مجلس خبرگان جمهوری اسلامی از مسئولان آموزش عالی در ايران خواست طرح تفکيک جنسيتی در دانشگاهها را اجرا کنند.
در بیانیه پایانی دهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری آمده است که «از مسئولین آموزش عالى مى خواهیم در مراكز آموزشى نسبت به اجرای طرحهایى چون تفكیک جنسیتى كه موجب حفظ حرمت و صیانت بیشتر نسل جوان مىشود اقدام نمایند».
به گزارش رادیو فردا، اين مجلس در بيانيه پايانی دهمين اجلاسش با تاکيد بر ضرورت اجرا شدن طرح تفکيک جنسيتی در دانشگاهها افزوده است که اين طرح «موجب حفظ حرمت و صيانت بيشتر نسل جوان میشود».
طرح تفکيک جنسيتی دانشگاهها يکی از پرحاشيهترين طرحها در دولت دهم محسوب میشود که اجرايش با واکنشهايی همراه بوده است. از جمله محمود احمدینژاد، رئيس جمهوری اسلامی ايران، در مقطعی از وزير علوم دولتش خواست که اجرای آن را متوقف کند.
همزمان با بالا گرفتن بحث تفکیک جنسیتی دانشجویان دختر و پسر از مهرماه سال جاری در دانشگاههای ایران، محمود احمدینژاد خواستار توقف بازنشسته شدن «بیرویه» اساتید و تفکیک جنسیتی در دانشگاهها شد.
رئیس جمهور اسلامی ایران در نامه خود به وزرای علوم و بهداشت از تفکیک جنسیتی در برخی دانشگاهها انتقاد کرده و آن را «سطحی و غیر عالمانه» خواند.
وی در این نامه گفت: «شنیده شده که در برخی دانشگاهها، رشتهها و کلاسهای تکجنسیتی بدون لحاظ تبعات اعمال میگردد. ضروری است فوری از این اقدامات سطحی و غیرعالمانه جلوگیری شود.»
این در حالی است که به گزارش خبرگزاریها، طرح تفکیک جنسیتی دانشگاهها از سوی وزارت علوم مطرح شده است.
این در حالی است که کامران دانشجو پیشتر در نشستی با روسای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی با تأکید بر «اسلامی شدن دانشگاهها» بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفته بود: «قصد داریم از اول مهرماه اگر امکانات برای جدا شدن کلاسهای زن و مرد نیست، دانشجویان در کلاسهای درسی در دو ردیف جداگانه بنشینند.»
وی گفته بود که «واژه تفکیک جنسیتی نه از ماست و نه مدون شده در وزارت علوم است و قصد این وزارتخانه مصوب کردن شورای عالی انقلاب فرهنگی است.»
آقای دانشجو همچنین در پاسخ به انتقاد برخی از افراد به تلاش وزارت علوم برای اجرایی کردن این مصوبه بعد از ۲۴ سال گفت: «این افراد از این که این موضوع اجرایی میشود میسوزند یا این که خوشحال بودند که ۲۴ سال این موضوع اجرایی نشده است.»
مجلس خبرگان در بيانيهاش همچنين نسبت به هرگونه حرکتی که آن را در آستانه انتخابات «فتنهانگيز و چالشزا» ناميده هشدار داده و همچنین خواستار حمایت از «جهاد اقتصادی» شده است.
هرانا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر