حسین همدانی، فرمانده سابق سپاه تهران بزرگ میگوید: «بیش از ۹۰ درصد امکانات سپاه تهران بزرگ در ساز و کار جنگ نرم قرار گرفته و در روز نهم دی افسران جنگ نرم ما مانور خواهند داشت.»
به گزارش خبرگزاری فارس، آقای همدانی این مطلب را روز شنبه (سوم دی) در مراسم تودیع خود بیان کرده و گفته است: «توانمندی سپاه تهران بزرگ آنقدر بالا است که میتواند با همه تهدیدات مقابله کند.»
آن طور که همدانی گفته است: «توانمندی و ظرفیت سپاه تهران بزرگ بسیار بالا است و تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرمی که در تهران مطرح است توسط بسیجیان با فکر خنثی میشود.»
این فرمانده سپاه در بخش دیگری از سخنان خود به حضور نیروهای بسیج در سرکوبهای سال ۸۸ اشاره کرده و گفته است: «در دوران فتنه برخی بسیجیان ماهها مغازه خود را بسته، از ماموریتهای خود عزل شده و از محل کارشان اخراج شدند.»
وی در عین حال ادعا کرده در جریان ناآرامیهای پس از انتخابات ۱۰۰ نیروی بسیج زخمی شدهاند، اما برخلاف ادعای قبلی دیگر فرماندهان بسیج و سپاه هیچ اشارهای به کشته شدن نیروهای بسیج در این درگیریهای نکرده است.
سپاه تهران بزرگ به فرماندهی حسین همدانی در جریان ناآرامیهای پس از انتخابات یکی از ارگانهای نظامی سرکوب کننده معترضان به نتیجه انتخابات بود.
این سپاه پس از پایان ناآرامیهای خیابانی آن طور که فرمانده سابق این نیرو اعلام کرده است تلاشهای گستردهای برای آنچه «جنگ نرم» مینامد، آغاز کرده است.
همدانی پیشتر از فعالیت دو مرکز جنگ سایبری در سپاه تهران خبر داده و گفته بود «بیش از دو هزار وبلاگنویس برای حضور در جنگ سایبری شناسایی و سازماندهی» شدهاند
............
انتقاد از رکود مركز بررسی جرائم سازمان يافته سپاه
سایت امنیتی «بولتننیوز» از ناکارآمدی٬ رکود و کوتاهی مرکز بررسی جرائم سازمان یافته سپاه در برخورد با سایتها و وبلاگهای «هرزهنویس» و «مجرمان اینترنتی» انتقاد کرد.
این سایت روز شنبه (سوم دی) نوشته که مرکز بررسی جرائم سازمان یافته سپاه در برخورد با سایتهای «ضدارزشی»٬ «ضداخلاقی» و «مبتذل» بیش از چهار سال است که دچار رکود شده است.
این مرکز اسفند ماه سال ۱۳۸۷ از دستگیری ۵۰ نفر از «عوامل و مدیران سایتهای پورنوگرافی» خبر داده بود که به نوشته «بولتننیوز» تاکنون خبری درباره احکام قضائی آنها منتشر نشده است.
از آن زمان تاکنون آنطور که «بولتن نیوز» نوشته است٬ این مرکز در برخورد با جرايم اینترنتی کوتاهی کرده و باید در این خصوص پاسخگو باشد.
این سایت در ادامه با انتقاد از «حجم گسترده توهین به امام هادی در فیس بوک» و «افزایش گروههای همجنسگرا» در فضای مجازی٬ از سپاه پاسداران خواسته با چنین «مجرمان اینترنتی» برخورد کند.
مرکز بررسی جرائم سازمان یافته، یکی از مراکز وابسته به فرماندهی پدافند سایبری سپاه است که در سال ۱۳۸۶راهاندازی شده است.
وظایف این مرکز٬ نظارت و بررسی جرائم سازمان یافته «تروریستی، جاسوسی، اقتصادی و اجتماعی» در فضای مجازی اعلام شده است.
این مرکز وبسایتی تحت عنوان «گرداب» دارد که در ناآرامیهای پس از انتخابات سال ۸۸، تصاویر معترضان را منتشر کرد و خواهان آن شد تا این افراد از سوی مردم «شناسایی» شوند |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر