در ادامه موج تک جنسیتی نمودن دانشگاهها و اعمال سیاست جداسازی کامل مراکز آموزشی در ایران، دانشگاه جامع علمی کاربردی با تفکیک واحدهای دانشگاهی به "زنانه و مردانه" در دفترچههای نام نویسی سال جدید، عملا اجرای طرح تک جنسیتی نمودن این دانشگاه را در دستور کار خویش قرار داده است.
به گزارش دانشجونیوز، دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جدید جدا سازی پسران و دختران پذیرفته شده در این دانشگاهها را جز برنامه ریزیهای آموزشی خویش قرار داده و در دفترچههای نام نویسی، پذیرش دانشجویان را جداگانه به صورت "مردانه و زنانه" طراحی نموده است.
هم چنین گفته می شود به همین خاطر واحدهای دانشگاهی، دچار عدم هماهنگی شده و به علت اینکه ۷۰ درصد دانشجویان این دانشگاه را خواهران تشکیل میدهند و اقدام انجام شده از سوی دانشگاه جامع به لحاظ افزایش هزینهها، ضرر هنگفتی برای مدیران واحدها خواهد داشت.
در همین زمینه وزیر علوم ایران هفته گذشته در گفتگو با خبرگزاری حکومتی فارس از راه اندازی دانشگاههای دخترانه در هر استان خبر داده و گفته بود: "ما چیزی به عنوان تفکیک جنسیتی نداریم. این واژه به ما تعلق ندارد، این واژه برای آن طرف آب است. این واژه را استفاده میکنید و در زمین دشمن بازی میکنید."
پیشتر کامران دانشجو، وزیر علوم ایران، مصوبه تاسیس دانشگاههای تک جنسیتی را مصوبه شوری عالی انقلاب فرهنگی دانسته بود.
اجرای این طرحهای دانشگاهی در حالی است که محمود احمدینژاد پانزدهم تیرماه سال جاری با ارسال نامهای به وزاری علوم و بهداشت خواستار «توقف اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور شده و این اقدامات را سطحی و غیر عالمانه خوانده بود.
اما وزیر علوم راه اندازی دانشگاههای تک جنسیتی را یکی از راه کارهای اسلامی شدن دانشگاهها معرفی کرده و گفته بود: "پیش از انقلاب یک دانشگاه دخترانه به نام مدرسه عالی دختران فعالیت داشت که پس از پیروزی انقلاب اسلامی تغییر نام داد و اکنون با عنوان دانشگاه الزهرا فعالیت میکند. ۳۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است و ما به غیر از این دانشگاه، دانشگاه دخترانه دیگری نداریم."
بنظر میرسد موضوع جداسازی پسران و دختران در دانشگاهها به مسالهای چالش برانگیز بین موافقین و مخالفین دولتی این طرح تبدیل شده است.
علی مطهری، از نمایندگان اصولگرای مجلس ایران، پیشتر در نامهای سرگشاده به احمدینژاد نوشته بود: "بدیهی است امروز که دانشگاههای دخترانه به اندازه کافی نداریم باید در حد امکان از اختلاط جلوگیری کنیم و تلاشهایی که وزیر محترم علوم و همکارانشان انجام میدهند در مسیراسلامی کردن دانشگاهها از نظر ظاهر و محتواست، گرچه اینجانب به برخی از آنها گفتم سرانجام آقایان مشایی و احمدینژاد تحمل نخواهند کرد و این طرح را نیز مانند قانون عفاف و حجاب معلق خواهند کرد و امروز این پیشبینی به حقیقت پیوست."
بر اساس گزارشات پیشین تاکنون دهها دانشگاه دولتی و غیر دولتی مشمول طرح تفکیک و تک جنسیتی نمودن دانشگاهها شده است.
دانشگاههای علامه طباطبایی، دانشگاه امیر کبیر، دانشگاه یزد، دانشگاه بین المللی قزوین، دانشگاه مازندران، دانشگاه مشهد و..... تنها نمونههای کوچکی از اجرای این طرح را به نمایش گزاردهاند.
دانشجونیوز
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر