۱۳۹۰ اسفند ۱۱, پنجشنبه

مدیر سایت شبکه اجتماعی متخصصان ایران از 50 روز پیش در انفرادی اوین

article picture


اطلاعات رسیده به "العربیه.نت" سلیمانی نیا روز 10 ژانویه 2012 توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی امحمد سلیمانی نیا طراح و مدیر سایت شبکه اجتماعی (U24) متخصصان ایران، 50 روز است که در بی خبری کامل در انفرادی بند 209 زندان اوین تهران به سر می برد.
بنا به یران
بازداشت شد. تا چند هفته هیچ گونه اطلاعی از نهاد بازداشت کننده و محل نگهداری او در دست نبود. مراجعه های مکرر مادرش به دادسراهای مختلف هم نتیجه بخش نبود و وکلا به خانواده او اطلاع دادند که قادر به انجام کاری برای او نیستند.
چندی پیش نیروهای امنیتی به مادر سلیمانی اطلاع دادند که پسرش در بند 209 زندان اوین به سر می برد و او را تهدید کردند که در صورت اطلاع رسانی در این خصوص، دیگر او را نخواهد دید. آن ها همچنین قول مساعد برای ملاقات دادند و تاریخی به این منظور تعیین کردند.
همزمان سایت شبکه اجتماعی متخصصان ایران از دسترس خارج شد.



روز موعود مادر سلیمانی نیا برای ملاقات به زندان اوین مراجعه کرد اما مسئولان زندان به او اطلاع دادند که قراری برای ملاقات وجود ندارد. اصرارهای مادر سلیمانی نیا باعث شد مسئولان زندان، شرط ملاقات را حضور بازجو اعلام کردند و برای هفته پس از آن قول انجام ملاقات دادند.
روز وعده داده شده هم مادر سلیمانی نیا به زندان رفت و پس از جر و بحث با مسئولان زندان که بار دیگر وجود قرار برای ملاقات را نفی کردند، سرانجان با فرزندش به صورت کابینی دیدار کرد.
در این دیدار محمد سلیمانی نیا به مادر خود گفته است که داستان سر درازی دارد و منتظر آزادی او در آینده نزدیک نباشد.
محمد سلیمانی نیا طراح و مدیر سایت متخصصان ایرانی است که در آن اطلاعات حرفه ای و نخصصی بیش از 60 هزار کاربر متخصص ایرانی نگهداری می شود.
او موسس نخستین شبکه اینترنت خصوصی در ایران است. سایت هایی همچون "صادق هدایت" پايگاه های خبری برخی نهادهای مدنی و سازمان های نيمه دولتی از جمله "ايران تئاتر"، "خانه موسيقی" ، "بازنگار- خانه وبلاگ های فارسی زبان" و "وبلاگ فرهنگستان هنر" توسط محمد سليمانی نيا ثبت و راه اندازی شده است.
محمد سليمانی نيا همچنين مترجم کتاب پروفروش "عطر سنبل، عطر کاج" نوشته فيروزه دوماست.
پیش از این 140 تن از نويسندگان، روزنامه نگاران، هنرمندان و فعالان مدنی با امضای بيانيه ای نسبت به بازداشت محمد سليمانی نيا، مترجم، اعتراض کردند و خواستار آزادی فوری و بدون قيد شرط وی شدنده بودند.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر