۱۳۹۰ آبان ۱۶, دوشنبه

مجلس آخوندی ازادامه تحقیقات پیرامون اختلاس یک‌هزار میلیاردی جلوگیری کرد

article picture
هیئت رئیسه مجلس آخوندی از ادامه تحقیق و تفحص جلوگیری کرد
وی عنوان کرد: در حالی که داشتیم به سرنخ‌های بیشتری در این پرونده بزرگ اختلاس پی می‌بردیم هیئت رئیسه مجلس از ادامه تحقیق و تفحص جلوگیری کرد. به اعتقاد اعضای تیم تحقیقی اگر فعالیت ما تا ۶۰ روز دیگر ادامه داشت می‌توانستیم بیش از سه هزار میلیارد تومان اسناد و مدارک تخلف در این شرکت‌ها را اثبات کنیم.
سلامت نیوز : جعفر زاده رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تأمین‌اجتماعی مجلس چند روز پیش از اختلاس یک‌هزار میلیارد تومانی در ۱۵۰ شرکت زیرمجموعه سازمان بازنشستگی و شستا خبر داد که مسئولان تأمین اجتماعی و تعدادی از نمایندگان مجلس نسبت به تکذیب این خبر اقدام کردند.
18 ماه پیش در مجلس شورای اسلامی تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی در مدیریت علی ذبیحی در این سازمان به تصویب رسید و حال پس از اتمام این تحقیق و تفحص سلیمان جعفر زاده از اختلاس هزار میلیارد تومانی در این سازمان و سازمان بازنشستگی کشوری خبر داد و عنوان کرد: اگر هیئت رییسه مجلس از ادامه کار جلوگیری نمی‌کرد، می‌توانستیم بیش از سه‌هزار میلیارد تومان اسناد و مدارک تخلف در این شرکت‌ها را اثبات کنیم.



از جمله مجموعه‌هایی که انگشت اتهام به سوی آن برای بخشی از اختلاس هزار میلیارد تومانی اشاره شده «شستا» است این کلمه مخفف «شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی» است که با هدف «حفظ و ارتقای ارزش واقعی ذخایر بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی» در سال 1365 تأسیس شده است. این هدف در حالی برای «شستا» در نظر گرفته شد که در سال‌های گذشته همواره بدهی‌های دولت به سازمان تأمین‌اجتماعی به گسترده شدن این شرکت سرمایه‌گذاری کمک کرد.
جعفرزاده، رئیس کمیته تحقیق و تفحص در مورد دلایل تأخیر ارایه گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین‌اجتماعی می‌گوید: چالش‌های پیش‌رو در این پرونده آنقدر زیاد است که بنده با وجود اینکه دو دوره نماینده مجلس شورای اسلامی بوده‌ام در این هشت سال هیچ موردی مانند تحقیق و تفحص از سازمان تأمین‌اجتماعی اینچنین سیاسی نشده بود.
هیئت رئیسه مجلس از ادامه تحقیق و تفحص جلوگیری کرد
وی عنوان کرد: در حالی که داشتیم به سرنخ‌های بیشتری در این پرونده بزرگ اختلاس پی می‌بردیم هیئت رئیسه مجلس از ادامه تحقیق و تفحص جلوگیری کرد. به اعتقاد اعضای تیم تحقیقی اگر فعالیت ما تا ۶۰ روز دیگر ادامه داشت می‌توانستیم بیش از سه هزار میلیارد تومان اسناد و مدارک تخلف در این شرکت‌ها را اثبات کنیم.
با آغاز تحقیق و تفحص فشارهای سیاسی آغاز شد
وی یاد آورشد: از روز اولی که طرح تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی آغاز شد بلافاصله با فشارهای سیاسی از سوی بسیاری از چهره‌ها و حتی هیئت رئیسه مجلس مواجه شدیم چرا که نمایندگان حاضر در تیم تحقیق و تفحص به سراغ شرکت‌هایی رفتند که ۶۰ سال هیچگونه نظارتی بر عملکرد آن‌ها نبوده است. همین شرکت‌ها تهمت‌ها و افتراهای بسیاری به گروه تحقیق و تفحص وارد کردند ولی ما به دور از تمام این حاشیه‌ها به کارمان ادامه دادیم.
اگر تخلفی در شستا باشد یک هزارم، هزار میلیارد تومان هم نیست
محمد علی یزدانجو مدیر عامل شرکت سازمان تأمین اجتماعی«شستا» در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس در این باره گفت: تخلف هزار میلیارد تومانی مربط به سازمان تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری است؛ اگر تخلفی در شستا صورت گرفته یک هزارم، هزار میلیارد تومان هم نیست
وی درباره تخلف در سازمان تأمین اجتماعی و شرکت‌های شستا اظهار می‌دارد: هزار میلیارد تومان تخلفی که از سوی یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس اعلام شده برای سازمان تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری است و شستا جزئی از مجموعه تأمین اجتماعی است.
وی ادامه داد: سهم شستا و مجموعه سازمان تأمین اجتماعی از این هزار میلیارد تومان هنوز مشخص نشده است.
شستا هیچ تخلفی را انجام نداده است
یزدانجو می‌گوید:‌ هیچ تخلفی که در شستا شناسایی شده و به دادگاه معرفی نشده باشد وجود ندارد و اگر تخلفی هم صورت گرفته جمع آن‌ها به یک هزارم هزار میلیارد تومان هم نمی‌رسد.
مدیرعامل شستا بیان داشت: منبع خبر باید سهم شستا را از این تخلف هزار میلیاردی مشخص کند تا ما بتوانیم جوابگو باشیم.
جعفر زاده خلاف قانون و آئین نامه عمل کرده است
هادی مقدسی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تکذیب اختلاس در مجموعه سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: جعفرزاده در حال حاضر خلاف قانون و آئین‌نامه عمل کرده است
وی با بیان اینکه اختلاس در مجموعه سازمان تأمین اجتاعی کذب محض است اظهار داشت: مادامی که یک گزارش تحقیق و تفحص در صحن علنی مجلس قرائت نشده بر اساس ماده 98 آئین‌نامه داخلی خلاف است که کمترین اظهارنظر مطبوعاتی از سوی نمایندگان مجلس در این خصوص انجام شود.
وی ادامه داد: جعفرزاده در حال حاضر خلاف قانون و آئین‌نامه عمل کرده است.
مقدسی بیان داشت: 3 کمیته برای تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد که یک ریال هم اختلاس در این سازمان را گزارش نکرده‌ است.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: معلوم نیست که جعفرزاده آب تو آسیاب چه کسی می‌ریزد که در این اوضاع ملتهب باعث یأس مردم می شود.
اختلاسی در تأمین اجتماعی صورت نگرفته است
وی تأکید کرد: اختلاس در سازمان تأمین اجتماعی صورت نگرفته است و گزارش کمیته‌ها هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده و به محض جمع‌بندی در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود.
مقدسی بیان داشت: به دنبال هستیم که هر چه سریعتر نتیجه تحقیق و تفحص را اعلام کنیم.
اعلام نتیجه تحقیق و تفحص از تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری غیر قانونی است
سید جواد زمانی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس گفت: بر اساس قانون تا زمانی که تحقیق و تفحص در صحن علنی مجلس قرائت نشود، اعلام نتیجه آن خلاف قانون است.
وی درباره زمان قرائت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: در قانون اشاره شده که نتیجه تحقیق و تفحص تا لحظه‌ای که در صحن علنی مجلس قرائت نشده محرمانه است.
وی ادامه داد: وظیفه بنده این است که نتیجه‌ای که در کمیسیون به عنوان تحقیق و تفحص به اتمام می‌رسد را در مجلس قرائت کنند.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: اظهار نظر هرکدام از اعضای کمیته تفحص تا قبل از قرائت نتیجه تحقیق و تفحص در صحن علنی مجلس غیر قانونی است.
18 ماه از زمان تحقیق و تفحص مجلس از تأمین اجتماعی می‌گذرد
زمانی با اشاره به اینکه از تحقیق و تفحص مجلس بر سازمان تأمین اجتماعی 18 ماه می‌گذرد، بیان داشت: مستندات تحقیق و تفحص در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره تخلف هزار میلیارد تومانی در سازمان تأمین اجتماعی و بازنشستگی یادآور شد: اگر صحبت‌های آقای جعفرنژاد یکی از اعضای تحقیق و تفحص درباره تخلف هزار میلیارد تومانی در سازمان بازنشستگی کشوری و تأمین اجتماعی صحت هم داشته باشد بر خلاف قانون عنوان شده است.
زمانی اظهار داشت: در هر کمیته تحقیق و تفحص 15 نفر حضور دارند که اگر هرکسی نظر شخصی خود را عنوان کند، موجب مشکل در کشور می‌شود.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: بنده به عنوان سخنگو اعتراض دارم که چرا ارائه گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی به تأخیر افتاده است.
وی گفت: کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی براساس قانون 12 ماه برای ارائه گزارش در صحن علنی مجلس فرصت داشتند که این زمان به 18 ماه رسیده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر