۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۷, سه‌شنبه

آقای محمد خاتمی! باور کنید اصلاحات این رژیم مرده است+کاریکاتور

article picture

سید محمد خاتمی رییس جمهوری پیشین اسلامی ایران در میان جمعی‌ از ایثارگران و جانبازان سخنانی در رابطه با مردم‌سالاری دینی و جامعهٔ دین مدار و حاکمیت دینی و تمدن اسلامی و اصلاح نظام -در چار چوب قانون اساسی‌- فرمودند که باید از ایشان پرسید که دیگر چه باید بشود که ایشان این نظام را «عزل شده» بدانند؟!

نظامی که معاونان شهردار ایشان و رییس دفتر و از نزدیکترین یارانش (محمد ابطحی) را از پا آویزان کرد و شکنجه داد و تا بدان درجه‌ای از رذالت رسید که (هنگامی که بر مسند قوهٔ اجرایی بود و مجلس هم در حمایتش) دخترش را تهدید کردند که با او چنان می‌‌کنند که بر هزاران بانوی بیگناه ایرانی‌ رفت؛ گرچه دختران و پسر ایشان امروز همچون بسیاری از آقا زاده‌های دیگر زندگی‌ آسوده‌ای در ممالک آزاد جهان دارند! و ببینید که چه بر سر این کشور آورده اند که فرزندان خودشان هم دل‌ِ آنجا ماندن را ندارند!
جناب خاتمی! خاطرتان هست رییس جمهوری که شما بودید و فرمانده سپاه کشور (رحیم صفوی)، تهدید مستقیم کرد که اگر دانشجویان که تظاهراتی آرام را برپا کرده بودند (۱۳۷۸) به داخل کوی دانشگاه نبرید به رگبار مسلسل می‌‌بندند و شما سراسیمه مصطفی تاجزاده را (بر ترک موتور) به آنجا فرستادید؟ آیا می‌‌توان امید به اصلاح چنین نظامی بست؟ نظامی که در آن خود اقرار کردید که حتی نتوانستید به کف وعده‌های خود به ملت عمل کنید! آیا این همان نظامی نبود که به قول شما از رییس جمهوری می‌‌خواستند که «تدارک‌چی‌» باشد (که عملا چنان بودید)؟ که حتی شهامت مصاحفه با رییس جمهوری آمریکا در سازمان ملل را هم نداشتید و از ترس اینکه بر میز کاخ الیزه شراب سرو شود برنامهٔ سفر خود را لغو کردید!
آقای خاتمی! آیا شرح تقلب بزرگ انتخاباتی همین دو سال پیش و سرکوب و زندان و شکنجه و حتی آن مافیایی که خود شما در وزارت اطلاعات تان از آن پرده برداشتید و آن بحران‌هایی که هر نه روز برای شما پیش می‌‌آمد و هزاران هزار جزئیات دیگری که شما بهتر از هر کسی‌ از آن‌ها آگاهید، برای شما هنوز کور سویی از امید به زنده کردن جنازهٔ رو به قبلهٔ این رژیم می‌‌گذارد؟
سید! آیا نشنیدید که خون هایی بی‌‌گناه بر زمین ریخته شد و شما می‌‌گوید «چشم پوشی شود»؟ و «این نظام باید بماند»؟ و البته به زعم ایشان «اصلاح طلبی اصیل راهی‌ مطمئن برای جاری شدن اندیشه‌های امام است...» و می‌‌خواهد که« ارزشها و معیارهای درون قانون اساسی‌ با دقت بیشتری مورد توجه و عمل قرار گرفته شود».
آقای خاتمی! دلتان برای انقلاب و اسلام عزیز و امام و آنان که عاشقان امام اند و در زندان‌اند می‌‌سوزد و نگرانید، کاش اندکی‌ هم دلشورهٔ مردمانی را داشتید که در کف خیابان به تمام اعتقادات شما «مرگ بر» گفتند و بر آنان چنان کردند که در دین شما به «کافر» هم نرفته بود!
ایشان از برخی‌ رفتارها ابراز نگرانی می‌‌کنند که «چهره‌ انقلاب را زشت می‌کند» که باید پرسید آیا برای ایشان چهره‌ ابتدای انقلاب و امام‌شان زیباست؟ البته برای ایشان هم باید زیبا باشد که انگار خاطره سفر به کنار دریای مازندران را تعریف می‌‌کنند (و حتما با لبخند ملیح خودشان) می‌‌گویند: «وقتی در وزارت ارشاد بودیم ویدئو را ممنوع کردیم و معاونتی اختصاص دادیم تا ممیزی صورت بگیرد و با فیلم های غیر مجاز هم برخورد شد. فیلم های زیادی ضبط و سوزانده شد» و حتما این هم جزو افتخارات انقلابی ایشان در دوران طلایی امام است!
میرزا فتحعلی آخوندزده در نامه‌ای به مستشار الدوله می‌‌نویسد: «صلاح کار در آن است که در همهٔ نقاط ایران دادگاه‌های شرع برچیده شود و امر "مرافعه" و قضاوت از "دست علمای روحانی باز گرفته"، به عهدهٔ "وزارت عدلیه" گذشته شود. "تنها امور دینیه" یعنی‌ "واعظ و پیشنمازی" ازدواج و طلاق و "دفن اموات" و امثال ذالک " در دست علمای روحانیه" بماند" اگر چنین شود، "هم منفعت عامه" تضمین می‌‌شود و هم "اول قدمی‌ است که در ایران به راه سیویلیزه گذشته می‌‌شود"» و چه نیک‌ گفته است و البته نمی‌‌داند که ۱۴۰ سال پس از نگارش این نامه هم روحانیت شیعی سودای سیاست و حکمرانی در سر می‌‌پروراند و این بار با حربهٔ «مردم سالاری دینی» و «اسلام رحمانی» آماده است!





خاتمی: هم ملت ظلمی را که بر او شده ببخشد، و هم نظام و رهبر

بی بی سی:محمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین ایران، از هر دو طرف درگیر در مناقشه سیاسی دو سال اخیر در ایران خواسته است از ظلم هایی که بر آنان شده بگذرند و یکدیگر را عفو کنند.
آقای خاتمی در دیدار با جمعی از رزمندگان جنگ هشت ساله ایران و عراق گفت: "اگر ظلمی شده است که شده است، همه بیاییم عفو کنیم و به آینده نگاه کنیم. اگر به نظام و رهبری ظلم شده است به نفع آینده از آن چشم پوشی شود، و ملت هم بر ظلمی که بر او و فرزندانش رفته است می گذرد."
آقای خاتمی همچنین راهکارهایی برای از بین رفتن "جو مسموم" فضای سیاسی ایران ارائه داد، از جمله این که "هر منتقدی برانداز و عامل دشمن به حساب نیاید،... فضا باز شود، احزاب و گروه ها کار کنند و عقلا هم ساز و کاری را برای انتخابات در نظر بگیرند تا در آن حرف و حدیث نباشد."
آقای خاتمی در بخش دیگری از سخنانش گفت: "این ملت هم اگر به جمهوری اسلامی رای داده، خواسته هایی داشته است... شما مصاحبه ها و گفتارهای امام در قبل و پس از پیروزی انقلاب تا مرحله رفراندوم جمهوری اسلامی را بخوانید. مردم به آن جمهوری اسلامی رای دادند."
آقای خاتمی همچنین با اشاره به وضعیت نامناسب اقتصادی ایران گفت: "از روزی که نفت در ایران کشف شد که حدود صد سال از آن می گذرد، تاکنون حدود هزار میلیارد دلار پول از محل فروش نفت نصیب این ملت شده است که حداقل ۴۵۰ میلیارد دلار آن که نزدیک به ۵۰ درصد درآمد نفتی ایران از ابتدا تاکنون بوده است، در این پنج شش سال اخیر حاصل شده است. آیا به تناسب این درآمد، وضع مملکت هم خوب است؟"
او ادامه داد: "رشد اقتصادی به شدت پایین آمده و حتی گاه منفی است. اشتغال وضع خوبی ندارد. تولید در همه عرصه ها لطمه فراوان دیده است. مگر می شود مدعی ایجاد دو و نیم میلیون شغل شد، ولی رشد اقتصادی پایین باشد. ایجاد دو و نیم میلیون فرصت شغلی مستلزم حداقل ۲۰ درصد رشد اقتصادی است."
اردیبهشت ۱۳۹۰
نوشته :داریوش خورشیدنشان
کاریکاتور:نیک آهنگ کوثر
خودنویس

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر