۱۳۹۰ اسفند ۴, پنجشنبه

کشته شدن سه روزنامه‌ نگار در جهنم حمص + فیلم

article picture

گزارش‌گران بدون مرز این جنایت را قاطعانه محکوم می‌کند. رژیم سوریه در میان خون و مرگ سیاست سانسور و سرکوب اطلاع رسانی را ادامه می‌دهد.

گزارش‌گران بدون مرز در تاریخ ٢٢ فوریه ٢٠١٢ از کشته شدن روزنامه‌نگار امریکایی ماری کلوین و عکاس خبرنگار فرانسوی ریمی اوش‌لیک و مجروح شدن تعدادی دیگر، از جمله خبرنگار مستقل ادیت بوویه و همکار روزنامه فرانسوی فیگارو در بمباران شدید منقطه باب عمرو در شهر حمص مطلع شده است. روز ٢١ فوریه شهروند خبرنگار رامی احمد السید نیز در اثر بمیاران جان سپرده بود.

گزارش‌گران بدون مرز این جنایت را قاطعانه محکوم می‌کند. رژیم سوریه در میان خون و مرگ سیاست سانسور و سرکوب اطلاع رسانی را ادامه می‌دهد. بشارال‌اسد تصمیم به تنبیه جمعی مردم گرفته است و با خشونت تمام و بکارگیری همه‌ی امکانات می خواهد خبرنگاران، شاهدان این سرکوب را مجازات کند. جامعه جهانی نباید در برابر ویران کردن شهرحمص که کانون مقاومت هواخواهان دمکراسی است منفعل بماند.

قعطنامه‌ی ١٧٣٨ شورای امنیت سازمان ملل در سال ٢٠٠٦ امنیت خبرنگاران را در مناطق جنگی تضمین کرده است. محل حضور خبرنگاران و مراکز رسانه‌ای مناطق بی طرف هستند و نباید مورد حمله قرار گیرند. بنا بر اطلاعات گردآوری شده از سوی گزارش‌گران بدون مرز، صبح روز ٢٢ فوریه ١١ خمپاره به مرکز رسانه‌های در منطقه باب عمرو که خبرنگاران در آن‌جا حضور داشته‌اند، شلیک شده است. این ساختمان بعنوان مکانی بی طرف و امن، محل رفت و آمد خبرنگاران بود و به همین دلیل احتمال عامدانه بود این حمله وجود دارد.
از آغاز جنبش اعتراضی در سوریه، شهر حمص، که یکی از اصلی‌ترین کانون‌های مقاومت معترضان است در محاصره نظامی و زیر بمباران شدید قرار دارد، حملات نظامی و سخت‌گیری مقامات رژیم امکان حضور آزادانه‌ برای خبرنگاران را ناممکن کرده است. از آغاز سال میلادی منطقه‌ی باب عمرو هدف هر روزه‌ی بمباران است. گزارش‌گران بدون مرز یادآور می‌شود که از اغاز جنبش تا امروز ٧ حرفه‌کار رسانه‌ها به هنگام انجام وظیفه اطلاع رسانی در سوریه کشته ‌شده‌اند. ٥ خبرنگار ژیل ژاکیه خبرنگار فرانسوی، شکری احمد راطب ابو بورقل،بازیل السید، فزراد جبران و سلیمان صالح ابوزید، و ٢ شهروند خبرنگار رامی احمد السید و همکار مظهر طایره.
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر