۱۳۹۰ مرداد ۲۰, پنجشنبه

همه دیکتاتورها از شبکه‌های مجازی می‌ترسند

article picture


«رژیم نگران آن است که شبکه‌های اجتماعی مجازی، در آستانه انتخابات مجلس فعال شوند و در این فضا، جوانان را به حرکات اعتراضی و افشاگرانه ترغیب کنند.»
جمهوری اسلامی نگران «غائله آفرینی» شبکه‌های اجتماعی ....
وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی سرویس‌های جاسوسی خارجی را متهم کرد که می‌خواسته‌اند از طریق شبکه‌های اجتماعی در آستانه انتخابات مجلس غائله‌آفرینی‌کنند. وی تصریح کرد که "جاسوسان آمریکا" شناسائی شده و ضربه خورده‌اند.
حیدر مصلحی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی، قبلا اعلام کرده بود که قرار است در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی ترورهائی در ایران انجام شود. وی روز چهارشنبه (۱۰ اوت، ۱۹ مرداد) در جمع خبرنگاران اظهارات پیشین خود را نفی کرد و گفت:«گفته بودم همانطور که در انتخابات ۸۸ دیدیم، سرویس‌های جاسوسی دشمنان از طریق شبکه‌های اجتماعی به دنبال ایجاد غائله هستند. ما جاسوس‌های آمریکائی را شناسائی کرده ایم و به آن‌ها ضربه زده‌ایم. آن‌ها ضربه‌های دیگری نیز خواهند خورد.»



مصلحی، درباره درگیری‌های مسلحانه‌ای که میان سپاه پاسداران و گروه "پژاک" در خاک کردستان عراق روی داده است گفت که سپاه موفقیت‌های خوبی کسب کرده و گروه پژاک در حال اضمحلال است. در حالی که سخنگویان پژاک، قبلا اعلام کرده بودند که سپاه نتوانسته به اهداف خود برسد و عملا ناموفق مانده است.
دخالت اسرائيل ثابت نشده است
به‌گزارش خبرگزاری فارس، یکی از خبرنگاران از وزیر اطلاعات دولت دهم پرسید که نتیجه تحقیقات این وزارتخانه در مورد ترور رضائی‌نژاد کارشناس اتمی ایران به کجا رسیده است؟ صالحی در پاسخ گفت:«سرنخ‌هائی به دست آورده‌ایم که امیدواریم ما را به نتیجه مطلوب برساند.»
وی در عین‌حال گفت که هنوز سرنخی که دخالت اسرائيل را در این ترور ثابت کند به دست نیامده است. مصلحی افزود:«اگر رژیم صهیونیستی در این ترور دخالت داشته باشد، باید اعلام کند، اما هنوز چنین چیزی را نگفته‌اند.»
خطر اینترنت و ماهواره
در حالی که وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی از «شناسائی جاسوسان آمریکائی در شبکه‌های اجتماعی» می‌گوید، صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه نیز، در جلسه مسئولان امور قضائی، نسبت به «نفوذ دشمن در فضای رسانه‌ای کشور ابراز نگرانی کرد. وی گفت:«امروز برای همه روشن است که اینترنت و ماهواره چه آثار مخربی بر نسل جوان ما دارد...... این مسئله‌ای است که واقعا هشدارآمیز است و همه ما مسئولان باید برای مقابله با این شبیخون فرهنگی رسانه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام کنیم تا با حفظ انسجام بتوانیم هویت دینی و انسانی ملت خود را حفظ کنیم.»
برخی از ناظران امور ایران سخنان همزمان وزیر اطلاعات و رئیس‌قوه قضائیه علیه شبکه‌های اجتماعی و اینترنت و ماهواره را مقدمه‌ای برای یورش مجدد رژیم به این امکانات مبادله اطلاعات می‌دانند. آن‌ها می‌گویند:«رژیم نگران آن است که شبکه‌های اجتماعی مجازی، در آستانه انتخابات مجلس فعال شوند و در این فضا، جوانان را به حرکات اعتراضی و افشاگرانه ترغیب کنند.»
دویچه وله

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر