۱۳۹۰ دی ۶, سه‌شنبه

تدوام نگهداری سه زندانی سیاسی کرد در بخش امنیتی زندان ارومیه

article picture

حبیب الله گلپری‌پور زندانی سیاسی محکوم به اعدام در مهرماه ۱۳۸۸ در شهر مهاباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. وی بعد از چندین ماه بازداشت در بازداشتگاهای مهاباد، ارومیه و سنندج به اتهام عضویت در پژاک از سوی شعبه ۱ دادگاه انقلاب شهر مهاباد به اعدام محکوم شد. این حکم بعدا در دیوان عالی کشور نیز تائید شد.
یک فعال حقوق بشر در کردستان به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که شب دوشنبه ۱۴ آذرماه ماموران زندان مرکزی ارومیه ۶ زندانی سیاسی به نامهای حبیب الله گلپری‌پور،احمد تمویی ،مصطفی علی احمد،علی احمد سلیمان یوسف کاکه ممی ،جهانگیر بادو زاده را به بخش سوئیت این زندان انتقال می‌دهند. این ۶ زندانی سیاسی در یک سلول عمومی نگهدادری و از حقوق ملاقات و تلفن محروم هستند. به گفته وی روز چهارشنبه هفته گذشته (۳۰ آذرماه) بعد از پیگیرهای مستمر خانواده زندانی سیاسی کُرد محکوم به اعدام حبیب الله گلپری پور ، مادر این زندانی سیاسی برای چند دقیقه موفق به ملاقات با فرزندش شده است.
او همچنین گفت که روز جمعه مورخ ۲ دی ماه نیز سه تن از این زندانیان به نامهای مصطفی علی احمد، احمد تمویی، یوسف کاکه ممی از این بخش به بند ۱۲ محل نگهداری زندانیان سیاسی بازگرداننده‌اند اماهمچنان سه نفر از این زندانیان در بخش سوئیت زندان نگهداری می‌شوند.
حبیب الله گلپری‌پور زندانی سیاسی محکوم به اعدام در مهرماه ۱۳۸۸ در شهر مهاباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. وی بعد از چندین ماه بازداشت در بازداشتگاهای مهاباد، ارومیه و سنندج به اتهام عضویت در پژاک از سوی شعبه ۱ دادگاه انقلاب شهر مهاباد به اعدام محکوم شد. این حکم بعدا در دیوان عالی کشور نیز تائید شد. به گفته منابع محلی نزدیک به پرونده این زندانی، وی در طی مدت بازداشت برای اعتراف به اتهاماتی که متوجه وی بوده است تحت شکنجه قرار گرفته است.
به گفته این منبع محلی جهانگیر بادوزاده دیگر زندانی سیاسی کُرد نیز به اتهام همکاری با احزاب کُردی ابتدا به اعدام محکوم شد ولی بعدا این حکم از سوی دیوان عالی کشورر نقض و به حبس ابد کاهش پیدا کرد. علی احمد سلیمان دیگر زندانی سیاسی کُرد، تبعه عراق نیز به اتهام همکاری با احزاب کُردی به ۵ سال زندان محکوم شده است.
بخش سوئیت در زندان ارومیه متشکل از چندین سلول انفرادی و عمومی است که زیر نظر نهادهای امنیتی اداره می‌شود و به گفته منابع محلی زندانیان این بخش از کلیه حقوق اولیه زندانی مانند حق تماس و ملاقات محروم هستند.
پارس دیلی نیوز

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر