیگر را داشته است. بر این اساس، ضربه مشهور به "برادران قاچاقچی" فقط یک هشدار نبوده است، بلکه بیشتر می توان آن را نقطه شروع حملات هدفمندی به حساب آورد که هم از نظر شدت و هم از حیث کیفیت به گونه پلکانی، رو به بالا در حال حرکت است.
"برادران قاچاقچی" دیروز و سایبر تروریست امروز از هم اکنون می توانند برای پرتو افشانی فردای "هاله نور"، سایه بان دست بگیرند.
نویسنده: منصور امان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر