۱۳۹۰ تیر ۲۰, دوشنبه

پیمان روشن ضمیر، وبلاگ نویس اهوازی ، به ۱۷ ماه زندان محکوم شد

article picture


پیمان روشن ضمير وبلاگ نویس و فعال سياسی اهوازی با حکم شعبه 3 دادگاه انقلاب اهواز به ۱۷ ماه زندان تعزیری محکوم شد. حکم زندان پیمان روشن ضمیر به صورت کتبی به وکیل وی آقای شموسی ابلاغ شده است.
به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر ، قاضی بارانی رئیس دادگاه، این حکم محکومیت را با استناد به ماده ۵۰۰ و ۵۱۴ قانون مجازات اسلامی صادر کرده است.
پیمان روشن ضمیر، با تایید خبر حکم ۱۷ ماه زندان خود به کمیته گزارشگران حقوق بشر گفت: «در دادگاه بدوی، در اعتراض به غیرعلنی بودن دادگاه از خود دفاع نکرده و سکوت کردم چون طبق اصل ۱۶۸ قانون اساسی دادگاه متهم سیاسی باید علنی و با حضور هیات منصفه باشد. همچنین اتهامات مورد نظر را نپذیرفتم چرا که در هیچ یک از مقالات خود به رهبر جمهوری اسلامی توهین نکرده‌ام».
دادگاه این وبلاگ نویس، در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ۹۰ به ریاست قاضی بارانی در دادگاه انقلاب اهواز برگزار شده بود.
پیمان روشن ضمیر در مورد این حکم گفت: «جالب است دادگاه من را به تبلیغ علیه نظام محکوم می‌کند در حالی که خود دادگاه صد در صد بر خلاف آنچه نظام جمهوری اسلامی باید باشد برگزار شد چون قانون اساسی با توجه به اصل ۱۶۸ می‌گوید نظام جمهوری اسلامی نظامی است که دادگاه متهم سیاسی در آن به صورت علنی و با حضور هیات منصفه برگزار می‌شود بنابر این اگر نظام جمهوری اسلامی در ایران وجود دارد این دادگاه به صورت غیر قانونی برگزار شده است».

وی با اشاره به اتهامات زیادی که در مراحل اولیه بازپرسی متوجهٔ او شده است گفت: «در مرحله دادسرا اتهامات زیادی مثل توهین به مقدسات، همکاری با منافقین و نیز رشوه به مامور اطلاعات به من تفهیم شد که در‌‌ همان مرحله تفهیم اتهام در خصوص کلیه این اتهامات برائت دریافت کردم. در دادگاه دو اتهام توهین به رهبر جمهوری اسلامی و تبلیغ علیه نظام به من تفهیم شد و از جمله مستنداتی که در دادگاه ارائه شد تعدادی نوشته بود که به من تعلق نداشت و در دوران بازجویی هم این نوشته‌ها را به من نشان نداده بودند.»
پیمان روشن ضمیر که از اعضای سابق جبهه مشارکت اهواز و عضو شورای مرکزی شاخه جوانان جبهه مشارکت اهواز بود، در حال حاضر مدیر وبلاگ «اوس پیمان» و سردبیر تالار گفتگو هفت تیر است که در پی دوماه زندان در زمستان سال گذشته، با تودیع قرار وثیقه آزاد شد. او یک ماه از دوران بازداشت خود را در سلول‌های انفرادی بازداشتگاه اداره اطلاعات و یک ماه را نیز در زندان کارون اهواز سپری کرده است.
گفتنی است، روشن ضمیر آزادی پس از زندان در گزارش‌ها و مصاحبه‌های متعدد از وضعیت فاجعه بار زندان کارون اهواز سخن گفت، مطالبی که به همراه نامه سرگشاده سید ضیا نبوی دوست او که همچنان در اهواز زندانی است منجر به انتقال زندانیان سیاسی این زندان به زندان دیگری در شهر اهواز که وضعیت بهتری دارد شد.
کمیته گزارشگران حقوق بشر
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر