کارگران معترض معتقدند می بایست با شرایط مناسب بهداشتی و ایمنی و در نظر گرفتن تمام حقوق و مزایای کارگری و حذف شرکت های کارآفرینی و پیمانکاری واسطه بکارگیری نیرو به سر کار خود باز گردند.
کارگران اخراجی دومین کارخانه استحصال و فرآوری طلای در آق دره تکاب برای دومین بار طی ده روز گذشته تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.
این کارگران با تجمع در مقابل درب ورودی کارخانه ی طلای آق دره تکاب در 30 کیلومتری این شهرستان نسبت به اخراج خود از کار و عدم پاسخگویی مسوولان کارخانه اعتراض نمودند.
تجمع کنندگان که پلاکارد ها و نوشته هایی در اعتراض به وضعیت شغلی خود و عملکرد مسوولان کارخانه در زمینه های استخراج و استحصال غیر اصولی و موارد بهداشتی کارخانه در دست داشتند هدف از تداوم اعتراض ها و تجمع در مقابل کارخانه ی طلا را مجاب ساختن مسوولان کارخانه به رسیدگی به مشکلاتشان عنوان نمودند.
این کارگران می گویند در حالی از کار اخراج شده اند که فعالیت بخش هایی از کارخانه طلا همچنان ادامه دارد و زمان دقیقی برای بازگشت به کار آنها از سوی مسوولان کارخانه اعلام نشده است.
کارگران معترض معتقدند می بایست با شرایط مناسب بهداشتی و ایمنی و در نظر گرفتن تمام حقوق و مزایای کارگری و حذف شرکت های کارآفرینی و پیمانکاری واسطه بکارگیری نیرو به سر کار خود باز گردند. این کارگران در این تجمع اعتراض آمیز بیشتر از آنکه به وضعیت شغلی و شیوه اخراج خود از کارخانه طلا اعتراض نمایند از رویه فعالیت کارخانه ،بی توجهی به تخریب و نابودی محیط زیست ، غارت سرمایه های ملی و تهی نمودن خاک های غنی تکاب از فلزات گرانبها از جمله طلا و آلودگی منطقه به انواع سموم شیمیایی ناشی از فرآیند استحصال و فرآوری طلا انتقاد نموده و خواستار رسیدگی به این موارد از سوی مسوولان شدند. کارگران اخراجی از مسوولان کارخانه طلای آق دره تکاب خواستند هرچه سریعتر وضعیت شغلی آنها روشن شده و نسبت به بازگشت به کار تمامی کارگران اقدام نمایند. پیش تر کارگران اخراجی کارخانه ی طلای آق دره تکاب در اعتراض به تعطیلی کارخانه طلا و بیکاری گسترده کارگران روز چهارم اردیبهشت ماه جاری مقابل فرمانداری تکاب تجمع کرده بودند. مدیر عامل کارخانه فرآوری طلای آق دره تکاب نیز علت تعطیلی این کارخانه را شکستگی یکی از قطعات اصلی آن عنوان نموده و از توقف فعالیت این کارخانه به مدت حداقل 4 ماه خبر داده است. با تعطیلی این کارخانه ی طلا بیش از دویست نفر از کارگران آن شغل خود را از دست داده اند. کارخانه استحصال و فرآوری پویا زرکان آق دره تکاب بعنوان دومین کارخانه طلای کشور از سال 1383 در 30 کیلومتری این شهرستان با ظرفیت تولید سالانه 2/2 تن طلای 24 عیار فعالیت می کند. بیش از 600 نفر در بخش معدن و نیز کارخانه ی طلای آق دره مشغول بکار بودند که با تعطیلی کارخانه و نیز توقف فعالیت معدن طلای آق دره این تعداد کارگر بیکار شده اند. | |
برگرفته از سایت حکومتی عصر ایران | |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر