۱۳۹۰ شهریور ۱۴, دوشنبه

دبيرستان دانشگاه در سراوان در آستانه تعطيلی


خوابگاه دبيرستان دانشگاه سراوان كه امكان اقامت و ادامه تحصيل دانش‌آموازان روستاهاي محروم اين منطقه را ميسر كرده بود به دليل بدهي‌هاي اين مدرسه در حال تعطيلي است. اين مدرسه همچنين حق‌التدريس دبيران خود را نيز نتوانسته بپردازد...
به گزارش خبرنگار اجتماعي فرهنگي شبكه خبري آتي‌نيوز؛ در حالي كه تنها دو هفته تا شروع سال تحصيلي جديد زمان باقي مانده است تنها دبيرستان شبانه‌روزي سراوان كه امكان ادامه تحصيل براي دانش‌آموزان محروم روستايي اين منطقه را فراهم مي‌كند در آستانه تعطيلي قرار گرفته است.
براساس بررسي خبرنگار آتي‌نيوز اين مدرسه بدهي قابل توجهي به دبيران خود بابت حق‌التدريس آنها دارد و از سوي ديگر بدهي قابل توجهي به كسبه و بازاريان دارد.



عبدالعزيز جمشيدزهي نماينده مردم سراوان در مجلس شوراي اسلامي درباره علت بدهي اين مدرسه به بدهكاري اين دبيرستان به خوار و بار فروشان و بازار اشاره كرده و افزود: بخش اعظم بدهي‌هاي اين دبيرستان متوجه بازار و كسبه است زيرا مسئولان مدرسه براي تامين غذاي دانش‌آموزان اقلامي چون برنج و نخود و لپه و امثالهم خريده‌اند و نتوانسته‌اند پول آن را بپردازند و اينك به همين دليل در آستانه تعطيلي خوابگاه مدرسه قرار داريم كه دانش آموزان محروم روستايي در آن ساكن مي‌شدند.
نماينده مردم سراوان، سيب و سوران و زابلي در مجلس شورا اسلامي با نگراني از وضعيت دبيرستان دانشگاه در سراوان گفت: خوابگاه اين دبيرستان در حال تعطيلي است زيرا توان مالي اين مدرسه ديگر به گونه‌اي نيست كه بتواند جوابگوي هزينه‌هاي خورد و خوراك دانش‌آموزان باشد.
اين نماينده مردم سيستان و بلوچستان با اشاره به وضعيت دانش‌اموزان محروم منطقه و داشتن چشم اميد به مدرسه‌اي كه با هزينه دانشكده كشاورزي و منابع‌طبيعي فرصت‌هاي آموزشي ايجاد كرده است افزود: در چندماهه اخير بنده با رييس‌جمهور، معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور آقاي عزيزي، وزير آموزش و پرورش، وزير علوم تحقيقات و فن‌آوري و ساير دست‌اندركاران استاني نامه نوشتم و تقاضاي رسيدگي كردم اما تا كنون هيچ اقدامي براي رفع مشكلات اين دبيرستان آن هم در آستانه سال تحصيلي نشده است.
جمشيدزهي با گله‌مندي از رفتار مديران كلان و ارشد كشور تصريح كرد: به جاي آنكه بيايند و سد افتتاح كنند يا برنامه‌هايي كه معلوم نيست اثرش چه موقع هويدا مي‌شود با 400 تا 500 ميليون تومان اعتبار مي‌توانند سرنوشت بيش از 500 دانش‌آموز را به سمت تعالي سوق دهند.
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: در حوزه تربيت نيروي انساني آن هم در منطقه كم‌برخوردار شرق كشور هزينه كردن چنين اعتباري رقمي قابل توجه نيست.
نماينده مردم سراوان اظهار گله‌مندي كرد و گفت: متاسفانه حق‌التدريس معلمان و دبيران اين مدرسه مدتهاست عقب افتاده و مشخص نيست چرا وزير آموزش و پرورش براي آموزش در مناطق محروم اين چنين بي‌توجهي مي‌كند.
جمشيدزهي از خيرين و مردم تقاضا كرد با توجه به بي‌توجهي دولتمردان در تامين مخارج اين مدرسه آستين بالا زده و براي جلوگيري از آواره شدن تعداد زيادي دانش‌آموز دختر و پسر مقطع دبيرستان و محروم ماندن آنها از ادامه تحصيل فكري بكنند و اقدامي رقم بزنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر