آزادیخواهی به سبک پاسدار تیر خلاص زن:به دولتها توصیه میکنم که آزادی، عدالت و حق انتخاب ملتهای خویش را به رسمیت بشناسند/جمهوری اسلامی محو رژيم صهيونيستی را با قاطعيت دنبال میكند.
احمدی نژاد در مصاحبه زنده تلویزیونی با شبکه المنار حزبالله لبنان گفت:به دولتها منطقه توصیه میکنم که آزادی، عدالت و حق انتخاب ملتهای خویش را به رسمیت بشناسند.
ایسنا:محمود احمدینژاد شامگاه چهارشنبه در مصاحبه زنده تلویزیونی با شبکه المنار لبنان در پاسخ به سوالی درباره اولویت سیاست خارجی ایران در برابر آرمان قدس و مقاومت با توجه به تحولات منطقهای و بینالمللی تصریح کرد: مسأله قدس فقط مسأله جمهوری اسلامی ایران و یا کشورهای عربی و حتی کشورهای اسلامی نیست، بلکه یک مسأله جهانی است.
وی ادامه داد: قدس قلب منطقه خاورمیانه است و هرکس بر قدس مسلط باشد، میتواند تحولات منطقه را مدیریت کند. سلطهگران، بردهداران و استعمارگرانی که بیش از 300 سال جنگ و تهدید و تبعیض را به جهان تحمیل کرده بودند، قبل از جنگ جهانی اول به این نتیجه رسیدند که باید شیوه جدیدی برای ادامه تسلط خود بر منطقه خاورمیانه که کلید تسلط بر جهان بوده و است، انتخاب کنند. آنان در جنگ اول جهانی و با استفاده از غفلت و خیانت حاکمان برخی کشورها و ضعف حکومت عثمانی به منطقه هجوم آوردند و غیر از ایران تقریباً همه منطقه را تحت سلطه خود قرار دادند و بدین وسیله پایههای تشکیل حکومتی نژادپرست و خشونتطلب را بنا نهادند.
احمدینژاد افزود: رژیم صهیونیستی مبتنی بر اندیشه مادی تاسیس شده و نماینده دنیای استکباری کسانی است که قصد دارند دنیا را بر اساس فریبکاری و خودپرستی اداره کنند.
احمدینژاد با بیان اینکه تمام ماهیت اندیشه مادی را میتوان در رفتار رژیم صهیونیستی مشاهده کرد، یادآور شد: رژیم صهیونیستی ماموریت دارد که مدام در منطقه ناامنی ایجاد کند تا بدینوسیله زمینه و بستر لازم را برای حضور و دخالت مستکبران در منطقه ایجاد کند؛ از اینرو مقابله با این رژیم، مقابله با نظام سلطه و ظالمان جهانی و بردهداران محسوب میشود.
وی گفت: آرمان قدس و حمایت از مقاومت هیچگاه از سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران خارج نخواهد شد و معتقدیم هرکس به دنبال انسانیت است باید در پی محو رژیم صهیونیستی به عنوان نماد ظلم و تبعیض جهانی باشد. جمهوری اسلامی ایران هم این موضوع را با قاطعیت دنبال میکند و هیچگاه آن را از برنامهها و سیاستهای خود کنار نخواهد گذاشت.
احمدینژاد درباره تلاش فلسطینیان در مجامع بینالمللی برای به رسمیت شناخته شدن مرزهای 1967 خاطرنشان کرد: کشور فلسطین از ابتداً وجود داشته است و نظام سلطه به خیال خود، تلاش کرده ملت و کشوری را حذف و رژیم جدیدی را بهجای آن جعل کند. ایران همیشه سرزمین فلسطین را متعلق به فلسطینیان دانسته است.
احمدینژاد افزود: مستکبران در گام اول خواهان تثبیت رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین بودند اما در دستیابی به این هدف شکست خوردند و امروز به عنوان تاکتیک مسأله دو دولت را مطرح کردهاند و البته اگر تشکیل دولت فلسطینی گامی در جهت آزادی کل سرزمین فلسطین و فرصتی برای فلسطینیان باشد، جمهوری اسلامی ایران از این منظر از تشکیل دولت فلسطینی استقبال میکند.
وی در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی جمهوری اسلامی ایران از تحولات کنونی منطقه و تفکیک میان انقلاب و توطئه اظهار کرد: در اینکه ملتهای منطقه از وضعیت موجود ناراضی هستند، تردیدی وجود ندارد. تمام نظرسنجیهای چند ماه قبل نشان میدهد که ملتهای منطقه از شرایط حاکم تهدید نظام سلطه و از نبود آزادی، عدالت و حق تعیین سرنوشت و بهخصوص دخالت مستکبران و در راس آنها آمریکا در امور خود ناراضی هستند. بنابراین تلاش ملتها برای برپایی عدالت، موضوعی طبیعی و مقدس محسوب میشود و هر تحلیلگر سیاسی این انتظار را داشت که در منطقه تحولاتی رخ دهد.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه باید بین حرکتهای مردمی و مدیریت این حرکتها تفاوت قائل شد، تصریح کرد: بسیاری از اوقات اگر چه جنس جنبش و تحولات کاملاً مردمی است اما موضوع مهم و تعیینکننده، مدیریت این جنبش است.
احمدینژاد ادامه داد: بین سیاست داخلی و سیاست منطقهای و بینالمللی هر کشوری باید فصل مشترک وجود داشته باشد؛ به نحوی که این سیاستها هماهنگ و در طول هم قرار داشته باشند و همدیگر را تقویت کنند. بر این اساس هر کسی که در داخل کشور خود آزادی، عدالت و انتخاب آزاد را مطالبه میکند حتما باید در سیاست خارجی هم در مقابل استکبار بایستد چون در غیر این صورت مداخلهگران بیگانه اجازه نمیدهند آزادی و حق تعیین سرنوشت آن ملت تحقق پیدا کند.
وی تاکید کرد: همه ملتها باید مراقب باشند که مطالبه آزادی، عدالت و حق تعیین سرنوشت همراستا با مقابله با استکبار و رژیم صهیونیستی است. کسی نمیتواند ادعای آزادیخواهی و عدالتطلبی داشته باشد و بگوید مخالف رژیم صهیونیستی نیست زیرا رژیم صهیونیستی عامل اصلی بیعدالتی، ظلم و تحدید آزادی بهشمار میرود.
احمدینژاد یادآور شد: ملتهایی که به دنبال آزادی و عدالتطلبی هستند نباید این مطالبه آنها مقابله با رژیم صهیونیستی و سلطه غربیها را تضعیف کند بلکه این مطالبات باید ضدیت این ملتها با مستکبران را هر چه بیشتر تقویت کند.
احمدینژاد اظهار کرد: معیار انقلابی بودن این است که فرد تا چه اندازه مخالف موجودیت رژیم صهیونیستی و سلطه آمریکا و غرب بر منطقه است. نمیشود کسی ادعای انقلابی بودن داشته باشد و از سوی دیگر با موجودیت رژیم صهیونیستی و سلطه غرب موافق باشد.
وی گفت: نباید اجازه داد که غربیها بر منطقه مسلط شوند و اگر مشکلی در کشوری وجود دارد، مردم و مسئولان آن باید با گفتوگو و تفاهم و با راهحل انسانی مشکلات را برطرف کنند و باید توجه داشت که توسل به درگیری داخلی و کشتار از هر طرف که باشد به سود صهیونیستهاست. کشورهای منطقه با فرهنگ اسلامی و تاریخی غنی خود میتوانند مسایل خود را با تفاهم حل و فصل کنند.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره تلاش برای وقوع درگیری داخلی در سوریه خاطرنشان کرد: آرزوی غربیها این است که همان اتفاقی که در لیبی رخ داد در آنجا هم بیفتد. سلطهگران هیچگاه به دنبال حل مشکل در لیبی نبودند و برای خدا و انسانیت کاری نمیکنند. برای آنها فقط پول، نفت و سلطه سیاسی اهمیت دارد و از اینرو مردم و دولت سوریه هم باید هوشیار باشند و تلاش کنند در کنار هم و با تفاهم مسایل را برطرف کنند و اصلاحاتی را که لازم است، خودشان انجام دهند و توجه داشته باشند که غربیها برای هیچکس اصلاحات، آبادانی و عزت نخواهند آورد. آنها صرفاً بهدنبال مدیریت حرکتهای مردمی منطقه هستند و برای این کار حتی به اقدامات نظامی نیز متوسل میشوند. همه بدبختیهای ملتهای منطقه بهخاطر دخالتهای غربیهاست.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: به دولتها منطقه توصیه میکنم که آزادی، عدالت و حق انتخاب ملتهای خویش را به رسمیت بشناسند و با برنامه زمانبندی شده در مسیر تفاهم گام بردارند و اجازه ندهند غربیها در امور داخلی کشورشان دخالت کنند.
وی در پاسخ به سوالی درباره مواضع غافلگیرکننده اخیر ترکیه در خصوص تحولات منطقه اظهار کرد: ایران به صورت مداوم با دوستان ترکیهای خود در خصوص مهمترین مسایل منطقهای در حال مذاکره و تبادلنظر است اما همه باید آگاه باشند که توطئههای غربیها بسیار پیچیده است. برای آنها ترکیه، ایران، سوریه، مصر و عربستان اهمیت ندارد و نمیخواهند هیچکدام از این کشورها پیشرفته و قدرتمند باشند؛ لذا همه کشورها باید مراقبت کنند که در کوتاهمدت از هیچکدام از آنها علیه دیگری استفاده نشود.
احمدینژاد با بیان اینکه غربیها به دنبال تسلط بر منطقه هستند و قصد دارند هزینه این تسلط را از جیب ملتهای منطقه تامین کنند، تصریح کرد: در موضوع لیبی به جای اینکه برای برقراری مذاکره و تفاهم بین گروه معارض و دولت لیبی تلاش شود، متاسفانه عدهای در خط دشمن قرار گرفتند و البته سازمان ملل هم در این خصوص اشتباه تاریخی مرتکب شد و نشان داد که ابزار دست استعمارگران است. شورای امنیت نباید اجازه دخالت نظامی در لیبی را صادر میکرد و باید گروه میانجیگری انتخاب میشد و از ظرفیتهای سیاسی برای رفع مشکل استفاده میکرد. اقدام آنها نشان داد که نمیخواهند مشکل حل شود و قصد دارند دشمنی و کینه باقی بماند تا بهانهای برای تسلط آنها وجود داشته باشد.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: هدف غربیها از حوادث اخیر و دخالت در مسایل منطقه، نجات رژیم صهیونیستی است و طرح موضوع دو دولت یک حرکت تاکتیکی در این خصوص محسوب میشود و یقیناً نجات رژیم صهیونیستی بستگی به این دارد که طرح دو دولت را بپذیرد؛ البته این رژیم در ظاهر نقش بازی میکند اما مدیران پشت صحنه آمریکا تصمیم خود را در این خصوص اتخاذ کردهاند. رژیم صهیونیستی امکان ادامه حیات ندارد مگر اینکه به رسمیت شناخته شود و این موضوع هم در سایه طرح دو دولت امکانپذیر است و آنان با این طرح در حقیقت امتیاز کوچکی میدهند تا در درازمدت خود را بازسازی کنند.
وی افزود: دولتها و ملتهای منطقه باید مراقب باشند که در تحولاتی که اتفاق میافتد خط مقاومت تضعیف نشود چرا که در این صورت همه کشورها و ملتهای منطقه حتی ترکیه، عربستان و مصر در خطر خواهند بود.
احمدینژاد خطاب به ملتهای منطقه اظهار کرد: باید تمرکز همه شعارها علیه رژیم صهیونیستی و غلبه آمریکا بر منطقه باشد چرا که اگر اینان تضعیف شوند، تمام دیکتاتوری، تبعیض و بیعدالتی در دنیا از بین خواهد رفت.
احمدینژاد همچنین در پاسخ به سوالی درباره صفبندیهای جدید در منطقه با توجه به خروج آمریکا از افغانستان و عراق افزود: فکر نمیکنم غربیها بخواهند از عراق و افغانستان خارج شوند چرا که آنها فشار سنگینی به دولت عراق وارد میکنند تا حضورشان را در این کشور تمدید کنند و در افغانستان هم آقای اوباما نیروهای نظامی جدیدی وارد کرده است. چنین احساس میشود که نوعی بازگشت به دوره استعمار که با نیروی نظامی مناطق و سرزمینها را اشغال میکردند در حال وقوع است، با این تفاوت که این بار قصد دارند هزینه اقدامات نظامی را از ملتها دریافت کنند. به طور مثال در لیبی دو طرف جبهه درگیری لیبیایی بودند و به واسطه اقدامات آنها زیرساختهای لیبی از بین رفت و در نهایت غربیها درصدد هستند با کمترین هزینه در جایگاه مدیریت تحولات قرار بگیرند و در اصل ثمره این تحولات در اختیار غربیها قرار بگیرد.
وی گفت: همه باید آگاه باشند که سلطهگران قصد دارند به نام دینداری، آزادیخواهی و تفاوتهای مذهبی همه را به جان هم بیندازند؛ لذا هرکس حتی اگر حقوق قانونی خود را مطالبه میکند باید به گونهای رفتار کند که به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی نباشد و این نیازمند هوشمندی است.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: معیار سنجش هرگروه، حزب و شخصیت سیاسی برای آزدیخواهی و عدالتطلبی این است که اگر با رژیم جنایتکار صهیونیستی و سلطهگرای آمریکا مخالفت مبنایی دارد، شعار او برای عدالت و آزادی صادقانه است اما چنانچه با رژیم صهیونیستی و سلطه آمریکا مخالفت مبنایی و سازشناپذیر ندارد، شعارهایش هم درست نیست و اسلام آمریکایی را دنبال میکند زیرا اسلام ناب نمیتواند با رژیم صهیونیستی و آمریکا سازش کند.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره مواضع ایران در خصوص تحولات بحرین و لزوم توقف سرکوب و کشتار تظاهراتکنندگان نیز تصریح کرد: ملت ایران به همه ملتها علاقهمند است و هرجا انسانی کشته میشود متاثر میشود. در خصوص بحرین هم معتقدیم که دولت و مردم این کشور باید با گفتوگو و تفاهم مسائل خود را حل کنند و آزادی و عدالت و انتخاب آزاد را به رسمیت بشناسند؛ البته در موضوع بحرین واقعا نیازی به دخالت عربستان نبود و از این موضوع متاثر شدیم. انتظار داشتیم دولت عربستان، برادرانه به حل مشکل کمک کند و این انتظار همچنان وجود دارد که مردم بحرین را برادران خود بدانند و در مسیر ایجاد تفاهم گام بردارند، نه اینکه با نیروی نظامی به دنبال سرکوب مردم باشند.
وی با تاکید بر اینکه همه مسائل را نمیتوان با توسل به خشونت و نیروی نظامی حل و فصل کرد، افزود: همه باید مراقب باشند که غربیها از برادر علیه برادر استفاده نکنند. اطلاعات دقیقی وجود دارد که سلطهگران برای همه کشورهای عربی برنامه دارند؛ لذا این کشورها باید ضمن تقویت اتحاد و برادری، اصلاحات مورد نیاز را انجام دهند و به مطالبات مردم خود احترام بگذارند تا مجال دخالت به بیگانگان داده نشود.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران با عربستان و سایر کشورهای عربی منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران علاقهمند است با همه کشورها بهویژه کشورهای منطقه روابط برادرانهای داشته باشد و در این راستا بارها به کشور عربستان سفر و در جلسه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شرکت کرده و دست برادری به سوی آنها دراز کردهایم. دشمنان نمیخواهند بین کشورهای منطقه اتحاد و همدلی وجود داشته باشد ولی با این وجود، جمهوری اسلامی ایران همچنان به رایزنیهای خود ادامه میدهد و حداکثر تلاش را بهکار میگیریم که منطقه مجدداً تحت سلطه غربیها قرار نگیرد و از طرف دیگر ملتها به حق خود برسند و معتقدیم در فضای دوستانه میتوان همه این اقدامات را انجام داد.
احمدینژاد گفت: ملت ایران با همه ملتها رابطه دوستانه داشته و با کسی جز رژیم صهیونیستی دشمنی ندارد و مخالف بیعدالتی، ظلم، وابستگی و تحقیر است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر برقراری روابط نزدیک بین ایران و مصر اظهار کرد: مصر کشوری بزرگ با تمدنی کهن و ملتی با فرهنگ است و اگر ایران و مصر کنار هم قرار بگیرند، رژیم صهیونیستی و سلطهگران جایگاهی در منطقه نخواهند داشت.
احمدینژاد ادامه داد: ملتهای اسلامی از ظرفیتهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی گستردهای برخوردار هستند که اگر در کنار هم باشند، میتوانند قدرت بزرگی تشکیل دهند. البته رذالت غربیها این است که با تزویر و فریبکاری اجازه ندهند این ملتها در کنار هم قرار گیرند. آنان در حالی که خودشان از اختلافات تاریخی و مذهبی عمیقی برخوردارند با هم اتحاد دارند اما با فتنهگری و اختلافافکنی نمیگذارند کشورهای اسلامی که از اصول مشترکی برخوردار هستند در کنار هم قرار بگیرند.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: اگر کشورهای اسلامی منطقه در کنار هم قرار بگیرند هیچ قدرتی نمیتواند با آنها مقابله کند و در چنین صورتی میتوانند مناسبات دنیا را به نفع صلح و عدالت اصلاح کنند.
وی افزود: ایران و مصر از نقش محوری برخوردار هستند که اگر کنار هم باشند کل منطقه، آزاد و رژیم صهیونیستی از منطقه حذف خواهد شد. در کنار هم قرار داشتن ایران و مصر به این معناست که کل منطقه با هم هستند.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره موضوع هستهای جمهوری اسلامی ایران نیز یادآور شد: با توجه به تحولات کنونی، موضع غربیها درباره موضوع هستهای ایران را هم میتوان در چهارچوب اهداف نظام سلطه برای منطقه تحلیل کرد. رژیم صهیونیستی بیش از 200 کلاهک اتمی در اختیار دارد اما هیچ ایرادی به آن گرفته نمیشود. برخورد آنها با فعالیتهای هستهای صلحآمیز ملت ایران نشاندهنده این است که نمیخواهند هیچ یک از کشورهای اسلامی پیشرفته و قدرتمند باشند.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه موضوع هستهای ایران، مسألهای تمام شده است، گفت: سلطهگران همه توان خود را بهکار گرفتند که ایران هستهای نشود اما امروز ایران هستهای است و اگر آنها بخواهند همان مسیر گذشته را که با شکست مواجه شده مجدداً ادامه دهند بیتردید باز هم شکست خواهند خورد.
وی اظهار کرد: ملت ایران در موضوع هستهای طلبکار است چرا که با وجود عمل کردن به تمام تعهدات خود از حقوق خود محروم بوده است و آژانس بینالمللی انرژی اتمی به جای کمک به ایران، مزاحمت ایجاد کرده و برخلاف قوانین، کشورمان را تحریم کرده است.
احمدینژاد تصریح کرد: در موضوع هستهای ایران، عقبنشینی معنا ندارد و هیچگاه از اصول خود عقبنشینی نخواهیم کرد و معتقدیم که غربیها باید تقابل را به تعامل تبدیل کنند. در اینصورت ملت ایران از آن استقبال خواهد کرد.
احمدینژاد افزود: جمهوری اسلامی ایران به صراحت اعلام کرده که برای پیشبرد سیاست خارجی خود احتیاجی به بمب اتم ندارد. ملت ایران با اندیشه، فرهنگ و انسانیت امور خود را جلو میبرد و پیروزی را در این مسیر میدانیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره همکاری جمهوری اسلامی ایران با روسیه در موضوع هستهای با وجود رای مثبت این کشور به تحریم علیه ایران، گفت: البته روسها تلاش میکنند اقدامات مثبتی در موضوع هستهای ایران انجام دهند و ایران از آن استقبال میکند اما بدون تردید حد و مرز ملت ایران در همکاری با سایر کشورها حقوق و استقلال کشورشان است و در این چهارچوب تا جایی که حق اساسی و استقلال کشورمان آسیب نبیند، همکاری خواهیم کرد.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره دلایل پیشرفتها و موفقیتهای جمهوری اسلامی ایران با وجود اعمال فشارها و تحریمهای گوناگون نیز گفت: هر ملتی با اعتماد به نفس میتواند در مسیر پیشرفت و عزت گام بردارد. مهم این است که یک ملت به قدرت و توان خود باور داشته و با اتکا به خدا حرکت کند.
احمدینژاد ادامه داد: خدا انسانها را بدون یاور قرار نداده است و در هر مقطع تاریخی ولی و نصیر برای مومنین قرار داده است و انسان میتواند از این ظرفیت استفاده کند. ضمن اینکه باید خود را باور کرده و با توکل به خدا و یاری از ولی خدا در مسیر پیشرفت و عزت گام برداشت چرا که عزت و قدرت حقیقی متعلق به خداست.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره احتمال حمله نظامی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: صهیونیستها و اربابان اصلی که پشت پرده آمریکا هستند، آرزو دارند به ایران ضربه بزنند. ایران و ملتهای منطقه برای آنان به کابوس تبدیل شدهاند چرا که ملت ایران خط سیر سلطه و استعمار آنان را شکسته است. آنها برای تسلط 300 ساله بر منطقه نقشه کشیده بودند اما بیداری ملتهای منطقه و قدرت ملت ایران همه طراحی آنها را خنثی کرده است.
احمدینژاد تاکید کرد: صهیونیستهای ورشکسته، بیفرهنگ و جنایتکار آرزو دارند که به ایران ضربه بزنند و در فکر آن هم هستند اما میدانند که پاسخ ایران به هرگونه اقدام آنها کوبنده و پیشمانکننده خواهد بود. ایران با 75 میلیون جمعیت، سرزمینی بزرگ، کشوری ثروتمند و قدرتمند است و اگر اشاره کند، همه آنها را پشیمان خواهد کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر