بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" زندانی سیاسی علی معزی که در شرایط بسیار خطرناک جسمی بسر می برد همچنان در بند مخوف 209 بدون درمان و در حالت بلاتکلیفی نگهداری می شود.
زندانی سیاسی علی معزی 58 ساله که از بیماری خطرناک سرطان مثانه رنج می برد نزدیگ به 5 ماه است که بدون درمان در حالت بلاتکلیفی در بند مخوف 209 زندان اوین شکنجه گاه وزارت اطلاعات بسر می برد.او به مدت 100 روز در سلولهای انفرادی بسر برد و علیرغم بیماری جانکاه سرطان مثانه و دردهای شدید دائم تحت بازجویی و شکنجۀ جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات قرار داشت.
آخوندی با نام مستعار علوی از بازجویان وزارت اطلاعات شخصا مسئول بازجویی و شکنجۀ جسمی و روحی این زندانی سیاسی را به عهده دارد.علوی جنایتکار علیه بشریت مانع درمان این زندانیان سیاسی است و به او گفته است:« ما تو را آورده ایم که همانند محسن دگمه چی زجر کش کنیم و نه اینکه تو را درمان کنیم».
یکی از دلایل دستگیری زندانی سیاسی علی معزی شرکت در مراسم خاکسپاری شهید راه آزادی مردم ایران محسن دکمه چی می باشد.او همچنین به دلیل حضور 2 فرزندش در شهر اشرف تحت فشارهای شدیدی قرار دارد.
خانواده آقای معزی بطور مستمر به دادستانی و سایر مراکز جهت درمان و تعیین تکلیف وضعیت عزیزشان مراجعه می کنند اما تا به حال پاسخ مشخصی به آنها داده نشده است.
زندانی سیاسی علی معزی 21 خرداد ماه با یورش مامورین وزارت اطلاعات که به فرماندهی آخوندی به نام مستعار علوی بود ربوده شد و به سلولهای انفرادی بند 209 زندان اوین منتقل گردید.خانواده او بیش از 2 ماه از محل بازداشت و شرایط عزیزشان بی خبر بودند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، ربودن زندانیان سیاسی ،عدم درمان بیمارانی که در شرایط بسیار خطرناک جسمی و تهدید آنها به زجر کش کردند و همچنین ماه ها در حالت بلاتکلیفی نگه داشتن آنها را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر خواستار اعزام گزارشگر ویژه حقوق بشر برای بازدید از زندانها،دیدار با زندانیان سیاسی و ملاقات با خانواده ها جهت تهیۀ گزارشی از جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای در ایران است.
فعالین حقوق بشرو دمکراسی در ایران
7 آبان 1390 برابر با 29 اکتبر 2011
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر