۱۳۹۰ بهمن ۱۴, جمعه

رئیس قوه قضائیه: گزارش «احمد شهید» پر از دروغ است


صادق لاریجانی، رییس قوه قضائیه در سخنانی با رد اعلامیه جهانی حقوق بشر، گزارش احمد شهید از وضعیت حقوق بشر در ایران را مملو از دروغ دانست.
به گزارش دانشجونیوز، رییس قوه قضائیه با بیان اینکه پیش نویس گزارشگر ویژه حقوق بشر در رابطه با ایران مملو از دروغ است، اعلامیه جهانی حقوق بشر را نیز رد کرده و آن را بر اساس ارزشهای نپذیرفتنی لیبرال دموکراسی دانست. این در حالی است که ایران اعلامیه جهانی حقوق بشر را پذیرفته و بر اساس قوانین مدنی، مقررات عهودی بین ایران و سایر کشورها در حکم قوانین داخلی  و لازم الاجرا می باشند.
قاضی کهریزک را با تعلیق از خدمت مجازات کردیم
در حالی که با گذشت بیش از دو سال از فجایع کهریزک، هیچ گونه برخورد قاطعی با مسببین اصلی و قضاتی که در این پرونده دخیل بودند، صورت نگرفته، صادق لاریجانی تعلیق قاضی پرونده های کهریزک را نشانی از عدالت دستگاه قضائی و مجازات وی می داند: "در خصوص كهريزك نيز مطرح شده بود كه قاضی مذكور صيانت دارد در حالی كه قاضی هنوز معلق است چطور می گويند صيانت دارد؟"
لاریجانی دلیل رد گزارش احمد شهید را عدم صحبت با دو طرف ماجرا می داند: "اين پيش نويس مملو از دروغ است. فردي كه موظف به بی طرفي است چرا بايد اين مقدار دروغ مطرح كند و بگويد ما رفتيم و با كسانی كه مورد تعدی قرار گرفته بودند صحبت كرديم در حالي كه اين نادرست است و بايد با دو طرف صحبت شود."


مقامات جمهوری اسلامی در حالی به گزارشگر ویژه اجازه ورود به ایران نمی دهند که وی در انتهای گزارش مقدماتی خود از جمهوری اسلامی خواسته بود تا به وی اجازه سفر به ایران داده شود. وی گفته بود قصد دارد تا با گفتگو با مقامات بتواند در مورد صحت وسقم اظهارات مطرح شده نقض حقوق بشر در ایران صحبت کند.
اعلامیه جهانی حقوق بشر پذیرفتنی نیست
لاریجانی در ادامه سخنان خود مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر را رد کرده و آن را مخالف اسلام دانست.
وی در سخنان خود گفت: "در سطر اول اعلاميه جهانی حقوق بشر بحث كرامت ذاتی انسانی مطرح شده است. سوال اين است كه كرامت ذاتی انسان چيست؟ مگر می توان بدون شناخت انسان، كرامت ذاتی آن را متصور شد؟"
وي افزود: "پس از آن مطرح می كنند كه نظم عمومی كه می تواند مبنای آزادی ها باشد بايد با تشخيص جامعه دموكراتيك صورت گيرد و در حقيقت با معيارهای جامعه دموكراتيك باشد كه آنها با اين عبارات به صورت پنهانی ارز‌ش‌های جامعه ليبرال را به خورد ديگران می دهند. همه اين موارد نشان می دهد كه عده‌ای اعلاميه‌ای را نوشته‌اند كه اساس آن ليبرال دموكراتيك است و ما يا بی توجه به آن ملحق شديم و يا پيوست‌های آنرا پذيرفتيم كه البته بايد توجه داشته باشيم كه آيا اين موارد، نگاه درستی است يا خير؟"
تغییر گروه های سیاسی نشانه رعایت حقوق بشر است
لاریجانی همچنین حذف گروه های مختلق سیاسی را نسانه پایبندی حکومت ایران به حقوق بشر دانست: "تا كنون كدام كشور اين تعداد انتخابات برگزار كرده است؟ در اين راستا جبهه‌های مختلف از جمله چپ‌ها، راست‌ها، اصلاح طلب‌ها و سازندگی ها آمدند و رفتند و معلوم شد كه نظام ما قرارداد اخوتی با كسی نبسته و اين خود بهترين دليل برای رعايت حقوق بشر است اما متهم هستيم كه حقوق بشر را رعايت نمی كنيم."

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر