۱۳۹۰ دی ۱۲, دوشنبه

دلایل فیلتر سایت رفسنجانی: وجود مصادیق مجرمانه


سخنگوی قوه قضائیه دلایل فیلتر شدن سایت هاشمی رفسنجانی را وجود مصادیق مجرمانه در این سایت عنوان کرد.
به گزارش مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای عصر دوشنبه در بیست و چهارمین نشست خبری خود در پاسخ به این پرسش که چرا سایت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام فیلتر شده است گفت: این سایت ثبت رسمی در داخل نشده است و بر اساس اطلاعات واصله سایت ایشان بنام محسن هاشمی رفسنجانی ثبت شده است.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: قانون در سال 88 بحث جرائم رایانه ای را مطرح کرد که براساس ماده 21 ، 22 و 23 کارگروهی در این قانون تعریف شده که ریاست آن بر عهده دادستان کل کشور است. این کارگروه وظیفه تعیین مصادیق مجرمانه را دارد. همچنین بحث پالایش مصادیق مجرمانه هم به عهده این کارگروه بوده که وزرای اطلاعات، آموزش و پرورش، علوم، ارتباطات، فرهنگ و دادگستری همراه با روسای سازمان تبلیغات ، صدا و سیما، شورای انقلاب فرهنگی در این کارگروه حضور دارند.
وی افزود: اگر سایتی به دستور این کارگروه فیلتر شده مدیر سایت می تواند به این کارگروه شکایت کند. کارگروه نیز هر دو هفته یکبار تشکیل می شود هر چند که خود قوه قضائیه هم در برخی از پرونده ها مستقیما وارد می شود.
محسنی اژه ای با بیان اینکه این کارگروه با 7 نفر رسمیت پیدا می کند گفت: برخی از سایت های اینترنتی در ایران در سامانه سایت ها ثبت شده و برخی ثبت نشده است. افرادی که سایت آنها در داخل کشور به ثبت رسیده اگر مصادیق مجرمانه ای داشته باشند به آنها تذکر و بعضا تا سه بار تذکر داده می شود.



سخنگوی قوه قضائیه افزود: مهرماه سال جاری سایت آیت الله هاشمی رفسنجانی که به نام محسن هاشمی ثبت شده است مصادیق مجرمانه و خلاف واقعی را منتشر کرد و کارگروه تصویب کرد که تذکر داده شود. مدیر سایت پنج مورد تخلف را از سایت حذف کرد ولی دوباره پس از مدتی همان موارد را منتشر کرده و حتی موارد بیشتری را هم در سایت عنوان کرد که در آذرماه امسال دوباره تذکر داده شد. پس از آنکه تذکرات کارگروه کارساز نشد 7 دی ماه امسال سایت هاشمی رفسنجانی فیلتر شد. البته یازدهم دی ماه نامه ای از سوی سایت به کارگروه ارسال شد که هنوز نامه را ندیده ام.
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به خبرنگاری که سئوال کرد که آیا انتشار آخرین خطبه های نماز جمعه هاشمی دلیل فیلتر شدن بوده گفت: خیر، برخی تیترها و زیرنویس ها عنوان مصادیق مجرمانه دارد.
وی در مورد گفته های رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مورد وقوع اختلاسی بزرگتر از اختلاس اخیر گفت: هنوز پرونده یا موردی را ندیده ام. ولی در پرونده اختلاس اخیر آسیب شناسی های خوبی در حال شکل گیری است تا دیگر این موارد تکرار نشود. کمیسیون اصل نود فعالت ترین بخش در این پرونده بود که امیدوارم با همکاری دولت و قوه قضائیه تمهیدات لازم برای جلوگیری از اینگونه فسادها لحاظ شود. البته بانک مرکزی و وزارت اقتصاد هم تصمیماتی گرفته اند که در برخی از موارد نیاز به مصوبات جدید دارد.
محسنی اژه ای در مورد آخرین وضعیت پرونده جاسوس آمریکایی بنام امیر میرزایی حکمتی گفت: دادگاه متهم تمام شده و قرار است وکیل مدافع آخرین دفاعیات را ارائه دهد. حکم هنوز صادر نشده ولی اینکه آمریکا درخواست داده که متهم بازگردد مصداق ضرب المثل سنگ پا است زیرا متهم در داخل ایران جرم انجام داده و طبق قانون باید محاکمه شود.
رئیس دستگاه قضا در مورد اینکه برخی از مدیران هنگام خروج از کشور مطلع می شوند که ممنوع الخروج هستند گفت: افرادی که تابعیت دوگانه دارند اگر در پرونده ای قاضی به این نتیجه برسد که نامبرده در صورت خروج از کشور فرار می کند ممنوع الخروج می شوند .البته برخی از موارد هم ربطی به قوه قضائیه ندارد. به عنوان مثال امور مالیاتی هم می تواند شخصی را ممنوع الخروج کند.
محسنی اژه ای در پاسخ به اینکه آیا دستگاه قضا می تواند اموالی را که به عنوان هدیه توسط متهمان در پرونده فساد مالی اخیر به بستگان یا همسران داده شده است پس بگیرد گفت: خود متهمان اعلام کرده اند اموال موجود بیش از مبلغ فساد است البته کارشناسان ما صدها مورد را شناسایی کرده اند. قوه هم می تواند آنها را ضبط کند اگر مشخص شود این اقلام از طریق همین فساد بانکی بدست آمده‌ا‌ند. حتی جواهر 6 میلیارد تومانی همسر یکی از متهمان را هم می توان مصادره کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر