جنگ گرگها،باند احمدی نژاد هشدار داد: احمدی نژاد از ۳۱۴ مقام ۱۴۰ هزار سند دارد
روزنامه ایران و «شبکه ایران» نوشتهاند محمود احمدینژاد از ۳۱۴ مقام در جمهوری اسلامی ۱۴۰ هزار سند در اختیار دارد که در زمان مناسب آنها را منتشر خواهد کرد.
به گزارش دیگربان ،روزنامه ایران روز شنبه (۲۶ شهریور) این مطلب را در قالب شعری کوتاه منتشر کرده که شبکه اینترنتی موسسه ایران نیز اقدام به بازنشر آن کرده است.
در این متن ادبی به صراحت آمده که اسناد مذکور «به وقت قریب» منتشر خواهد شد و تیم احمدینژاد برای «روز مبادا» گفتنیهای زیادی دارد.
روزنامه ایران به منتقدان و مخالفان محافظهکار دولت احمدینژاد هشدار داده است در صورتی که معنای این «نهیب» را نفهمند٬ صبر احمدینژاد روزی به پایان خواهد رسید.
محمود احمدینژاد که از فروردین ماه امسال با علی خامنهای اختلاف پیدا کرده، پیشتر اعلام کرده بود در برابر حملات به نزدیکانش «سکوت» کرده است٬ اما چهارشنبه گذشته در اردبیل گفت این سکوت «همیشگی» نخواهد بود.
تنشها میان حامیان علی خامنهای و نزدیکان احمدینژاد پس از افشای اختلاس سه هزار میلیارد تومانی در بانک صادرات باردیگر اوج گرفته است.
حامیان خامنهای از نزدیکان احمدینژاد با عنوان «جریان انحرافی» یاد میکنند و معتقدند این جریان دارای «فساد» اخلاقی٬ مالی و سیاسی بوده و برای حذف روحانیت از قدرت تلاش میکند.
پیشبینی میشود با نزدیکتر شدن به زمان انتخابات مجلس در ایران تنشها میان حامیان خامنهای و نزدیکان احمدینژاد گسترش یابد و دو طرف دست به افشاگریهای بیشتری علیه یکدیگر بزنند
................
خودکشی پیشکشتان ؛ استعفا بدهید و بروید
باند خامنه ای ، احمد توکلی:من به اقای احمدی نژاد، اعضای دولت، رئیس بانک مرکزی، آقای جهرمی و به خصوص آقای پورمحمدی می گویم: خودکشی پیشکشتان؛ استعفا بدهید و بروید.
احمد توکلی ، سایت الف :روز چهارشنبه در صف ترازوی بازار روز قزل قلعه ایستاده بودم. نفر جلوتر از من، مقداری بامیه خریده بود. از داخل کیسه پلاستیک بامیه، بامیههای نامرغوب را سوا می کرد و به کناری می گذاشت. در گوشش گفتم برادر عزیز؛ اینها را به شرط درهم می فروشند. معاملهی خود را خراب نکن. نگاهی به من کرد و گفت چشم. بسیار خوب. چند لحظه بعد با اعتراض به من گفت: 3000 میلیارد تومان میخورند تو گیر داده ای به چند تا بامیه ....
چه کسی مسئول این کار در بانک مرکزی است؟
طبق ساختار سازمان قانونی بانک مرکزی، مسئول نظارت بر بانک ها، مسئول صدور مجوز بانک های خصوصی و مسئول مبارزه با پولشویی، قائم مقام مدیر کل بانک مرکزی آقای سید حمید پورمحمدی است. وی با فشار اقای مشایی به وسیله آقای بهمنی معرفی شد و با حکم رییس جمهور قائم مقام رئیس کل شد. آقای بهمنی بیاید پشت همین تریبون مجلس قسم قرآن بخورد و بگوید که پورمحمدی به او تحمیل نشده است. آقای پورمحمدی که خود را به دروغ دکتر معرفی می کند و معلوم نیست مدرک فوق لیسانس خود را نیز از کجا آورده، بدون صلاحیت و شایستگی و فقط به دلیل وابستگی به اقای مشایی در این مقام قرار گرفته است.
آقای بهمنی می گوید که ما علم غیب نداشتیم.
معلوم است که شما علم غیب نداشتید اما قانون برای این نظارت را واجب کرده است که برای شما کشف غیب کند. وقتی مکاتبات راجع به جواز بانک آریا، در همان روز استعلام بلافاصله به وسیله مدیرکل آقای پور محمدی پاسخ داده می شود چه کسی مسئول است؟
بانک جهانی در یک تحقیق علمی نشان داده است که هر چه شایسته سالاری بیشتر نادیده گرفته شود و آدم های وابسته و بی لیاقت بر مصادر گمارده شوند، درجه فساد بالاتر می رود. من یک نمونه دیگر هم از دخالت های آقای مشایی در نظام بانکی کشور می گویم.
آقای کوروش پرویزیان که اخیرا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی پول و اعتبار شده است، کیست؟
او در سال 86، معاون سید حسن موسوی مدیرعامل سایپا یدک می شود. سید حسن موسوی که از نزدیکان مشایی است، وقتی معاون او در سازمان گردشگری می شود، پرویزیان را همراه خود به آنجا می برد. در 16 مرداد 86 به سفارش همین افراد، پرویزیان بدون داشتن هیچ سابقه ای، قائم مقام طهماسب مظاهری در بانک توسعه تعاون شد و وقتی مظاهری در شهریور همان سال به رئیس کلی بانک مرکزی رسید، تنها با داشتن 45 روز سابقه بانکی و بدون داشتن تخصص اقتصادی و با دکترای مدیریت به مدیرعاملی بانک توسعه صادرات نصب می شود؛ تا اینکه در سال جاری، دکتر شرافت اقتصاددان با سابقهی 32 سال خدمت در جمهوری اسلامی ایران که در دوره بحرانزای معاون کل وزارت اقتصاد و دارایی بود و از مذهبیون تحصیل کرده در آمریکا بود از شورای پول و اعتبار بانک مرکزی عزل و به جای او کوروش پرویزیان نصب می شود. حال تعجبی دارد که گفته میشود گروه منحرف و قدرت طلب دست در این فساد دارد؟
آقای حجت الاسلام پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور که قبل از من با کمال دقت و مستندات عوامل این رسوایی را اعلام کرد به خوبی نشان داد که چه کسانی از عوامل اصلی این اختلاس بزرگ پشتیبانی کردند.
وقتی قوه قضائیه در رسیدگی به اتهامات صاحب منصبان دولتی ملاحظه کاری می کند و آقای رئیس جمهور رسیدگی به اتهامات اطرافیان خویش را در دولت خط قرمز می شمارد و در برابر قوقه قضائیه مقاومت می کند و افراد بی لیاقت وابسته و نه شایسته را به کارها می گمارند؛ به رندان سوءاستفادهگر بخش خصوصی، علامت داده می شود که هر خیانتی را می توانند با خیال راحت مرتکب شوند. چنانکه در نطق پیش از دستور اخیر خود گفتم تنها بحث از انحراف فکری و رمالی و جنگیری نیست؛ بلکه بحث از چپاول و زد و بند هم هست. ما با یک گروه منحرف، زورمدار، زرپرست روبهرو هستیم.
در 30 ژانویه 1998 دو مسئول وزارت اقتصاد و دارایی ژاپن به رشوه خواری متهم شدند. مدیرکل ذیربط خودکشی کرد و وزیر اقتصاد استعفا داد. چندی بعد نیز در حالیکه بحران مالی آسیای جنوب شرقی در اوج خود بود، چند تن از کارمندان بانک مرکزی در مهمانی یک شکرت خصوصی به شکل غیرمتعارف پذیرایی شدند. در 10 مارس 1998 پلیس بانک مرکزی را محاصره کرد، تعدادی از کارمندان را دستگیر کرد. دولت نیز رئیس بانک مرکزی را عزل کرد و قول تقدیم لایحه جدیدی برای مبارزه با فساد را داد. شاخص بورس ژاپن کاهش یافت ولی نخست وزیر در تلویزیون حاضر شد و گفت ما به این آثار واقف بودیم ولی احیای اعتماد مردم واجب تر بود.
من به اقای احمدی نژاد، اعضای دولت، رئیس بانک مرکزی، آقای جهرمی و به خصوص آقای پورمحمدی می گویم: خودکشی پیشکشتان؛ استعفا بدهید و بروید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر